Dr_Jakob Objavljeno Januar 1, 2017 Opozori Objavljeno Januar 1, 2017 SREČNO 2017. Jap, začelo se je. 1.1.2017 Celje, pr Faraonu. Start sezone uspešno opravljen. Zdej pa naprej novim zmagam naproti. MiNa, UnionJack, DXR16 in 4 others 7
Popularna objava Haki Objavljeno Januar 1, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 1, 2017 No, kar prijetno za 1.1. DXR16, Kmet2, notranc in 16 others 19
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Januar 1, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 1, 2017 Včeraj sem zaključil leto 2016 v družbi istomislečih Štart je bil kar hladen , tam do -5 mi še gre , pol mi je pa že neugodno in sm trd od hlada .....kava OMW kjer se zberemo Frenk67,Dami34 in Borutt , kasneje se nam pridruži še Bear in njegov prijatelj.......spet se kurči Črni Kal ......Borutt je snemal ..gremo v Strunjan , kjer so nas gledali , kot da smo padli iz lune . Po sliki sodeč so se zgražali ,saj se nekateri res ne znajo obnašat , misli ,da je v službi ...itak me takoj zaćne bolet glava ...je blo lušno , ko na kup dobiš motoriste ki nimajo letnih časov glede motorja je zmeraj zanimivo ....ne še domov ...zavijemo še v Ankaran na desert ..... ....iz tu pa vsak na svoj konec Slovenije , zaključili smo z cca 19kkm in od tega sem v največji sezoni ležal 2 meseca po bolnicah . Ni blo švoh leto kljub nevihtam v lajfu . Danes se po nočnem rajanju dvignem in gledam v nebo ...........v Celje se mi ne hodi , ker me ta velika druženja delajo bolj živčnega kot ne , ne maram gneče , zato me kolega nagovori da bi se dobili v lj in potem nekam šibnili . Zbor ob 11h na Dolgem mostu , kjer je čakal samo en zagrižen fantič na 125 , 16 let , ok , sej še pridejo ....ob 12h nas je bilo celo za 4 motorje ok , vprašam kam pa .......ja mal po Ljubljani , lepo sem se poslovil in po svoje , sem človek morja, rek , jezer , mesta me ne privlačijo , sploh pa lj decembra ..............kaj je lepšega kot iti iz mrzlega na toplo ....... Se je pa najdla kljub -4 ženska sopotnica , sem mislil da je samo moja po men gladka ..proti morju vedno najdem kakšen odsek po katerem še nisem šel , pa čeprav kratek ...makedam mora bit ...vmes seveda obiščem vse standardne točke Mausa in ob 13cca sem bil v Kopru .....ah morči ..... ...sem mislil kaki đeki smo k se vozimo decembra in januarja po minusu , potem pa mi pogled ukrade nenavaden prizor ...... ...mi smo lulčki bil sem tam vsaj 15min , fant se ni dal zmotit , kot da je poletje je šetal v vodo in ven ....... ...in tako sem odprl še sezono 2017 , mrzlih 250km danes in 300 vćeraj ko sem zaključeval ....... V Novem letu pa vam želim veliko srećnih in varnih km ............decembra ne maram zato za vas prav posebna voščilnica ..lp Andrejcer, vuk76, DXR16 in 35 others 38
ftp Objavljeno Januar 1, 2017 Opozori Objavljeno Januar 1, 2017 Pa smo odprli sezono. Slabih 200, ma za začetek zelo dobro. builder, DXR16, DAMI34 in 3 others 6
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 3, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 (popravljeno) Pa smo otvorili 2017 Izgovor: grem menjat gumico v Lohatec Relacija: Ajdovščina-Col-Podkraj-Kalce-Logatec-Ride-Postojna-Home če budala nisem pomislu, sem pa kmal od Podkraja naprej srečal snegeca in led po cesti, zato sem vrh pri Hrušici prevozil bolj v stilu nožnega poganjalčka, kot pa motorista Pri PitStopu menjal gumico in dobil 100% popust na montažo, kot prva letošnja stranka (hvala Rumeni) Se pofočkal še na Ridah (Mausa ni blo) in drito domov. Moped fsran, Dami nasmejan lepih 120 je padlo. -3C belo govno fsran fočk do jaja Popravljeno Januar 3, 2017. Popravil DAMI34 skategrizzly, igc1, DXR16 in 25 others 28
Damo001 Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 Dobri ste, da v tem mrazu motorirate Fazer03 1
Dr_Jakob Objavljeno Januar 3, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 No, ja... sej Cjele ni ravno na obali, pa se ravno tako furamo naokrog. DAMI34, hitrii in Mavti 3
DAMI34 Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 pred 22 minutami, Damo001 pravi: Dobri ste, da v tem mrazu motorirate mraz ni tak problem, sol, pa svinarija po cesti je večji, sicer pa evo še mal statistike danes, pač bolj umirjeno pa bolj počasi builder in maus 2
DAMI34 Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 pred 20 minutami, Rogerg pravi: 320 kmh? a to teb dela prou jp, 100% točno, Gps podatki in ni šlo 320, sam 319 notranc, Frenk 67, maus in 3 others 6
bajkr88 Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 omajgad, js pa 200 stisnem pa mislem da bom poletu, dobr si al je pa res stroj tale ktm, neki je
DAMI34 Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 pred eno uro, Rogerg pravi: omajgad, js pa 200 stisnem pa mislem da bom poletu, dobr si al je pa res stroj tale ktm, neki je stroj je, nimaš kej, itak od 300 dalje mižim Frenk 67, 3nity, VS800 in 6 others 9
OldSchool Kawi Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 pred 20 minutami, DAMI34 pravi: stroj je, nimaš kej, itak od 300 dalje mižim A zaupaš kje je možno tolko stisnit (če nisi bil na AC)
notranc Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 (popravljeno) pred 3 urami, DAMI34 pravi: mraz ni tak problem, sol, pa svinarija po cesti je večji, sicer pa evo še mal statistike danes, pač bolj umirjeno pa bolj počasi Pa ti si car še samga sebe si prehitu Faster than rabbit's Lp,n Popravljeno Januar 3, 2017. Popravil notranc kr DAMI34 1
Bmflar Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 pred 11 urami, notranc pravi: Pa ti si car še samga sebe si prehitu Faster than rabbit's Yp, tut njegova žena je neki o zajcih govorila notranc, builder, DAMI34 in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 ko vas berem po postu Damija .............................a vi to resno builder, Bmflar, maus in 4 others 7
maus Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 Pravkar, Kmet2 pravi: ko vas berem po postu Damija .............................a vi to resno ja itak .. sj to še 400 ni, kot gre kawasaki Kmet2, ArcaneWater, Ninč. in 5 others 8
dondule Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 pred 14 urami, Rogerg pravi: 320 kmh? a to teb dela prou On uporablja ta nou sistem Galileo je bolj precizen od prejšnjega amerikanskega! DAMI34, Bmflar, DeeJay in 2 others 5
notranc Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 pred 18 minutami, maus pravi: ja itak .. sj to še 400 ni, kot gre kawasaki Mausu k ma ninđo bi še vrjel Kmet2, maus, DAMI34 in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 pred 20 minutami, Kmet2 pravi: ko vas berem po postu Damija .............................a vi to resno Valjda, a dvomiš v to ? DAMI34, maus, notranc in 2 others 5
Fazer03 Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 Pa saj človek ne more verjet: tema stara par dni in njen naslov je Vtisi z dnevnih voženj 2017 ... pa že prva stran polna provociranja, nabijanja in pametovanja .... ja vem, to je forum MS. builder, NumLock, izibajker in 4 others 7
Popularna objava dondule Objavljeno Januar 4, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 pred 16 minutami, Fazer03 pravi: Pa saj človek ne more verjet: tema stara par dni in njen naslov je Vtisi z dnevnih voženj 2017 ... pa že prva stran polna provociranja, nabijanja in pametovanja .... ja vem, to je forum MS. Brez slik ne vela VS800, Frenk 67, igc1 in 7 others 10
DAMI34 Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 pred 14 urami, OldSchool Kawi pravi: A zaupaš kje je možno tolko stisnit (če nisi bil na AC) povsod, sam moraš met gps izpis, katerega lahko v Photoshopu ali Corelu modificiraš. Zadnjič sm letel 401km/h po snegu, sam nism hotu tule pokazat, k bi rekli da se qurčim. pred 2 urami, HD-Dyna pravi: Yp, tut njegova žena je neki o zajcih govorila me ne more prehvalit, k sm tok poskočen pred 2 urami, Kmet2 pravi: ko vas berem po postu Damija .............................a vi to resno a zdj boš pa reku da je fotomontaža al kaj? dondule, VS800, notranc in 5 others 8
Popularna objava fishy Objavljeno Januar 4, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 evo tud mal slikc RobiRoberto, skategrizzly, Keiko in 11 others 14
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se