Gianni Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 (popravljeno) ja gianni..a si ti še med živimi..... :naughty: :naughty: dr.looney Ooooooooooooooo.....dr. looney -ka kak si mi kaj?....seveda, med živimi, ah saj veš ta zadeva ni več tisto kar je bila včasih, kljub temu včasih ob večerih še kaj pregledam, drugače pa ja :trance_33_sleep: ...še vedno na dveh kolesih... ...pa vidva? Popravljeno Maj 19, 2009. Popravil Gianni
TomazK Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 Kod ste Zasauci?! Tle smo . Čakamo da za vikend pridemo iz lublane
sergini Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 Res je bol žalostn tlele na tej strani. Zgleda, da zasavci res na šihtu delamo, kokr pa, da po internetu brskamo pa jajca hojsamo
Gianni Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 (popravljeno) Hm.. Maš prou, zvječer je neki cajta...kuoj zde serđo..huonda laufa ? Res je bol žalostn tlele na tej strani. Zgleda, da zasavci res na šihtu delamo, kokr pa, da po internetu brskamo pa jajca hojsamo Hm..sm že puzjabu citirat Res je bol žalostn tlele na tej strani. Zgleda, da zasavci res na šihtu delamo, kokr pa, da po internetu brskamo pa jajca hojsamo Sm že puzabu citirat Popravljeno Avgust 27, 2009. Popravil Gianni
Robka Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 (popravljeno) No dejmo kiro rečt. Giani!! Si ti še živ??! Kaj pa letošnja zaključna fura...?? Popravljeno September 22, 2009. Popravil Robka
Gianni Objavljeno September 23, 2009 Opozori Objavljeno September 23, 2009 Serbussssssss bandaaaaaa Še živ..sam tebe nič ne vidim, nič ne slišim....zaključna fura, sem za...a bomo Vršič ponovil ? Giani!! Si ti še živ??! Kaj pa letošnja zaključna fura...?? Sam da nas sneg ne prehiti
nejcracing Objavljeno November 21, 2009 Opozori Objavljeno November 21, 2009 kaj j zdej zasavci a se ni noben vrnu s zakjučne vure da nč ne pišete exaGee 1
Gianni Objavljeno November 22, 2009 Opozori Objavljeno November 22, 2009 kaj j zdej zasavci a se ni noben vrnu s zakjučne vure da nč ne pišete Vsi smo zaplužl ...zde pa plastike pupraulamo :xx:
nejcracing Objavljeno November 23, 2009 Opozori Objavljeno November 23, 2009 pol pa kr povej kje delaš da ti še jst svoje prnesem, ker še kak mesec ne smem nč delat
Sanda7 Objavljeno November 25, 2009 Opozori Objavljeno November 25, 2009 še dve noči do tretjega SHADOWS PARTYa v HOTedršici.....za zabavo bos taskrbela dva odlična benda,ena teta bo imela en spešl šov s tremi izhodi,......za vas pa bomo pripeljali exkluzivno tudi presenečenje.....za pit bo za jest pa tud............tko da še enkrat vabljeni ta PETEK...v vroče HOTeje
vrho1679 Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Giani!! Si ti še živ??! Kaj pa letošnja zaključna fura...?? Js jo mam usak dan Razen dons k mam glavo čist zabito. Sm si zgleda dal u sredo preveč duška ( pa pira ) - jebiga, zgleda de bo konc puletja...
Gianni Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 Js jo mam usak dan Razen dons k mam glavo čist zabito. Sm si zgleda dal u sredo preveč duška ( pa pira ) - jebiga, zgleda de bo konc puletja... Sm vidu, da jo maš vsak dan :grim , neki se mim mene furaš..kao nikad poznanog čovjeka. jst i pa maham ke u tri p. .ku gremo pa na pir...greš pa u nabavo Maš kak plan že za 2010 tuhtam da jo udarm nekam daaaalllleeeeeeeeč
vrho1679 Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 tuhtam da jo udarm nekam daaaalllleeeeeeeeč Kua du Trboul ?
vrho1679 Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 Sm vidu, da jo maš vsak dan :grim , neki se mim mene furaš..kao nikad poznanog čovjeka. jst i pa maham ke u tri p. .ku gremo pa na pir...greš pa u nabavo Maš kak plan že za 2010 Ma jebiga kdaj sm kr slep za okolico. Puklič ke za na pir. Za nasledn let pa nekak planiram Maroko ( čeprov je pa želja Amerika, sam po moje še ne bo sfolgal ).
Gianni Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Ma jebiga kdaj sm kr slep za okolico. Puklič ke za na pir. Za nasledn let pa nekak planiram Maroko ( čeprov je pa želja Amerika, sam po moje še ne bo sfolgal ). Se slišva, kak petek...jst mam plan, Gibraltar (če bo buh dau ), pol ti lahk sledim do tja - če mi ga nauš preveč gnal , sej veš zdej sm med "ladjami" , pa ene sto dodatnih kojnu pugrešam :xx: ,...no u glavnem vmes lahk skočmo še na Faro pogledat.
leteci Objavljeno Januar 15, 2010 Opozori Objavljeno Januar 15, 2010 prihaja pomlad 2010 ... sneg kopni, voda odteka ... ptici ze pojejo mojamiska 1
Gianni Objavljeno Februar 4, 2010 Opozori Objavljeno Februar 4, 2010 prihaja pomlad 2010 ... sneg kopni, voda odteka ... ptici ze pojejo kugaj zdej s tem našm forum-am? :topic: koj zde ste se usi poskril? al ga sam ptiči pojejo....sneg kupni....vi pa kr :beer1:
sergini Objavljeno Februar 5, 2010 Opozori Objavljeno Februar 5, 2010 Dej ne govor tuk, prej, ku si mel še kawo si čakal, da je blo 20+ stopinj, zdej maš pa ogrevane ročke, pa zic, pa ne vem kaj še vse, pa že februarju tulš. Če se pa na cest srečama, pa tut roke ne dvigneš zdej po tanovem. Softić riderrgirl in anja37 2
Gianni Objavljeno Februar 5, 2010 Opozori Objavljeno Februar 5, 2010 Dej ne govor tuk, prej, ku si mel še kawo si čakal, da je blo 20+ stopinj, zdej maš pa ogrevane ročke, pa zic, pa ne vem kaj še vse, pa že februarju tulš. Če se pa na cest srečama, pa tut roke ne dvigneš zdej po tanovem. Softić Serđoooooooooooo ....ljega kud se m ti skrivaš...lega zde s mi ti tak hud dirkač ratu, tuk ubvladaš, de spljoh nimam cajta puzdraut , ku pu ušesi mim pičiš ...mje mal narudn :xx: .... zde k sm softič maš že kake plane za pomlad?...upam, deu nama ratal jt na
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se