maus Objavljeno November 13, 2017 Deli Objavljeno November 13, 2017 pred 5 minutami, Scarabeo 500 pravi: V soboto sem naredil zadnjo letošnjo furo. Prevozil sem 18 000 km. Zdaj pa se bo potrebno zamotiti s čim drugim . mau sm popravu, ker me kar zmrazi, če kdo napiše zadnja fura res je .. zima bo douga ... rabm psihiatra, da naum u depro padu gretzky, Akito, bobi1001 in 5 others 5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno November 13, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 13, 2017 Letos je bila moja prva sezona, prevozil sem caa. 10.000km. Zdaj pa nekak pregurat to zimo in čimprej začet novo sezono. GO_Tomi, BIF, Slow in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava axaQ4 Objavljeno November 13, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 13, 2017 (popravljeno) E pa da se še jaz malo pokurčim z bajno kilometrino...naredil sem junaških 3000 km . Nabavu nepremičnino pa sem zamenjal način delovanja iz motorist v zidar. Ko sem se pa preselil sem pa z motorjem preselil v kovčkih nekaj garderobe (predvsem umazane gate in kocete), tako da je bil tudi motor koristen! Popravljeno November 13, 2017. Popravil axaQ4 Explorer, BIF, XTR in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno November 13, 2017 Deli Objavljeno November 13, 2017 pred 7 minutami, maus pravi: mau sm popravu, ker me kar zmrazi, če kdo napiše zadnja fura res je .. zima bo douga ... rabm psihiatra, da naum u depro padu Hvala, res je. Tudi mene bi zmrazili - napisano na hitro (v afektu, ker bo par mesecev brez motorja) pa še ne vem s čim vse bi se zamotil . maus, gretzky, Grut in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno November 13, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 13, 2017 Dobrih 15 kkm na KTM-u pa ene 50 na Yamahi pa vsaj še ena Jadranka je u planu do konca leta. Pa 31.12.2017 bi šli lahko na kakšno kosilce na morje, če ne bodo glih ušpičene prekle padale. Grut, BIF, Slow in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno November 13, 2017 Deli Objavljeno November 13, 2017 9.640 km Roger G. Jagger, DAMI34, gretzky in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 13, 2017 Deli Objavljeno November 13, 2017 . ... premal ... ... velik premal ... Grut, BIF, maus in 6 others 2 3 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 13, 2017 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2017 pred 11 minutami, Frenk 67 pravi: Dobrih 15 kkm na KTM-u pa ene 50 na Yamahi pa vsaj še ena Jadranka je u planu do konca leta. Pa 31.12.2017 bi šli lahko na kakšno kosilce na morje, če ne bodo glih ušpičene prekle padale. ponavadi pade kako kosilce v tisti zadnjih dneh....zadeva je že postala trdicionalna, včasih se nas nabere tudi preko 30 (če je primerno vreme) bobi1001, gretzky, Frenk 67 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno November 13, 2017 Deli Objavljeno November 13, 2017 pred eno uro, maus pravi: mau sm popravu, ker me kar zmrazi, če kdo napiše zadnja fura res je .. zima bo douga ... rabm psihiatra, da naum u depro padu mene bo tudi mrazilo pet mesecev maus, TakeALookAround, gretzky in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno November 13, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 13, 2017 (popravljeno) Glede na to, da sem letos pripravnik za penzjonista, sem mislil, da bo kakšen km več, pa sem ostal v povprečju prejšnjih sezon. Sem govoril, da sedaj se bom pa lahko tudi v lepem vremenu med tednom kam peljal, je odpadlo, kot drek z veje. No ja, ne bom se pritoževal, teh 13k km z mojim in nekaj par 100 z ženinim je bilo pa luštnih. Je pa treba tudi upoštevat, da Gorenjcem zima ukrade skor pol leta! Popravljeno November 13, 2017. Popravil raza axaQ4, bobi1001, Slow in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Akito Objavljeno November 13, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 13, 2017 maus, gretzky, SuNa in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno November 13, 2017 Deli Objavljeno November 13, 2017 Mišji kurac čez 8k. Sem pa nenamenoma zaradi obveznosti in zdravja nehal že sredi septembra gretzky, DAMI34, Roger G. Jagger in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 13, 2017 Deli Objavljeno November 13, 2017 (popravljeno) pred 28 minutami, Akito pravi: ... tankat pejt Popravljeno November 13, 2017. Popravil maus Grut, bobi1001, Akito in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno November 13, 2017 Deli Objavljeno November 13, 2017 Pravkar, maus pravi: tankat pejt tankat pejt tankat pejt A te že abstinenca zdeluje . gretzky, Grut, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno November 13, 2017 Deli Objavljeno November 13, 2017 17 minutes ago, Xebec said: Mišji kurac čez 8k. Sem pa nenamenoma zaradi obveznosti in zdravja nehal že sredi septembra Poznano, dejansko sem se konkretno vozila do sredine avgusta, pol pa niti zdravje, niti čas nista hotela sodelovat gretzky, maus, Quest in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Akito Objavljeno November 13, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 13, 2017 pred 11 minutami, maus pravi: tankat pejt ....tank je že poln....dolila do vrha...pred zadnjo furo prejšnjo nedeljo je bil 'torček tudi servisiran redno pred zimo....zdaj lepo opran in maziljen, ter priklopljen na vzdrževalca počiva na 18°C........pa pobožat ga grem vsak dan... MiNa, Explorer, SuNa in 10 others 9 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno November 13, 2017 Deli Objavljeno November 13, 2017 Malo letos samo 7500km maus, Mavti, Akito in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Slow Objavljeno November 13, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 13, 2017 (popravljeno) Ni se konec leta! Drugace pa: 1. motor cca. 10k km +/- 2. motor nekajkrat naokoli 3. motor kupim pa v parih dneh; takoj ko se odmajam do servisa in dokoncno sklenem deal. Popravljeno November 13, 2017. Popravil Slow Akito, Explorer, raza in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Explorer Objavljeno November 13, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 13, 2017 Do danes letos 28.800 km, motor prodan, v garaži pa njegov novi klon. maus, Frenk 67, bobi1001 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno November 13, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 13, 2017 Daleč premalo! Novi job, hiša, familija sta vzela svoj davek pri kilometrini! Koliko kilometrov? Je sploh to pomembno??? Ne! Važna je kvalitete kilometrov,dobra moto družba, vtisi, lokacije, posebna doživetja pri vožnji z motorinom. Domovina, sosednja Hrvaška, Madžarska, Austrija so bile dneve furce, Bosna vikend ture in Črna gora, Albanija ter Srbija več dnevna potovanja z izogibanjem AC in iskanjem lokalnih znamenitosti ter krajev. Vtisi, fotke in posnetki so in ko bo zunaj sneg bomo imeli precej materjala za obujanje spominov ter časa za izdelavo novih planov za izlete, potovanja, avanture ( včeraj se je obrnilo 14.000 km in še jih bo nekaj do novega leta)... gretzky, Joker, Akito in 10 others 11 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno November 13, 2017 Deli Objavljeno November 13, 2017 Vsako leto enako se že kar ponavljam: nej bo velik al mal zmeri je premal pred 6 urami, maus pravi: mau sm popravu, ker me kar zmrazi, če kdo napiše zadnja fura res je .. zima bo douga ... rabm psihiatra, da naum u depro padu Lej sej bova kakšno o basah rekla,no pa kakšno bova tud pojedla ane gretzky, Ella, maus in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MitcH' Objavljeno November 14, 2017 Deli Objavljeno November 14, 2017 Na prvem mopedu 9500km, septembra čista "0", oktobra na novem prdecu pa še 2500km, zelo zadovoljen za 1. celo sezono. , do pomladi pa maus, DAMI34, Akito in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno November 15, 2017 Deli Objavljeno November 15, 2017 12700 lepih, uživaških in srečnih kilometrov blazzarss, Akito, DAMI34 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno November 15, 2017 Deli Objavljeno November 15, 2017 17500 in eno rjavo špuro na spodnjicah Na srečo je ostalo samo pri tem ... Frenk 67, ALEŠ M, Grut in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blazzarss Objavljeno November 15, 2017 Deli Objavljeno November 15, 2017 (popravljeno) 5500 uživaških + cca. 1500 mestnih do šihta pa nazaj Za letos verjetno konec. Popravljeno November 15, 2017. Popravil blazzarss Frenk 67, maus, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se