Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 23, 2017 Kul je.. planinska koča Alan cca 1300mnv vzpon iz Jablanca na Veliki Alan slapovi Zrmanje Joker, Janezs, basbas in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vuk76 Objavljeno September 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 23, 2017 Danes odpeljal Gody-jev predlog od zadnjic: https://goo.gl/maps/N1rdfm8KFQC2 - zanimiva furca po ozkih in zavitih cestah ter dolgih ravnin po Prekmurju. amateur, igc1, DXR16 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 23, 2017 Deli Objavljeno September 23, 2017 pred 22 urami, GO_Tomi pravi: Ja pa kam s'to rinu? A drugo je preveč asfaltno? ma, mal je treba še naokoli, velebit mi je kul, Dabarski kukovi, Mali Alan, Štirovača, Tulove grede...nisem makedamar, ampak ta makedam je kr lep Bmflar, hitrii, MiNa in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Rubuz Objavljeno September 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 23, 2017 Dans do Avstrijske golice in čez Jezersko nazaj domov. Cirka 450km. Lepa turca. Motoristov ogromno. DAMI34, dr.looney, IZTOK in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno September 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 23, 2017 Zima zima bela, sezono nam je vzela ........ skor Janezs, Scarabeo 500, Frenk 67 in 23 others 25 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skofk Objavljeno September 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 23, 2017 Danes pa še malo potepanja po Krku Schultz, notranc, DAMI34 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno September 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 23, 2017 . ... kljub temu, da sem bil na meji zaradi "inkasantstva" že kar mal slabe volje ... me je pa "Plominka" na koncu le spravila v dobro voljo ... izibajker, igc1, mladench in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno September 24, 2017 Deli Objavljeno September 24, 2017 Kaj pa je bilo na meji, pik? amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno September 24, 2017 Deli Objavljeno September 24, 2017 Ob 22. 9. 2017 ob 20:12, DAMI34 pravi: Nič ne bom napisal, razn OUJEEEE kje si to makedamčku-velebit? kje se pa peleš to? Se ti da googlemaps amateur in KuhanKrompir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 24, 2017 Deli Objavljeno September 24, 2017 pred 7 minutami, Wakasaki pravi: kje si to makedamčku-velebit? kje se pa peleš to? Se ti da googlemaps ta slikca je dejansko ob cesti, mal pred Jablancem. Drugače pa sem šel iz 1. Jablanca na Alan (asvalt do koče, naprej dokaj lep makedam) lahko prevoziš vse do Karlobaga 2. Karlobag-Dabarski kukovi (kraj Dabar) cca 4km lepega makedama, naprej lahko nadaljuješ do Štirovače in do Alana 3. Sv.Rok-Tulove grede (slabši makedam, predvsem veliko šodra, ampak gre) Ne moreš zgrešit, Velebit je cel prepreden s temi cestami, v glavnem če vpišeš relacije kot sem ti jih podal boš našel, dejansko niti ne rabiš garmina. amateur, Wakasaki in Schultz 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dreja_123 Objavljeno September 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2017 Petkov popoldanski giro, malo manj kot 300 km Solkan, Kubed, mejni prehod Sočerga, dolina Mirne, Novigrad, Umag, mejni prehod Dragonja in nazaj proti domu. V Kopru sem na izhodu iz krožnega testiral ABS, ko je ena šjora ustavila kolesarju (mislim da v krožnem pri Tuš planetu, do prehoda za kolesarje je bilo vsaj še 10 m), jaz pa sem avtomatično pogledal levo. Zanimivo, da se ne spomnim, kako sem pohodil sprednjo zavoro - ampak samo od takrat dalje, ko je ročica trzala. K sreči sem pravočasno ustavil Quest, pik1, Janezs in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava NejcZ Objavljeno September 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2017 Jadranka. Na sliki še punca od kolega Smo se srečali? notranc, zan0088, amateur in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RSTDRIVER Objavljeno September 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 25, 2017 hladno, sneg za cesto, vreme zdržalo, cesta suha, prometa malo.... hard enduraši bodo vedeli kje, za ostale pot Janezs, DXR16, Joker in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 pred 23 urami, u-r-o-s pravi: Kaj pa je bilo na meji, pik? ... sem objavil kratko "reportažo" iz terena, o kvalitetnem delu obmejne policije že v temi "Kaj vas je spravilo v slabo voljo" ... da se ne ponavljam še tukaj ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava protector Objavljeno September 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 25, 2017 Autići II ZG - Grobnik - Crikvenica - Selce - Senj - Karlobag - Senj - ZG. Na Grobniku X-Bow Battle ... KTM vozila s četiri kotača. Sve sam ih već odavno ispregledao, no ovo je bila odlična prilika da se doista detaljno ispregleda i Reiterov X-Bow GT4. Jako me asocira na jedan Matchbox automobilčić kupljen u Nami u Ilici prije nekih 40-tak godina ... Dodge Charger ili tako nešto, vrata i krov podižu se točno ovako kao na ovom Reiteru. Još uvijek je to negdje na tavanu roditeljske kuće. Ne spuštam se u Rijeku - iako je prvobitna ideja bila pohoditi Plominku te se preko Istre vratiti doma - nego potaknut tamnijim oblacima iznad Opatije hvatam diagonalu Čavle-Bakar i eto me na magistrali. Kroz Bakar nisam prošao, obalom između Crikvenice i Selca jesam prošao ... dvadesetak celzijevaca, sve plaže i terase prazne ... vrijeme ugodno, teren idealan za sunčanje. U Senju motora kao krajem petog mjeseca ... očito da se hvata zadnja (ili barem jedna od zadnjih) prilika za poštenu vožnju magistralom. Iza Senja, prema Karlobagu, samo motori na cesti ... svi uvjeti za nadahnutiju vožnjicu zadovoljeni. Tankanje u Karlobagu, kod plaže Velinac okret i piči nazad. Odbacujem ideju da se doma vraćam preko Like, idem magistralom nazad do Senja ... dalje kako bude. Nakon desetak km odbacujem ideju da se smireno i turistički dovezem do spomenutog Senja ... uvjeti su stvarno idealni, nove mišelinke pašu i meni i austrijancu ... i još uletim u neku skupinu Slovenaca koji se vraćaju doma. Do Svetog Jurja ne sjećam se ničega ... pozivam se na prvi amandman. Od Svetog Jurja lagani abgas ... počinju neugodne gužve i treba se maknuti u brda. Od benzinjare u Senju pičim uzbrdo i supertajnim putem preko Francikovca dohvaćam se Vratnika ... ništa Senjska Draga, ništa gužva, ništa zaostali kamperi i gliseri na prikolicama. Do Zagreba čas posla. Odličnih ranojesenskih 515 km. amateur, Scarabeo 500, mladench in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava fishy Objavljeno September 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 26, 2017 (popravljeno) po dolgem casu spet en cilj in ne samo prevazanje gor in dol pol skoz sezano do kozine, kupt scitnik za hrbet men je tist outlet top, zmiri sef pomaga, dns pa sploh se bols k je ena brhka mladenka pomagala izbirat k ni blo na polici, skocila v skladisce, dal v jakno, kupu, se prej je dal popust, zmiri mal ceno zbije, namest 60 je blo 50€, glih za bencin cez razdrto prot domu, umes mislu se do postonje zavit, sam je zgledalo k da majo hudo uro tm cez pici v dolino in poskusim se sreco na gworo, na colu pa spet, prsi, prot domu pa je zgledalo k da je se hujs nic, gremo v drugi dom pa hladno ratava, nad 19 ni slo, minimum je bil okol razdrtga 14°c Popravljeno September 26, 2017. Popravil fishy Quest, Janezs, a79 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno September 28, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2017 (popravljeno) Portopiccolo. Glih tko, ku da se ne da kje bližje kafe spit ... Popravljeno September 28, 2017. Popravil GO_Tomi Slow, apirko, hajoktejn in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 kako si se ušunjao notri, al maš apartma? Ker drugače te ne pustijo mimo rampe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 (popravljeno) Ni blo nobenga, motor gre mimo ramp. Zgoraj in tudi spodaj. Greš bolj hitro in ne ve, kaj je šlo mimo Apartmaja pa nimam tam. Škoda, a ne? Popravljeno September 28, 2017. Popravil GO_Tomi Fantocci, 3nity in hitrii 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 pred 18 minutami, GO_Tomi pravi: Ni blo nobenga, motor gre mimo ramp. Zgoraj in tudi spodaj. Greš bolj hitro in ne ve, kaj je šlo mimo Apartmaja pa nimam tam. Škoda, a ne? škoda res, k ga nimaš (nimam) , ko sem jaz šel mimo ramp me je varnostnik lovil in sem ga komaj prepričal, da mi je pustil fotko naredit. GO_Tomi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 53 minutes ago, DAMI34 said: ga nimaš (nimam) Smi zdi, da bi pol mel neskončno prjatlou DAMI34 in fazerčk 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava NejcZ Objavljeno September 28, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2017 Nč kej, na hitr sma na celsko skočla, tacajt se je pa že tamal zbudu Schultz, notranc, DAMI34 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava fishy Objavljeno September 28, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2017 (popravljeno) dns spet spomeniki cez col in crn vrh do idrije in naprej do straze, tm zavijem prot cerknem in se ustavim prvo pri bolnici franja notr nism niti hodu k bi prevec cajta zgubu, ze tko sm prsu dmou mal kasnej kot sm mislu pol pici naprej do smucisca cerkno, niti nisem nameraval, ma malck za nostalgijo... se spustim do glavne ceste, tam grem po prednosti v smeri Zali Log, tako cesto lohk sam sanjas cisti uzitek, dokaj nov asfalt, brez ene same flike...lepse ceste pri nas se nisem vozil, skoda sam k jo je hitro konec na koncu ceste zavil desno, proti zeleznikom in v zeleznikoh levo, do danasnjega cilja, drazgose pogledat spomenik drazgoske bitke zelo lep spomenik, sploh ta mozaik se mi je po vracanju se bolj vtisnil v spomin, ko sem prebral potek dogodkov na vrhu spomenika pol pa pici kuci cez skofjo loko na AC do logatca, tm do planine da grem se cez ride in v razdrtem nazaj na AC do doline, se mi ni dalo se skakat po stari cesti dol << hladno, spet sploh k se sonce skrije, ni niti vec uzika k skoz govori v glavi "je mrzu asfalt, je mrzu asfalt,..." Popravljeno September 28, 2017. Popravil fishy n_majk, Quest, GO_Tomi in 21 others 23 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 pred 19 minutami, NejcZ pravi: Nč kej, na hitr sma na celsko skočla, tacajt se je pa že tamal zbudu Na celjsko se s kolesom hod! Z motorjem se nism bil nikol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2017 Onlajn KyoKon, Schultz, Frenk 67 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se