Popularna objava mac Objavljeno Februar 16, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 16, 2017 pred 43 minutami, discover0709 pravi: bravo za vožnjo po takem mrazu, jaz ko dam svojega iz garaže pa ga malo vžgem me sosedje samo gledajo in si mislijo glej tega norca kr motor vžiga pa tak mraz je ......kaj bi šele rekli če bi se peljal. hahahahaha Sorry, mogoče bo mal off topic, ampak ne morem, da ne bi: Točno to nas jebe v tej deželici in nas bo zjebalo do konca. Če bi se vsak malo bolj zase brigal in si ustvarjal misli o sebi in ne o drugih, bi bilo precej, precej lepše. Privoščil bi ti, da se čimprej vsedeš na motor zaradi svojega užitka in ne zaradi sosedov. Mac ALEŠ M, tourer, Ninč. in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Februar 17, 2017 Deli Objavljeno Februar 17, 2017 16 hours ago, skalar36 said: strupeno kačo v tošlnu, da ga ne upa odpret, da ga slučajno ne pič. Ja, sm šou pa sam. Evo,jest sem bil ob 4rih na omv v Postojni ,pa glih se stiri eure sem mel v toslnu,tko da bi ti lahko dal za kofe pa krof. notranc, builder, skalar36 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Februar 17, 2017 Deli Objavljeno Februar 17, 2017 pred 17 minutami, luxsa pravi: Evo,jest sem bil ob 4rih na omv v Postojni ,pa glih se stiri eure sem mel v toslnu,tko da bi ti lahko dal za kofe pa krof. Čak, čak...tole si bom pa zapisu, da nam slučajn pozabu....ker bo še velik priložnosti, da boš častil Si že reku! pred 9 urami, discover0709 pravi: bravo za vožnjo po takem mrazu, jaz ko dam svojega iz garaže pa ga malo vžgem me sosedje samo gledajo in si mislijo glej tega norca kr motor vžiga pa tak mraz je ......kaj bi šele rekli če bi se peljal. hahahahaha Oh. To je bila moja 4 furca letos. Sliku sm samo včer, ker ponavad sm len za slikat. Drugač pa BMK, sosedi pa vsi...ko se mi zalušta in mam cajt se pelem...kaj si pa folk misli, je bolje, da oni ne vedo, kaj si mislim jaz... Ninč., builder, notranc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Februar 17, 2017 Deli Objavljeno Februar 17, 2017 Drug teden poklic ce se bos kam odpravu. skalar36 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 18, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 18, 2017 Onalajn izibajker, Schultz, GoBobi in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Februar 18, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 18, 2017 (popravljeno) Na ridah obicajna februarska guzva Na OMV-ju enako Pri Vikiju dva Primorska HDjevca, kasneje se je pojavil se Dami34 V Piranu pa guzva za pop.... Ampak kicasto vreme Popravljeno Februar 18, 2017. Popravil Frenk 67 notranc, mladench, pik1 in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno Februar 18, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 18, 2017 (popravljeno) Do Črnega Kala, in nazaj čez Pivko. Ene par slik iz akcije: lp Popravljeno Februar 18, 2017. Popravil Janezs mladench, Miha X, RobiRoberto in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Februar 18, 2017 Deli Objavljeno Februar 18, 2017 pred 3 urami, Janezs pravi: Do Črnega Kala, in nazaj čez Pivko. Ene par slik iz akcije: Sem te srečal točno ob 16.00 pri Megadomu. Janezs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno Februar 19, 2017 Deli Objavljeno Februar 19, 2017 pred 11 urami, notranc pravi: Sem te srečal točno ob 16.00 pri Megadomu. A si bil na motorju? Ne spomnim se, da bi koga pozdravil. Sem gledal tisti znak za 50. notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Februar 19, 2017 Deli Objavljeno Februar 19, 2017 pred 49 minutami, Janezs pravi: A si bil na motorju? Ne spomnim se, da bi koga pozdravil. Sem gledal tisti znak za 50. Z avtom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ArcaneWater Objavljeno Februar 19, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 19, 2017 Treba blo mal ven it pogledat malce lokalne turce DAMI34, skalar36, builder in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno Februar 19, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 19, 2017 (popravljeno) Včeraj pa sva s Sulico malo prečekirala Istro. Najprej eno kofe na Vikiju in potem dalje. Ko sva odhajala je glih Frenk 67 parkiru, če se ne motim. Po Vikiju pa na Buzet in potem malo križem kražem preko Pazina do Labina, kjer so nastali tejle utrinki. Učka je še malo zasnežena. V Labinu pa en skok do kampa svete Marine. Potem pa sva se vrnila nazaj v Labin in nadaljevala proti Opatiji. Na tistem šik ovinku, kjer je Hotel z ošterijo sva se ustavla na kosilu. In potem s polnimi želodci proti domu. Prevozili čudovitih 288 km. Popravljeno Februar 19, 2017. Popravil Schultz KyoKon, GoBobi, bajkr88 in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ćale Objavljeno Februar 19, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 19, 2017 (popravljeno) Odprl 2017. Končno. Nekaj čez 230 frišnih kilomtetrov. LJ - Postojna - Ankaran - Milje - Trst - Sežana - Postojna - Ljubljana Safe & Sound. Popravljeno Februar 19, 2017. Popravil Ćale bugy2004, igc1, apirko in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava fishy Objavljeno Februar 19, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 19, 2017 (popravljeno) zajebu sm k sm prsu dmou sm pogledu kje sm se vozil in sm opazu da to ni bil ta grad k sm ga vidu iz socerba, ampak neka cerkev ql, gremo pogledat dns en giro do Grigano, k sm vidu da majo tud italjani ksn lep grad/dvorec (na tej se tud lohk vidi tist moj nesojen grad :/ ) (vreme je blo nad pricakovanji, v metropoli je vse izgledalo da bo dez) (stroj, "grad" in Trst) (razgled z vrha) ("grad" k sm ga vidu s socerba) (razgled je bil fenomenalen) pol pa direkt dmou, da me ne bo spet zeblo sm zadovoljen da sm grad zajebu! p.s. a gdo ve kako se naredi google photo sphere? sm ze isku in nalozu aplikacijo cardboard, sam dela slike samo v horizontali, gor in dol ne mors gledat ce gdo rabi sm nrdu eno v tej cerkvi... Popravljeno Februar 19, 2017. Popravil fishy Miha X, Big Py, DAMI34 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Februar 19, 2017 Deli Objavljeno Februar 19, 2017 Grad je Miramare in tisto gor je neka mederna cerkev, naredili so jo v poznih '80. letih. Kor13, fishy in Big Py 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno Februar 19, 2017 Deli Objavljeno Februar 19, 2017 (popravljeno) pred 41 minutami, fishy pravi: p.s. a gdo ve kako se naredi google photo sphere? sm ze isku in nalozu aplikacijo cardboard, sam dela slike samo v horizontali, gor in dol ne mors gledat ce gdo rabi sm nrdu eno v tej cerkvi... Za photosphere. Če imaš androida 6 pa gor. Pojdi v fotoaparat > način > tam si zloudi photosphere (prostorski posnetek), če še nimaš. To ni isto kot panorama. Poslikaj tisto kar hočeš. Nato pa lahko pomoje to sliko odpreš v kateremkoli 360 vr playerju . Jaz imam tegale. Z VR očali valjda je najboljš, ker si k d bi biu tam. Naprimer google cardboard, ali pa samsung gear VR. Meni dela sem probal. Lp Popravljeno Februar 19, 2017. Popravil Janezs fishy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava yamafrik Objavljeno Februar 19, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 19, 2017 Današnjih dobrih 200 km v Celje na kavo in na Trojane po krofe fotk pa danes ni bilo Schultz, DAMI34, RobiRoberto in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno Februar 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 23, 2017 Evo skoču do Cerknice in jezera na odseku Unec - Planina poteka sanacija cestišča, končano naj bi bilo do konca marca pa še fočk na ridah in domov Lp,notranc aja vmes sem še tehničnega naredil Ninč., Fazer03, DXR16 in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava yamafrik Objavljeno Februar 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 23, 2017 Maribor - Vurberk - Ptuj - Dornava - Maribor Janezs, DAMI34, RobiRoberto in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Februar 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 23, 2017 111km. Ni veliko, je pa: Quest, Schultz, DAMI34 in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Februar 23, 2017 Deli Objavljeno Februar 23, 2017 pred 5 minutami, MiNa pravi: 111km. Ni veliko, je pa: Neki mi ne gre skup, a kej ne vem? Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Februar 23, 2017 Deli Objavljeno Februar 23, 2017 pred 2 urami, u-r-o-s pravi: Neki mi ne gre skup, a kej ne vem? Sva že dva... u-r-o-s 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Februar 23, 2017 Deli Objavljeno Februar 23, 2017 pred 2 urami, MiNa pravi: 111km. Ni veliko, je pa: Pa ravno cementarna za ozadje... Bmflar in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Februar 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 23, 2017 Dons še pa js tk u izi otvoril sezono .... mal do vranskega pogledat kaj se tam dogaja, veter je tam okol vleku k svina, pol pa ker je kazal lep vreme, sem pa razmišlu da bi šu tankat v Lavamind. In ker je bil kesl na psu, sem na omv natoču za 3uer :D, pol pa gasa čez mejo, kjer je bil benz po 1,226eur. Pol pa še mal u hrib proti golici pa bac to home ... matr je pasalo 201,7km . Frenk 67, mladench, Schultz in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Februar 24, 2017 Deli Objavljeno Februar 24, 2017 kakšna je bla pa cesta via Lavamind itd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se