jvalant Objavljeno Maj 29, 2017 Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 (popravljeno) On 5/27/2017 at 0:20 AM, thumper said: grdo se bo slišalo..samo kdo je trdil , da imajo dirkači boljše reflekse in se v prometu lažje peljejo kot mi civili? verjetno jih več pomre v prometu kot na pisti .. To sem reku jaz, in ti spet obracas reci: dodaj se, da sem rekel ob normalni voznji... Torej, ce dirkac ne podleze svojemu instinktu, in divja, se bo bolje znasel v prometu kot ti ali jaz. Ker bolje obvlada motor, ker ima boljsi perferni vid (kolk casa si ga treniral), boljso kondiciji in priucene reflekse... ko jaz stisnem zavoro, jo dirkaci verjetno ne. Za primer ti lahko dam svojo izkusnjo: sem bil hokejski golman - reflekse imamo vsi ker precej hitre, seveda su tudi tu izjeme... Ko leti pak proti glavi se ves ne ne kdaj jo potegnes k sebi... Kdaj se pa paku ne nagonsko izmakniti, ampak nastaviti, kdaj ne nastaviti hrbta, se zasukati in posledicno fasati precej hudo poskodbo, se pa naucis. Verjemi, da ce te posadim v gol, pa da te bombardirajo brez milosti, da bos v 3 minutah v bolnici, tudi v popolni opremi. Ker se bos skljucil, nagonsko obrni in s tem odkril nepokrit del telesa..., Nima veze, ce ti prej povem, da te pak ne more huje poskodovati ce stojis in ostanes v pravilni pozi. Ko bo pocilo in bos zagledal iztrelek proti sebi, se bos nagnosko hotel umakniti, kar pa ni najboljse.. To so priuceni refleksi in reakcije!! Torej, dej ze enkrat, ko citiras, citiraj cel stavek ali idejo. Ce dirkac ne divja po cesti ipd, bo reagiral bolje od tebe! Ali mene, seveda... Ce bo divjal, je pa druga rec. P.S. Se sploh zaveda kake nebuloze klatis: promet je sestavljen iz 1% nadljudi kot si ti sam, in potem iz 90% navadnih ljudi, od katerij se jih 20% sminka med voznjo, 20% jih tipka na telefon, nekateri so celo zbrani med voznjo, potem so pa v prometu se nekaj odstotkov atov z klobuki, starih mam, raznoraznih meckacev, pa se kak anit talent se najde... Seveda so dirkaci slabsi vozniki (pa ne v smislu da so prehitri, ampak v smislu da prepocasi regirajo, narobe ocenijo situacije ipd) od vseh teh? In med dirkami, pa ko so doma, na dopustu ipd, se pa vozijo samo v kocijah, in sami niso soferji? Dej bod resen no! Ti trdis da je Rossi slabsi sofer v prometu, kot povprecen slosar, sivilja, kuhar ipd? Rossija lahko zamenjas za kateregakoli drugega dirkaca... Popravljeno Maj 29, 2017. Popravil jvalant Nearrain, Hornet9, dr.looney in 2 others 5
thumper Objavljeno Maj 29, 2017 Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 potemtakem je nicky vozil kolo preko svojih zmožnosti in refleksov?
DAMI34 Objavljeno Maj 29, 2017 Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 vprašanje je naslednje, ali se tudi bolje znajdejo v prometu ali ne, ker promet je en šit, pista čist drugi šit. Jaz bi skoraj trdil, da z izjemo boljšega obvladovanja motorja in boljših refleksov, lahko imajo slabše predvidevanje, kaj kreteni na cesti počno. Ker ta predvidevanja prinese žal samo kilometrina in iskušnje na cesti. Definitivno so pa boljši pri reševanju "situacij" ko enkrat vanje padejo in jih skapirajo. thumper 1
Zok Objavljeno Maj 29, 2017 Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 1 hour ago, thumper said: potemtakem je nicky vozil kolo preko svojih zmožnosti in refleksov? Preko prometnih pravil. Koliko sem bral, je prevozil stop znak.
thumper Objavljeno Maj 29, 2017 Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 pred 1 uro, DAMI34 pravi: . Ker ta predvidevanja prinese žal samo kilometrina in iskušnje na cesti. Definitivno so pa boljši pri reševanju "situacij" ko enkrat vanje padejo in jih skapirajo. kakor kaže statistika mrtvih dirkačev je zanje cesta nevarnejša.. pred 27 minutami, Zok pravi: Preko prometnih pravil. Koliko sem bral, je prevozil stop znak. ane.. koliko mu je pomagal by "valant": "Ker bolje obvlada motor, ker ima boljsi perferni vid (kolk casa si ga treniral), boljso kondiciji in priucene reflekse." zero , nada , nula , niente - nič.. še pri enem biciklu ki gre 40 na uro ni sposoben odmotat ali zabremzat v prometu .. Zok 1
GeeSXer Objavljeno Maj 29, 2017 Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 Koliko dirkačev motoGP sploh vozi motorje v cestnem prometu?
sesir Objavljeno Maj 29, 2017 Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 pred 8 minutami, GeeSXer pravi: Koliko dirkačev motoGP sploh vozi motorje v cestnem prometu? Mislim,da vsi vozijo...vsaj skuterček...
thumper Objavljeno Maj 29, 2017 Opozori Objavljeno Maj 29, 2017 pred 45 minutami, GeeSXer pravi: Koliko dirkačev motoGP sploh vozi motorje v cestnem prometu? pomoje zelo malo.. še bicikli so jim smrtno nevarni .. Zok 1
DAMI34 Objavljeno Maj 30, 2017 Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 pred 9 urami, GeeSXer pravi: Koliko dirkačev motoGP sploh vozi motorje v cestnem prometu? Horhe je reku, ma no waj. E tropo periculoso
jvalant Objavljeno Maj 30, 2017 Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 On 5/29/2017 at 8:06 PM, DAMI34 said: vprašanje je naslednje, ali se tudi bolje znajdejo v prometu ali ne, ker promet je en šit, pista čist drugi šit. Jaz bi skoraj trdil, da z izjemo boljšega obvladovanja motorja in boljših refleksov, lahko imajo slabše predvidevanje, kaj kreteni na cesti počno. Ker ta predvidevanja prinese žal samo kilometrina in iskušnje na cesti. Definitivno so pa boljši pri reševanju "situacij" ko enkrat vanje padejo in jih skapirajo. Ampak, kaj menis, ko oddirkajo svoj vikend, sedijo doma in cakajo naslednji vikend? Se ne odpeljejo kam, mogoce na ksno konferenco, sponzorskjo obveznost. Ko so bli mulci, so bili brez mopeda ali skuterja, jih je oce pelju na pisto, drugace so pa samo pes okol hodili? Saj so razne sluzbe samo ljudje i nse verjetno ravn tko sami vozijo po opravkih, so verjetno ravno take bedarije delal kot mulci kot mi ipd. Zakaj mislis da recimo, ne vem, Dovizioso pa nima izkusenj in kilometrine? 12 hours ago, DAMI34 said: Horhe je reku, ma no waj. E tropo periculoso Horhe rece no way tudi na pisti.... thumper 1
TakeALookAround Objavljeno Maj 30, 2017 Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 Vrjetn niso tolk nori, da bi se v prometu vozil DAMI34 in bojc84 2
Cartman Objavljeno Maj 30, 2017 Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 Ob 5/29/2017 ob 20:05, thumper pravi: potemtakem je nicky vozil kolo preko svojih zmožnosti in refleksov? Absolutno. Žal je prevozil stop znak. Verjetno s slušalkami v ušesih in pedalata na polno. Ziher tud motorje vozjo. Abe je umrl na skuterju, taljan Campana se je zalimal na tovornjak, Rossija sm vidu v misanu na sbk dirki s tmaxom, Foggy je Triumph ambassador, se mora vozt po službeni dolžnosti, van den Goorberg zdej nažiga rallyje tortej je tud precej v prometu.....če ostanemo bližje domu, igor Jerman, Karim Babić in Marjan Malec kar redno palijo po cestah. da ne bo nesporazuma, rossi je bil po TV. tisto leto Ko sm bil na sbk v misanu, je on vozil v silverstonu. sesir 1
Borutt Objavljeno Maj 30, 2017 Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 Ob 29. 5. 2017 ob 20:06, DAMI34 pravi: vprašanje je naslednje, ali se tudi bolje znajdejo v prometu ali ne, ker promet je en šit, pista čist drugi šit. Jaz bi skoraj trdil, da z izjemo boljšega obvladovanja motorja in boljših refleksov, lahko imajo slabše predvidevanje, kaj kreteni na cesti počno. Ker ta predvidevanja prinese žal samo kilometrina in iskušnje na cesti. Definitivno so pa boljši pri reševanju "situacij" ko enkrat vanje padejo in jih skapirajo. Od kje poznaš to besedo ? Ob 29. 5. 2017 ob 21:21, Zok pravi: Preko prometnih pravil. Koliko sem bral, je prevozil stop znak. Predpisi so brez veze. Zok 1
jvalant Objavljeno Maj 30, 2017 Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 (popravljeno) 8 minutes ago, Borutt said: Predpisi so brez veze. Dej se spokej drugam z svojimi predpisi... Bos zdej se Nickya izkoristil za svoje predpise, al kaj? Popravljeno Maj 30, 2017. Popravil jvalant solorider in thumper 1 1
Cartman Objavljeno Maj 30, 2017 Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 pred 49 minutami, jvalant pravi: Dej se spokej drugam z svojimi predpisi... Bos zdej se Nickya izkoristil za svoje predpise, al kaj? Verjetno sem naiven in nasedam medijski sliki šampiona, imam pa filing, da bi ob drugačnem razpletu tragedije (ala Lascorz, Polita, Zanardi, Kubica) Nicky prvi zagnal vik in krik, in sprožil totalno medijsko kampanijo ozaveščanja biciklistov, da so znaki res namenjeni tudi njim.......ker tole je bil kraljevski zajeb z maksmalno ceno. Žal. thumper 1
Borutt Objavljeno Maj 30, 2017 Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 pred eno uro, jvalant pravi: Dej se spokej drugam z svojimi predpisi... Bos zdej se Nickya izkoristil za svoje predpise, al kaj? Ti, fantiček, se malo lepše obnašaj. Pa naslov teme preberi. Če sploh znaš.
thumper Objavljeno Maj 30, 2017 Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 pred 24 minutami, Borutt pravi: Ti, fantiček, se malo lepše obnašaj. Pa naslov teme preberi. Če sploh znaš. ker drugače bo kaj?
Borutt Objavljeno Maj 30, 2017 Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 pred 18 minutami, thumper pravi: ker drugače bo kaj? To lahko samo tebi pade na pamet.
thumper Objavljeno Maj 30, 2017 Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 pred 9 minutami, Borutt pravi: To lahko samo tebi pade na pamet. kar je res je res..tebi ne more..
Darko3g Objavljeno Maj 31, 2017 Opozori Objavljeno Maj 31, 2017 (popravljeno) pred 7 urami, thumper pravi: ker drugače bo kaj? Nič ne namigujem. Popravljeno Maj 31, 2017. Popravil Darko3g sesir in Zok 2
DAMI34 Objavljeno Maj 31, 2017 Opozori Objavljeno Maj 31, 2017 pred 11 urami, jvalant pravi: Ampak, kaj menis, ko oddirkajo svoj vikend, sedijo doma in cakajo naslednji vikend? Se ne odpeljejo kam, mogoce na ksno konferenco, sponzorskjo obveznost. Ko so bli mulci, so bili brez mopeda ali skuterja, jih je oce pelju na pisto, drugace so pa samo pes okol hodili? Saj so razne sluzbe samo ljudje i nse verjetno ravn tko sami vozijo po opravkih, so verjetno ravno take bedarije delal kot mulci kot mi ipd. Zakaj mislis da recimo, ne vem, Dovizioso pa nima izkusenj in kilometrine? Horhe rece no way tudi na pisti.... za Horheta se strinjam. Zgornji del pa takole, iskušenj nimajo (al pa imajo manj), ker so mladi z izjemo dedija s št 46, pa še ta ima lastnega šoferja. Bogatstvo jim pa omogoča, da ne hodijo sami po opravkih. pred 10 urami, Borutt pravi: Od kje poznaš to besedo ? iz slovnice Predpisi so brez veze. niso, potrebno jih je poznati, kar bi rekel, da jih vsaj 80% voznikov.
sesir Objavljeno Maj 31, 2017 Opozori Objavljeno Maj 31, 2017 (popravljeno) pred 38 minutami, DAMI34 pravi: za Horheta se strinjam. Zgornji del pa takole, iskušenj nimajo (al pa imajo manj), ker so mladi z izjemo dedija s št 46, pa še ta ima lastnega šoferja. Bogatstvo jim pa omogoča, da ne hodijo sami po opravkih. Pozimi na smučarijo vem,da se vozi sam z audi rs6...predvidevam,da svojega izjemnega voznega parka za poleti tudi nima zgolj za gledati... P.S Pred leti bil pred njegovo hišo...in slikal...trije svetovni avti so bili...žal se spomnim točno le za maserati MC12 https://m.youtube.com/watch?v=fIDbSJ_ww1U Popravljeno Maj 31, 2017. Popravil sesir
sesir Objavljeno Junij 1, 2017 Opozori Objavljeno Junij 1, 2017 http://motogp.avtomanija.com/rossi-se-z-bolecinami
Zok Objavljeno Junij 1, 2017 Opozori Objavljeno Junij 1, 2017 On 31. 5. 2017 at 8:50 AM, sesir said: Pozimi na smučarijo vem,da se vozi sam z audi rs6... Ne vec sesir 1
sesir Objavljeno Junij 1, 2017 Opozori Objavljeno Junij 1, 2017 pred 23 minutami, Zok pravi: Ne vec Hehe...misliš,da prodal razbitega... Zok 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se