Popularna objava mladench Objavljeno Marec 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2017 ena popoudanska s @skalar36 do Kopra na sljadoljet. Pol je pa še Frc prletu. Luštno ... prau, da naslednja bo kawa Frc, DXR16, builder in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava fishy Objavljeno Marec 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2017 dns pa brez neke dolocene destinacije prvo mal na gworo dmou, pol skocu do postojne, se tm mal preseravu gor pa dol in pol se do ilirske bistrice pogledat to cudo od spomenika in pici kuci pjevajuci za nazaj pa precudovit pogled na sonce k je zahajalo za nanosom, usa nanoska planota zarela rdece pol k pridem pa mim razdrtega pa glih ulovim se sonce na obzorju, rdece kot gugu bonbon slika itak n pokaze tko k je blo...ma sm provu... skalar36, Kmet2, notranc in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skofk Objavljeno Marec 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2017 Skozi Idrijo do Goriških brd ter čez Ajdovščino domov skalar36, Frenk 67, DXR16 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno Marec 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2017 Ljubljana- Kočevje-Novo mesto- Ljubljana (nazaj po AC) edina slika, ki je nastala..... DAMI34, Kmet2, builder in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava rmtl Objavljeno Marec 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2017 Danes PREVIDNIH a lepih cca 130km Ljubljana-Postojna-Predjama-Ljubljana Frenk 67, mladench, MiNa in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava fishy Objavljeno Marec 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2017 (popravljeno) 51 minutes ago, rmtl said: Danes PREVIDNIH a lepih cca 130km Ljubljana-Postojna-Predjama-Ljubljana heh jst tudi sam sm startu cez col in crnega vrha do godovica in pol prot postojni pol sou se en giro skoz landol do predjame in spet na planino da grem se enkrat po ridah in cez razdrto dmou na ridah obakrat guzva, u drugo se hmal najahu enga motorista prvo me prehiti tm mal naprej od rid cez polno crto itak, jst vozu za avtom, ga prehitu legalno in useen sva prsla skupi u postojno, tm na zacetku pa se je odlocu da bo sou nazaj, zapelu desno na stransko cesto, pogledu desno, ni blo nobenga in pici, jst sm mu pa prsu po glavni z leve...ni mankal dost nism dolgo motorist, sam se ne cudim zakaj majo ljudje tolk predsodkov o motoristih, sam se trudim da jih ne utrjujem evo se slika da nbom sam nakladu in nabivu Popravljeno Marec 30, 2017. Popravil fishy skalar36, Andrejcer, DAMI34 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2017 Danes je bila pa tamlada v akciji Kmet2, Schultz, Andrejcer in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schwantz Objavljeno Marec 30, 2017 Deli Objavljeno Marec 30, 2017 Ob 29. 3. 2017 ob 21:17, fishy pravi: dns pa brez neke dolocene destinacije ... gworo ... Šentviška gora? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Marec 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2017 (popravljeno) Ob 28. 3. 2017 ob 9:59, Snecer pravi: To spada med "vtise iz letov" Nisem siguren kam objavit? Dnevni vtisi, izleti, Jadranaka (to ne bo, ker je Atlantik), koga sem srečal? Eh kar tule bom prilimal, pa naj admin prestavi kamor paše.... Takole je izgledala pot. Evo še nekaj slikic. Mash Moto, male zabavne "prdulce"... Popravljeno Marec 30, 2017. Popravil MiNa Snečer, jami65, notranc in 33 others 36 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Marec 30, 2017 Deli Objavljeno Marec 30, 2017 (popravljeno) Če sta še tam in imata čas prevozita še to cesto. https://goo.gl/maps/5aRHrE47veS2 Sanjske ceste za motor . Popravljeno Marec 30, 2017. Popravil Scarabeo 500 Schultz in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tjažo Objavljeno Marec 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2017 Evo! Dons po službi in pred večerjo! Ena fura iz Ljubljane čez Horjul, Lučine, Gorenjo vas do Žirov in potem čez Smrečje in Vrhnike domov. Dobrih 100 km. Fini ovinki, kar nekaj slabega asfalta in velik šodra na cesti! "Lučinske" ride cerkvica na ovinku na Smrečju GPSwerk-Tour (2).kml rmtl, GoBobi, DXR16 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fishy Objavljeno Marec 31, 2017 Deli Objavljeno Marec 31, 2017 9 hours ago, schwantz said: Šentviška gora? gora... tko recemo tle tej planoti nad vipavsko dolino bolj specificno, Predmeja, Otlica in Kovk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava NumLock Objavljeno Marec 31, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 31, 2017 Malo vtisov ... skromnih 50km. notranc, Miha X, markII in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Marec 31, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 31, 2017 (popravljeno) Dons po službi čez Jezersko do Železne Kaplje in naprej proti Pliberku in nazaj v Slovenijo pa do Radelj ob Dravi k Širniku po nove gume za KTM-a. Ne vem, če ma še kdo pri nas tolk moto gum na lagerju. Očitno ima tud reputacijo dobro, je bla kar gužva, tablice pa od Kopra do Graza. Po kakšni uri posedanja v njihovem kafiču pa v novih čevlji lepo previdno po isti poti nazaj domov. Na meji sem še malo obnovil zalogo alkohola. Skupaj lepih 250km, srečal veliko motoristov, predvsem preko Jezerskega. A kdo ve kaj je tole zaen muzej, med vožnjo sem prebral, da je muzej afriškega umetniškega steklarstva??? wtf še dve z Jezerskega Popravljeno Marec 31, 2017. Popravil Frenk 67 MiNa, mladench, Kmet2 in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
breg Objavljeno Marec 31, 2017 Deli Objavljeno Marec 31, 2017 (popravljeno) To sem našel: http://www.museumliaunig.at/en Popravljeno Marec 31, 2017. Popravil breg Frenk 67 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 1, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 1, 2017 Zadnji vikend , ko sem po jugi poganjal trajekt je bilo treba izkoristit,drug teden gre motor na remont ,gume ,servis itd ..... Štartava iz lj cca 16h v totalni kaos na cesti ...ja do Kočevja sem potreboval debelo uro , ponavadi je dost 20 min pa sva se šla odahnit na Rudniško jezero ....... ......spočita je pela , žvrgolela in me animirala med vožnjo ovinki proti Petrini so ..... in ko povežeš še neravo v kontekst je uživancija zagotovljena ....srečava tudi biftek na 4 nogah ,sam nisem bil še ravno lačen drugače bi povozil in na izpuhu spekel ..... ........v Kostelski dolini sva po vseh silnih kilometrih spet potrebovala pavzo in sva šla mal po poteh Partizanov .....sonce je bilo že v zatonu , ura 18h ....... .........in končno čez mejo brez tistih zamujajočih preverjanj ,sam mahal je z roko ...........ni se jim neki dalo , jaz pa litre in kile v kovčkih Poot je bila enolična in dolgočasna , vožnja v znanih okvirih cirka 200kmh ....... ....lačna oba prispeva v bližino pakle ob 19.40 , ustaviva ob obali ....................lepo ženski govorim ,da to ni tuna ,bolj vleče ..........pri Mileni pa že vsa flota , 10x GSA in en KTM in LT ....................ljudje res nimajo domišljija .........naprej pa ne bom pisal in izdajal ............al pa sam namignem .........Dinko dokler nas niso nagnal in after ........ Danes pa še ne vem ...........mogoče k Nemotu na jagenčka, mogoče bom sam ležal pa mal bruhal ........ne vem še lp Tjažo, Frenk 67, Schultz in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 1, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 1, 2017 Najprej sem nekaj v gumo vtisnil, tak da ni bilo prav dobre volje, a ko smo v Senju uspel zaflikat, je volja nazaj pršla. Bil je lep dan....za večer se pa niti ne spomnim kaj preveč pik1, notranc, VS800 in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno April 1, 2017 Deli Objavljeno April 1, 2017 Ob 29. 3. 2017 ob 20:50, amateur pravi: Zdravo, a je blo to čez Črni vrh in Pasjo ravan? To so moji kolesarski konci, nad Polansko dolino. Res je ja....sam povrh gor je kr ozko pa ifyyy z mopedom treba u izi.Za kolo maš pa kej počet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Erik99 Objavljeno April 2, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2017 Včeraj prva malo bolj resna vožnja letos - prvi del skozi predele, kjer običajno ime kakšnega kraja kdo uporabi, ko hoče komu povedati, da je nekaj bogu za hrbtom, tudi z nekaj makadama z na debelo nasutim gramozom, kolovoz ovinkast in navzdol in občutek, da občasno slišim benđo ... ..., v nadaljevanju pa preko Kostanjevice, Otočca in Bogenšperka z velikim nasmeškom po 260 km proti domu... LP Tjažo, notranc, GoBobi in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava fishy Objavljeno April 2, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2017 tud z mal pobude damija, sm sou u petk pogledat se vzletisce na lijaku, se nism mel kam dt... vreme idealno, soncek, veter, bil gor dobro uro cesta pelje do vzletisca, tko da bi lohk tud padalca povozu ce se bi ti zazelelo, pred to cesto pa je znak za prpoved prometa, razen lastnikov...tko da jst sm sou pes, 10 min hoje do vzletisca in 20 nazaj, k je klanc tm sm tud srecu enga instruktorja k se poznava in mi je reku da ubistvi noben ne bi glih kompliciru, ce bi se tud to tm prpelju, cesta pa je, kakrsna je... in ker sam do gorice itak ni zadost, grem se naprej skoz cepovan, do mosta na soci in proti domu cesta idealna za lagano turisticki med cepovanom in postajo srecu enga motorista, nobenga avta, pred sabo pa imas pogled na zasnezene vrhove dmou nism prsu, sobota regeneracija, dns pa cez godovic po ta stari do ljubljane, motoristov malo morje Janezs, GoBobi, notranc in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćale Objavljeno April 2, 2017 Deli Objavljeno April 2, 2017 Dons z Apirkom padlo Vransko pa nazaj čez Trbovlje, Litijo, .... Fotke naj da pa raj kdo drug, k moje so bl za en K. Aja, pa pizdun se je v Vranskem mal naprej od rondoja postavu s civilnim radarjem. Vem, da je treba po forumih pazit na besedišče ampak kiro govno pokvarjeno. Tok od mene dons. DAMI34, builder, apirko in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sunnygirl Objavljeno April 2, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2017 Takle dan je biu danes: Začel je se bolj klaverno. Prepozen odhod od doma, na bencinski mi nikakor ni šla od rok kontrola tlaka v gumah, kot da bi prvič preverjala. Od ketne sem bila pa šmirasta k da bi ceu motor razstavila . Tlak bil OK in gasa v Šmartno ob Paki na žegn. Seveda sem zamudila za malo panoramsko. Parkiram motor pa malo naokoli... seveda me je en totalno zaparkiral . No sej verjetno bo samo na hitro tam, ane... No bil je dolgoooo tam. Ko se zacenjam odpravljat se le prikaze in neki ves pameten . Namesto da bi se opravicu k me je zaparkiru. Dobr da se je hitro spelu ce ne bi jih kr slisu . Plan za dalje: ce sm ze na teh koncih, grem seveda cez Marijo Reko, seveda prvic. Gor, pa obrnem, pa nazaj, pa se enkrat gor, pa se ustavit pri stopnicah, narest sliko ali dve in nato do Trbovelj in Litijo proti domu. 220km. Bil plan it tudi na Vransko pogledat, pa zal ni ratalo Bil pa vseeno super dan, kljub vsemu mladench, Miha X, builder in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIF Objavljeno April 2, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2017 Jaz sem danes iz Vranskega odnesel samo tole... ,,,ampak ok...mi ki vozimo motor komaj par mesecev itak, kaj več nimamo za pokazat....sicer je padlo zraven še 300km. danes ...ampak, moraš imet veliko let izpit, pa v posestni list jadranke moraš bit vpisan, da sploh kaj veš.... DAMI34, Frenk 67, MiNa in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sskodlar Objavljeno April 2, 2017 Deli Objavljeno April 2, 2017 A ti tudi:-) ALEŠ M, Janezs, builder in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćale Objavljeno April 2, 2017 Deli Objavljeno April 2, 2017 Ob 2. 4. 2017 ob 20:28, BIF pravi: Jaz sem danes iz Vranskega odnesel samo tole... ,,,ampak ok...mi ki vozimo motor komaj par mesecev itak, kaj več nimamo za pokazat....sicer je padlo zraven še 300km. danes ...ampak, moraš imet veliko let izpit, pa v posestni list jadranke moraš bit vpisan, da sploh kaj veš.... Dobr si to odnesel. Kam si jih pa spravu? Pa mende ne v klet? GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se