Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Je treba zdej sptemljat, da vem kaj rabljenega bom kupil čez nekaj let.. 😁

Če gre tako naprej kot kažejo trendi bo kmalu vsak imel nak ADV / enduro v 450cc kategoriji. Sedaj prideta še triumph in ducati... mogoče.. 

Objavljeno
pred 1 uro, skalar36 pravi:

Nimam jest fejstboka. Dej napiš gor da jest kupm enga rablenga. :)

en klik pa ga imaš

• Všeč mi je 1
Objavljeno
8 minutes ago, smasher said:

Je treba zdej sptemljat, da vem kaj rabljenega bom kupil čez nekaj let.. 😁

Če gre tako naprej kot kažejo trendi bo kmalu vsak imel nak ADV / enduro v 450cc kategoriji. Sedaj prideta še triumph in ducati... mogoče.. 

ej, triumph scrambler400. Bombon. U zivo je bombon. Tetris gume gor, pa gres po vseh makadamih in kolovozih. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 urami, skalar36 pravi:

Vidu zadnč v Cirkvenici eno punco z Slo registracijo. Prvi so šli že vn, so bli ugodni, zdej pa kr neki dražijo....da bodo lohl "popusti" k bo zima. Cena pa ista. 

.

... ja sej jih že prodajajo ... sem bil dvakrat tam, da bi ga videl v živo, pa jih je ženska vedno takoj prodala ... tko da ... jebemti "kitajski tehniko" :D

... čudim se pa, kako to, da je Kovetov kot listja in trave v prodaji, teh MT-jev pa nič :eek:

ps.

... kar se pa fb-ja tiče, mi je pa en prjatu enkrat prjavu eno njegovo globoko misel ...

"če te ni na fb-ju, pol te ni" :eek::kva2:

Objavljeno
pred 2 urami, Snečer pravi:

en klik pa ga imaš

Ja, kdo prodaja rablenga?

Ja, novga...zaenkrat ne. Se mi ne da ulavfavat..servis. Tok kt je blo prodanih, ni hudič da nekomu ne bo ustrezal tale kinezjajček.

FB... Me ni, pa me še dolgo ne bo. :)

Objavljeno
Ob 30. 9. 2024 ob 21:47, skalar36 pravi:

To ekipo spremljam ze dolgo časa. Zaradi njih sem se odlocil za nakup 800tke. Edini do sedaj meni znani na YT ,ki realno in pošteno povedo o motorju, ki ga testirajo. 

a je ta ekipa ze kdaj povedala kaj slabega o kakem motorju?

za njih so vsi motorji super, ce pa je ze kaj slabsega (kot naprimer vzmetenje crf300l) se pa zamenja in nadgradi. no biggie. skratka super motor.

Objavljeno
pred 18 urami, pik1 pravi:

"če te ni na fb-ju, pol te ni" :eek::kva2:

Če si na forumih je enako... :devil: :kva2:

Kot da voziš Kove ali BMW, v glavnem voziš...:naughty:

Objavljeno
pred 12 urami, MiNa pravi:

Če si na forumih je enako... :devil: :kva2:

Kot da voziš Kove ali BMW, v glavnem voziš...:naughty:

... BMW je brez veze :sleep2:

... kdor hoče bit dons "in", si nabavi Kove ... in ga lahko pol vsak dan šraufa :kva2:

Objavljeno
pred eno uro, pik1 pravi:

... BMW je brez veze :sleep2:

... kdor hoče bit dons "in", si nabavi Kove ... in ga lahko pol vsak dan šraufa :kva2:

Želiš si ja....😉 Ampak karma je jeba...sm povem

• Haha 2
Objavljeno
pred 9 urami, miran985 pravi:

Želiš si ja....😉 Ampak karma je jeba...sm povem

.

.... ja Kove šraufat, je dons želja nas vseh, priznam  :kva2:

Objavljeno

7600 dolarčkov, le kaka bo cena pri nas

Objavljeno (popravljeno)

30% carine, pa davek... :whistle:

Popravljeno . Popravil MiNa
Objavljeno

ja sej to nekje sem predvideval med 9 in 10

Objavljeno

Še malo pogledavam po netu... ma kaj je ta 450mt dejansko težji od starega pegasota?

Kje je tle napredek če so novi 450 cc motorji težji od starih 600 in 650cc ?

Objavljeno
pred 6 urami, smasher pravi:

Še malo pogledavam po netu... ma kaj je ta 450mt dejansko težji od starega pegasota?

Je napredek, sm ne pri tej znamki glede teže. Za ostalo ne rečem, za nižjo težo bo treba pogledat kaj drugega.

Objavljeno
pred 6 urami, smasher pravi:

.

... jah, kako ni napredek ??? 😮😮😮

... vsaj letnica je druga :kva2:

ps.

.... sicer pa ... a ti ni prjatu glih kar napisal ... jebeš vse japonske in nemške firme ... tud kitajc ni vsak taprav ... baje moraš pogledat Koveta ... pa bo :D 

.... potem boš užival tud v šraufariji vsak drugi dan :sleep2:

• Haha 2
Objavljeno
pred 33 minutami, pik1 pravi:

.

... jah, kako ni napredek ??? 😮😮😮

... vsaj letnica je druga :kva2:

ps.

.... sicer pa ... a ti ni prjatu glih kar napisal ... jebeš vse japonske in nemške firme ... tud kitajc ni vsak taprav ... baje moraš pogledat Koveta ... pa bo :D 

.... potem boš užival tud v šraufariji vsak drugi dan :sleep2:

Glih danes sem kitajca spet šraufau....  nikakor da najdem kje je ta električni "bug"... zdej sumim samo še senzor gredi, da mu ne dela minimum vredu  (al pa kar vse kable zamenjat)

Zato bom zdjej navijal da čim več ljudi kupi te 450, mogoče koga mine čez kakšnih 5 let pa se bo kaj za 2 jurja našlo :D 

Objavljeno
pred eno uro, smasher pravi:

Glih danes sem kitajca spet šraufau....  nikakor da najdem kje je ta električni "bug"... zdej sumim samo še senzor gredi, da mu ne dela minimum vredu  (al pa kar vse kable zamenjat)

Zato bom zdjej navijal da čim več ljudi kupi te 450, mogoče koga mine čez kakšnih 5 let pa se bo kaj za 2 jurja našlo :D 

.

... sem enakih misli ... samo da bova to dočakala pred iztekom petih let :D

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

450 ne bo nikoli poceni, to bo trazena roba, CF cilja visoko, pojest KTM. Ze grizejo roko ki jih je futrala. Odpeljali so Acosto. Hehehehe

IMG_4913.png

Objavljeno

463416442_18047542039951010_700114873504363147_n.jpg.0734af62bdaf0452945e87410a01fb02.jpg

MTX800

230mm vzmetenje, ker je čist kul (1cm več ko ma moja 901), le kaka bo cena.

• Zmeden 1
Objavljeno
pred 18 minutami, DAMI34 pravi:

le kaka bo cena.

...kitajska 🙂

Objavljeno

Explore 11.560€, dvomim, da bo tole kaj manj. To je pa že skoraj cena EU šalabajzerjev :P, ko majo akcijo vsake toliko.

Objavljeno
pred 3 urami, DAMI34 pravi:

Explore 11.560€, dvomim, da bo tole kaj manj. To je pa že skoraj cena EU šalabajzerjev :P, ko majo akcijo vsake toliko.

Hja, pri kitajcih dobiš vso opremo, katero je treba pri KTM doplačat. Pri husi so mi računali update kwikija okrog 110 eur. Pri kitajcu to sam naredim preko wifija.

Objavljeno
4 hours ago, DAMI34 said:

463416442_18047542039951010_700114873504363147_n.jpg.0734af62bdaf0452945e87410a01fb02.jpg

MTX800

To so nizko zmontirali rezervar(ja)? Uf. kako hitro poberejo resitve, in kako hitro zvisujejo cene. 

Objavljeno (popravljeno)
pred 4 urami, DAMI34 pravi:

MTX800

231 kg ... uf je tank

kove 800x (pro, rally) kar 40kg manj, to pa je enormna razlika.

Popravljeno . Popravil Snečer

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!