dr.looney Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 ja jest se žrtvujem za uboge male živalice ampak posledice tudi morajo biti a ne....... da ni moje žrtvovanje zaman......... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 31, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 quote:ja jest se žrtvujem za uboge male živalice Kako pa? P.s. Lepo je videt da še migaš Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 žrtvujem se lahko na več načinov ti samo izberi... migam pa vsak dan tako zelo da me mora gogi zvezat da dam mal miru ha ha dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 31, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 quote:žrtvujem se lahko na več načinov ti samo izberi... migam pa vsak dan tako zelo da me mora gogi zvezat da dam mal miru ha ha Bogi Gogi Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 ne bi rekla da je bogi.... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 .... kar tako malce potegnil in naftalian tole "kako povoziti mačka" Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arriba Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 In kdo bi se zdaj rad rešil mačka? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se