Snečer Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 3 minutami, Tedybear pravi: Jaz pa pozdrav iz Avstrije. Zraven kopija v pravilni Slovenscini. Imam pa 4 tedne, da placam 35€. Je pa vse skupaj zavito v pravniski jezik....da sem krsil po tem in tem clenu...niti lokacije, niti slikce. Se pa spomnim, kje se je zabliskalo iz ene skatle. je napisano kje, cesta, pa tudi "Gemeinde", ki ti je poslala. Lahko pogledaš? veliko je fiksnih radarjev po Avstriji
4janic Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 22 urami, Janezs pravi: Vtisi z dnevnih voženj: Slikca po pošti. 1000€, polovička 500€, 9 kazenskih. Dobil so me pa na koncu naselja, ko sem že malo pospešil pred tablo.... Kakšen radar je pa bil? Slikano je verjetno od zadaj, si kaj videl, da se je pobliskalo? Na kateri relaciji so te upalili? Mene so na AC na razdalji 3km merili, prav tako 9 pik itd... DAMI34 1
Janezs Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 20 urami, 4janic pravi: Kakšen radar je pa bil? ... Radar je bil tist na tripodu, so ga v živo mejo postavili. (stacionarc ki se premika :D) Nč videl bliska, šel na morje, mel tasenčn vizir dol. 9 pik na avtocesti HHHHH Kaj ti je gas zaštekou?
DAMI34 Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 1 uro, Tedybear pravi: Jaz pa pozdrav iz Avstrije. Zraven kopija v pravilni Slovenscini. Imam pa 4 tedne, da placam 35€. Je pa vse skupaj zavito v pravniski jezik....da sem krsil po tem in tem clenu...niti lokacije, niti slikce. Se pa spomnim, kje se je zabliskalo iz ene skatle. čist matematično, kolikokrat se lahko v AU zabliska da je račun = bliskanju v SLO Kmet se je tudi pohvalil, da prihajajo obvestila iz AU...o zneskih pa nisva še. Tedybear 1
Popularna objava C eagle Objavljeno Avgust 4, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 (popravljeno) Vtisi so bili! Vroče mi ni bilo, čeprav je bil moj sotrpin ves moker Njegova letna je taka, kot moja zimska... Ob 8:00 sem se odpravil iz Kopra proti Škofji Loki. Plan je bil, da se potem zapeljem še do Kolpe, vržem v reko in se osvežim, pojem nekaj pri Madroniču in pol domov.... Malo morgen... Prišel sem do Postojne, kjer sem na križišču po najbolj smešnem naključju srečal Boruta. Še ko se dogovarjaš, ne zadeneš tako. Jaz sem pripeljal s koprske smeri on pa iz pivške. Na hitro sva se zmenla in je šel z mano do Škofje Loke. In seveda sva našla daljšnico...Čez Planino proti Idriji, pri Bači pri Modreju v hrib proti Podbrdu... Pred petrovim Brdom pa semoafor... rdeča. Počakava, prižge se zelena, speljeva, za prvim ovinkom pa stoji kolona. Greva mimo, pa možic z loparčkom... cesta zaprta, ker asfaltirajo?!?!? Zakaj ni nobene table, obvestila? Borut ga dosti postrani gleda In je možakar kar hitro po vokiču nahrulu tiste, ki so valali asfalt... 10 min, pa smo razdevičli čisto nov asfalt proti Pterovem Brdu. Višje ko sva vozila bolj gosto drevje je bilo in občutek hladu je bil kar prijeten. Železniki so po tisti poplavi kot novi. Prav lepo je videti čisto okolje , obnovljene fasade. Kmalu naprej srečava rešilca na nujni vožnji, kak kilometer za njim še modre z lučkami, potem pa še kombi in ta velik kamion gasilcev. Očitno se je za nama nekaj zgodilo. Kmalu sve v Puštalu, pri moji sestri. Nekaj dava med zobe, pa malo mrzle pijače tudi ni škodilo. Počekiram na sos112 dogodki, piše, da je prišlo do trka os. avtomobila in motorja Malo smo še podebatirali in hitro sem ugotovil, da moj obisk Kolpe odpade... Zmeniva se, da bova šla na Jezersko, pa v Avstrijo in čez Železno kaplo okol riti v žep na Ljubelj. Tam se ustaviva ma lo za nogee pretegnit. To je bil edini kraj, kjer sem škljocnil par slikic... Ker sva oba bila iste misli, da vračanje proti domu čez Ljubljano odpade, sva se strinjala za povratek čez Vršič. Z Ljubelja sva preko Tržiča zapeljala na AC do Jesenic, potem pa proti Kranjski Gori in naprej po serpentinah proti vrhu prelaza. Cesto obnavljajo, tako, da je vmes nekaj utrjenega makadama. Večina kock na ovinkih je spet na svojem mestu, del serpentin pa so celo nekoliko razširili... Na vrhu pa gužva, kot bi bilo vse zastonj Nisva se ustavljala. Popoldan je bil že proti 17 uri, tako, da sva morala malo pohitet. Sicer pa je bila cesta relativno prazna, veliko pozornosti pa je bilo potrebno posvetiti predvsem tujcem, saj so bolj kot na cesto gledali okolico... Kmalu sva sedela Pod Skalco in grizla vsak svojo porcijo. Jaz sem še obvestil mojo, da sem še med živimi... Čeprav je bilo že rahlo pozno (19:30) sva se vračala čez Idrijo, Kalce , Planino ter se v Postojni razšla. Jaz sem si še očistil čelado in jo ob 22:00 pihnil domov. Čudovitih, mogoče malo vročih 548km se je nabralo in tega bo, upam, še nekaj v prihodnosti... Za ostalo bo pa MASTER CARD... Pa srečno in varno vsem.... C Eagle Popravljeno Avgust 4, 2017. Popravil C eagle dr.looney, Schultz, lucif3rka in 21 others 24
Janezs Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 Tudi jaz čakal ene dva dni nazaj. Un z loparčkom je rekel 10 min, potem pa smo čakali pol ure. C eagle 1
4janic Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 1 hour ago, Janezs said: Radar je bil tist na tripodu, so ga v živo mejo postavili. (stacionarc ki se premika :D) Nč videl bliska, šel na morje, mel tasenčn vizir dol. 9 pik na avtocesti HHHHH Kaj ti je gas zaštekou? Mudil se mi je
dr.looney Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 16 urami, skalaprava pravi: Ima li ko jači danas: P.S. Se opravičujem, ker je bil ta temperaturni presežek zabeležen z dvoslednim vozilom . Verjemite, zelo rad bi ga ovekovečil na armaturi enoslednega vozila, samo iz objektivnih razlogov trenutno ne morem (crknu termometer na motorju pa še par malenkosti). Hvala za razumevanje Izmerjena temperatura ne velja ker se avtek ni premikal......
Xebec Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred eno uro, Janezs pravi: Tudi jaz čakal ene dva dni nazaj. Un z loparčkom je rekel 10 min, potem pa smo čakali pol ure. A ni sam cesta od P. Brda gor proti vasi Sorica zaprta? Kolikor je meni znano je ta "spodnja" cesta ob reki normalno odprta, prav tako cesta od Zalega loga oz. Podrošta proti vas Sorica in naprej proti planini...
skalaprava Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 12 minutami, dr.looney pravi: Izmerjena temperatura ne velja ker se avtek ni premikal...... Avto se ni premikal, ker sem se ustavil na avtobusni postaji pri tovarni Adria v NM, da sem lahko varno slikal! Pred tem se je pa avto premikal skoraj 100km. Lahko še povem, da se je 500m naprej, ko sem se spuščal v naselje Prečna, temperatura spustila nazaj na "normalnih" 38°C. dr.looney, DAMI34, ALEŠ M in 1 other 4
BIF Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 Eto današnjo s premikajočim se avtekom. Ob 12.27 Zg.Hajdina pred Ptujem dr.looney, DAMI34 in skalaprava 3
skalaprava Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 (popravljeno) pred 47 minutami, BIF pravi: Eto današnjo s premikajočim se avtekom. Ob 12.27 Zg.Hajdina pred Ptujem Nisi me presegel Popravljeno Avgust 4, 2017. Popravil skalaprava BIF in dr.looney 1 1
Tedybear Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 7 urami, Snecer pravi: je napisano kje, cesta, pa tudi "Gemeinde", ki ti je poslala. Lahko pogledaš? veliko je fiksnih radarjev po Avstriji Se opravicujem za mojo povrsnost. Vse pise......ampak je bil poseben list....da ne razlagam, prilagam foto....
Snečer Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 jaz sem lani dobil 2 komada, zdaj pa mam radarje naložene je mir, nisem vedel, da je tak nastlano z njimi, letos šele vidim
XTR Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 (popravljeno) 4 hours ago, skalaprava said: Avto se ni premikal, ker sem se ustavil na avtobusni postaji pri tovarni Adria v NM, da sem lahko varno slikal! Pred tem se je pa avto premikal skoraj 100km. Lahko še povem, da se je 500m naprej, ko sem se spuščal v naselje Prečna, temperatura spustila nazaj na "normalnih" 38°C. Mimo Zaloga v času požara ali pa čez "žabjak" (kurjenje kablov pa te zadeve)? Popravljeno Avgust 4, 2017. Popravil XTR Quest in skalaprava 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 4, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 vročina nabija, pa ji pobegnem na Goro, majkemi če ni vsaj 15C manj, aaah..kako se fajn diha, sej ne dirkam, bolj bluzim ker sem bolj lene sorte, še sam ne vem kje, ma po vseh selih in cesticah...fino je, res je fino... kako urco se pasem, potem pa spet v tale kotel nazaj...wročeeee dr.looney, GoBobi, a79 in 12 others 15
MitcH' Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 Pas mater ko je vroč MiNa, C eagle, Schultz in 5 others 6 2
Popularna objava MeSkO__ Objavljeno Avgust 4, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 Ce ze vsi preko jezerskega in pavlicevega sedla, sem tudi jaz sel poluknit zakaj se gre. Vroce ko pes.. GoBobi, C eagle, DXR16 in 15 others 15 3
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Avgust 5, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2017 Ko sonce vzhaja... BIF, Janezs, dr.looney in 18 others 21
Popularna objava skofk Objavljeno Avgust 5, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2017 Danes ena zgodnja zaradi vročine ob 8 uri že na golici, brez kakršnekoli gužve, skratka super 330 kilometrčkov DAMI34, GoBobi, Dark in 16 others 19
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 5, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2017 En krog nepravilne oblike skozi tri države SLO, A,I in seveda nataj v SLO. Še nekaj slik. Poznana mlaka pri severnih sosedih, Njihove odlične ceste limenko se še ni odpeljal. mimo ranjenega leva Kluž Pri nas pa preprekeeee.... izibajker, Schultz, dr.looney in 22 others 25
Popularna objava blazzarss Objavljeno Avgust 5, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2017 Včerajšnja spontna je bila do slovenske obale in nazaj Štartam ob 18.00 direktno s šihta do Rakitne na kavo, ker sem bil v civilnih kavbojakah 2x lagano gor in dol z obeh strani in nato preko Cerknice do rid. Tam sedim na klopcah nekaj časa razmišljam kaj sedaj, ura pol devetih, nazaj v Lj se mi še ne gre. Si rečem grem pogledat še do Postojne, tam me premami prijetna večerna temperatura in tank še na 3/4 poln, zato se odločim, da skočim pogledat do obale. Tam malo naokoli čez Ankaran in koprsko promenado, k Vikiju na cedevito in proti domu. Moram rečti, da je bila tole prava milina proti vožnji, ki sem jo opravil nazadnje sredi dneva pri 30 ° od Nove gorice do Idirje. Na srečo je šlo celo pot brez srečanja s srnami, sama vožnja pa super, seveda brez prometa, drugih motoristov tudi ni bilo videt p.s. Žal brez slik, telefon in tema nista najbolša prijatelja izibajker, dr.looney, Janezs in 11 others 14
Popularna objava pik1 Objavljeno Avgust 7, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 7, 2017 . ... na hitr izkoristil 24 idealnih stopinj DXR16, zan0088, Quest in 17 others 20
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 7, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 7, 2017 Danes pa oba. DAMI34, SAR-Solo Adventure rider, pik1 in 22 others 25
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se