DAMI34 Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 To je vzletišče na lijaku? Je kaka normalna cesta do tam? Lahko na g.maps pokažeš? Sem že parkrat iskal, pa nisem znal do tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fishy Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 (popravljeno) to je na Kovku https://www.google.si/maps/place/45°53'12.9"N+13°57'32.8"E/@45.886925,13.9579917,408m/data=!3m2!1e3!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d45.886925!4d13.959123?hl=en mors pa ze v Gozdu zavit gor u klanc cesta pa je tko tko ni glih makedam, bl sam zemlja in kamnje, ma ce sm jst prsu... Popravljeno Januar 4, 2017. Popravil fishy DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 (popravljeno) pred 53 minutami, fishy pravi: to je na Kovku https://www.google.si/maps/place/45°53'12.9"N+13°57'32.8"E/@45.886925,13.9579917,408m/data=!3m2!1e3!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d45.886925!4d13.959123?hl=en mors pa ze v Gozdu zavit gor u klanc cesta pa je tko tko ni glih makedam, bl sam zemlja in kamnje, ma ce sm jst prsu... to poznam, sem letel z zmajem. Sem mislil, po slikah mi je delovalo na Lijak. Se priporočam, če kdo ve kako do vzletišča. Hvala vseeno. Popravljeno Januar 4, 2017. Popravil DAMI34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fishy Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 12 minutes ago, DAMI34 said: to poznam, sem letel z zmajem. Sem mislil, po slikah mi je delovalo na Lijak. Se priporočam, če kdo ve kako do vzletišča. Hvala vseeno. uno na lijaku je tle https://www.google.si/maps/place/45°57'48.9"N+13°43'24.8"E/@45.9677052,13.7242518,895m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x477b023616bba67b:0xd73e012cca5c346a!7e2!8m2!3d45.9635888!4d13.7235412?hl=en mal visje zgleda da se cesta odcepi za na vzletisce, ce se pa da prow kje pridet z motorjem pa nbi vedu DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roksy Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 Greš iz Nove Gorice proti Lokvam, slab kilometer pred Trnovem vidiš na desni srani manjše makadam parkirišče. Od tam naprej je treba 10 minut peš proti vzletišču. Ne moreš falit, ker je samo ena pot, no bolj je podobno kozji stezici. Vsaj dve leti nazaj je bilo tako in ne verjamem, da so jo kaj popravili do sedaj, tako, da se z motorjem najbrž še vedno ne da. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2017 Deli Objavljeno Januar 7, 2017 pred 14 urami, roksy pravi: Greš iz Nove Gorice proti Lokvam, slab kilometer pred Trnovem vidiš na desni srani manjše makadam parkirišče. Od tam naprej je treba 10 minut peš proti vzletišču. Ne moreš falit, ker je samo ena pot, no bolj je podobno kozji stezici. Vsaj dve leti nazaj je bilo tako in ne verjamem, da so jo kaj popravili do sedaj, tako, da se z motorjem najbrž še vedno ne da. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 7, 2017 Deli Objavljeno Januar 7, 2017 Ob 4. 1. 2017 at 17:20, DAMI34 pravi: To je vzletišče na lijaku? Je kaka normalna cesta do tam? Lahko na g.maps pokažeš? Sem že parkrat iskal, pa nisem znal do tam. DAMI, Robi se je Robertotu že zahvalil v tvojem imenu ... Najprej sem preiskal skoraj vse objave v Vtiisih z dnevnih voženj 2015 in iskano našel v Vtisih dnevnih voženj 2016 v mesecu maju ... Porabljen čas? SITNICA by mojster Grunf iz Alan Forda ... CLICK !!! DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Januar 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 8, 2017 DAMI, še nekaj sem se spomnil, vendar ne vem ali sem to izvedel pred mojim obiskom padalskega vzletišča nad Lijakom, ali po njem. Še vedno se spomnim, da je bil "v mojih padalskih časih" dostop do vzletišča "navadna gozdna pot", ki pa so jo lansko leto, ali leto pred tem, prenovili tako, da se lahko sedaj do vzletišča pripelje tudi rešilec, če je ali bo to slučjno potrebno, kar pa jaz sevda ne privoščim nikomur ... Kje me je moj takratni voznik slikal med vzletom ??? Ko sem se z mojo majhno vespo vozil tam okrog, nisem več našel odcepa proti vzletišču, čeprav sem tam imel kar precej jadralnopadalskih vzletov ... DAMI34, DXR16, Keiko in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 8, 2017 -3C taman primerno za en điret. Najprej skočim pogledat na GOMOTOGO ktere mone se bodo tam naslikale. Srečam par domačih znanih obrazov, rečemo par besed, največ o temperaturah, pa o tem da je fajn da smo še vsi živi Vmes moram še mal Italijančkom pojasnevati karakteristike mopeda, za ego pa najbolj pašejo besede ki jih poslušam, ko hodijo mimo in jo slikajo: Ma e bellissima Ker očitno Dr.Đejkobu in kompaniji ni uspelo priti pravočasno, al pa so komu odpovedala stara jajca (še raziskujem) jo mahnem do Sistiane poslikat murčka. Temperature se dvignejo do neverjetnih 1,5C Nadaljujem proti domu, kjer še opazim ta novo serijo Kravasakijev (zna bit da je vmes tudi Mausov RR). Lušna furca, pogrešal družbo, sem prepričan da bi še najmanj eno pravo mono mel s sabo danes. Kmet2 tebi posvečam zmrzovanje, da se mi čimprej rehabilitiraš. Keiko, Frenk 67, maus in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava avtomoto Objavljeno Januar 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 8, 2017 Dr.Đejkob je res POfreeznu, ampak eni smo pa "zmagali", sicer zadnji trenutek. Je bilo res kar "napeto" . . .. gtgs, Bmflar, Fazer03 in 32 others 35 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno Januar 8, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Januar 8, 2017 Preslabo sem bil obut. Z muko zdržal do Postojne, potem sem kapituliral. Pa počasi s postanki do doma po tastari. Res nisem uspel prit do GoMotoGo, sem pa imel GoPeggyGo kar sam. DXR16, C eagle, GoBobi in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Borutt Objavljeno Januar 14, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 14, 2017 skalar36, Carlo, KyoKon in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Januar 21, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 21, 2017 pod očesom mentorja Lukec1, Bmflar, Janezs in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 22, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 22, 2017 10C...toplo in kičasto. Cca 100 jih je padlo še kavica, zarad burje sem ga skril v vogal Janezs, izibajker, notranc in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno Januar 22, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 22, 2017 Danes sem pa presenetil akumulatorček da je moral zakurblat skuterček in malo po dolini gor pa dol prav fajn je bilo tudi na 902 prelaz je bilo treba gužva da dol padeš pa ne od motoristov da ne bo pomote. Slikano nekje ob poti na 902pa caa 100 kilometrov. Kmet2, Janezs, sohen in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bear Objavljeno Januar 28, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 28, 2017 Online notranc, Quest, Andrejcer in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Januar 28, 2017 Deli Objavljeno Januar 28, 2017 Ob 22.1.2017 at 20:45, Mavti pravi: Danes sem pa presenetil akumulatorček da je moral zakurblat skuterček in malo po dolini gor pa dol prav fajn je bilo tudi na 902 prelaz je bilo treba gužva da dol padeš pa ne od motoristov da ne bo pomote. Slikano nekje ob poti na 902pa caa 100 kilometrov. prelaz 902, kaj je to?Oz kje je to? izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Januar 28, 2017 Deli Objavljeno Januar 28, 2017 (popravljeno) To je cestna povezava med Kamnikom in Gornjim Gradom , vrh ceste je na Črnivcu, ki ima 902 višinska metra in je hkrati meja med Kranjsko in Štajersko pokrajino. Slika je z smeri Kamnika proti vrhu Črnivca priblžno 1,5 km pred vrhom. Popravljeno Januar 28, 2017. Popravil Mavti MiNa in Wakasaki 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 pred 13 urami, Mavti pravi: To je cestna povezava med Kamnikom in Gornjim Gradom , vrh ceste je na Črnivcu, ki ima 902 višinska metra in je hkrati meja med Kranjsko in Štajersko pokrajino. Slika je z smeri Kamnika proti vrhu Črnivca priblžno 1,5 km pred vrhom. uuu aja , ja to pa poznam. Ponavadi, jo obereva ko prideva s Pavliča. Hvala Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 29, 2017 Vtisi so fsrano slani bajkr88, Andrejcer, skalar36 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ferrarist Objavljeno Januar 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 29, 2017 ...danes urca in pol, včeraj 4. Offroad. Danes na fotki nobenega vtisa, je pa zato celo en od včerej Mavti, Carlo, Schultz in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava fishy Objavljeno Januar 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 29, 2017 dns sm damija slisu, pol je se mene zasrbelo ni blo bohvekej zebe se zmiri Kmet2, builder, VS800 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno Januar 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 29, 2017 (popravljeno) Je včeraj en moto strokovnjak po radiju pravil ,da ceste še nikakor niso primerne za motoriste pa on bo že vedel ker je menda motorist,ampak sem se moral osebno prepričat pa hop na skuterček in gasa.Hmm... kam pa doma lepo sončno že v Mozirju megla, naprej megla ,na Trojanah skoraj zmaguje sonček, ja do Postojne jo mahnem ,čez Ljubljano posebna vrsta depresivne megle nimaš kej no na Vrhniškem klancu vidim enega motorista z bmwjem na nasprotnem pasu pa megla že bolj vesela .Potem se počasi zjasni in ker sem že v pogonu se v hipu odločim ,da skočim do morja pogledat kako je z cesto tam,no cesta kot lani nič novega, hitro na kavico in nazaj domov. Slike: na štartu od doma, termomter se je skrčil ,že tako ni prav velik žeja v Kopru na črpalki, no tu se je telefon uprl in ni hotel več slikat je reku a boš tud mene nafilal ob poti ena sončna in dve megleni neki čudni znaki pa kje jaz to živim, ampak prepovedi z skuter pa hvalabogu ni , približno 380 kilometrov danes , Popravljeno Januar 29, 2017. Popravil Mavti Janezs, nemo, izibajker in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 pred 1 uro, Mavti pravi: no na Vrhniškem klancu vidim enega motorista z bmwjem na nasprotnem pasu pa megla že bolj vesela To sem bil jaz, videl sem te, a zaradi mraza nisem pozdravil. Od Loma proti Ljubljani se je megla zgostila, temperatura pa je padla na -3. Po štirih urah vožnje, me ja ta zadnji odsek kar shladil in sem komaj čakal, da pripeljem domov in se pogrejem z juhico. Še to: kdaj si pa prispel domov, saj sva se midva srečala tam nekje blizu 15h? DAMI34, Wakasaki, Mavti in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 Domov sem prišel nekaj po 18uri, ura srečanja drži , sem srečal pri vikiju en motor in pa v Kopru enega skuterista tak da gužve dlih ni bilo ,ko sem šel od doma nisem imel v planu take fure ampak se potem nekako samo od sebe splanira , nazaj se potem nisem več ustavljal ,sem bil pozen ,še dobro da sem se dobro oblekel, ker temperatura je zadnjih 50 km bila konkretno pod nulo Priklon tebi si napravil res orng turo ,ob priliki častim Lp Anton Kor13, nemo, KARMEN1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se