uzzy Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 Ajde vegovci kok nas je ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 Bil na Vegovi eno leto, fasal štiri popravce in spokal v Pariz. :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 prpaaaaaaaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 bil na vegovi 5.let....pa ne zato, ker bi mi bila všeč,ali zato, ker sem hotel še dodatno potrditi svoje znanje.........sta mi bila center strokovnih šol ,pa ekonomska šola bolj všeč z vsemi njenimi dijakinjami..........normalno, na vegovi niso imeli razumevanja za takšne stvari... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 Ja, krscen maticek, ja kje pa je gasilec Samo.... A se to sirene slisjo tam v daljavi :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2003 Oh, kako lepo. :D Sam prepozn, velik prepozn... :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se