Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 2, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 2, 2017 Prav imaš Jogurt! Robi Roberto! Ne bodi, kot mali otrok in če si vztrajal vsa ta leta še vztrajaj dalje. Velika večina uporabnikov tega foruma bere tvoje potopise in dogodivščine ter, kot lahko sam vidiš si marsikomu podal traso za vožnjo z motorjem, saj uporabnih informacij lokalnega voznika se nihče ne brani. Ne zapiraj se med štiri zidove ampak misli pozitivno in iz vsakega slabega dne poizkusi iztržit največ pozitivnega in koristnega. Vsi imamo dobre- vesele trenutke, kateri nas držijo pokonci in ne slabi! Misli le pozitivno! Ajde, čakamo tvojo novo reportažo iz terena v prihodnjih dneh. C eagle, amateur, imker in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno Oktober 2, 2017 Deli Objavljeno Oktober 2, 2017 Moja najkrajsa fura po ( ali do) jadranki vtisi de merda torej tako je izgledalo ; Start...... P.....m.... lucka od olja........garaza........olje.....start.......prevozil 80 ali 90 km...........kamen.......woblanje (kot MT09).......crtica na spodnjih gatah......felgna bolj podobna jajcu...........obracanje nazaj.........garaza in poslal- nedeljo,motor,kamen in jadranko v tri lepe p....... materine....... End. Lp amateur, Someone12, bajkr88 in 15 others 3 3 7 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Oktober 2, 2017 Deli Objavljeno Oktober 2, 2017 9 hours ago, RobiRoberto said: NIKOGAR NE TEM FORUMU SE NISEM NAVELIČAL, LE JAZ NE SODIM VEČ SEM !! Kdo pa tvojem potem sodi sem...samo prepirljivci ?? Grut, notranc in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gretzky Objavljeno Oktober 2, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 2, 2017 9 hours ago, RobiRoberto said: NIKOGAR NE TEM FORUMU SE NISEM NAVELIČAL, LE JAZ NE SODIM VEČ SEM !! O, ja. Prav sodiš sem. Ker ti si primer, kako se človek pobere, preživi, uživa življenje naprej. Ti si lahko navdih za marsikoga, ki se mu zgodi kakšna slaba moto stvar. Tudi meni se je, ampak na srečo se še lahko vozim. In to spoštujem še toliko bolj. Prosim, ostani. Ne obupaj. Yoghurt, Grut, izibajker in 10 others 10 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 2, 2017 Deli Objavljeno Oktober 2, 2017 pred 41 minutami, exclan pravi: Moja najkrajsa fura po ( ali do) jadranki vtisi de merda torej tako je izgledalo ; Start...... P.....m.... lucka od olja........garaza........olje.....start.......prevozil 80 ali 90 km...........kamen.......woblanje (kot MT09).......crtica na spodnjih gatah......felgna bolj podobna jajcu...........obracanje nazaj.........garaza in poslal- nedeljo,motor,kamen in jadranko v tri lepe p....... materine....... End. Lp ti si s hladilnikov prešaltal na feltne.. torej gre proti asfaltu..še kakšna prazna guma bo pol se bo pa nehalo.. amateur in 3nity 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava protector Objavljeno Oktober 2, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 2, 2017 Bijesna Violeta i sva sila starog željeza i obojenih metala Nije me otpuhala vjetrušina iza Tuhobića i nisam se zagubio u magluštini preko Gorskog Kotara. Do mora se nisam niti spuštao ... teško da na obali imade nešto zanimljivije od viđenih grobničkih sadržaja ... Fešta se zove Grab the Flag ... okupljanje i utrkivanje klasičnih motocikala od 20-tih do 70-tih godina 20. stoljeća. Organizatori su iz Njemačke, sve je fino i precizno podijeljeno u razne klase i skupine ... od Vintage (motocikli do 1930.) pa do Classic Open (4.cilindraši preko 600 ccm, do 1982. godišta). ... ... mladench, MARE 65, gift in 30 others 26 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava apirko Objavljeno Oktober 3, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 3, 2017 Nedeljski trip v Goriska Brda, Japanese Twins style. Pa vsekakot bom moral cez leder zacet oblacit softshell, pa toplejse rokavice nataknit. Al pa sem pussy ratal ... Schultz, zan0088, DAMI34 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava IZTOK Objavljeno Oktober 5, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 5, 2017 Malo na Pesek pri Rogli, da se malo porjavim Pa dober borovnicev zavitek imajo. Janezs, MiNa, DXR16 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava a79 Objavljeno Oktober 5, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 5, 2017 (popravljeno) K mam glih dost dopusta in je vreme kolkrtolk... Od doma - Trebnje - NM - Metlika - Crnomelj - Kanizarica - Stari trg - ob kolpi Fara - Kocevska reka - Kocevje - Zuzemberk - domu... Mal je pihalo, na trenutke zazeblo, po cestah je polno listja, vseen prijetnih 240 km... Popravljeno Oktober 5, 2017. Popravil a79 HyperJack, Janezs, SuNa in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 5, 2017 Deli Objavljeno Oktober 5, 2017 Ja za tako odprt motor bo treba pa le še na sonce čakat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Oktober 7, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 7, 2017 . ... sva šla na en krog ... na OMW ... vuk76, Dark, Janezs in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 7, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 7, 2017 Čudovito vreme, čudovita jesenska pokrajina in kraji, kjer sem bolj poredko. Motorjev je bilo bolj malo , verjetno zaradi stranskih cest. Večino motorjev sem videl pred bifeji , no nekaj jih je bilo tudi na cesti. Moja pot https://goo.gl/maps/HEuWwL6xLf62. DXR16, Schultz, Dark in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Oktober 7, 2017 Deli Objavljeno Oktober 7, 2017 (popravljeno) Popravljeno Oktober 7, 2017. Popravil dlicen Janezs, Schultz, Mavti in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Oktober 7, 2017 Deli Objavljeno Oktober 7, 2017 Huh...res škoda. Po enakem področju sem tudi sam danes krožil...lepo gemitlich...tu in tam kafe. Škoda, da se nisva srečala. Sicer je v nekem trenutku danes nekaj časa vozil za menoj nekdo z motorjem (nisem prepoznal motorja) in sva se v nekem trenutku razšla...tisti za menoj je odpeljal proti Ptuj-u, jaz pa spet nekam med kuclje proti Trnovski Vasi...upam, da nisi bil ti, ker mi bo še bolj krivo. Ker sva nekaj kilometrov tako lepo ležerno vijugala sem se že poigraval z mislijo, da ga povabim na kafe in čvek...čeprav ga verjetno nisem poznal...potem pa sva zavila vsak po svoje... fazerčk, Scarabeo 500, Mavti in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 8, 2017 Šolski spis MOJ OČKA Moj oči ima motor. Včeraj zjutraj je rekel, da gre tankat. Ko je zvečer prišel domol se je mami jezila. Povedal je, da je šel tankat v Paklenico. Nato sta skupaj pogledala slike, kje je tankal. Moj oči se zelo rad vozi z motorjem. Miha 1b. maus, J.a.m.e.s, Ko-Ma in 40 others 25 2 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Oktober 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 8, 2017 Eni vPaklenico tankat jest pa samo jahto pogledat v Portorož ?????? aja pa na tattoo konvencijo tud. Dark, mladench, J.a.m.e.s in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno Oktober 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 8, 2017 Včeraj se mi je končno dalo malo materjala narest, ker zadnje cajte se sploh ne ustavljam. Še za scat ne, je preveč lušno peljat. Od Kranjske Gore do Jesenic sem naletel na kolono dolgo pomoje ene 3 Km. Tam delajo krožnega, in majo postavljene 3 semaforje. Seveda jaz sem lepo gladko preskočil to kolono, matr se mi je fajn zdelo. notranc, DAMI34, vuk76 in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Lipstick Objavljeno Oktober 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 8, 2017 Spoštovani, prvih 21 km po nesreči, nepozabno ..... Yoghurt, Joker, Erik99 in 36 others 33 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 8, 2017 Kr neki vtiskam. RobiRoberto, notranc, Erik99 in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava NejcZ Objavljeno Oktober 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 8, 2017 Na hitr, na blizu. NX650, bobi1001, J.a.m.e.s in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Grut Objavljeno Oktober 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 8, 2017 Kamnik,Jezersko (kufe),Železna Kapla,Celovec,Ljubelj,Kamnik...vtisnu sm ga... notranc, izibajker, NX650 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava moravčan Objavljeno Oktober 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 8, 2017 danes en sprehod 360km moravče-velike lašče-babno polje-grobnik-pasjek-kozina in domov čez bloško planoto malo dežja DXR16, Erik99, vuk76 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 8, 2017 Deli Objavljeno Oktober 8, 2017 Moravčan, datum pa le poštimaj na slikah. drgač lepo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 Lepa sončna Nedelja...... Quest 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 17 urami, DAMI34 pravi: vtiskam A Barcolano si pa zamudil? pred 9 minutami, DXR16 pravi: Lepa Slik se žal ne vidi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se