Gianni Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 se res koj zdej to :evilgrin: itak vsi sam :beer1: :zzz: ...pa nimajo nbenga cajta. hm.
sergini Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 Ja Gianni, sam v drugem vrstnem redu. tkole recimo... zutri/dopoldan , popoldan :krneki: (motoriranje), zvečer :beer1:, ponoč ona pred mano :boobies:jst pa :zzz: in še vedno ...
vrho1679 Objavljeno Marec 14, 2011 Opozori Objavljeno Marec 14, 2011 Zasavski motoristi in somišljeniki: SE VIDIMO. LP exaGee, zigy1992@gmail.com in spidybaw 3
GangY Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 kuaj zdej zasauje, ste usi neki utihnl...na cest vas je poun tle pa sama tisina...c c c
ELO Objavljeno April 7, 2011 Opozori Objavljeno April 7, 2011 jah, če smo na cesti pa nimamo časa za pisanje po forumu... zigy1992@gmail.com 1
TomazK Objavljeno April 7, 2011 Opozori Objavljeno April 7, 2011 Jaz še grešim, še nisem registriral O:-) lp T
ELO Objavljeno April 8, 2011 Opozori Objavljeno April 8, 2011 uhhh, čimprej uredi, ker je pa že res luštno! upam, da se letos kaj več podružimo kot lani!
TomazK Objavljeno April 8, 2011 Opozori Objavljeno April 8, 2011 uhhh, čimprej uredi, ker je pa že res luštno! upam, da se letos kaj več podružimo kot lani! Sem mislil ta vikend samo, ker moram nujno drugi servis naredit, noben serviser nima časa v soboto. Med šihtom pa jaz nisem mogel. Naslednji vikend planiram. Drgač pa ja, kaj več fur letos . lp T
Trdonja Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 (popravljeno) A Trboule, Zagurje pa Hrasnk mamo tut svojo sekcijo? Kua človk vse ne opaz :naughty: Je pr čukriti dans kej akcije al spet klor ušou, k me ravn ni tam :naughty: Popravljeno April 12, 2011. Popravil Trdonja
GangY Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 A Trboule, Zagurje pa Hrasnk mamo tut svojo sekcijo? Kua človk vse ne opaz :naughty: Je pr čukriti dans kej akcije al spet klor ušou, k me ravn ni tam :naughty: zvčir bo akcija
Gianni Objavljeno April 15, 2011 Opozori Objavljeno April 15, 2011 A Trboule, Zagurje pa Hrasnk mamo tut svojo sekcijo? Kua človk vse ne opaz :naughty: Je pr čukriti dans kej akcije al spet klor ušou, k me ravn ni tam :naughty: Je mel že sekcijo leta 2001 :music3:
Mutika Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 Dey-Zi Days 18. maj 2011 Pannonia Ring - Madžarska Organizirane skupine pod vodstvom izkušenih inštruktorjev, prosti treningi, dirka in privlačne nagrade za najhitrejše! Prireditev je edini slovenski motoristični dan na Pannonia Ringu, ponuja pa obilo možnosti tako za najhitrejše in redne obiskovalce motorističnih stez kot za tiste brez dirkaških ambicij, ki pa bi se vseeno želeli preizkusiti na motoristični pisti. Predvsem je Dey-Zi Days edina tovrstna prireditev, ki namenja enako pozornost tistim, ki želijo v varnem okolju motoristične steze izpopolniti tehniko vožnje kot tistim, ki se želijo preizkusiti na pravi motoristični tekmi. Enakovredno razporejene vožnje vodenih skupin kot prostih treningov omogočajo enim in drugim obilo možnosti za uživanje v vožnji brez prometne gneče, brez vseh nevarnosti, ki prežijo ob cestah. Redka priložnost za vse tiste motoriste, ki nimajo športnih motorjev, bi pa želeli okusiti vožnjo po pisti in jim je na razpolago odmerjen čas skozi ves dan. Manjše vodene skupine omogočajo individualen pristop inštruktorja in s tem tudi boljšo možnost za izpopolnjevanje. Na forumu nas najdete v kategoriji "Športni motociklizem", v temi PANNONIA RING - DeyZi-Days, obiščite pa nas tudi na naši spletni strani http://pannonia2011.gody.si/ kjer boste našli kup uporabnih podatkov in vse informacije. Vabljeni! Mohorko, Snečer, ELO in 1 other 4
ELO Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 motoriramo kamerad, kaj ne veš? vsaj 100km vsaki dan. je treba delat. za kruh naš vsakadanji. pa kavo, pa pivo in salamo. pa za kondome...
lado Objavljeno Februar 13, 2012 Opozori Objavljeno Februar 13, 2012 Mat k**** a bomo kake plane fur delal al sam dremal?
GangY Objavljeno Februar 27, 2012 Opozori Objavljeno Februar 27, 2012 Mat k**** a bomo kake plane fur delal al sam dremal? sam se cist mcken bomo dremal...cist cist mckn
Jernej P Objavljeno Marec 21, 2012 Opozori Objavljeno Marec 21, 2012 Hej kameradi!! Zanima me, kam v okolici se zapeljete, ko maste cajta največ 1-2h? (vožnja - - vožnja) Ja, ja kavica 15-20mim.
lado Objavljeno Marec 30, 2012 Opozori Objavljeno Marec 30, 2012 oh jej čist enostavno....pelješ se pol ure, nato obrneš in proti domu...nekje vmes pa kavica... ELO 1
Spasky Objavljeno Marec 30, 2012 Opozori Objavljeno Marec 30, 2012 Hej kameradi!! Zanima me, kam v okolici se zapeljete, ko maste cajta največ 1-2h? (vožnja - - vožnja) Ja, ja kavica 15-20mim. "za Savo" - Litija - Hrastnik...
cisco Objavljeno April 1, 2012 Opozori Objavljeno April 1, 2012 "za Savo" - Litija - Hrastnik... bo v redu...v Litiji se ustav na kofe pol pa nazaj....
ELO Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 hrastnik litija in nazaj. ali pa krog hrastnik zagorje trojane celje laško hrastnik.
SLEPEC Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 jaz pa litija-zagorje-trojane-prebold,marija reka,trbovlje -litija,dober krog sergini 1
SCORPIONS Objavljeno April 26, 2013 Opozori Objavljeno April 26, 2013 ----a budnica v zasavju na 1.maja bo letos.....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se