Popularna objava pik1 Objavljeno Avgust 13, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 13, 2017 . ... danes čez razburkano Donavo v deželo "Securitate" ps. ... in spet je nekej odpadlo iz KTM-ja ... Schultz, ALEŠ M, maus in 26 others 29
Popularna objava Igi Pop Objavljeno Avgust 14, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 14, 2017 Pogled iz Predmeje na Ajdovščino. Lepa cesta, na ovinkih pa polno peska, kar je malo pokvarilo vtis. C eagle, Miha X, Janezs in 11 others 14
Popularna objava skofk Objavljeno Avgust 14, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 14, 2017 Cerknica-Col-Nova gorica-Bovec-Vršič-Kranjska gora-Villach-Villacher Alpenstrasse-Villach-Arnoldstein-Trbiž-Jesenice-Ljubljana-Rakitna-Cerknica Lepi vtisi...razen iz gorice do vršiča gužvaaaa pik1, BIF, Janezs in 24 others 27
Popularna objava fishy Objavljeno Avgust 14, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 14, 2017 no pa da povzamem vcerajsnjo furco odpravu se od 5 zjutru iz wajdusne, blo prijetnih 20°c, sm studiral da bi uzel kej toplega s sabo za vsak slucaj, ma napoved je bla lepa... pridem do postojne, 8°c, jebi ga, sam cajt bi mi uzelo se obracat... okol ljubljane se je dvignilo do 11°c, tuneli so bili prava milost, sploh tisti mal daljsi, pol cez podljubel spet pod 10 in tako naprej, vse do spielberga, tud tam je sprva zgledalo da bo se kaksen dez padal ob 9 bil ze skoraj na tribuni, glih moto2 warm up se je lotu vreme pa se je izboljsevalo iz ure v uro na koncu sem se lepo pekel pri 30°c+ med moto 2 in moto gp spet sov z letali, isto kot lani, tud predstava se mi zdi da je bila lani ista, res pa je da letos so reaktivci krozili okoli mene na ktm tribuni, lani sem jih lahko samo na dalec opazoval s travnika pol se je blo pa treba odpravt domov, sam se bikova jajca prej pogledam se tankat, en selfi na pumpi in proti slapu, k je glih mal s poti pol pa pici kuci spavajuci domov prsu spet po temi gogle pravi nek cez 8 ur in priblizno 600km me je pa vozil bolj turisticno, tko da je tud po nekih vukojebinah slo, ma na cilj sva se zmiri prsla prehitevanje marqueza, norci so 20170813_143121.mp4 Kor13, a79, maus in 32 others 35
Popularna objava pik1 Objavljeno Avgust 14, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 14, 2017 . ... hmmmmm ... ... danes se pa najbolj spomnim teh pogledov ... ps. ... aja, ... "keto" dieta je baje zdej "in" TakeALookAround, C eagle, Quest in 27 others 24 6
TheTomo27 Objavljeno Avgust 14, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2017 Brum brum! Dns pogledat prtiskovce na grobnik..svaka čast fantje! 20170814_125831.mp4 DAMI34 1
Popularna objava Ko-Ma Objavljeno Avgust 14, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 14, 2017 sayo, Ninč., GoBobi in 26 others 28 1
Popularna objava Rey Objavljeno Avgust 14, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 14, 2017 Koper - Štanjel - Nova Gorica - Tolmin - Bovec - Vršič (gužva) - Bovec - Mangartsko sedlo (gužva) - Bovec - Tolmin - Idrija - Kalce - Postojna - Koper 452km lagano sportski Janezs, igc1, C eagle in 23 others 26
Popularna objava Cartman Objavljeno Avgust 15, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2017 Split zuta lokva senj postojna. Tako sfukan od fure, u lajfu se nism bil. Jebem vse po spisku rentanim avtokamperjem. Ker sva bla u dvoje, sva picila po ac. Ce bi vedel prej, kako guzvasto bo do Reke, bi verjetno picil kar na delnice in babno polje. Ce je jadranka 1/3 tako polna je skor nevozna. U glavnem, vtis je kurac u celo. Dizastr. Highlite=sva doma. Igi Pop, Janezs, MiNa in 10 others 9 1 2 1
Popularna objava JONI 46 Objavljeno Avgust 15, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2017 Kratek vtis, Paklenice se nisem videl toliko polne turistov. komaj sem si izboril kacek morja zase . ALEŠ M, dr.looney, MiNa in 9 others 12
Popularna objava pik1 Objavljeno Avgust 15, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2017 . ... danes pa še skok čez "Transalpino" ... z višino 2145 metrov ... in trenutno temperaturo med 17 in 20 stopinj ... od začetka vzpona in do konca cca 150 kilometrov .. res, prečudovite zavite ceste, ob vznožju najprej večinoma med gostim smrekovim gozdom ... proti vrhu pa jasno tudi z serpentinami ... ... sicer pa ... skoraj celotna dolžina v zadnjih letih na novo asfalitirana ... ... top, top ... za tiščat ... ... čeprav, imeli možnost tudi v živo videt ... da ni ravno najbolj pametno se tam kje skipat ... ker je odvoz iz kraja nesreče očitno cel projekt ... ... uglavnem ... moja ocena je ... da je Transalpina v primerjavi z sicer zelo "opevanim" Transfagarasan-om neprimerno bolj huda zgodba ... prevozit pa je itak obvezno oba ... mogoče celo dvakrat gor in dol ... alko1, dr.looney, mladench in 41 others 44
Popularna objava vuk76 Objavljeno Avgust 15, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2017 Tole je bilo danes planirano odpeljat: https://goo.gl/maps/Hpvtj7BYXeQ2 - glede na pozen start od doma kar optimisticno Tam do Diex-a in Haimburga je se slo bp, potem pa sem se kljub naviju malce izgubil - ker sem si pametno splaniral del rute po makadamu - ampak zaradi tega nasel eno super cesto ampak v napacno smer. No potem vseeno nekak nasel pot do Klippitztörla vendar potem samo odpeljal se Weinebene, ker sem vmes izgubil prevec casa z iskanjem prave smeri in uzivanjem po novo nasli cesti. Nabralo se je tocno 300 km - potek rute pa je bil MB-Dravograd-Haimburg-Diex-Brückl-malu lutanja okoli-Klippitztörl-Twimberg-Weinebene-Deutschlandsberg-Leutschach-Jurij-Zg. Kungota-MB. Nauk danasnje ture - ni vsaka lepa in ovinkasta cesta v Avstriji tudi asfaltirana . Video dokazi se sledijo ALEŠ M, motom, Yoghurt in 23 others 26
Popularna objava a79 Objavljeno Avgust 15, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2017 (popravljeno) Od doma - Bič - Logatec (AC) - Postojna - Ajdovščina - NG - Kobarid - Bovec - Predel - Sella Nevea - Cave di Predil - Kranjska Gora - Kranj - Trzin - LJ - na AC pa domu. Na punktih guzva za znort, motoristov neverjetno stevilo. Sella Nevea (danasnji cilj) sem si mal drgac predstavljal, ampk OK, vidu sm in to je to. 490 km, za par dni imam dost.. Popravljeno Avgust 15, 2017. Popravil a79 Janezs, skategrizzly, C eagle in 24 others 27
Popularna objava C eagle Objavljeno Avgust 15, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2017 No, včeraj sem šel na krstno vožnjo z mojo novo kobilco... Smer Ljubljana. V Vrhniki sem kupil 6 mesečno vinjeto in "preskočil" Log-Brezovica-Ljubljana... Najavil sem lov na šokoladnega ježka, vabil na gostijo, na koncu pa ves obupan, sam požulu tisto ubogo nedolžno bitje... Nadaljeval sem proti Kočevju, vmes pa skočil še na kavo k prijatelju v Predstruge. Ker sem bil sam, mi je bilo enostavno izbirat tempo Prede Kočevjem sem se ustavil pri kosmatincih. Lenuha se niti ozrla nista... Sem pa tam srečal prijatla in njegovo sopotnico s prejšnje fure po naših, avstrijskih in italjanskih hribih. Sta imela začrtano svojo ruto, pa smo se razšli. V Kočevju sem se ustavil še na Rudniškem jezeru. Pol pa naprej proti Kolpi. Prijetna vožnja po redko poseljeni pokrajini, spuščanje proti reki in vožnja ob njej ti napolni baterije... Še bolj pa vzdušje izboljša prijazno osebje pri Madroniču. "Riba ko riba", bi reku Mujo... Ampak ta njihova postrv je res enkratna. Njam. Malo še pretegnit noge in nadaljeval sem proti Osilnici, da se spet zapeljem preko Strme rebri. V vasi Fara na križišču dohitim par na Bmw-ju. Iščeta pot proti Osilnici. Se ponudim za vodiča in že se peljemo. V Osilnici je bila kar velika gneča, nasploh je bila dolina Kolpe polna turistov. Marku samo zatulim, "se vidimo na vrhu" in se odpeljem... Na vrhu naredim eno slikco, počakam zamudnika in pol jo mahnemo čez Kočevsko Reko, Gotenico in Grčarice proti Ribnici. Tam kratek postanek, potem pa v Žlebiču zavijemo proti Cerknici. V Rakeku se ločimo, ona dva gresta na AC proti Gorici, jaz pa natankam in po stari cesti čez Planino proti Postojni. Tam še postanek in en drink, potem pa ves vesel domov... Nabralo se je 446 km in lep uživaški dan. Lp, C eagle DAMI34, Dark, MitcH' in 33 others 36
Popularna objava Ninč. Objavljeno Avgust 15, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2017 Da ne bo sam reklame za gneco na morju... je bla tud na kopnem. Vsaj nazaj grede Zjutraj mal cez pol 9to odrinem z garaze. Kam le... hotel mama (LJ- Lendava). Za vsak slucaj kosilo bo odlicno, za nazaj se pa tud kufer prazen ne pelje Tja je še nekak blo, za nazaj... dizastr! Kolona na koloni. Najlepse ovinke sem zvozila, da bi se najrajs zjokala. Me je melo, da se dam na stran in pocakam da spokajo. Vsaj en lep dogodek... prevozila 66.666 km Dark, dr.looney, ataIBA in 13 others 16
Popularna objava sayo Objavljeno Avgust 15, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2017 Ob 14. 8. 2017 ob 20:56, Ko-Ma pravi: Lahko da smo se vidli, tudi bli včeraj gor okoli 15h... VS800, Igi Pop, C eagle in 10 others 13
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Avgust 16, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 16, 2017 Če že ni več časa, je treba vsaj na hitro nekam skočit. skategrizzly, dr.looney, ALEŠ M in 15 others 18
Dark Objavljeno Avgust 16, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2017 (popravljeno) Če je časa mi veliko - je cesta na Areh - dobra izbira... V mestu 31 stopinj, na Arehu 20. Sredina ceste je v ovinkih posipana s peskom. Popravljeno Avgust 16, 2017. Popravil Dark MiNa, DAMI34, MMF in 10 others 9 4
BIF Objavljeno Avgust 16, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2017 (popravljeno) Sem opazil, da je kot kaže eden vlil vso olje iz karterja po ovinkih.....zato so kot kaže posipali. "Pometla" pa bo verjetno mati narava... Mislim, da ta vikend ne bo moto GP-ja...tako, da bo mogoče manj "jaz sem" Rossi, Marquez in podobnih...tako, da "pista" ne bo nevarna.... Popravljeno Avgust 16, 2017. Popravil BIF Akito, MMF in C eagle 3
Dark Objavljeno Avgust 16, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2017 1 hour ago, BIF said: Sem opazil, da je kot kaže eden vlil vso olje iz karterja po ovinkih.....zato so kot kaže posipali. "Pometla" pa bo verjetno mati narava... Mislim, da ta vikend ne bo moto GP-ja...tako, da bo mogoče manj "jaz sem" Rossi, Marquez in podobnih...tako, da "pista" ne bo nevarna.... Ali ni nenavadno, da je nekdo "vlil vso olje iz karterja". In to na vseh ovinkih po sredini ceste? Če pa je to ukrep, s katerim bodo preprečili kakšno nesrečo med nedeljskimi "GP vozniki" na cesti na Areh: podpiram. Kljub pesku na sredini ceste, je bil današnja vožnja na Areh - super... Akito, dr.looney in MMF 3
Popularna objava pik1 Objavljeno Avgust 16, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 16, 2017 . ... danes ... vračanje ... v smeri Romunija - Srbija ... najprej dokončni spust iz Transalpine ... preko še enega zadnjih Romunskih turističnih krajev ob Donavi na naši poti ... še pred mejo ... Orsova, nato preko Bele Crkve, do Užic ... prevoženih 570 km ... sicer pa ... za dobro voljo poskrbela današnja super namestitev Quest, notranc, Igi Pop in 27 others 30
BIF Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 pred 8 urami, Dark pravi: Ali ni nenavadno, da je nekdo "vlil vso olje iz karterja". In to na vseh ovinkih po sredini ceste? Se ti zdi, da je namerno?
Dark Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 1 hour ago, BIF said: Se ti zdi, da je namerno? Poglej ponovno fotografijo in presodi sam... Tako je posipanih (olja nisem videl) večina ovinkov...
jskrablin Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 pred 1 uro, BIF pravi: Se ti zdi, da je namerno? Seveda je namerno. Problem je ker se uradno praviloma ne da kaj veliko dosečti. Pa bi v primeru prevelike obremenitve ceste s strani cestnih Rossijev/Šumaherjev zadostovalo sam par nizkih ležečih policajev pred ovinek dat. Goni pa bremzaj preko tistih, če znaš. Pol pa razpizdnjen folk take neumnosti dela. S katerimi ogrožajo vse udeležence v prometu. Uradniki pa nič. Al pa nelegalno farbajo cesto na Rakitno. Takle mamo, knede?
BIF Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 (popravljeno) pred eno uro, Dark pravi: Poglej ponovno fotografijo in presodi sam... Tako je posipanih (olja nisem videl) večina ovinkov... Jaz sem tam doma...in včeraj, ko sem se peljal domov sem videl olja (ali nafto) na ovinkih...res pa je, da po sredini ceste med pasovoma....ampak to pri pohorcih ni nekaj neobičajnega....včasih kakšna kantica olja od motorke spušča, iz kakšnega traktorja teče nafta in podobno. Nisem pa vedel, da je tako tudi višje.....bog ve kaj počnejo in zakaj... Popravljeno Avgust 17, 2017. Popravil BIF
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se