Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Julij 31, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 31, 2017 Sobotni vtisi Čez Cerkno do Mosta na Soči in nato ob Soči do Bovca kjer zavijem proti Logu pod Mangartom. Seveda je bilo treba še na Mangartsko sedlo da sva se malo ohladila Sledi spust v Italijo in mimo Predelskega jezera v Sella Neveo kjer pa zavijem še proti Montažu kjer se prikaže lep razgled. Spust po drugi strani Sella Nevee in vožnja mimo Pontebbe do Trbiža tam pa čez mejo in po avstrijski strani in čez Ljubelj domov LP Aleš mladench, Xebec, igc1 in 28 others 31
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Julij 31, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 31, 2017 (popravljeno) Pa še nedeljski krog. Štart čez Ljubelj in skozi celovec čez Turacherhohe. Na drugi strani zavijem proti Zeltwegu in grem malo pofirbcat na RedBull ring po katerem so se podili Porscheji . Povratek pa po drugi strani skozi Wolfsberg do Celovca in zopet čez Ljubelj domov. Spet lepih 370km VID_20170730_145720.mp4 LP Aleš Popravljeno Julij 31, 2017. Popravil ALEŠ M Cartman, Xebec, notranc in 26 others 29
4janic Objavljeno Avgust 1, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2017 On 7/31/2017 at 0:13 AM, Cartman said: V godovicu. Pa je cez ovinke tako zganjal da sem ga prehitel, seveda nas je skoz hotedrsico ujel, na ravnini kalce-godovic pa nam je pokazal kako se to vozi....naselja in ravnine je bil zelo suveren. Ste bli mogoče z Aprilio in Goldwingom? Sem od Logatca do Idrije nekaj casa vozil skupaj z njimi / vami, tip z Goldwingom s sopotnico zadaj mora imet težka jajca :D!
RSTDRIVER Objavljeno Avgust 1, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2017 (popravljeno) 7 hours ago, ALEŠ M said: VID_20170730_145720.mp4 LP Aleš od judenburga do wolfsberga cesta ni švoh, probej (če še nis) ovink čez koflach, sam morš med rad ovinkaste ceste Popravljeno Avgust 1, 2017. Popravil RSTDRIVER Yoghurt, maus, Cartman in 2 others 3 2
Popularna objava apirko Objavljeno Avgust 1, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 1, 2017 V nedeljo sma vtisnila enolocnico na kolpi z @Ćale. Priznam, se nikoli jedel enoloncnice zunaj, pa je kr pasala. Sladoled v Zuzemberku pa je bil osveziln. Lepih 240km sva nardila. igc1, dr.looney, KyoKon in 16 others 19
Popularna objava lucif3rka Objavljeno Avgust 1, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 1, 2017 (popravljeno) No, pa je končno prva večdnevna moto tura za mano, čeprav me najbrž ravnine Vojvodine ne vidijo nikoli več Prvi dan Slovenija - Srbija (Zrenjanin), 540km, čez Hrvaško kar AC, da smo bili pripravljeni na naporen večer (beri iskanje hotela, planiranje naslednjega dneva in pa seveda večerja ter ostale lokalne dobrote, ko se nismo mogli dogovoriti, ali zmaga kajsija, ali dunja ). Drugi dan lokalno po Srbiji (načrt 330km), po nešteto spremembah plana nam celo uspe uloviti 18:30 skelo preko Dunava ter spiti pijačo na zboru v Beli Crkvi. Ker je nazaj do Zrenjanina okrog 130km, ponoči v Vršacu iščemo odprto pekarno in smo hvaležni za vojvodinske ravnice ob srečanjih z mopedi brez zadnjih luči Tretji dan, in pot domov, se izkaže kot najbolj naporen del poti, celih 670km, kjer nas nekje okoli Banja Luke še na hitro opere, pol sedmih zvečer še na bosansko-hrvaški meji, ob enajstih pa celo že doma, izmučena do konca, saj je takšna kilometrina kar konkreten zalogaj in konkretno izboljša mojih dosedanjih največ 400 v enem dnevu Skratka, še bo treba kam it Sploh pa zdej, k mam tolk novih kontaktov s poti, vključno s Hayabuso z zadnjih fotk, za katero je blo prav fajn vozit Popravljeno Avgust 1, 2017. Popravil lucif3rka ...., Schultz, maus in 31 others 34
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2017 pred 19 urami, Cartman pravi: hornet 900? danes ob 12 sm se usedu na Vtr...po 75km sem bil crknjen in prekuhan. Zanimivo bo v soboto, u dvoje do splita. jupi. Če nebi imel problemov z nočno vožnjo, bi odpičil ponoči. Jadranka je zelo lušna ponoči, plus še luno boš imel. Nevarnosti za kake večje živali pa ob morju tudi praktično ni. Meni je bila všeč prav zato, ker je mir, zelo malo prometa, ni vročine.. Wakasaki 1
Borutt Objavljeno Avgust 1, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2017 pred 20 urami, Cartman pravi: hornet 900? danes ob 12 sm se usedu na Vtr...po 75km sem bil crknjen in prekuhan. Zanimivo bo v soboto, u dvoje do splita. jupi. Če nebi imel problemov z nočno vožnjo, bi odpičil ponoči. pred eno uro, DAMI34 pravi: Jadranka je zelo lušna ponoči, plus še luno boš imel. Nevarnosti za kake večje živali pa ob morju tudi praktično ni. Meni je bila všeč prav zato, ker je mir, zelo malo prometa, ni vročine.. Se ti zdi, da je napisal, da bo šel ponoči ? 3nity 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2017 pred 6 minutami, Borutt pravi: pred 20 urami, Cartman pravi: hornet 900? danes ob 12 sm se usedu na Vtr...po 75km sem bil crknjen in prekuhan. Zanimivo bo v soboto, u dvoje do splita. jupi. Če nebi imel problemov z nočno vožnjo, bi odpičil ponoči. Se ti zdi, da je napisal, da bo šel ponoči ? se mi zdi da je napisal, da ima probleme z nočno vožnjo, vendar jih ni specificiral. Če želiš natančno specifikacijo, lahko ta trenutek dobiš prepis privat pogovora med mano in @Cartmanom na FBju, vendar dvomim, da se ti da vse brati, saj klepetava že približno pol ure GoBobi in GO_Tomi 2
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Avgust 1, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 1, 2017 ...sploh pa ko je naslov teme "Vtisi z dnevnih voženj" ... ne vem, zakaj bi se tu potem vozili ponoči. notranc, Dark, pik1 in 17 others 3 2 15
Wakasaki Objavljeno Avgust 1, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2017 pred 19 urami, pik1 pravi: . ... danes odšel v pravo "hladnočo" ... ... iz Ljubljanskih 33, na Krautarskih 28 ... .. Jezersko, Eisenkapel, Sonnegger see ... ... naredil par kilometrov z mopedom, pojedel par tortic, zamahnil par zamahov kravla .. in nekaj prsno ... ps. ... se mi je pa zdel danes, da mi najbolj prov pridejo ogrevane ročke vstopnina?
pik1 Objavljeno Avgust 1, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2017 pred 3 urami, Wakasaki pravi: vstopnina? . ... kadar je bade majstr tam, je tri evre ... ... ker pa ga skoraj nikoli ni tam kjer bi moral bit, lahko običajno porabim tudi tiste tri evre za malinovc Wakasaki in VS800 1 1
Frenk 67 Objavljeno Avgust 1, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2017 Ob 7/31/2017 ob 17:11, Cartman pravi: hornet 900? danes ob 12 sm se usedu na Vtr...po 75km sem bil crknjen in prekuhan. Zanimivo bo v soboto, u dvoje do splita. jupi. Če nebi imel problemov z nočno vožnjo, bi odpičil ponoči. Nc ne pomaga, tud ponoc je vroce. Wakasaki 1
Popularna objava TheTomo27 Objavljeno Avgust 1, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 1, 2017 Fantje in dekleta.. Za pokušino par slik ...Danes je padel Stelvio! Zraven dodajam pa še slike prevoznih sredstev.. Držte fige da pridemo nazaj domov! zaenkrat v dveh dneh prevoženih 450 km .. Rit boli ...motor joče , škrgeta.. ma še zmeraj pelje! Whiskey, Frenk 67, hajoktejn in 47 others 34 16
Popularna objava KyoKon Objavljeno Avgust 1, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 1, 2017 Ena sobotna, eni se že 30dni vozjo, jaz pa po 30 dneh v sedlo. Po nekaj letih ponovno Mangart. Pa še motika v dokaz Friška voda je pasala bojc84, GoBobi, skalar36 in 27 others 29 1
Popularna objava GoBobi Objavljeno Avgust 2, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 2, 2017 Popularen je tale Mangrt zadnje dni . No, tudi jaz sem si privoščil njega ogled v ponedeljek. Neobičajno zame je, da sem tam gor prebil ene dve uri in prepešačil več kot ... Ja, no velik pač . Boušk letališe in moja Nagica... Kle sem opazil most, pod njim vodo in prepotrebno senco... ...kle sem pa užil sadove svoje najdbe (močenje, namakanje, pitje... ker je voda tekoča, je bilo lahko v takem zaporedju )... Prvič sem uporabil opcijo slikanja panorame s svojim telefonom ... Mislim, da so kar ratale. Malo fotk z vrha ceste. To je to... Lep dan, malo samatran, ampak predvsem lep dan. Ajd! matgo, KyoKon, DXR16 in 29 others 32
axaQ4 Objavljeno Avgust 2, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2017 8 hours ago, TheTomo27 said: Fantje in dekleta.. Za pokušino par slik ...Danes je padel Stelvio! Zraven dodajam pa še slike prevoznih sredstev.. Držte fige da pridemo nazaj domov! zaenkrat v dveh dneh prevoženih 450 km .. Rit boli ...motor joče , škrgeta.. ma še zmeraj pelje! fakin LEGENDE, samo dalje! TheTomo27, 3nity, Yoghurt in 1 other 4
Wakasaki Objavljeno Avgust 2, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2017 On line....friškanje VS800, ALEŠ M, dr.looney in 5 others 8
izibajker Objavljeno Avgust 2, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2017 pred 15 urami, TheTomo27 pravi: .. Za pokušino par slik ...Danes je padel Stelvio! ... TheTomo27 1
TheTomo27 Objavljeno Avgust 2, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2017 Live update ! Zdej bomo papcal kosilo blizu kraja cles.. Danes je plan priti to sorage ( še 100km) ... Lp Andrejcer, DXR16, jskrablin in 6 others 9
Popularna objava protector Objavljeno Avgust 2, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 2, 2017 (popravljeno) Županijskim i lokalnim, preko brda do Senja Subota, iza 10 sati dopodne, zadnji vikend u sedmom mjesecu ... ako će ikada biti gužva do mora, bit će sada. Ipak ... od ZG do KA preko Pisarovine i Pokupskog, od karlovačkog rotora na Marmontovoj trasom stare Karoline do Bosiljeva ... ... od Bosiljeva uz stari grad cestom ŽC3175 do Trošmarije, prešao preko Dobre, nekim neoznačenim ali zanimljivim putem do Tounja ... ... iza Tounja na D23 - stara Jozefina, jeli - i umjerenim tempom, uz razgledavanje sivih kutija u Josipdolu ... ... trunčicu živahnijim tempom preko Kapele i opet smireno kroz Jezerane i Brinje do Žute Lokve, i još malo do serpentina na Vratniku ... do prve serpentine s gornje strane, da budem relativno precizan. Gustoća prometa tamo se počela nezgodno povećavati što me odgovorilo od Majorije i Senjske Drage. Umjesto toga, skrećem na supertajni puteljak LC59002 i nakon njega također na supertajni puteljak LC59001 koji me na kraju istovara pred plavom benzinjarom skoro u samom centru Senja. A kroz Senj cirkus ... sve što se kreće i što može vući kampicu ili prikolicu s čamcem, tamo je bilo natiskano u isto vrijeme. Zanimljivo, sva je ta gužvetina bila usmjerena prema sjeveru što bi trebalo značiti da su to oni koji idu doma ... ljetovanje im je gotovo pa su za volanom još nervozniji od onih koji na ljetovanje tek dolaze. A ti koji dolaze prošli su ranije tijekom dana ... trenutno je prošlo 4 popodne, tako da i ja već kombiniram kako ću doma. A doma bih, koliko je to moguće, također preko brda. Na autoban budem izašao u kasnijoj fazi i to samo djelomično. Alzo, po LC59001 prašim uzbrdo skroz do njezinog priključka - kod nogometnog igrališta - na ŽC5110. Lijevi žmigavac i opet lagano kroz šumu ... stvarno lagano, jer je preglednost u ovom prvom šumskom dijelu jako ograničena. Ubrzo cesta izbije na otvoreni teren, more se plavi s lijeve strane, a malo kasnije prepoznajem gdje sam ... dijelom ovog terena prošao sam vozikajući se po vidikovcima Oči Vinodola, negdje u proljeće prošle godine. Cesta ŽC5110 spušta me skroz do magistrale, negdje oko Klenovice, što znači da sam negdje u brdima (vjerojatno iza Javorja) fulao puteljak koji bi me prebacio do Ledenica ... nema veze, idem komadićak puta magistralom, do Novog Vinodolskog ... ... gdje se budem odmah prebacio nazad u brda. Tako je i bilo ... Bribir, ŽC5062, Lič, Fužine ... doma. Popravljeno Avgust 2, 2017. Popravil protector Frenk 67, Erik99, Akito in 26 others 29
Wakasaki Objavljeno Avgust 2, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2017 pred 23 urami, pik1 pravi: . ... kadar je bade majstr tam, je tri evre ... ... ker pa ga skoraj nikoli ni tam kjer bi moral bit, lahko običajno porabim tudi tiste tri evre za malinovc test danes,brez bademaister-a pik1 in GoBobi 1 1
Popularna objava skalaprava Objavljeno Avgust 3, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 3, 2017 Ima li ko jači danas: P.S. Se opravičujem, ker je bil ta temperaturni presežek zabeležen z dvoslednim vozilom . Verjemite, zelo rad bi ga ovekovečil na armaturi enoslednega vozila, samo iz objektivnih razlogov trenutno ne morem (crknu termometer na motorju pa še par malenkosti). Hvala za razumevanje tonystx, DAMI34, ALEŠ M in 21 others 8 2 14
Janezs Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 (popravljeno) Vtisi z dnevnih voženj: Slikca po pošti. 1000€, polovička 500€, 9 kazenskih. Dobil so me pa na koncu naselja, ko sem že malo pospešil pred tablo. Res da je tam prehod za pešce, samo nebi pospešil, če bi kdo čakal za prečkanje, ali pa da bi opazil, kakršnokoli aktivnost človeškega izvora ob cesti. Zdej se furam kot po jajcih. Tako da če vidite koga, ki fura točno od table do table 50, in dosledno upošteva vse omejitve, ne bit jezni. ....Morda je bil včasih kot vi, dokler ni orng narajmou na radar. Mestni redarji legende! Popravljeno Avgust 4, 2017. Popravil Janezs bojc84, DAMI34, Andrejcer in 14 others 3 14
Tedybear Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 Jaz pa pozdrav iz Avstrije. Zraven kopija v pravilni Slovenscini. Imam pa 4 tedne, da placam 35€. Je pa vse skupaj zavito v pravniski jezik....da sem krsil po tem in tem clenu...niti lokacije, niti slikce. Se pa spomnim, kje se je zabliskalo iz ene skatle. DAMI34, Janezs in dr.looney 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se