Popularna objava hy650 Objavljeno Marec 19, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 19, 2017 Kamor na Jadran kreneš...evo ti Kočevarja. Je pa možak z AT (levi na fotki) po moje edini pravi motorist v Kočevju.Se usede na moped in odgasira kamorkoli-razdalja ni važna...Seveda Kmeta ne upoštevam. Se je odselu .... Bmflar, GoBobi, builder in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 20, 2017 Deli Objavljeno Marec 20, 2017 pred 11 urami, XTR pravi: Jp.. lepa lokacija. Še sonce je posijalo, skoraj kičasto. (16:35) Vaši motorji so mi pa od nekje znani. Petrol Kočevje, v smeri Lj, al smo se pa srečali na poti. Mislim da sej mojega trajekta res ne moreš zgrešit builder, Bmflar in XTR 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Cartman Objavljeno Marec 20, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 20, 2017 Vtisi so mesani. Furca je bla cudna. Plan je bil crni kal Postojna, senozece, kjer sm se premislu in obrnil do vipave. Tam se mi tud ni dalo vec naprej in sm odvil nazaj domov. Prvi vtis je dobro popravljen kombinezon. Ga. Vida je odlicno ustimala zadrge in jakno. Drugi vtis je lepo filanje baterije. DVM se ustavi pri 13,6V pri cca 5000rp/m. Dobra vtisa. Doma se posvetim verigi, ki ze rabi mal napenjanja, guma pa nit pod razno ne bo vidla losinja. Cist ocufana. To sta slaba vtisa. Ker gume prodajajo novo verigo pa mam na lagerju, je suma vtisov pozitivna. jskrablin, DAMI34, Janezs in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Marec 20, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 20, 2017 (popravljeno) Za Jadranko se je vremenska poslabšala dočim za vzhodni del Slo pa izboljšala (napovedanih 20+ celzijev in pretežno sončno). Ni blo treba 2x rečt in odvila se je že kar tradicionalna otvoritvena (ob Krki in čez Kozjansko (Lesično)) v solo izvedbi. Glede na lepo in toplo vreme sem srečal malo motoristov. ca 300km, eno samo sonce, peska na cestišču relativno malo, več je bilo blata! ena od pavz je bila v gostišču Pri ribniku (Brestanica, vzhodno, oddaljeno slabe 3km) ruta, med Ivančno in Prečno je Google potegnu hitro varianto. Napaka, ob Krki je mnogo lepše Popravljeno Marec 20, 2017. Popravil gsxf750 Miha X, KyoKon, izibajker in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 20, 2017 Deli Objavljeno Marec 20, 2017 So ose že spustili iz gnezda? Andrejcer, Bmflar in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 21, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2017 274 lepih, uživaških km. ALEŠ M, Bmflar, skalar36 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Marec 21, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2017 Sobota, "el clasico" Celje, Trebnje, Kočevje, Delnice do Reke in nato do razgledne točke po Plominki. Vreme še precej "zimsko" okoli delnic le 8 stopinj. Nedelja do iz Novega Vinodola do Maslenice. Delno oblačno ampak že lepo pomladansko, ceste prazne le malo prometa in kar nekaj znanih motorjev na njej. Ponedeljek pa pomladansko poletno vreme. Najprej še enkrat proti jugu obrnila pri eni od Drag in nato po "el clasico" nazaj domov. Števca sta se ustavila pri par metrih manj kot 1300km. Frenk 67, DAMI34, notranc in 37 others 40 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Marec 21, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2017 No včeraj sem ga le dal malo iz garaže. oiler super ogrevane ročke Do sedaj sem si zapisoval ture in kilometre v excel, včeraj pa sem sprobal aplikacijo ESR (EatSleepRide) Zanimiva stvar. Shraniš lahko vsako pot, dodaš slike, pišeš komentarje, deliš, itd.. No presenetilo me je, ko sem na koncu poti pritisnil stop snemanja, me je aplikcija vprašala "did you crash" Bo pa treba imeti prklopljen telefon na polnilec... za 43min mi je skurilo 10% baterije. GoBobi, Wakasaki, TOMCAT in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sunnygirl Objavljeno Marec 21, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 21, 2017 Sm si rekla da tokrat pa ne bodo spet razprodali stvar. Jo grem kupit - pa čeprav v Italijo. Pa še en lep razlog za it z motorjem. Po službi na Vič tankat in gasa. V Postojni na čaj in nato dalje do Črnega Kala. Tam je ratala celo ena fotka Kupila stvar, in ker smo blizu Trsta je treba it še v Moto Charlija pogledat. Cajt teče, tema je že in že kr ura, tako da tokrat kar na AC in proti domu. Narejenih nekaj čez 200km. Pa letos že obrnila tisočaka markII, mladench, skalaprava in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 22, 2017 Deli Objavljeno Marec 22, 2017 (popravljeno) Ob 21. 3. 2017 ob 5:30, The Lakl pravi: 274 lepih, uživaških km. Ali se je letos že kdo peljal čez prelaz med Solčavo in Črno na Koroškem??? Zanimiva pot in je v tem času še komaj prevozna! Popravljeno Marec 22, 2017. Popravil The Lakl igc1, notranc in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Marec 23, 2017 Deli Objavljeno Marec 23, 2017 9 hours ago, The Lakl said: prelaz med Solčavo in Črno Tam bi pa res lahko asfalt potegnili, kar ga manjka. Tisto je obupno, ne glede na prevozno sredstvo. Še najslabše sem se počutil z biciklom, enkrat poleti, k je blo po tem, ko te avto pre ali dohiti v zraku tolko prahu, da ne morš dihat ... izibajker in SAR-Solo Adventure rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 24, 2017 Lima lima KyoKon, notranc, VS800 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Marec 24, 2017 Deli Objavljeno Marec 24, 2017 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Lima lima Gume so mi pri koncu, pa sem videl te na motorju, povečal sliko in videl napis Mitas. Koliko so že navozile? Ne vem če sodi vprašanje sem je pa povezano s prilepljeno pred predzadnjo sliko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MarkoR Objavljeno Marec 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 24, 2017 Malo raziskovanja okrog domačega sela. 150km poezije. igc1, J.a.m.e.s, skofk in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 24, 2017 Deli Objavljeno Marec 24, 2017 pred eno uro, amateur pravi: Gume so mi pri koncu, pa sem videl te na motorju, povečal sliko in videl napis Mitas. Koliko so že navozile? Ne vem če sodi vprašanje sem je pa povezano s prilepljeno pred predzadnjo sliko. prva nekje 5-6kkm (na sliki), še 2-3, pa bo končana, že sedaj pa je trikotna zima je hudič zadnja pa 1.5kkm Več informacij dobiš tule: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 24, 2017 Čevap adventure in ogled... DAMI34, Frenk 67, Miha X in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fishy Objavljeno Marec 24, 2017 Deli Objavljeno Marec 24, 2017 a do tega hangarja se da u izi pridet? ni nobenga check pointa al pa kaj podobnega? je prsu kdo kej tezit? SAR-Solo Adventure rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Marec 24, 2017 Deli Objavljeno Marec 24, 2017 Željava. Vrhunsko zgleda, kosi letal, star prevržen avtobua..mesto duhov. Lepa destinacija. Zdaj pa na fešto v Bihać. BIF, Janezs, Miha X in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava schwantz Objavljeno Marec 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 24, 2017 Po službi... Fino je b'lo Kmet2, SMX17, MiNa in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava apirko Objavljeno Marec 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 24, 2017 Prvic po Plominki. Fajn je blo. schwantz, igc1, Miha X in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava builder Objavljeno Marec 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 25, 2017 vandrovec, Janezs, Schultz in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno Marec 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 25, 2017 (popravljeno) Včeraj med jutranjo kavico se štirje somišljeniki odločimo, skočimo v Bosno na kosilo. Rečeno storjeno, štart ob 9.30 iz Cerknice na ploščo mesnatih dobrot. Vstavimo se v mlinu malo naprej od Bihaća. Ker je dan še mlad se zapeljemo do Bos. Petrovca tam desno proti Drvarju. Na prelazu še sneg. Drvar Obiščemo še zgodovinsko pečino nadaljujemo proti Martin brodu in se ustavimo nad njim ter poslikamo kanjon reke Unac, ki se v Martin brodu zliva v Uno skočimo po makedamsli poti do Kulen vakufa in si privošimo krajši postanek v kafiču ob reki Uni ker smo sklepčni, pade odločitev, da tudi večerja v Bosni ne bi škodila in vrnemo se nazaj v Martin brod prespimo opravimo sprehod pozajtrkujemo in danes preko Bihaća, Karlovca, Vinice domov na kosilo Lušno je blo Lp, notranc Popravljeno Marec 25, 2017. Popravil notranc skalar36, RobiRoberto, MiNa in 32 others 35 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KARMEN1 Objavljeno Marec 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 25, 2017 Kava na Krku Janezs, skalar36, MiNa in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vandrovec Objavljeno Marec 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 25, 2017 Danes bolj turistično s slikanjem vmes... KyoKon, Janezs, skalar36 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Marec 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 25, 2017 (popravljeno) wwwaaaaa koleno je malo trpelo a duša se je smejala Ni blo cajta slikat, sam peeelatttttt Popravljeno Marec 25, 2017. Popravil mladench MPeco, dr.looney, skalar36 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se