builder Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 pred 15 minutami, sesir pravi: Nekak tak bilo ko so imel uni " mensa" na racelandu karting...vsi vozijo trening in potem postavijo na štart za dirko.In prižge se rdeča luč na semaforju,zatem zelena in visoko intelegentna bitja še vedno stojijo... No nisi povedal od kje ti tako natačna številka? delal sem stvari, pri katerih so takrat bili mišljenja, da je IQ pomemben, da lahko te stvari delam, oziroma da lahko poučujem določeno privilegirano kategorijo ljudi je pa to kr nekaj časa nazaj, še v socializmu pred 2 minutami, Rossi pravi: Normalno, k ostalih 98% normalnih se ne ubada z njimi... Boooooring, sem ti ze napisu :-) tolažba je zelo pomembna
TakeALookAround Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 What? Da nisi ti prevec dvigoval na treningu, pa se ni kisika? solorider 1
Rossi Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 Je, samo cigava. Jst se ne duvam krneki. S takim IQjem pa nonstop kle gnojis. Dober si, celado dol :-)
Bmflar Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 Ampak mene pa res zanima ... A ste vsi tisti goreči res tolk zagrizeni, al to mal za foro vlivate bencin na ogenj, da se drugi palijo na polno ... Men je res pomembna dobra dirka z velik akcije, vse ostalo je bl purfl Demon, Mutika, notranc in 2 others 5
notranc Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 (popravljeno) pred 6 minutami, HD-Dyna pravi: Ampak mene pa res zanima ... A ste vsi tisti goreči res tolk zagrizeni, al to mal za foro vlivate bencin na ogenj, da se drugi palijo na polno ... Men je res pomembna dobra dirka z velik akcije, vse ostalo je bl purfl pa da MM zmaga ane Popravljeno Februar 10, 2017. Popravil notranc DXR16, Demon, Mutika in 2 others 5
Mutika Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 Hi, hi, hi, dečki, tole postaja prav zanimivo. Še začelo se ni, pa se tukaj že na polno dogaja. Eni še posebej uspešno segrevajo ozračje ...kajne, builder? vuk76, Bmflar, Kmet2 in 3 others 6
thumper Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 pred 5 urami, builder pravi: tebe še jez ne razumem, pa rešim logična vprašanja, ki jih znajo rešit samo 2% zemljanov to poraja resne dvome v kvaliteto meritev IQ-ja ..kot se bo pokazalo v nadaljevanju - ta 2-jka te zjebe.. pred 3 urami, builder pravi: nism jest kriu, če sem prepameten, kot sem že velikokrat zapisal - ne vlačite familije v pogovore .. pred 2 urami, builder pravi: delal sem stvari, pri katerih so takrat bili mišljenja, da je IQ pomemben, da lahko te stvari delam, oziroma da lahko poučujem določeno privilegirano kategorijo ljudi je pa to kr nekaj časa nazaj, še v socializmu tko kot sem napisal..tista dvojka na koncu te jebe.. v socializmi je bila plača x2 za poučevanje pa je bil dovolj IQ 152 : 2 ... sesir in Bmflar 2
DAMI34 Objavljeno Februar 11, 2017 Opozori Objavljeno Februar 11, 2017 pred 12 urami, builder pravi: delal sem stvari, pri katerih so takrat bili mišljenja, da je IQ pomemben, da lahko te stvari delam, oziroma da lahko poučujem določeno privilegirano kategorijo ljudi je pa to kr nekaj časa nazaj, še v socializmu tolažba je zelo pomembna v socializmi sm jst bil specialac IQja nam pa niso merili, ker so rabli take malce bolj nore sem pa prepričan, da je naš vod imel skupni IQ vsaj 190. Sedaj pa za 46 navijam, obožujem dobre dirke, kjer se prehitevajo, mam rad, da ne zmaguje en in isti in da je prvenstvo napeto do konca. Pa nikjer ne vidim zarot, le dirkanje, tako kot je. Pa borbo EGOTOV. Upam da mi ni iq padu Quest, Mutika, bmwslo in 6 others 9
solorider Objavljeno Februar 11, 2017 Opozori Objavljeno Februar 11, 2017 pred 17 urami, builder pravi: če voziš tovarniško Hondo ali Yamaho, je uspeh, da si svetovni prvak, vse, kar je manj, je neuspeh 1 je zmagovalec! Vse drugo od drugega do 20 je zanič. Da je lani zmagalo 10 zmagovalcev je Rossi naštimal Če Rossi zmaga je materijal najboljši, če je drugi ni nič vreden z najboljšim materijalom. igc1, bajkr88, TakeALookAround in 1 other 4
TakeALookAround Objavljeno Februar 11, 2017 Opozori Objavljeno Februar 11, 2017 Itak, neki mors pisat, ce ti fotr zivce para, pa makar nesmisle. Bmflar, DAMI34, Mutika in 2 others 5
solorider Objavljeno Februar 11, 2017 Opozori Objavljeno Februar 11, 2017 pred 41 minutami, DinDiin pravi: Itak, neki mors pisat, ce ti fotr zivce para, pa makar nesmisle. jaz bi predlagal vsem nam, da navijamo samo za prvega!
sesir Objavljeno Februar 11, 2017 Opozori Objavljeno Februar 11, 2017 pred 19 minutami, solorider pravi: jaz bi predlagal vsem nam, da navijamo samo za prvega! Žal si razen Rosija noben ne zasluži... Bmflar 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Februar 12, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 12, 2017 Ob 10. 2. 2017 ob 19:50, builder pravi: če voziš tovarniško Hondo ali Yamaho, je uspeh, da si svetovni prvak, vse, kar je manj, je neuspeh bojc84, sesir, Rossi in 8 others 11
GoBobi Objavljeno Februar 12, 2017 Opozori Objavljeno Februar 12, 2017 Odlična fora z besedilom in izborom slikc ... Ajd! Kmet2 in notranc 2
builder Objavljeno Februar 12, 2017 Opozori Objavljeno Februar 12, 2017 pred 7 urami, Kmet2 pravi: svetovni GP prvak na zgornji sliki in največji GP glumac na spodnji Demon, Kmet2, notranc in 1 other 4
TakeALookAround Objavljeno Februar 12, 2017 Opozori Objavljeno Februar 12, 2017 Ni ti lahko v tvojem svetu prekomernega iqja. GoBobi, igc1, gretzky in 5 others 8
builder Objavljeno Februar 12, 2017 Opozori Objavljeno Februar 12, 2017 še kr zgubljen IMG_2290.MOV Kmet2 1
sesir Objavljeno Februar 12, 2017 Opozori Objavljeno Februar 12, 2017 Tok ste se zapeli v laž v visokem IQ...ojoj Dejstvo je,da je laž in če meni ne verjamete vprašite gugla vam bo on povedal,da uradne meritve,ki imajo veljavo niso tako natačne...
DAMI34 Objavljeno Februar 13, 2017 Opozori Objavljeno Februar 13, 2017 V bistvu, ko gledam zgornjo tabelo, najtežje je razumeti tiste k majo preko 164 in tiste k majo pod 52. Vsaka podobnost je zgolj slučaj sesir 1
Lipstick Objavljeno Februar 13, 2017 Opozori Objavljeno Februar 13, 2017 Evo eno drugo tabelo, bolj v kontekstu : http://www.totalsportek.com/motogp/riders-salaries/
Cartman Objavljeno Februar 13, 2017 Opozori Objavljeno Februar 13, 2017 Sicer ne vidim razpredelnice ker so čez neke reklame, ampak skor ne verjamem de je tastar več plačan ko marc in jorge. Da bi šu na duca za manj cvenka kot dobi stari na M1? nedojemljivo. sesir, notranc in skategrizzly 3
Rossi Objavljeno Februar 13, 2017 Opozori Objavljeno Februar 13, 2017 Odvisn od IQ ;-) thumper in exclan 2
sesir Objavljeno Februar 13, 2017 Opozori Objavljeno Februar 13, 2017 (popravljeno) pred 2 urami, DAMI34 pravi: V bistvu, ko gledam zgornjo tabelo, najtežje je razumeti tiste k majo preko 164 in tiste k majo pod 52. Vsaka podobnost je zgolj slučaj Kot je videt tle na forumu je ze težko,če sploh razumeti ljudi,ki sanjajo kako imajo 152 hmm...pa nisem sam bil daleč od tega na testiranjih! Popravljeno Februar 13, 2017. Popravil sesir
billy Objavljeno Februar 14, 2017 Opozori Objavljeno Februar 14, 2017 Evo sej zdej bo po novem Mobikrog zalaufu pa se bojo še slovenčki lahk prklučl...
sesir Objavljeno Februar 14, 2017 Opozori Objavljeno Februar 14, 2017 pred 11 minutami, billy pravi: Evo sej zdej bo po novem Mobikrog zalaufu pa se bojo še slovenčki lahk prklučl... Hahaha
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se