GO_Tomi Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 57 minutes ago, protector said: Logateca Samo zato jer znam, da ti je stalo do pravog imenovanja ... Logatca, ne Logateca. Sve ostalo, SUPER! protector in C eagle 1 1
Wakasaki Objavljeno September 7, 2017 Opozori Objavljeno September 7, 2017 Ob 6. 9. 2017 ob 21:29, IZTOK pravi: Fajn je bilo. Suho, od 20 do 24 stopinj. Motoristov ogromno, a imajo ljubitelji Harley Tisti ovinki cez Jezersko so mi tako vsec, da sem sel se enkrat nazaj v Avstrijo pa spet do Jezersjega. A je to ze kaka odvisnost Oh ja nas je ogromno takih, ko imam službo ob 9h grem prej do Železne kaple pa pol na šiht.....tko da hja čist trapast drmr69 in Akito 2
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno September 8, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno September 8, 2017 Sladkih 180 kilometrov. Veliko rid in malo makadama. https://goo.gl/maps/qYyJ2y5PB7N2 izibajker, DXR16, DAMI34 in 22 others 23 2
Wakasaki Objavljeno September 9, 2017 Opozori Objavljeno September 9, 2017 pred 14 urami, Scarabeo 500 pravi: Sladkih 180 kilometrov. Veliko rid in malo makadama. https://goo.gl/maps/qYyJ2y5PB7N2 kje s pa tega hudiča najdu?
Scarabeo 500 Objavljeno September 9, 2017 Opozori Objavljeno September 9, 2017 Pravkar, Wakasaki pravi: kje s pa tega hudiča najdu? Sem se kar malo vstrašil . V smeri Logarska dolina Pavličevo sedlo. Navzgor je lepo viden, navzdol ga hitro spregledaš. C eagle, Wakasaki, 3nity in 1 other 4
Wakasaki Objavljeno September 9, 2017 Opozori Objavljeno September 9, 2017 če prav razumem je viden s ceste? Hvala
Scarabeo 500 Objavljeno September 9, 2017 Opozori Objavljeno September 9, 2017 Se vidi s ceste. Tule je, samo zmaja še ni v luknji, ker ... https://goo.gl/maps/vhT9Yucoo2q Wakasaki 1
Wakasaki Objavljeno September 9, 2017 Opozori Objavljeno September 9, 2017 Ga ni ker je posnetek iz 2013 Hvala še enkrat, ja ponavadi grem navzdol.... Scarabeo 500 1
Popularna objava ofc Objavljeno September 11, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno September 11, 2017 Sobotnih sončnih 450km GO_Tomi, izibajker, mladench in 25 others 27 1
Popularna objava TheTomo27 Objavljeno September 13, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2017 Danes končno po dobrem tednu dni spet na mopedu.. Relacija Avče-Wajdušna-Col-Idrje-Avče ... Lušno je blo ! V prilogi pa še dokazno gradivo DXR16, DAMI34, zan0088 in 15 others 18
Popularna objava skofk Objavljeno September 13, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2017 Cerknica-Dvor-Novo mesto-Trebnje-Bogenšperk-Ig-Rakitna-Cerknica Super poslužbena furca Wakasaki, C eagle, notranc in 18 others 20 1
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno September 13, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2017 Hčerka nekaj potrebuje v Ljubljani, a bi.... Niiiiii problema. Z veseljem . Torej Stara cesta do Ljubljane. V ljubljani je bila gužva. Preverim, če študentarija pridno dela, eni žurirajo. Kje domov? Ride, na Jezersko in po Avstriji. Motoristov je bilo le za vzorec. Scarabeo MiNa, blazzarss, Quest in 25 others 28
Popularna objava amateur Objavljeno September 13, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2017 Žena me je poslala v Zreče, češ si v penzionu, pojdi in uredi zadevo. Po 10 uri se je pri nas le pokazalo sonce, pa sem se odpeljal po stari cesti čez Trojane. Na Štajerskem tudi ponujajo kalamare, a sem raje izbral telečjo obaro za malico. Za nazaj sem se odločil za pot mimo Dobrne po danes zelo vetrovni Savinjski dolini, odpeljal Logarsko dolino (po 16. uri septembra in oktobra ni več vstopnine). Čez Pavličevo sedlo nisem srečal prav nikogar, slikal Obir na eni strani in venec gora K - S planin z Lesnikovo domačijo na drugi strani (na vrhovih je že sneg, zgodaj). Po vseh omejitvah hitrosti, delih na cesti z obveznim čakanjem pred semaforji, je bil vzpon po ridah do mejnega prelaza pravi balzam za mojo dušo, tako, da sem se vrnil še enkrat v dolino in vzpon ponovil. Na naši strani me je presenetilo prazno jezero na Jezerskem. Mogoče ga bodo uredili, očistili, poglobili, Bog ve. Ne spomnim se pa, da bi srečal Scarabea. DXR16, C eagle, notranc in 18 others 21
Popularna objava Bostjan L Objavljeno September 14, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno September 14, 2017 Včeraj je v Cerknici poplavilo kolovoz DXR16, C eagle, Slow in 8 others 10 1
Scarabeo 500 Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 (popravljeno) pred 14 urami, amateur pravi: pred 14 urami, amateur pravi: Žena me je poslala v Zreče, češ si v penzionu, pojdi in uredi zadevo. Po 10 uri se je pri nas le pokazalo sonce, pa sem se odpeljal po stari cesti čez Trojane. Na Štajerskem tudi ponujajo kalamare, a sem raje izbral telečjo obaro za malico. Za nazaj sem se odločil za pot mimo Dobrne po danes zelo vetrovni Savinjski dolini, odpeljal Logarsko dolino (po 16. uri septembra in oktobra ni več vstopnine). Čez Pavličevo sedlo nisem srečal prav nikogar, slikal Obir na eni strani in venec gora K - S planin z Lesnikovo domačijo na drugi strani (na vrhovih je že sneg, zgodaj). Po vseh omejitvah hitrosti, delih na cesti z obveznim čakanjem pred semaforji, je bil vzpon po ridah do mejnega prelaza pravi balzam za mojo dušo, tako, da sem se vrnil še enkrat v dolino in vzpon ponovil. Na naši strani me je presenetilo prazno jezero na Jezerskem. Mogoče ga bodo uredili, očistili, poglobili, Bog ve. Ne spomnim se pa, da bi srečal Scarabea. Sem videl, da se je en fijakal s Hondo varadero gor in dol? pred 14 urami, amateur pravi: Popravljeno September 14, 2017. Popravil Scarabeo 500 amateur 1
amateur Objavljeno September 15, 2017 Opozori Objavljeno September 15, 2017 Sem videl, da se je en fijakal s Hondo varadero gor in dol? A si ti sedel na klopci na eni izmed rid? Imam Hondo, pa ne Varadero, ta bi bila za moj zmatran hrbet prevelik zalogaj za premikanje na mestu. Eno številko manjši moped. Sem hotel s kolegom naslednji teden za dva dneva do Solnograške, pa bo eno samo slabo vreme in mraz za Karavankami. A imate tudi Korošci kaj pri tem?
Scarabeo 500 Objavljeno September 15, 2017 Opozori Objavljeno September 15, 2017 pred 32 minutami, amateur pravi: Sem videl, da se je en fijakal s Hondo varadero gor in dol? A si ti sedel na klopci na eni izmed rid? Imam Hondo, pa ne Varadero, ta bi bila za moj zmatran hrbet prevelik zalogaj za premikanje na mestu. Eno številko manjši moped. Sem hotel s kolegom naslednji teden za dva dneva do Solnograške, pa bo eno samo slabo vreme in mraz za Karavankami. A imate tudi Korošci kaj pri tem? Če imaš v mislih klopco od katere je najlepši razgled na dolino, potem sem bil . Korošci imamo zasluge, da je drugje slabo vreme. Mi namreč ...... da je pri nas lepo vreme. C eagle, Mavti, amateur in 1 other 3 1
Popularna objava hitrii Objavljeno September 16, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno September 16, 2017 malo potepanja po prečudoviti novi cesti TAMARË - ALBANIA še vedno prijetnih 27 stopinj GO_Tomi, milan11, Joker in 43 others 40 6
amateur Objavljeno September 16, 2017 Opozori Objavljeno September 16, 2017 še vedno prijetnih 27 stopinj Vsaj spodaj dol imaš vreme, ti zavidamo!!!!! hitrii 1
Nearrain Objavljeno September 17, 2017 Opozori Objavljeno September 17, 2017 (popravljeno) Corfu 31 . . . gres naprej v Grcijo, al se ze vracas? Popravljeno September 17, 2017. Popravil Nearrain ciciban 1
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno September 17, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno September 17, 2017 No comment pik1, zan0088, Akito in 13 others 14 2
hitrii Objavljeno September 17, 2017 Opozori Objavljeno September 17, 2017 pred 4 urami, Nearrain pravi: Corfu 31 . . . gres naprej v Grcijo, al se ze vracas? proti kosovu Pech in v Makedonijo Skopje Ohrid Joker, Nearrain, amateur in 3 others 5 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 17, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno September 17, 2017 Onlajn Bmflar, maxiscooter, Quest in 24 others 27
Popularna objava moravčan Objavljeno September 17, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno September 17, 2017 sonce je posijalo in 320 km je mimo MiNa, Erik99, zan0088 in 26 others 29
Popularna objava hitrii Objavljeno September 17, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno September 17, 2017 prelep pogled na ALEKSANDER VELIKI in prijetnih 30 stopinj Someone12, Joker, igc1 in 26 others 28 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se