Skoči na vsebino

SF

Priporočene objave

pred 41 minutami, Borutt pravi:

Kako si v mojem zapisu našel redno vzdrževanje tekmovalnih motorjev ?

Pomoje sem malo preveč na široko interpretiral:

pred 51 minutami, Borutt pravi:

Takšnim motorjem, za katere moraš nonstop iskati kose in jih šraufati, se reče jajca.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, maus pravi:

ne vem, ker ga še nism vozu :P .... 

pomoje ga še noben ni vozu od tukaj prisotnih MS-jeuceu ...

sm vozu pa pegasota celo leto 2003 ... 2004 pa FZ6  oba prevozu za cca 15-20 taužnt ... pegaso nima za burek proti fejzerki :ninja:  ... še za B nima od bureka ... 

tist k je pa vozu ša kakšn drug motor .. recimo R1, FZ1, ZX10R letnik 2011+ al pa kakšn H2 ... al pa še kj druzga u svojem življenju kt pegasota .. pa nj mal primerja :P

:ninja: 

S pegasom torej nisi prišel do OMV oziroma ti kave niso hoteli postreči?

Saj menda noben ni govoril o motoGP performansah, ampak o motorčku, s katerim se lahko zapelješ udobno "kamorkoli".

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, maus pravi:

ne vem, ker ga še nism vozu :P .... 

pomoje ga še noben ni vozu od tukaj prisotnih MS-jeuceu ...

sm vozu pa pegasota celo leto 2003 ... 2004 pa FZ6  oba prevozu za cca 15-20 taužnt ... pegaso nima za burek proti fejzerki :ninja:  ... še za B nima od bureka ... 

tist k je pa vozu ša kakšn drug motor .. recimo R1, FZ1, ZX10R letnik 2011+ al pa kakšn H2 ... al pa še kj druzga u svojem življenju kt pegasota .. pa nj mal primerja :P

Vsi, ki še niste vozili vseh zgoraj naštetih čudes, ukor, pa u kot sedet. Pa če na leto ne prevozite vsaj 20 taužnt, tut bureka ne boste več jedl.:P

Popravljeno . Popravil izibajker
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 urami, Borutt pravi:

Si motor kupil za vožnjo ali za učenje šraufanja ? Glede na opisano bo veliko poštnih paketov in veliko šraufanja. Takšnim motorjem, za katere moraš nonstop iskati kose in jih šraufati, se reče jajca. Pa sploh ni važno ali so to nova ali stara jajca, ker so v vsakem primeru jajca. 

Ne, nisem kupil za učenje šraufanja. Samo povem, da so kosi na voljo in da so precej poceni, tako da četudi karkoli crkne, to še vedno ni izgovor.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Dr_Jakob pravi:

Ne, nisem kupil za učenje šraufanja. Samo povem, da so kosi na voljo in da so precej poceni, tako da četudi karkoli crkne, to še vedno ni izgovor.

Res je. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 6. 12. 2016 at 19:58, Borutt pravi:
Ob 7. 12. 2016 at 15:30, dr.looney pravi:
Ob 7. 12. 2016 at 15:30, dr.looney pravi:

jebemtimotosvetovcitat.

pred 19 urami, maus pravi:

Tole bodo čez 15 let tut stara jajca in šele pol bo ratau dobre motor ... :yawn:

2017-zx-10rr-studio-2.jpg

Jajc je že, čez par let bo pa še star...:fyou:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

20 hours ago, sayo said:

Jaz bi za kakšno ugodno ceno kupil kaj od teh dveh (z papirji), če kdo ve za koga

suzuki-dr-650-se-5.jpg

Tak je na avtonetu. Sem ga šel pogledati in bi bilo treba porihtati vzmetenje, predvsem vilice. Najverjetneje ne bi bilo dovolj samo zamenjati olje, ampak komplet vzmeti. Za kaj takega, bi moral biti cenejši.

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11572727&display=Suzuki DR 350

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 urami, motolover pravi:

Tak je na avtonetu. Sem ga šel pogledati in bi bilo treba porihtati vzmetenje, predvsem vilice. Najverjetneje ne bi bilo dovolj samo zamenjati olje, ampak komplet vzmeti. Za kaj takega, bi moral biti cenejši.

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11572727&display=Suzuki DR 350

on bi 650 če mogoče nisi opazil..

pred 5 urami, jskrablin pravi:

1300 bi bila bolj primerna cena...

300 bi bila pa najbolj primerna .. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 17 urami, Snecer pravi:

S pegasom torej nisi prišel do OMV oziroma ti kave niso hoteli postreči?

Saj menda noben ni govoril o motoGP performansah, ampak o motorčku, s katerim se lahko zapelješ udobno "kamorkoli".

kamorkoli .. a tudi po pisti :? ... udobno ... kup si auto, pa se udobno voz :P ... bolj wobla boljši je :lol1: 

dj no .. zapel se še s kakšnim drugim motorjem pa pol mal primerji :ras:  ... dolžan si mi še linijo pokazat :jezik: 

pred 16 urami, izibajker pravi:

Vsi, ki še niste vozili vseh zgoraj naštetih čudes, ukor, pa u kot sedet. Pa če na leto ne prevozite vsaj 20 taužnt, tut bureka ne boste več jedl.:P

itak ... vse je treba mal probat ... šele pol vidiš, kok je kaj fajn in kaj ti paše :P

pred 13 urami, SF pravi:

Jajc je že, čez par let bo pa še star...:fyou:

je vsaj lep jajc :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, maus pravi:

kamorkoli .. a tudi po pisti :? ... udobno ... kup si auto, pa se udobno voz :P ... bolj wobla boljši je :lol1: 

dj no .. zapel se še s kakšnim drugim motorjem pa pol mal primerji :ras:  ... dolžan si mi še linijo pokazat :jezik: 

itak ... vse je treba mal probat ... šele pol vidiš, kok je kaj fajn in kaj ti paše :P

pegasota sem tudi malo peljal :) ja tudi po pisti se lahko s pegasom zapelješ, zakaj pa ne?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 42 minutami, Snecer pravi:

pegasota sem tudi malo peljal :) ja tudi po pisti se lahko s pegasom zapelješ, zakaj pa ne?

super... komaj čakam, da mi linijo pokažeš .. za po cesti, pa po pisti ... :010

vse se da ... tut s pony expresom sem bil v Umagu leta 1979 ... vse se da ... sam če je volja :P

ampak .. a je to to :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 55 minutami, Snecer pravi:

Sej se da tud z Versysom na Mamute prit. Lohk pokažeš kako :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, maus pravi:

super... komaj čakam, da mi linijo pokažeš .. za po cesti, pa po pisti ... :010

vse se da ... tut s pony expresom sem bil v Umagu leta 1979 ... vse se da ... sam če je volja :P

nekad je bilo to to, pol je pa šu svet naprej i nije više to to.

Sem užival na apn6 prekruzal celo SLO, užival na JAWI350, bil ta glauni đek u selu, sam ni več to to...hočem naprej hočem več hočem napredek, žal mal več plačam. Še vedno pa mam 600€ da si lah kupim stara jajca in se tolažim če ga po tleh fuknem, da je đabe.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, HD-Dyna pravi:

Hmmm, jest mam pa stara jajca pa "stara jajca" :blush:

prjatu, ti maš stara jajca in jajca :P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 urami, maus pravi:

motorji , ki jih ti voziš so lahko srečni ker jih ti tako lepo šarmanten narediš lepe ..brez tebe so grdi ..

pred 5 urami, maus pravi:

pa vrnil si se 1980 .. :P

ni to to .. to je več kot to ..

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 urami, maus pravi:

js sm mau drugačen ... mam nou motor in stara jajca :lol1:

:smoke:

.

... hahaha ... stari, ne rabiš poudarjat da imaš stara jajca ... :lol1:

... imam pa rad prjatle z novimi motorji ... :P

... jebeš jajca ... :eek:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V kolikšnem času pa potem postane nov motor star jajc? Koliko bo potrebovala mausova ninja in koliko pikov GS? Je merilo to, da ga privlečeš iz salona, da ga prenehajo izdelovati ali preprosto samo to, da doseže slovenskih magičnih 30000 km? (pri 50000 je že smrtno nevaren in kliče po reciklaži)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, SF pravi:

V kolikšnem času pa potem postane nov motor star jajc? Koliko bo potrebovala mausova ninja in koliko pikov GS? Je merilo to, da ga privlečeš iz salona, da ga prenehajo izdelovati ali preprosto samo to, da doseže slovenskih magičnih 30000 km? (pri 50000 je že smrtno nevaren in kliče po reciklaži)

odvisno od mopeda, moja stara ninđica (SX) katerga vozi Mladench, ma okrog 90kkm, je še vedno jebačka in ne bo nikol stara jajca, medtem če pogledam Pikovega BMflna med kumarcmi, ja bi reku, da so že zdej jajca :P

Šalo na stran, stara jajca naj bi bil moped, ki ima svoja leta, ki je enostaven za vzdrževanje (čimmanj ali nič elektronike) in tak, da ti je vseen, če ga po soli in snegu mečeš. Recimo, meni ne bo nikol nobem moped ratal stara jajca, pa čewtudi kupim nekaj za 1500€, ker mi ga bo kljub vsemu škoda po tleh metat, ker kar se poznam, si ga bom zrihtal u nulo, pol pa do njega (nje) začel gojiti čustva. Tako da ni nobene razlike (razn v znesku popravila) a vržem po tleh GTja al pa starga Versysa.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, DAMI34 pravi:

Recimo, meni ne bo nikol nobem moped ratal stara jajca, pa čewtudi kupim nekaj za 1500€, ker mi ga bo kljub vsemu škoda po tleh metat, ker kar se poznam, si ga bom zrihtal u nulo, pol pa do njega (nje) začel gojiti čustva. 

Jst tud gojim ćustwa. Nejžna ćustwa. Pol pa mrš v blat, presica!!

p.s. Dons sm dobu cross balanco za Peggy, bom objavu slike, ko bo namontirana. :D
p.p.s. Cross balanca je ganz nova, še zapakirana.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 39 minutami, Dr_Jakob pravi:

...

p.s. Dons sm dobu cross balanco za Peggy, bom objavu slike, ko bo namontirana. :D

si vzel 2? so potrošni materijal, takoj za gumam ;-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, SF pravi:

Ena jajca so takoj stara jajca :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 urami, SF pravi:

vzamem oboje..noč imet druzg v garažo kot stara jajca ..

pred 5 urami, Dr_Jakob pravi:

a ti peggy s čustvi porivaš ? nism mislu u auspuh ampak nej ti bo..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

9 hours ago, SF said:

IMVHO motor rata stara jajca ko doseže base ceno. Ker lih gledam de bi starim jajcam 1 in 2 dodal stara jajca 3 lahko na primeru Varadero rečem, de je base cena 2500, in de so to stara jajca,. 

7 hours ago, Dr_Jakob said:

2 hours ago, thumper said:

a ti peggy s čustvi porivaš ? nism mislu u auspuh ampak nej ti bo..

jez preberm de jo na suho u auspuh...................... :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!