Dark Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 1 hour ago, jskrablin said: Seveda je namerno. Problem je ker se uradno praviloma ne da kaj veliko dosečti. Pa bi v primeru prevelike obremenitve ceste s strani cestnih Rossijev/Šumaherjev zadostovalo sam par nizkih ležečih policajev pred ovinek dat. Goni pa bremzaj preko tistih, če znaš. Pol pa razpizdnjen folk take neumnosti dela. S katerimi ogrožajo vse udeležence v prometu. Uradniki pa nič. Al pa nelegalno farbajo cesto na Rakitno. Takle mamo, knede? Pesek je posipalo Cestno podjetje Ptuj...
Popularna objava maus Objavljeno Avgust 17, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 (popravljeno) js sm meu tut v torek vtise ... full vtisov: LJ - Litija - Hrastnik - Rimske Toplice - Krško - Kostanjevica na Krki - Nm - Dvor - Koćevje (po tok slabi cesti se tudi v Romuniji nism vozu) - Ribnica - Sodražica - Cerknica - Rakitna - LJ ... cca 300 km ... fajn smo se mel Popravljeno Avgust 17, 2017. Popravil maus Janezs, notranc, C eagle in 7 others 10
jskrablin Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 (popravljeno) @Dark Pesek je zgolj vpojno sredstvo. Ki se ga posipa v primeru razlitja olja/antifriza/ostalih mastnih tekočin po cesti. Zato da se kdo resno ne razleti na oljnem/naftnem madežu. Če maš res srečo (svetloba v oči) ga tud opazil ne boš, sam po tleh bo šlo. Olja pod tem itak ne boš opazil, ker ga je 'pesek' popil... zato je tam. Popravljeno Avgust 17, 2017. Popravil jskrablin DAMI34 in maus 2
maus Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 (popravljeno) pred 3 minutami, jskrablin pravi: @Dark Pesek je zgolj vpojno sredstvo. Ki se ga posipa v primeru razlitja olja/antifriza/ostalih mastnih tekočin po cesti. Zato da se kdo resno ne razleti na oljnem/naftnem madežu. Če maš res srečo (svetloba v oči) ga tud opazil ne boš, sam po tleh bo šlo. Olja pod tem itak ne boš opazil, ker ga je 'pesek' popil... zato je tam. prav imaš .. to je absorber .. ampak ko vpije, ga je potrebno pomesti in primerno uničiti... no ja .. vsaj včasih smo tako delali ... Popravljeno Avgust 17, 2017. Popravil maus gsxf750, GoBobi, jskrablin in 3 others 6
jskrablin Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 pred 3 minutami, maus pravi: prav imaš .. to je absorber .. ampak ko vpije, ga je potrebno pomesti ... no ja .. vsaj včasih smo tako delali ... Jap, mogli bi še pomesti. Zakaj niso... kdo ve. maus 1
BIF Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 Zato pa sem napisal da bo mati narava pometla...dežek bo spral....
Quest Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 pred 21 minutami, maus pravi: Kostanjevica na Krki - Nm Drugič najau, da greš mim moje bajte. Bi ti kuffe turški skuhal. Pa pit bi ti natoču Me sam dražte ko se mim vozte. Mam že uhe kot solon. Jst pa na maus in C eagle 1 1
maus Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 pred 17 minutami, Quest pravi: Drugič najau, da greš mim moje bajte. Bi ti kuffe turški skuhal. Pa pit bi ti natoču Me sam dražte ko se mim vozte. Mam že uhe kot solon. Jst pa na tele gife tuki u službi ne morm odprt ... bom doma pogledu ... a si me slišu k sm mim poknu jedl smo pa Kostanjevica na Krki .. pri vhodu v Kostanjevico iz NM strani .. tam se pogosto ustavimo ker imajo okusno hrano ... pa tut solidne cene ... jeba je k je biu tork in niso imeli nedeljskega kosila Quest in VS800 2
Quest Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 Ma sem že kot Dumbo. Vsak k se mim pele dva cilindra, pa zadnič trije, pa Duka, pa ma lej tak k moj pa.... Včasih se moj prjatu prpele pa mal natorira, da mi srce na mest skoč. Čez cesto imam kr dobro gostilno. Vedno dobra po domače narejena hrana. Nič posebnega ampak je vedno dobro. Pr Upokojencih. Po domače pa pr mehkih lulah. https://goo.gl/maps/wTi8iy1YBVE2 Sm pa skoz doma, če ne čakam kje vrst za dohtarja. maus 1
Xebec Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 pred 17 minutami, maus pravi: nedeljskega kosila Govejo župco z nudlci pa tenstan krompir morjo pa ja skoz met C eagle, maus, Yoghurt in 1 other 2 2
a79 Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 pred 2 urami, maus pravi: js sm meu tut v torek vtise ... full vtisov: LJ - Litija - Hrastnik - Rimske Toplice - Krško - Kostanjevica na Krki - Nm - Dvor - Koćevje (po tok slabi cesti se tudi v Romuniji nism vozu) - Ribnica - Sodražica - Cerknica - Rakitna - LJ ... cca 300 km ... fajn smo se mel To je neverjetno, cesta je smrtno nevarna ze ob zmerni motoristicni voznji... PS: ˝meke cure˝ se rece... maus in Quest 2
Quest Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 pred 49 minutami, a79 pravi: PS: ˝meke cure˝ se rece... Sj vem ampak ampak tako rečt je grdo. Pr mehkih lulčkih je pa ataIBA in maus 1 1
exclan Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 (popravljeno) pred 3 urami, jskrablin pravi: Jap, mogli bi še pomesti. Zakaj niso... kdo ve. Kaj pa tebe moti saj si rekel da pa vsaj ne bo Rossijev torej! Ce pa te se tako moti pa primi metlo pa pejdi pomest! Popravljeno Avgust 17, 2017. Popravil exclan
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Avgust 17, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 Ghorica - Rebrnice - Ride - Borovnica - Rakitna - Pivka - Vremska dolina - stara cesta - Štjak - Škrbina - nova Kraška hitra cesta - Ghorica. 300 km je ratalo, pa noben mi ni tko mahal, da bi zastopu, da če it na kafe Jst k sm kukr una devojka, sa sela, itak da ne vem, kje se v Borovnici zavije za Rakitno. Garmin me je peljal u božju ramu gor čez hribe po prašni cesti. Tisti k veste, se boste vrjetno smejali, drugi si boste mogoče zapomnili ... Schultz, Akito, ALEŠ M in 9 others 7 5
Popularna objava Schultz Objavljeno Avgust 17, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 Včeraj sem po polmesečnem premoru zajahal konja in šel malo na sever se osvežit. Namen....ponavljam namen je bil it malo po severnih dolomitih in nato pri Valdaora it v Austrijo preko passo Stalle in nato po dolinah do Greifenburga, Hermagorja in preko Podkorna v SLO. Tako da pot me je vodila po AC do Gemone. Tu pa po lokalki mimo jezera "Carnico" do Tolmezza. Tu pa za Sappado. Forni Avoltri s ptičje perspektive V Sappadi je sledil kofi in brioštajm. Nato pa nadaljevanje proti zahodu. Vzpon čez prelaz Monte Croce Comelico Na vrhu sem začel spust, samo sem se kmalu ustavil in videl, da brezveze rinit v nesrečo. Takoj po spustu je bilo nebo temnomodro do viola in ponekod zelenkasto. Nekje so že švigale strele. Ahhh....sem si rekel, ne da se mi oblečt goldona. Tako sem se odločil za plan "žnj" in se vrnil do naselja Padola in šel do Auronza čez prelaz San Antonio. Auronzo di Cadore "pri jezu" Nato pa čez sedla Ciampigiotto in Razzo v dolino. Končno so odprli cesto za Pesariis. mislim da je v nasleju Pesariis...."the zvit turn" Nato pa presekal čez Ravascleto, da sem prišel na cesto za Avstrijo in nadaljeval preko prelaza Monte Croce Carnico. V Kotschach-Mauthen sem tankal, ker italijani imajo malo zasoljene cene. Po tankiranju pa šel po cesti št. 110 do Oberdraburga, kjer sem zavil za Greifenburg. Hvala dvema motoristoma, ki sta me opozorila na radar, ker bi ga nabasal na polno. Od Greifenburga proti Hermagorju na koncu naselja je ravnina dolga skoraj 1 km in omejitev 50. Tu je samo ena benzpumpa in ena firma. In na koncu te ravnine, točneje 100m pred koncem naselja sta Fritza čakala v zasedi v senci, avto pa sta mela skrit za smrekami. Bem, šlo je lišo skuzi in sem nato lepo naskočil vse ovinke do Hermagorja. Tu pa do Arnoldsteina in Podkoren v Slovenijo. Glede tega, da Vršič še popravljajo nisem mel voje gledat to revšno in sem šel rajši nazaj v Italijo in Cave del Predil, kjer sem naredil eno gelatipavzo pri jezeru "Raibl". Nato pa čez Predel domov. Nabralo se je 612 "suhih" km. vuk76, motom, a79 in 26 others 29
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 17, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 Dve, tri od včeraj... skategrizzly, Schultz, maus in 18 others 21
Popularna objava pik1 Objavljeno Avgust 17, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 . Današnja ruta ... Užice - Foča - Mostar - Tjentište - Imotski - Paklenica ... 580 faking jebenih kilometrov ... ... najbolj se mi je vtisnil v spomin pogled na armaturko v Mostarju ... 39 stopinj ... ... neprecenljivo ... .... tud do fotkanja mi ni bilo ... ps. ... mim grede ... rit mi bo stran padla ... Joker, Schultz, ALEŠ M in 22 others 23 2
Popularna objava skalaprava Objavljeno Avgust 18, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2017 Moji dnevni vtisi so že skoraj tri tedne enaki................. Zato lepo prosim vse motoristke in motoriste, da se že nehajo voziti mimo moje bajte .....to je čista provokacija!!! A nimate doma svojih cest? Hvala za razumevanje! P.S. Ali se abstinenčna moto kriza tudi šteje kot olajševalna okolica? Mavti, Wakasaki, Akito in 15 others 6 1 11
Quest Objavljeno Avgust 18, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2017 pred 23 minutami, skalaprava pravi: Zato lepo prosim vse motoristke in motoriste, da se že nehajo voziti mimo moje bajte .....to je čista provokacija!!! A nimate doma svojih cest? Hvala za razumevanje! Se pridružujem mnenju. Sem začel 30 let starga Castrol TTX olje za mešanco snifat, da se pomirim. MiNa, Yoghurt, DAMI34 in 6 others 9
Ko-Ma Objavljeno Avgust 18, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2017 Ob 15. 8. 2017 ob 23:22, sayo pravi: Lahko da smo se vidli, tudi bli včeraj gor okoli 15h... Mislim, da se nismo. Tako, ko sem za odgovor rabil par dni, tudi slike ponavadi objavim šele po parih dnevih.
izibajker Objavljeno Avgust 19, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2017 Ob 17. 8. 2017 ob 11:59, Quest pravi: ...Čez cesto imam kr dobro gostilno. Vedno dobra po domače narejena hrana. Nič posebnega ampak je vedno dobro. Pr Upokojencih. Po domače pa pr mehkih lulah. https://goo.gl/maps/wTi8iy1YBVE2 Sm pa skoz doma, če ne čakam kje vrst za dohtarja. Malo naprej v centru je bila včasih gostilna Pr Majzelnu. A Jup še pride kaj tam okol?
Popularna objava Dark Objavljeno Avgust 19, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 19, 2017 Včerajšnji izlet na obalo: Mb - Golica - Vrbsko jezero - Baško jezero - Trbiž - Mangartsko sedlo - Tolmin - Nova Gorica - Vipava - Sežana - Divača - Kozina - Črni Kal - Sočerga - Buzet - Novigrad. Krasnih 522 kilometrov, kljub najvišji temperaturi 37 stopinj. Na Mangartskem sedlu pa je bila temperatura 20 stopinj. ALEŠ M, a79, vuk76 in 21 others 24
Quest Objavljeno Avgust 19, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2017 pred 57 minutami, izibajker pravi: Malo naprej v centru je bila včasih gostilna Pr Majzelnu. A Jup še pride kaj tam okol? Majzelj zaprt že dve tri leta. Ja tam so se zbiral naši filozofi. Jup pa kakor zmeraj. Ima vse kar hočeš. Cena pa, kolk pa maš v prštofelnu, tolk pa je K sreči ima podmladek, ki je OK. izibajker 1
Popularna objava zan0088 Objavljeno Avgust 19, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 19, 2017 Danes pozno zjutraj za 2h na siht, potem se dobim s kolegom, pa direkt v Brezje po hlace, ki so me ze 2 tedna cakale narejene: Morem rect, da so hudo udobne, konkretne, debele, izredno lepo detajlno narejene in zracne (goretexa nimajo not) - vse pohvale. Okrog pol enih je ze zacelo kapljat, beziva pred dezjem celo pot proti Litiji, en pas dezja je sel po sirini direkt za nama. Klinc, motorja sta itak usrana ze od prej, pustiva vremenu, da naju prehiti in jih opere, ker je bila tudi malica ze zelo nujna in kasna, tako da je bilo treba kr dvojno: Po malci, ko je vreme ze bolje kazalo pa se cez hribe v druge hribe do Polzevega in vsak sebi dam No ker ni nobene slike motorjev pa ena Paska, sej je vseen... igc1, DAMI34, Mavti in 14 others 16 1
Popularna objava Gamma Objavljeno Avgust 20, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 20, 2017 Ob 14.8.2017 ob 20:46, TheTomo27 pravi: Brum brum! Dns pogledat prtiskovce na grobnik..svaka čast fantje! 20170814_125831.mp4 Se trudmo Lepo, da nas kdo opazi ALEŠ M, TheTomo27, vuk76 in 7 others 10
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se