Kmet2 Objavljeno December 5, 2016 Deli Objavljeno December 5, 2016 Pravkar, Borutt pravi: Cestni motor s cestnimi gumami v snegu. Ful dobra ideja. Gre ! In vrjetno bi bil presenečen kako lepo se po makedamu vozi 1200lt in to tud bo bolj razdrapanem . Ne bodi ozkogleden , probaj še kaj iz okvirjev normalnega Bmflar, DAMI34 in ELO 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 5, 2016 Deli Objavljeno December 5, 2016 (popravljeno) pred 1 uro, Borutt pravi: Cestni motor s cestnimi gumami v snegu. Ful dobra ideja. Če te slučajno zanima, imam na svojem compu NE SLIKO, AMPAK POSNETEK avtorja te teme, kako se na Hondi CBF600 na cestnih gumah, na katerih je bilo še nekaj profila (beri: videlo se je, kje je bil nekoč profil) peljal po mamutovi avtocesti po snegu z eno roko, v drugi roki pa je imel čik. Pred njim je mudel na VStromu na terenskih gumah (skoraj) padal vsake 50m. Pa ni fotošop. p.s. Če me kdo vpraša, bom vse zanikal. Popravljeno December 5, 2016. Popravil Dr_Jakob Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 5, 2016 Deli Objavljeno December 5, 2016 pred 1 minuto, Dr_Jakob pravi: Če te slučajno zanima, NE SLIKO, AMPAK POSNETEK avtorja te teme, kako se na Hondi CBF600 na cestnih gumah, na katerih je bilo še nekaj profila (beri: videlo se je, kje je bil nekoč profil) peljal po mamutovi avtocesti po snegu z eno roko, v drugi roki pa je imel čik. Pred njim je mudel na VStromu na terenskih gumah (skoraj) padal vsake 50m. Pa ni fotošop. kolk me pa ta odgovor zanima ... lej ni bla certificirana nadzorna kamera ..ne gre skoz .. ELO in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 5, 2016 Deli Objavljeno December 5, 2016 Pravkar, thumper pravi: kolk me pa ta odgovor zanima ... lej ni bla certificirana nadzorna kamera ..ne gre skoz .. Prid enkrat do mene, bova spila kak pir, pa boš lahko na lastne oči preveril kolk nadzorna kamera je bila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 5, 2016 Deli Objavljeno December 5, 2016 čist ..no ene 52% .. nima pa uradnega certifikata , ki bi veljal na sodišču kot dokaz .. SF in ELO 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 5, 2016 Deli Objavljeno December 5, 2016 pred 19 minutami, Dr_Jakob pravi: Če te slučajno zanima, imam na svojem compu NE SLIKO, AMPAK POSNETEK avtorja te teme, kako se na Hondi CBF600 na cestnih gumah, na katerih je bilo še nekaj profila (beri: videlo se je, kje je bil nekoč profil) peljal po mamutovi avtocesti po snegu z eno roko, v drugi roki pa je imel čik. Pred njim je mudel na VStromu na terenskih gumah (skoraj) padal vsake 50m. Pa ni fotošop. p.s. Če me kdo vpraša, bom vse zanikal. dolini je mel pa 4 ure "priprave" na mamutih pa vidim, da se dogaja, neverjetne zgodbe, je pa zanimivo prečitat BIF in SF 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 5, 2016 Deli Objavljeno December 5, 2016 pred 3 minutami, Snecer pravi: dolini je mel pa 4 ure "priprave" na mamutih pa vidim, da se dogaja, neverjetne zgodbe, je pa zanimivo prečitat Posnetek... Ne slika. In ne baba čula baba rekla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno December 5, 2016 Deli Objavljeno December 5, 2016 pred 2 urami, thumper pravi: ... lej tukej nimaš pojma .. Ti kar uživaj s starimi ali pa z novimi jajci in cestnimi gumami na snegu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 5, 2016 Deli Objavljeno December 5, 2016 pred 8 minutami, Dr_Jakob pravi: Posnetek... Ne slika. In ne baba čula baba rekla. link? SF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 5, 2016 Deli Objavljeno December 5, 2016 pred 3 minutami, Snecer pravi: link? Prid na pir, pa ti bom linkal na n:\Mamutovanje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno December 5, 2016 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2016 (popravljeno) Kaj pa vem... Jaz sem opazil, da manj vešči vozniki po snegu lažje vozijo nižje motorje. Ne gre toliko za višino težišča motocikla, kot za občutek varnosti in možnost korekcije drobnih zdrsov. Ker vozijo počasi in na motorju sedijo, v zahtevnejših situacijah peljejo z nogami na tleh in si z njimi pomagajo, ko zadaj motor odnese. Če gldamo dva voznika s podobnim znanjem in gumami, bo skoraj praviloma prej na tleh tisti, ki ima višji motor. Višji motorji zahtevajo vožnjo v stoje, hitrost pri kateri ima voznik vsaj malo ravnotežja in pa vsaj malo oprijema. Če eden od teh pogojev ni izpolnjen, je boljše imet noge na tleh, tam pa je v prednosti tisti, ki ima primerno nizek sedež... Visoka teža, višina preveč nežne gume in sedenje na motorju pa za manj vešče in tiste, ki za nobeno ceno ne bi spustili motorja na tla na skrajno drseči podlagi predstavljajo že skoraj nepremostljivo oviro... Popravljeno December 5, 2016. Popravil SF thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno December 6, 2016 Deli Objavljeno December 6, 2016 12 hours ago, jvalant said: A gres stavit da Chris Birch pride gor z Vstromom potazadnjem kolesu, drifta vask ovinek, poskok cez kup snega ipd? na cesti kot leta 2016 zagotovo ne. in če govorimo o serijsko namontiranih gumah; ja, grem stavit, ti samo povej znesek! ker driftati s sprednjim kolesom v zraku, že to je pojmovno nemogoča, tako da... be careful what you wish for... SF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 6, 2016 Deli Objavljeno December 6, 2016 pred 8 urami, Snecer pravi: dolini je mel pa 4 ure "priprave" če se prav spomnim se je zbudil , ko smo se ostali mimo njegove bajte peljali .. pred 8 urami, Borutt pravi: Ti kar uživaj s starimi ali pa z novimi jajci in cestnimi gumami na snegu. narava , sneg , 4.2 bubis v oprijetem puloverju na izhodu iz ovinka , prelisičena fizika ko moped leti po luftu na levo prot mamutplacu namesto v smeri pogleda ..tega ti tudi če do 78 leta starosti štejkaš ne boš mogel z denarjem kupiti.. drugač pa - hvala ja ..to željo posredujem vsem , ki si želijo uživat neglede na podlago.. pred 2 minutami, ELO pravi: na cesti kot leta 2016 zagotovo ne. in če govorimo o serijsko namontiranih gumah; ja, grem stavit, ti samo povej znesek! ker driftati s sprednjim kolesom v zraku, že to je pojmovno nemogoča, tako da... be careful what you wish for... pred 8 urami, Dr_Jakob pravi: Prid na pir, pa ti bom linkal na n:\Mamutovanje... že prvi desni ovinek , ko visi cesta na levo bi bilo smeha .. tako kot mighty mp3 player ko je imel vsa tri kolesa v luftu.. Dr_Jakob in SF 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno December 6, 2016 Deli Objavljeno December 6, 2016 Ampak GS je pa se zmer boljsi k stara jajca a ne. SF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno December 6, 2016 Avtor Deli Objavljeno December 6, 2016 pred 7 minutami, luxsa pravi: Ampak GS je pa se zmer boljsi k stara jajca a ne. Pravzaprav je to res. Zmaga v vseh kategrijah. Tudi v kategoriji "plačaj servis" in "najbolj zabaven motocikel za zimske vožnje". Problem nastane, ker je zabaven samo za opazovalce, za lastnika pa predstavlja kazen primerljivo z bičanju posadke galeje po spodletelem uporu... Dr_Jakob, thumper in ELO 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno December 6, 2016 Deli Objavljeno December 6, 2016 Pizda,se dobr da ga nimam. SF, gretzky, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno December 6, 2016 Deli Objavljeno December 6, 2016 (popravljeno) Kako bi šel pa APN 6 na mamutovanje? Bi znal bit kar v ospredju, če bi bil še malo sfriziran...? Popravljeno December 6, 2016. Popravil vandrovec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno December 6, 2016 Deli Objavljeno December 6, 2016 pred 51 minutami, vandrovec pravi: Kako bi šel pa APN 6 na mamutovanje? Bi znal bit kar v ospredju, če bi bil še malo sfriziran...? Ko strela!....mislim tako cik-cak Moj KTM gre gor ko šus!Bilo kaki je sneg ali led.Ovinke slajda na ravnih odsekih se dviguje na zadnje kolo.Jaz kot voznik kadim cigaret!...Vse je pač odvisno kako hitri so 4 nigerji ki ga nesejo vandrovec, DAMI34, Cartman in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 6, 2016 Deli Objavljeno December 6, 2016 pred 11 urami, Borutt pravi: Ti kar uživaj s starimi ali pa z novimi jajci in cestnimi gumami na snegu. Ne vem če poznaš bistvo mamutov, sam ena od zadanih točk je da prideš do Mamut placa, zato fantom respekt Dr_Jakob, Bmflar, Akito in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno December 6, 2016 Deli Objavljeno December 6, 2016 pred 50 minutami, DAMI34 pravi: Ne vem če poznaš bistvo mamutov, sam ena od zadanih točk je da prideš do Mamut placa, zato fantom respekt Mislim, da je takšnih, ki se vozijo z motorji v snegu zaradi zabave, veliko in jih nihče ne poveličuje. Zato ne bom podlegel množični histeriji in častil nekoga, ki se vsak meter zvrne v sneg, da dokaže superiornost svojega motorja in kasneje zaspi z določeno koncentracijo v krvi. Ampak, vsakemu svoje. Pa naj bo to s starimi ali pa z novimi jajci. jvalant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 6, 2016 Deli Objavljeno December 6, 2016 pred 20 minutami, Borutt pravi: Mislim, da je takšnih, ki se vozijo z motorji v snegu zaradi zabave, veliko in jih nihče ne poveličuje. Zato ne bom podlegel množični histeriji in častil nekoga, ki se vsak meter zvrne v sneg, da dokaže superiornost svojega motorja in kasneje zaspi z določeno koncentracijo v krvi. Ampak, vsakemu svoje. Pa naj bo to s starimi ali pa z novimi jajci. jah, za ene je izziv sedenje na kavču, z baso v roki, pa kucanje na komp....nejso lahke, nejso SF, Bmflar, ELO in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno December 6, 2016 Deli Objavljeno December 6, 2016 pred 17 minutami, DAMI34 pravi: jah, za ene je izziv sedenje na kavču, z baso v roki, pa kucanje na komp....nejso lahke, nejso Grem v nabavo kavča . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno December 6, 2016 Deli Objavljeno December 6, 2016 Ob 2. 12. 2016 at 9:09, Kmet2 pravi: kere bučke......mam motorje višjega cenovnega razreda ,ti pa si me umestil v svoj domišljiski kalup ....sem star, se kurčim pred sosedi in ostale neumnosti ..... P.s. pojdi ven ,da ne boš pisal neumnosti in se spuščal v psihofizično stanje motoristov , ki imajo malo dražji motor . Greš lahko z mano danes v Dalmacijo do nedelje , če ti je škoda svojega motorja ti ga bo Dr_Jakob posodu .......kakor sem zvedel enega najboljših motorjev ever PEGASO Še enkrat da boš razumel , ker ti seveda nisi kreten Vsak kreten , ki ima denar in tu sploh ni dileme . Če pa gledaš kam prileze GS , pa ne glej forumske prispevke Snecerja in Gifta , ampak posedi pravega šoferja na GS in sebe na Pegaso , pa da te vidm kam dlje boš prilezel ........ Za lastnika najboljšega motorja Pegasa pa samo to ....ko boš za in mel čas me zvrcni pa greva mal po Jadranki ,ampak samo do 140kmh pa da vidm , koliko časa boš vozil za mano ...........se nanaša na post ,da mu noben ne pobegne z Pegasom do 140 kmh sami humoristi Pa še enkrat ,da se ne boste vžgali tisti s superduper pegasi ................za ta denar odličen motor , z njim prideš kaomor prideš z vsemi ostalimi 20+k€ motorji , a na cilju po 1000km je razlika povsem očitna ....pa pustimo . Tudi sam si za čez zimo ,sol in ostale pezdarije omislim 3 motor ,sam ne pišem neumnosti in pustim ,da vsak živi kakor želi .......a sem jaz koga označil za kretena ker ima motor za 800€ ..NE.......no tako bi se lahko obnašali vi super duper šoferji s super duper poceni motorji ! Sam ne mi klobasat kaj bi vi z enimi plužnami od Aprillie naredili GS-om , pa KTM-jom itd .........kar pokličte me ko bo zrelo , sem marsikam zaril 400kg motor , ko so bili vedno z mano sami Traceri itd pa so motorje puščali na cesti sam sem pa ril po potkah za dobro fotko Največkrat je važen šofer ne motor !!! In zapomnite si ,da ne bi rabil iti na operacijo kolena SPET bi prišel z BMW 1200LT na Mamute , brez prikolice , v to sem prepričan !! Dober post. !!! Bravo zaradi takih sploh še berem tele"pegase brihtne" me pa že mineva. GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 6, 2016 Deli Objavljeno December 6, 2016 pred 13 minutami, Borutt pravi: Grem v nabavo kavča . a boš novga al stara jajca? GoBobi in solorider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dr.looney Objavljeno December 6, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 6, 2016 Bom še jest eno "pametno" napisala, ker me pač včasih zasrbi okrog gobca. Celih 14 strani enga prepucavanja kdo ima daljšega. . Nekdo je že napisal, a bom še jaz. Ni važno kakšen motor voziš, ampak kako ga voziš in zakaj ga voziš. Vsak ima svoje prioritete v življenju in svoje želje. Mi gre pa na kozlanje, ko se začne neko prepucavanje in predalčakanje. Za " koji k***" je pa nekdo več vreden ali manj vreden glede na to kaj ima in kaj nima. Ma dejte že enkrat odrasti. Če mora nekdo imeti eno stvar samo zato, da kompenzira svoj lastne frustracije, naj jo ima, po drugi strani če si ne moreš kupiti tisto kar bi rad imel tudi ni potrebno potem pljuvati po vsem. Vsakemu svoje. Jaz bi tudi imela tri različne motorinote v garaži pa tri avteke . A jih ne morem imeti in zaradi tega se ne bo svet podrl. Dajte začnite uživati v tistem kar imate in nehajte gledati sosedu v pisker. Vsak je svoje sreče kovač in ko enkrat ugotovite, da za srečo res ne rabite veliko je vse lažje, pa če vozite ultra modern motor al pa "stare jajce". sem mogla mal težit.... schwantz, SF, Joker in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se