maus Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 marsouci so usmerjal žarke na doloćene dirkaće
sesir Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: marsouci so usmerjal žarke na doloćene dirkaće Možno! Sploh,ker JLo nikoli nisem smatral za vesoljca,kot smatram veliko dirkačev v različnih motošportih!
erciona Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 Verjetno zato, ker ko njemu gre ga niti vesoljci ne morejo ujet. ;)
maus Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 1 minuto, erciona pravi: Verjetno zato, ker ko njemu gre ga niti vesoljci ne morejo ujet. nisem na nobenega določenega mislu ... ampak tele teorije zarote po vsaki dirki, so res smešne, zato sem pa napisal ... nekateri so rekli, da so ga sami posrali, ostali pa krivijo marsovske vesolce Demon, GoBobi in Port Folio 3
sesir Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 (popravljeno) pred 5 minutami, erciona pravi: Verjetno zato, ker ko njemu gre ga niti vesoljci ne morejo ujet. Žal ne!Nikoli mi ni delolaval nadpovprečen dirkač...nikoli izstopal... Loeb...no coment Gajser...no comentt VR46...no coment Joey dunlop...no coment MM...samo polaganje... Kevin Schwantz..no coment Agostini...no coment Popravljeno April 12, 2017. Popravil sesir GoBobi 1
bikez Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 6 urami, sesir pravi: Možno! Sploh,ker JLo nikoli nisem smatral za vesoljca,kot smatram veliko dirkačev v različnih motošportih! Vesoljc sigurno je, ker je le on v MotoGP sposoben peljati natančno iste linije krog za krogom. sesir in builder 2
sesir Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 1 minuto, bikez pravi: Vesoljc sigurno je, ker je le on v MotoGP sposoben peljati natančno iste linije krog za krogom. Mogoče sem res prehitro napisal in premalo pomislil... builder 1
pjotr Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 54 minutami, bikez pravi: Vesoljc sigurno je, ker je le on v MotoGP sposoben peljati natančno iste linije krog za krogom. Ni blo videt.
bikez Objavljeno April 12, 2017 Opozori Objavljeno April 12, 2017 pred 3 urami, pjotr pravi: Ni blo videt. Yamaha je kobilca, Ducati pa bikec . builder in Demon 2
thumper Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 meni pa manjka v moto gp en proizvajalec , da bi bilo bolj pestro .. tisti , ki je osvojil 17 zaporednih prvenstev v 500 klasi .. pa kawa za smetano... toliko kot se govori o ducatiju - osvojili so eno prvenstvo s stonerjem.. big deal .. SF 1
sesir Objavljeno April 13, 2017 Opozori Objavljeno April 13, 2017 pred 57 minutami, thumper pravi: meni pa manjka v moto gp en proizvajalec , da bi bilo bolj pestro .. tisti , ki je osvojil 17 zaporednih prvenstev v 500 klasi .. pa kawa za smetano... toliko kot se govori o ducatiju - osvojili so eno prvenstvo s stonerjem.. big deal .. Premali budžet imajo zdaj...zanimivo nisem vedel,da celo gilera bila 5krat prvak SF 1
thumper Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 6 urami, sesir pravi: Premali budžet imajo zdaj...zanimivo nisem vedel,da celo gilera bila 5krat prvak 6x .. 4x zaporedno .. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Grand_Prix_motorcycle_racing_World_Champions_by_year odkar je ducati v novodobnem moto gp od l.2003 je osvojil v 16 letih 1 naslov , honda - 6, yamaha - 7 .. v 500 cc/ moto gp klasi je bilo od l.1949 - 68 prvenstev , samo 7 različnih proizvajalcev.. sesir in SF 2
sesir Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 1 uro, thumper pravi: 6x .. 4x zaporedno .. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Grand_Prix_motorcycle_racing_World_Champions_by_year odkar je ducati v novodobnem moto gp od l.2003 je osvojil v 16 letih 1 naslov , honda - 6, yamaha - 7 .. v 500 cc/ moto gp klasi je bilo od l.1949 - 68 prvenstev , samo 7 različnih proizvajalcev.. No jz kr sledim...pa mi to ušlo iz glave,da gilera bila sploh v gp
jvalant Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 On 4/10/2017 at 7:54 AM, Cartman said: Se ena dirka ki nic ne pove A je Mm spet steklino fasal? ajd. Pove da so honde blazno ritaste. Premetavalo je vse tri tahitre, na sreco je cal prezivu. Cudi me velika razlika med mavericovim suhim krogom in dirkaskim tempom. Verjetno je mel se kej v rezervi, ampak se ne odpelje. Man of the day Alvaro je v cilj pripelal 6 sec za njim! Tud ce bi v dirki ostali vsi, in bi koncal osmi, je zaostanek zelo majhen. Tastar se je spet zvlekel z dobrim rezultatom. Spet, tud ce 93 neb olupil repsolke, bi bil na stengah. OBogi jorge dovi in A Espargaro. Pa zalostni suzukijevci. Vzeli Rinsa in ianoneja namest Zarcoja..... Da mal podrazim: Ves napredek zadnjih let, z novimi yamahami, Hondami in Ducatijem je ta, da so stari Ducatiji zmeraj blizje igc1, thumper in gretzky 3
bikez Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 22 urami, thumper pravi: meni pa manjka v moto gp en proizvajalec , da bi bilo bolj pestro .. tisti , ki je osvojil 17 zaporednih prvenstev v 500 klasi .. pa kawa za smetano... toliko kot se govori o ducatiju - osvojili so eno prvenstvo s stonerjem.. big deal .. Ducati je pač Ducati, pa tudi če vozi na zadnjem placu. Ko se omeni ime Ducati so kocine pokonci, pri poševnookih pač ne. Pa ga nimam in nikoli nisem imel, samo tako je. builder 1
Zok Objavljeno April 15, 2017 Opozori Objavljeno April 15, 2017 18 hours ago, bikez said: Ko se omeni ime Ducati so kocine pokonci, pri poševnookih pač ne. Men grejo kocine pokonci ze ko vidim Lorenzotov ksiht. schwantz, sax46, VS800 in 1 other 4
sesir Objavljeno April 15, 2017 Opozori Objavljeno April 15, 2017 pred 19 urami, bikez pravi: Ducati je pač Ducati, pa tudi če vozi na zadnjem placu. Ko se omeni ime Ducati so kocine pokonci, pri poševnookih pač ne. Pa ga nimam in nikoli nisem imel, samo tako je. Jz sem pa ful pristaš ducati že od nekdaj,zdaj jih imam sicer več...oblek ducati seveda zakaj druga tak ni ducati kot za poziranje!
DAMI34 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Ducati Consider Lorenzo Resignation, Promote Spanish Press http://www.motorbikefans.com/ducati-consider-lorenzo-resignation-spaniards-advance/?utm_source=FB&utm_medium=Facebook-MotorbikeFans&utm_campaign=SNAP%2Bfrom%2BMotorbikes+Fans Rossi in sesir 2
Cartman Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 46 minutami, DAMI34 pravi: Ducati Consider Lorenzo Resignation, Promote Spanish Press http://www.motorbikefans.com/ducati-consider-lorenzo-resignation-spaniards-advance/?utm_source=FB&utm_medium=Facebook-MotorbikeFans&utm_campaign=SNAP%2Bfrom%2BMotorbikes+Fans menjava 1:1. jorge za Ianonca? . GoBobi 1
jskrablin Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Meni tale članek zgleda malo meh. Lorenza ven, pa Stonerja not? Dvomim da bo kaj iz tega. Začel je res slabo. Sam sredi sezone pa ne bo letel ven. Definitivno pa mu ne bo lahko če ga bojo takole po cajtngih prali. Je že pokazal da napačne pozornosti ne prenaša dobro. GoBobi, skategrizzly, bikez in 1 other 4
sesir Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 10 minutami, jskrablin pravi: Meni tale članek zgleda malo meh. Lorenza ven, pa Stonerja not? Dvomim da bo kaj iz tega. Začel je res slabo. Sam sredi sezone pa ne bo letel ven. Definitivno pa mu ne bo lahko če ga bojo takole po cajtngih prali. Je že pokazal da napačne pozornosti ne prenaša dobro. Itak domo naj gre spat namesto,da meče svoj kruh po tleh ! thumper 1
bikez Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Takšno pisanje na začetku sezone ne moremo vzeti resno. Razlog za kaj takega bi lahko bil hud prepir v garaži Ducatija. Če pa že menjajo pa naj Stoner zasede zic na Dučetu in še enkrat vse opere . Sam pol bodo spet komentarji, da je njemu lahko, ker so mu drugi spet naredil najboljši moped . DAMI34, sesir in builder 3
Lipstick Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 http://www.motorsportmagazine.com/opinion/motogp/what-maverick-s-secret skategrizzly 1
Marcel-F Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 4 hours ago, bikez said: Takšno pisanje na začetku sezone ne moremo vzeti resno. Razlog za kaj takega bi lahko bil hud prepir v garaži Ducatija. Če pa že menjajo pa naj Stoner zasede zic na Dučetu in še enkrat vse opere . Sam pol bodo spet komentarji, da je njemu lahko, ker so mu drugi spet naredil najboljši moped . Sam dobro ve,da nima nikakršnih šans za osvojitev naslova,drugo ga pa itak ne zanima .
Cartman Objavljeno April 19, 2017 Opozori Objavljeno April 19, 2017 pred 10 urami, thumper pravi: ne smeš ostalih po sebi soditi.. drugače pa tile članki ----- kdaj sem že to napisal .. večina vas pa lorenzo bo prvak.. e ne bo .. bo pa verjetno prvi , ki bo med letom odpuščen .. Pa tud to ne bo. Par sezon nazaj je Maverick preskocu par dirk. Lani so odoustili Aegerterja? kakorkoli, vsa drama po eni slabi dirki...ne vem. U argentini sta oba fabriska trpela cel vikend. Kar se naslova tice, letos verjetno niso racunali nanj, pa je u skupnem le 8 pik za marcom. A tud 93 kr odjebemo po nasledni slabi dirki? Buzdovan 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se