aerox Objavljeno Februar 21, 2003 Deli Objavljeno Februar 21, 2003 moj skuter je zaj star leto in pol in ma prevoženih dobrih 8000 km, in se mi zadni disk hrda :cry: :roll: sicer mi to že dela od lanske jeseni samo sn se komaj zdaj spomno da vas morm to vprašat, butl jaz :roll: disk še v takem kratkem cajte skoroda nebismel biti zanič, je tak? :wink: sicer pa bi jas to malo narazn vzel, kej ve gdo kak se to dela, ker nebi rad da mi potem nebi disk delal in bi si ga lahko samo še v roki nosim in tam premzal z njim :) :wink: heh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Februar 21, 2003 Deli Objavljeno Februar 21, 2003 ja odaraufaj dol ampak potem, ko mas celjust doli, ne stiskaj bremze. no potem poglej ce je na ploscicah se kaj tiste zavorne mase. ker ce si jo do konca obrabil pol ti disk hrda in lahko gre u qu*ac. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Benelli-491 Objavljeno Februar 22, 2003 Deli Objavljeno Februar 22, 2003 ce kj skriple pa slabs bremza takoj ploscice zameni :) k men so po 5000km sle ze u kurac sam a prve ti pa ne k ponavad se najprej prve znucajo :) aja za narazn uzet saj pr men uzadi je blo treba gumo al pa auspuh dol dt se ne spomnm tocn kaj k je blko med poletjem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Februar 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2003 bremze še mi primejo kot da bi jih zaj glih kupo, samo stisnem pa še žlaifa :) tak da disk nebi smel biti zanič hmmm... bom probo jaz to malo narazn vzet ke če nena ke vreje narazn vzemem lahko ke vničim ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Februar 23, 2003 Deli Objavljeno Februar 23, 2003 Nič ni tu za zašraufat al pa odšraufat. Mislim, da je treba samo eno sponko snet, pa pakne pogledat, ker jas sn mel že pri 8000km znucane. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Februar 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2003 meni že dela to od konc poletja ko sn mel 3k kilomtrov, tak da pakne najbrž niso zanič, no mogoče pa tudi so nevem, bom jas to enkrat bolj podrobneje poglejo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno Februar 23, 2003 Deli Objavljeno Februar 23, 2003 Sicer bi ti lažje pomagal, Če bi vedel točni pomen besede "hrda". No vglavnem če so ploščice fuč, boš to videl na disku. Na tistem mestu kjer že pleh po disku praska, je disk mat oziroma se ne sveti več. Če pa je disk kriv, bi pa moral na ročki čutut da ti rahlo utripa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Februar 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2003 hrda pomeni da se neke vleče po trdi podlagi :) tak kot da bi npr. z klučom povleko črto na avtu, probaj pa boš videl :) hehe bremza mi prime zelo dobro in ni nobenih problemov, razn to da se neke hrda in me moti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Februar 27, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 27, 2003 no jas sn včere po 8 mescih prvič bolj podrobno poglejo zadni disk zake se hrda in ugotovo: da ma disk direkt lukno zaradi tega ker se neke hrda, celi je porajsani je možno da mi je kaki kamen notr prišo??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Februar 28, 2003 Deli Objavljeno Februar 28, 2003 ko se ploscice obrabijo in pride do pleha, primejo se boljse. ampak ne za dolgo ker je pol disk zanic :( tak da cimprej poglej ploscice :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 28, 2003 Deli Objavljeno Februar 28, 2003 Hm, men dela neki podobenga na prednem disku. K stisnem pride vn en čuden zvok. Pa na disku so take vreznine v krogu. Prime pa normalno :? To je pol isto ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 1, 2003 jas sn včere vzel narazn tisto stvat ki drži diske in ugotovo naslednje: - ploščice so čist zanič, ker je še sam pleh drugo nix - disk in te ploščice so se hrdale in mel sn srečo da se ni vse vkup vžgalo in poslalo skutera v ... - bil sn na servise in teh ploščič nimajo trenutno na zalogi :( :cry: :x :x :x zaj pa morm čakat par dni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Marec 1, 2003 Deli Objavljeno Marec 1, 2003 ja itak da so ble zanic. s tem si poskodoval disk in naslednje ploscice se bodo se hitreje obrable. zgleda da so bobni zadaj boljsi 8) - primejo isto ampak so po 15k kilometrih se vedno kot novi. na 50cc skuterju seveda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 1, 2003 ja bobni so že vreje, sn bil kar zadovoln z njimi na automatiki '87, drgač pa jih ma moja deklina na peugeot vivacity od zadaj, pa ji spušajo take kuuul zvoke, iiiiiiii :) če bi se malo podrudla in naredla is tega melodijo bi lahko poleg breakdance pleso :) hehe in po kekih km bojo mi potem tote nove ploščice zanič? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Marec 1, 2003 Deli Objavljeno Marec 1, 2003 ja upaj da jih ne bos rabo vsakih nekaj tisoc km menjavat tak ko jrko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 1, 2003 uf te bom tak vsaka 2 tedna tam :) kako napako pa je te jrko narejo? ke če pa kupim novi disk bi kej pomagalo? keko stane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Marec 1, 2003 Deli Objavljeno Marec 1, 2003 sa ce nima disk globokih kanalov ga ne rabis menjat. jrko pa se je verjetno predugo vozo z zrablenimi ploscitami in se se mu naredli globoki kanali, ki se hitreje obrabijo ploscice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 1, 2003 jas se že vozim z zrablenimi ploščicami od jeseni :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se