ak Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Pa glih smo se lepo razpisal Kako povoziti macka - ti pa enostavno zbrišeš poste . Ejkej Edited by - ak on 28/08/2001 11:32:42 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Ekhm... da ne boste koga pomotoma namakali na FS5: Perla ni imela prstov zraven pri brisanju, ampak moja malenkost. Ak, drugic bo potrebno malo preveriti... Sicer macki in varna voznja nekako sodijo skupaj, vendar ne na tak nacin... je pa zanimivo brati, ampak potem bo spet en totaln zos, pa vse nasmeteno, bistvo se pa ne bo ohranilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 27, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Zato je boljš, da tak topic prestaviš v On the road sekcijo... P.S. Zos je tud, da tri strani prebiraš jst sm za ... Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 quote: Zato je boljš, da tak topic prestaviš v On the road sekcijo... Zakaj? Mimogrede: saj ga lahko ti tam odpres. O prestavljanju: je pa jeba, ki trenutno ni omogocena. Torej topic ostane tam, kjer je. quote: Zos je tud, da tri strani prebiraš jst sm za To pa smatraj kot neke vrste prijave oz. priblizno koliko bi nas bilo za tak tecaj in se nekako ne more primerjati z izjavami o mackih. Se strinjas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 quote: Zato je boljš, da tak topic prestaviš v On the road sekcijo... Razen, ce si mislil, da potem lahko samo Perla to popravlja?! Ja, tam pa sem jaz brez moci... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 27, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 mal te morm hecat - sej sm se že prijavu... Sam v vsem tem resnem tekstu mi je padl v oci tist del o macku in so me zasrbeli prsti ... Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Ja, jasno, da se hecamo... Logicno, da ni zamer... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 quote: Zato je boljš, da tak topic prestaviš v On the road sekcijo... P.S. Zos je tud, da tri strani prebiraš jst sm za ... Ejkej Sem že enkrat predlagal našim administratorjem, ce je možno narediti, da bi bil en oken doticnega topica vsem dostopen, kjer se bi vpisovali vsi za ali pa vsi proti skratka glasovanje o cemerkoli bi bilo preprostejše. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 RAN, to je pa napotilo Noise-u, ker on dela take stvari - mi smo samo navadni "smetarji"... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 28, 2001 Deli Objavljeno Avgust 28, 2001 gvegi bi se rad resil dela kasneje,pa zato brise kar vidi in najde. ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 28, 2001 Deli Objavljeno Avgust 28, 2001 quote: gvegi bi se rad resil dela kasneje,pa zato brise kar vidi in najde. ----------- at 200 mph you have no friends Še najrajš, pa tist kar ne vidi. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 28, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 28, 2001 Spet se vracam k temi 'Kako povoziti macka'. Med slikami s FS4 je tudi macek na zadnjem kolesu moje Hornetke ... Kakšne ideje Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 28, 2001 Deli Objavljeno Avgust 28, 2001 Samo ne bentiti cez Gregsa in njegovo radirko. A si predstavljate, da bi uporabljal EDIGS? lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 28, 2001 Deli Objavljeno Avgust 28, 2001 quote: Samo ne bentiti cez Gregsa in njegovo radirko. A si predstavljate, da bi uporabljal EDIGS? Cel ekran bi bil bele barve... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 28, 2001 Deli Objavljeno Avgust 28, 2001 quote: Cel ekran bi bil bele barve... Sem mislil, da bi vsaj smeškote-smile pustu, pa bi bli kot otroški forum. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 28, 2001 Deli Objavljeno Avgust 28, 2001 Ce slucajno kdo zaide na forum, verjetno že sedaj dobi takšen obcutek. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Avgust 28, 2001 Deli Objavljeno Avgust 28, 2001 quote: Spet se vracam k temi 'Kako povoziti macka'. Med slikami s FS4 je tudi macek na zadnjem kolesu moje Hornetke ... Kakšne ideje Ejkej Ja. S fleshom od fotoaparata ga zaslepimo, ti pa z 180 zadnjo gumo naredis depilacijo na mrcini mali (joj ce me moja slisi). _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 28, 2001 Deli Objavljeno Avgust 28, 2001 quote: Ja. S fleshom od fotoaparata ga zaslepimo, ti pa z 180 zadnjo gumo naredis depilacijo na mrcini mali (joj ce me moja slisi). ZA.sem alergicen na macjo dlako,tako da lahko brezpogojno to podprem. ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 29, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2001 quote:Ja. S fleshom od fotoaparata ga zaslepimo, ti pa z 180 zadnjo gumo naredis depilacijo na mrcini mali (joj ce me moja slisi). Drugič na FS prineste s sabo brikete ... Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 29, 2001 Deli Objavljeno Avgust 29, 2001 quote: Spet se vracam k temi 'Kako povoziti macka'. Med slikami s FS4 je tudi macek na zadnjem kolesu moje Hornetke ... Kakšne ideje Ejkej mislim...a ne... zdej se boste pa na uboge male živalice spravil al kaj.. bom mogla jest mal v akcijo z žeblji pa strelami dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 29, 2001 Deli Objavljeno Avgust 29, 2001 quote: mislim...a ne... zdej se boste pa na uboge male živalice spravil al kaj.. bom mogla jest mal v akcijo z žeblji pa strelami looney,bodi recna,da nisi ti na tapeti.kljub tvojim strelam in voodoo. ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 quote: looney,bodi recna,da nisi ti na tapeti.kljub tvojim strelam in voodoo. ----------- at 200 mph you have no friends evo ...se žrtvujem za ljubke male živalice... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 quote: evo ...se žrtvujem za ljubke male živalice... dr.looney brez posledic za ostale? ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 a te kej skrbi... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 quote: a te kej skrbi... dr.looney ce tako vprasas?! ZMERAJ! ----------- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se