Popularna objava tomash Objavljeno Marec 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 25, 2017 prvi kilometri to sezono. Griže Kamnik Škofja Loka Cerkno Tolmin Idrija Griže. Je tak šlo fajn da sem samo tankal in eno kafe spil. Od Želina proti Slapu ob Idrijci trije semaforji. Ko to porihtajo bomo Mogoče že za Motorcity drveli po eni boljših cest pri nas. Še prej pa na Metaldays. No, nazajgrede sem na Trojanah en krof snedel. Je bilo pa na Trojanah en kup pjancev s harmonkami in trobljami. Odprti auspuhi niso nič v primerjavi z rajanjem planiških fenov. sohen, bobi1001, Kmet2 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno Marec 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 25, 2017 Ker mi ture proti jugu postajajo malo tečne, sem jo mahnil pogledat kako gre kaj po furlanskih dolomitih. Načrtovano je bilo da bom šel čez Učjo v Rezijo, vendar je cesta zaprta (plaz). Tako da sem šel preko prelaza Tanamea v Furlanijo. nad Žago jezero "Carnico" Nato sem nadaljeval proti sedlu Chianzutan, postanek za fotoseššon sem naredil pri jezeru Verzgnis Verzegnis na vrhu sedla Chianzutan Tu se vedno ustavim na pašti z ragujem in klobaso. Njammi, ni presežek kulinarike, je pa fiiino. Nato po kratkem klepetu z lastnico oštarije sem videl da se plan ture podira....še ena cesta je bila zaprta. Tako da sem se moral spustiti v dolino in presekat po drugi strani, pri tem sem spustil prelaz Rest....mah bo za drugič. Leto je še dolgo. cerkev v vasici Pielungo na tej cesti, če se zaposliš za štetje prometa, bankrotiraš po enem dnevu nekje pred Tramonti jezero Tramonti Nato pa sem spet presekal čez palo Barzano, da sem prispel do jezera Barcis. vas Navarons pod vrhom pala Barzana na vrhu Jezero Barcis Potem po eni kratki pavzi s kofetom domov. Padlo je čudovitih in sončnih 393 km. Igi Pop, izibajker, Fazer03 in 39 others 42 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 26, 2017 Deli Objavljeno Marec 26, 2017 Ob 24. 3. 2017 ob 21:34, fishy pravi: a do tega hangarja se da u izi pridet? ni nobenga check pointa al pa kaj podobnega? je prsu kdo kej tezit? Ni problema. Ko zaviješ iz zadnje vasi proti letališču je dvignjena rampa. V neposredni bližini je zaselek z nekaj lokalnimi prebivalci in zaradi bližine meje se okrog vozi tudi policija. So naju spremljali z pogledi in nadaljevali pot naprej po pisti. Nemoten ogled in fotošuting. Priporočam kvalitetno in močno svetilko za ogled notranjosti. Se splača vzet čas in si ogledat bunker. MiNa, fishy, Mavti in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava boych Objavljeno Marec 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 26, 2017 Včerajšnji vtisi so bili hmmm ... smučarsko enduraški bi se lahko reklo, bodo slike povedale svoje ... Relacija Gornja Radgona - Areh - Klopni vrh - Rogla in nazaj domov ... Najprej kavica v Hočah No tukaj je še malo snega naprej pa bo v redu ... ... malo morgen, tukaj je še več snega, ker nazaj več ni šlo je bilo nujno iti naprej ... Postanek na Klopnem vrhu, od tu naprej pa se je začel pravi sneženo blatni rock'n'roll ... Po dobrih dveh urah nama je uspelo priti do Peska pod Roglo ... zanimiva izkušnja ... tourer, 3nity, markII in 31 others 34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Marec 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 26, 2017 Včeraj je bil spet lep dan. Čez medvode do Lj in na Rakitno, nato naprej do Cerknice ter čec Unec in Planino na kavico na OMV. Tam se odločim da grem do Sežane in čez kras do Štanjela. Tam obrnem in se spustim v vipavsko dolino kjer je že prav prijetno toplo kljub rahli burji. Čez Col v Idrijo tam zavijem za Žiri in preko Šk. Loke nazaj domov. Nabralo se je lepoh 280+km. lp Aleš DXR16, skalar36, Mavti in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Marec 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 26, 2017 Včerajšni potep po Istri (slovenski in malo hrvaški)v Umagu kosilo. nekaj nas je blo SLOVENCEV KOSILO builder, Miha X, dr.looney in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava builder Objavljeno Marec 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 26, 2017 Čredno žuriranje Schultz, Kmet2, MPeco in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Marec 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 26, 2017 . ... zmer sem imel rad urejene prjatle ... ... ampak da se je pa eden od trio čelos začel celo česat preden stopi v birtijo ... je pa vrhunec urejenosti ... Janezs, Ninč., igc1 in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 26, 2017 Ne! Zadnja ni od Bineta Voljčiča notranc, Kmet2, RobiRoberto in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Marec 26, 2017 Deli Objavljeno Marec 26, 2017 Lahko pa bi bila...izgleda že tako.... SAR-Solo Adventure rider, builder, 3nity in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno Marec 26, 2017 Deli Objavljeno Marec 26, 2017 pred 2 urami, pik1 pravi: . ... zmer sem imel rad urejene prjatle ... ... ampak da se je pa eden od trio čelos začel celo česat preden stopi v birtijo ... je pa vrhunec urejenosti ... Tole pa vem kje je, a ste bili pri Nandotu? bobi1001, pik1, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava rmtl Objavljeno Marec 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 26, 2017 Včeraj prvič 220km v dvoje na motorju, ljubljana-bled-bohinj-ljubljana... super je bilo, danes pa bolečine v vratu, treba se navadit Miha X, Janezs, MiNa in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 26, 2017 Deli Objavljeno Marec 26, 2017 pred 57 minutami, IZTOK pravi: Tole pa vem kje je, a ste bili pri Nandotu? . ... sicer smo iskal frizerja in brivca ... ... točn kje smo bli bo pa verjetn taurejen več povedu ... Ninč., DAMI34, bobi1001 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2017 Deli Objavljeno Marec 26, 2017 pred 35 minutami, pik1 pravi: . ... sicer smo iskal frizerja in brivca ... ... točn kje smo bli bo pa verjetn taurejen več povedu ... Joooj, še dobro da me mate, drugače ne bi vedeli niti da ste živi https://www.google.si/maps/place/Konoba+Nando/@45.0208061,14.0567837,19.88z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xdf43c514ffa56183!8m2!3d45.0205859!4d14.056605?hl=sl bobi1001, pik1 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 26, 2017 Ne vem kaj zgornja dva nabijata sam blo je tko .......Plominka.... Trget .....pol smo šli še en krog po vodi ...pol smo bili zmatrani pa smo jedli .........vmes pa velik klobasali Naš dežurni stand up komik ..............tih sam ko je , pa še takrat mal momlja vmes ........pa postanek v pisarni ..........Opatija ...... .....tu smo se poslovili , Dami je odfrčal , jaz pa Pik smo vsak po svoji poti a vmes smo se spet srečali in v Postojni on na kakav jz pa hitr domov ............ja ko si v letih je pač kakav Super dan in kljub kofetkanju , hrani itd smo potegnili na hitro eno 370 sončno uživaških , lp ALEŠ M, skalar36, Schultz in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Marec 26, 2017 Deli Objavljeno Marec 26, 2017 ....a je začela ovulerat da je bla taka nuja ? skalar36, Ninč., Kor13 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2017 Deli Objavljeno Marec 26, 2017 pred 9 minutami, UnionJack pravi: ....a je začela ovulerat da je bla taka nuja ? Jz ne ona DAMI34, Ninč., BIF in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 26, 2017 Deli Objavljeno Marec 26, 2017 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Ta registrska tablica bi morala biti moja! Ima vse atribute! bobi1001 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SEBA33 Objavljeno Marec 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 26, 2017 DXR16, MiNa, rmtl in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava VS800 Objavljeno Marec 27, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 27, 2017 (popravljeno) Sobota.............sreču nobenga Popravljeno Marec 27, 2017. Popravil VS800 MARE 65, Kmet2, notranc in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Marec 27, 2017 Deli Objavljeno Marec 27, 2017 pred 16 urami, Kmet2 pravi: Jz ne ona Če boš takle pisu, se ne bomo več upal s tabo vozt Kmet2, bobi1001 in sunnygirl 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tjažo Objavljeno Marec 27, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 27, 2017 V soboto 25.3. sem naredil eno furo iz Ljubljane skozi Ribnico in Kočevje na Gornje Jelenje, se spustil do mesta Krk na kosilo, potem pa nazaj na kontinent skozi Bakarski zaliv in Reko do Opatije, čez Učko v Istro ter proti večeru v Koper na obalo "ne eno švoh kafe", potem pa nazaj domov v Ljubljano. Je bilo dobrih 500 km! Asfalt na stari cesti od Delnic do Gornjega Jelenja pa v glavnem ena sama katastrofa! Vreme fantastično, na Krku celo prevroče! Zvečer pa od Senožeč do Vrhnike malo hladilnika (+7°C). Pa še malo fotoutrinkov s poti: grad Kostel Omladinsko jezero na Lokvah "papica" na Krku ne samo šoferja, tudi "staro kravco" je treba napojit! BČ pod Učko! za konec pa še sončni zahod v Kopru! Nedelja pa .... katastrofa od vremena na Ratitovcu! MPeco, bobi1001, KyoKon in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tjažo Objavljeno Marec 27, 2017 Deli Objavljeno Marec 27, 2017 Ob 26. 3. 2017 ob 18:48, Kmet2 pravi: Ma se mi zdi, da sem tale oranžno-črn kombinzon videl v soboto zvečer pri kamnolomu na Razdrtem, ko je švignil mimo mene. Nisem pa čisto prepričan. Je pa s ta desno nogo pomahal. Mislim, da sta bila dva na motorju. Vsekakor sem imel preveč dela sam s seboj! Začetnik pač! Bmflar in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 27, 2017 Deli Objavljeno Marec 27, 2017 pred eno uro, Tjažo pravi: Ma se mi zdi, da sem tale oranžno-črn kombinzon videl v soboto zvečer pri kamnolomu na Razdrtem, ko je švignil mimo mene. Nisem pa čisto prepričan. Je pa s ta desno nogo pomahal. Mislim, da sta bila dva na motorju. Vsekakor sem imel preveč dela sam s seboj! Začetnik pač! je bil, ponavadi pozdravim z desno nogo, če sem v dvoje mam tudi jaz mal več dela Si nama potrobil, ko sva mela čik pavzo cca 15km pred kamnolomom? ps. ostani začetnik v glavi, dokler se da, ni nobene sile, tudi mene kdaj prehitijo, pa se ne sekiram važno je da prideš domov cel in zdrav bobi1001, MARE 65, builder in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tjažo Objavljeno Marec 27, 2017 Deli Objavljeno Marec 27, 2017 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: je bil, ponavadi pozdravim z desno nogo, če sem v dvoje mam tudi jaz mal več dela Si nama potrobil, ko sva mela čik pavzo cca 15km pred kamnolomom? ps. ostani začetnik v glavi, dokler se da, ni nobene sile, tudi mene kdaj prehitijo, pa se ne sekiram važno je da prideš domov cel in zdrav Me veseli! Sem moral priti še do Ljubljane! Jaz se sploh ne sekiram, če me prehitevajo. Sem že dovolj star, da me to sploh ne moti. Vozim se pač za svoje veselje! p.s.: grem pa danes po nova očala, bo prihodnjič boljše (beri hitreje)! igc1, bobi1001, MARE 65 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se