DAMI34 Objavljeno Junij 8, 2017 Opozori Objavljeno Junij 8, 2017 tule dalje, pa nehajte mi svinjat vtisov http://motosvet.com/tabla/topic/41345-pišimo-in-govorimo-po-naše-oziroma-kaj-vse-me-moti/ dano33, skofk, nemo in 3 others 4 1 1
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Junij 8, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 8, 2017 Ne vem, kaj mi je blo, da nisem ostal sedet pred računalnikom in nabijal naprej one produktivne debate. Res mi ni jasno ... Sem šel pogledat, če majo illy kafe tudi v Gradežu. Sm dve kafeti spil, illy nism našu, fotke od unih kafet pa tudi nism stisnu Sm pa zato to kar med vožnjo ob kanalu med Gradežem in Monfalconom. Al bi morou napisat Tržičem? Ajajaj ... spet bo vojska izibajker, maus, Schultz in 15 others 18
Popularna objava Janezs Objavljeno Junij 8, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 8, 2017 (popravljeno) Območje med vojskim in Stražo iz neznanega postalo znano. Potem pa čez Čepovan in Lokve do OutOfChina. LP Popravljeno Junij 8, 2017. Popravil Janezs dr.looney, notranc, pik1 in 20 others 23
fishy Objavljeno Junij 8, 2017 Opozori Objavljeno Junij 8, 2017 1 hour ago, Janezs said: do OutOfChina. a to si mislu pivo od Pelicona? al tolk poznas te kraje, da ves tudi za kitajsko na gori? Janezs 1
Popularna objava Yoghurt Objavljeno Junij 8, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 8, 2017 FZ vtis. (eden je moj, drugi bi pa tudi moral biti moj. ) Eden ni nobeden! MiNa, Frenk 67, apirko in 17 others 17 3
Janezs Objavljeno Junij 9, 2017 Opozori Objavljeno Junij 9, 2017 (popravljeno) pred 11 urami, fishy pravi: a to si mislu pivo od Pelicona? al tolk poznas te kraje, da ves tudi za kitajsko na gori? Ja Pelicona. Jaz OutOfChina razumem kot Ajdovščina. Podobno zveni.... sej a ni to fora? Kašno kitajsko na Gori? Popravljeno Junij 9, 2017. Popravil Janezs
izibajker Objavljeno Junij 9, 2017 Opozori Objavljeno Junij 9, 2017 pred 13 urami, Yoghurt pravi: Eden ni nobeden! Dva bi še kr bla... Trije najboljš, če se en razbije... Če imela bi štiri, bi bli pa za zmeri... GoBobi 1
GO_Tomi Objavljeno Junij 9, 2017 Opozori Objavljeno Junij 9, 2017 3 hours ago, Janezs said: Kašno kitajsko na Gori? Če si šel kdaj iz cola do Predmeje, si se peljal skozi Kitajsko, pa Švico tudi. Bo že @DAMI34 več povedal al pa kjeri lokalc Janezs 1
Popularna objava lucif3rka Objavljeno Junij 9, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 9, 2017 Obujam spomine na pretekli istrski vikend Kmet2, Quest, Janezs in 12 others 15
izibajker Objavljeno Junij 9, 2017 Opozori Objavljeno Junij 9, 2017 pred 4 minutami, lucif3rka pravi: ...Obujam spomine na pretekli istrski vikend in se pripravljaš na jutrišnjo istrsko soboto
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2017 Opozori Objavljeno Junij 9, 2017 pred 43 minutami, GO_Tomi pravi: Če si šel kdaj iz cola do Predmeje, si se peljal skozi Kitajsko, pa Švico tudi. Bo že @DAMI34 več povedal al pa kjeri lokalc V bistvu mi ni znano.
GO_Tomi Objavljeno Junij 9, 2017 Opozori Objavljeno Junij 9, 2017 ... V bližini opazimo nekaj hiš zaselka Kitajska, ki je sicer del razloženega naselja Otlica ... vir je tukaj, navedena poved je v tretjem odstavku. O Švici pa ne najdem, ma mi je pravu prjatu it Sanaborja, da ma tm gor eno teto. Janezs 1
Popularna objava Wakasaki Objavljeno Junij 9, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 9, 2017 Zjutraj pred službo DXR16, Kor13, DAMI34 in 16 others 19
vandrovec Objavljeno Junij 9, 2017 Opozori Objavljeno Junij 9, 2017 pred 3 urami, GO_Tomi pravi: ... V bližini opazimo nekaj hiš zaselka Kitajska, ki je sicer del razloženega naselja Otlica ... vir je tukaj, navedena poved je v tretjem odstavku. O Švici pa ne najdem, ma mi je pravu prjatu it Sanaborja, da ma tm gor eno teto. Sedaj bom šel proti Kitajski (vem kje je) za Švico ne vem...Čepovan-Lokve-Predmeja...prašilo se bo, slik pa ne bo ALEŠ M, mladench, Quest in 1 other 4
dejcpob Objavljeno Junij 9, 2017 Opozori Objavljeno Junij 9, 2017 Ob 8. 6. 2017 ob 19:24, Janezs pravi: Območje med vojskim in Stražo iz neznanega postalo znano. Potem pa čez Čepovan in Lokve do OutOfChina. majstr a bi ti lahko ruto kje s se pelov prlepu plisss
Popularna objava vandrovec Objavljeno Junij 9, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 9, 2017 vseeno sem se tudi vstavil vmes... Kmet2, Schultz, GoBobi in 9 others 12
Janezs Objavljeno Junij 10, 2017 Opozori Objavljeno Junij 10, 2017 pred 14 urami, dejcpob pravi: majstr a bi ti lahko ruto kje s se pelov prlepu plisss Evo rute: Del poti Spodnja Idrija - Ajdovčina LP DAMI34 in dejcpob 1 1
lucif3rka Objavljeno Junij 10, 2017 Opozori Objavljeno Junij 10, 2017 On 6/9/2017 at 11:52 AM, lucif3rka said: Obujam spomine na pretekli istrski vikend Da ne bo kakšnih zamer, za izvedbo te fotke je @Belaglava uporabu vse svoje trebušne mišice, pa še po tleh je lazu da se meni ni blo treba umazat Fala! notranc, GoBobi, ALEŠ M in 3 others 5 1
Popularna objava Xebec Objavljeno Junij 10, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 10, 2017 Krizaril po Istri. Ko sem se doma skobacal z bicikla je cagar pokazu malo vec kot 13 ur v sedlu. Minimalni postanki samo za tankanje in en burger na Vikiju nazajgrede. Dol cez Opatijo do Plomina. Na ovinku pri hotelu srecal enega slovenca. Potem naprej do Labina in naredim krog po tistih vaseh juzno na polotoku. Naprej v Barban, kjer se odcepim za Žminj. Najden eden lepših odsekov za vozit, senca, cesta top. V Žminju pošpegam grad in naprej do Rovinja. Potem se držim obale do Pule, ma ze od dalec vidim da je guzva in samo obrnem in po 21ki nazaj proti severu. Obvezno pogledat v Limski zaliv ce se ksna topless sonc, pa so sami svabi tm Naprej do Novigrada in se obrnem na vzhod. Motovun isto guzva in ne grem do gor. Naprej do jezera Butoniga in proti Pazinu. Falim odcep za Paz, ni panike, grem do Kršana in potem zavijem za Dolenjo vas po cesti 500. Ura je ze taprava in grem proti SLO cez Buzet. Pri Vikiju malca in potem po znani trasi domov. Slikal sem bolj malo, se bolj fly by obcudoval okolico. Ceste prazne, zgleda so se vsi v Umagu guzval. Ne vem ce sm srecu vsega skupi 30 mopedistov dol. Nism si se pogledu usega kar sm mel v planu, tako da se jutri verjetno spet kotalim dol Wakasaki, Synth, ALEŠ M in 15 others 18
Popularna objava RdečaŽelva Objavljeno Junij 10, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 10, 2017 Po prašnih cestah Trnovskega gozda... jskrablin, Joker, DXR16 in 16 others 19
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 10, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 10, 2017 Proti zahodu... Xebec, KyoKon, 3nity in 31 others 34
Popularna objava NumLock Objavljeno Junij 11, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 11, 2017 Kičasto .... 7 dni Istre ! Vreme fenomenalno, v najboljši družbi, nepopisno .... neprecenljivo, za vse ostalo je tukaj .... gotovina .... Pot me je vodila najprej v industrijsko cono Trzin, naročilo, ki sem ga izvedel pred mesecem in pol, se je v ponedeljek realiziralo. Moram pohvalit vse po vrsti v Moto centru Honda - AC Domžale. Prijazni, čeprav je bil ponedeljek in je bila ura šele 8.oo zjutraj. Nasproti njih spijeva kavico in potem vesela kot radio, se odpraviva 7-dnevnim dogodivščinam naproti .... Mimogrede tudi skok do Motovun-a MiNa, ALEŠ M, GoBobi in 8 others 11
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 11, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 11, 2017 Takle umirjeno dans, jaz v senčki, moja na plaži vtiskava vtise NumLock, VS800, Kmet2 in 13 others 16
Popularna objava moravčan Objavljeno Junij 11, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 11, 2017 danes malo po delčku naše dežele moravče-lukovica-zlato polje-selo nad kamnikom-podvolovjek- luče-solčava-podolševa-koprivna-črna na koroškem-šoštanj-moravče 195 km ALEŠ M, Frenk 67, GoBobi in 18 others 21
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 11, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 11, 2017 Še vtiskam pik1, NumLock, ALEŠ M in 12 others 15
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se