Popularna objava C eagle Objavljeno Oktober 15, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 15, 2017 Ob vsem, kar se je nabralo za naredit, sva ujela en čist kratek trip do Pirana na kofe... Pa sonce sva ujela za rep... pol se je pa utopilo Aja, pa ni blo kufeta... Je bil pa zato zelo dober čaj z gozdnimi sadeži, medom in limono MiNa, Scarabeo 500, Schultz in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fishy Objavljeno Oktober 15, 2017 Deli Objavljeno Oktober 15, 2017 On 14/10/2017 at 7:12 PM, Scarabeo 500 said: a mislis da ta se caka tam? in kje tam sploh je? 13 hours ago, Janezs said: Kar kul novi razgledi. Pa cesta je tudi super za do ke gor. tud ta lokacija me zanima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 15, 2017 Deli Objavljeno Oktober 15, 2017 @fishy Preden Antonova natankajo ..... Mislim, da je še tam. Saj boš slišal, ko bo vzletel. Enkrat sem spal v bližini letališča. Sem mislil, da je potres - verjetno je vzletal Antonov. Je bil kar atrakcija, ko je bil parkiran na Brniku - videno polno firbčnih fotografov. Lokacija zgornje slike tudi mene zanima. Scarabeo fishy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava fishy Objavljeno Oktober 15, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 15, 2017 in da ne bom smetil vceraj popoldne ena na hitro do sosedov koncno pogledat ta slap, sam vrgu se pa se nism notr tista cesta k je bila poleti razrita skoz vas Zarečje je zdej lepa, frisna, nova in prevozna za nazaj tudi policija v zasedi na klancu pri kozini, ce bi vedu kdo mi je pri petrinjah blendu bi mu castu vecerjo in se kej zravn in dns se po brdih in okolici jn ker se ni blo zadost, nazaj v gorico cez italijo ter zopet prot kanalu, se pred kanalom pa prot jezeru v avčah Schultz, igc1, Yoghurt in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Oktober 15, 2017 Deli Objavljeno Oktober 15, 2017 19 minutes ago, fishy said: a mislis da ta se caka tam? in kje tam sploh je? Malo off topic, pa vseeno, če si ga zamudil; https://siol.net/avtomoto/zgodbe/letalski-velikan-antonova-pilotska-pisarna-in-spalnica-kam-spravijo-tovor-video-451322 jskrablin, fishy, bobi1001 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava CINDAPP Objavljeno Oktober 15, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 15, 2017 Verjetno , zadnja fura po teh hribih...za letos čaka na sezono pa še po dolini bull bullet in še za konec..se ve kje DAMI34, Janezs, mladench in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 15, 2017 Deli Objavljeno Oktober 15, 2017 @cindapp Če so dobri povej, kje si jih jedel. Sem mislil, da je na sliki moj motor, številka je enaka. Kje je tista lepa graščina? Scarabeo CINDAPP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CINDAPP Objavljeno Oktober 15, 2017 Deli Objavljeno Oktober 15, 2017 v MB da nebo reklame v kraju Eberstein Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Oktober 15, 2017 Deli Objavljeno Oktober 15, 2017 pred 2 urami, fishy pravi: tud ta lokacija me zanima pred 2 urami, Scarabeo 500 pravi: Lokacija zgornje slike tudi mene zanima. https://www.google.si/maps/@46.2028229,13.5397042,3a,75y,327.08h,99.53t/data=!3m7!1e1!3m5!1sMCCo4iaqICPxckyrguYFdw!2e0!6s%2F%2Fgeo1.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DMCCo4iaqICPxckyrguYFdw%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D142.51927%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656?hl=sl Akito, bobi1001, fishy in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno Oktober 16, 2017 Deli Objavljeno Oktober 16, 2017 pred 8 urami, fishy pravi: a mislis da ta se caka tam? in kje tam sploh je? tud ta lokacija me zanima https://www.google.si/maps/@46.2029653,13.5396191,21z?hl=en fishy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 16, 2017 Deli Objavljeno Oktober 16, 2017 pred 10 urami, Scarabeo 500 pravi: Za vse, ki pozabijo dokumente https://goo.gl/maps/VUa7PJ9tmm42 . Na tem prehodu ni nikogar. Tudi ta del se splača prevoziti. ...... pozabila sem na ta prehod...... sva se že vozila tu čez..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno Oktober 16, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2017 Verjetno tole moj zadnji foto povzetek letošnje sezone 2017. Popoldne operem oba motorja in opreme, ter vse pospravim na konzerviranje. Zadnja vožnja ta vikend je bila pika na i za letošnjo sezono. Kaj dosti ne bom pisal, naj slike povejo en del najine zgodbe: Ženin mlinček: Moj mlinček: Ivančni raufek: Po Jadranki niso drajsala samo enosledna vozila Nema Dinka do Dinka Romantika Zajtrk "najbolj" pomemben obrok dneva Dost frišno leglo, pa bli so tko cortkani, da bi jih ene par kar v kuher pospravil MiNa, RobiRoberto, DAMI34 in 21 others 23 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KARMEN1 Objavljeno Oktober 16, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2017 Vsem, ki pospravljate motorje sporočam, da vam niti malo ne zavidam . Nekateri bomo vozili vso zimo, v bistvu bomo le lagano drajsali po hladnih in mokrih cestah, ter sanjali poletje, glih tako, kot vi . Vam vsaj ne bo treba spomladi zopet menjavati gume, ker jih čez zimo ne boste trošili DAMI34, HyperJack, Dark in 9 others 4 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno Oktober 16, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2017 Motorje vozim in vtise pišem do takrat dokler mi to predstavlja užitek. V kolikor je vam užitek bit zavit kot eskim in se vozit po mokrem in mrzlem asfaltu, je pač to vaš užitek, moj pač ni. Ko je mraz, si v delavnici odprem radiator, se začnem ukvarjat z modelarstvom, kaj postružim, porezkam, kaj novega našraufam na motor. Se bolj detailno posvetim telovadbi in svoji ženi. Tudi vse to mi nudi veselje, zadovoljstvo in užitek. Spoštujem pa tudi vaša mnenja o zimski vožnji in prav rad preberem vsako zimsko dogodivščino...ki pa jih roko na srce ni spet tako veliko...ponavadi je veliko več besed, kot pa dejanj. igc1, bobi1001, gretzky in 18 others 18 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Oktober 16, 2017 Deli Objavljeno Oktober 16, 2017 Točno tako, kot si napisal. Eni se pač radi ponavljajo, kako so oh in sploh carji k se vozjo v takšnih in drugačnih pogojih, ki pa so kar raznoliki za tako malo slovenijo. Snečer in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2017 Deli Objavljeno Oktober 16, 2017 pred 2 minutami, amateur pravi: Misliš v službo in nazaj ali v prostem času? V prostem času, normalno da je lažje primorcem, saj imamo čiste ceste,pa višje temperature čeprav, zimska jadranka bo tudi padla, tule zdržim kako uro pri 0 celzija, jadranka pa jih tudi pozimi zna imeti 12C. KARMEN1 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2017 Deli Objavljeno Oktober 16, 2017 včerajšnji vtis, k sreči brez odtisa Schultz, a79, Miha X in 6 others 5 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Slow Objavljeno Oktober 16, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2017 pred 4 urami, KARMEN1 pravi: Nekateri bomo vozili vso zimo, v bistvu bomo le lagano drajsali po hladnih in mokrih cestah, ter sanjali poletje, glih tako, kot vi . Tudi celinci se bomo nekateri (poskusali) voziti vso zimo. Jaz npr. ze komaj cakam, na spodrsavanje na snegu, odrevenele roke, rosenje, zaprepadene poglede ostalih udelezencev v prometu itd. Pac kolikor bo slo, pa magari 25 km/h. Padcev se niti ne bojim, kolikor se bojim soli, ker (nikoli) ne perem motorjev. Sem nekaj dni nazaj @jskrablin poslal povprasevanje za en motor, ki sem ga zelel kupiti za zimo, pa je bil, preden mi je odgovoril, ze prodan. Pa da ne bo povsem offtopic, se slika z ene dnevne. Schultz, MiNa, Janezs in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2017 Deli Objavljeno Oktober 16, 2017 pred 1 minuto, Slow pravi: Tudi celinci se bomo nekateri (poskusali) voziti vso zimo. Jaz npr. ze komaj cakam, na spodrsavanje na snegu, odrevenele roke, rosenje, zaprepadene poglede ostalih udelezencev v prometu itd. Pac kolikor bo slo, pa magari 25 km/h. Padcev se niti ne bojim, kolikor se bojim soli, ker (nikoli) ne perem motorjev. Sem nekaj dni nazaj @jskrablin poslal povprasevanje za en motor, ki sem ga zelel kupiti za zimo, pa je bil, preden mi je odgovoril, ze prodan. Pa da ne bo povsem offtopic, se slika z ene dnevne. če maš rad sebe pa svojo denarnico, je po vožnji po soli in zimski svinjariji, obvezno pranje z mrzlo vodo (da čimmanj aktivira sol) V nasprotnem bo kmalu šla veriga, kolektorji bodo rjavo cvetoči itd... bobi1001, KARMEN1, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CINDAPP Objavljeno Oktober 16, 2017 Deli Objavljeno Oktober 16, 2017 3 hours ago, amateur said: A je to hribovje slučajno nad Wolfsbergom? Prav si ugotovil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Grut Objavljeno Oktober 16, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2017 ...vtisnu du amena... notranc, mladench, CINDAPP in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gasperX Objavljeno Oktober 16, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2017 Dons mal krajsa turca, vreme za pop... hudo. Villach-Arriach-Himmelberg-Feldkirchen-Goggau-Gurk-Straßburg-Althofen-Guttaring-Brück-Griffen-Lavamünd-Bleiburg-Klopeinr see-Tainach-Klagenfurt-Velden-Villach lukec, Wakasaki, maus in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćale Objavljeno Oktober 16, 2017 Deli Objavljeno Oktober 16, 2017 Če je kdo včer komu kej vtisnu so bli to plawci na vrhu Črnga Kala. Mel so "predposezonsko" akcijo, vse po -50%. Nemorš verjet kok motoristov se je ustavl pa izkoristl prilko. Men ni znesl, sm prepozn vidu. Jbat ga, pa drugič. Razn če mi naujo domov poslal "prospekta". amateur, Tedybear, Kor13 in 4 others 1 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava protector Objavljeno Oktober 18, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 Od 13 do 25 ... celzijevaca ZG - Lučko u magluštini - osunčani Grobnik ... škola vožnje u njemačkoj organizaciji, moglo se vidjeti nekoliko doista zanimljivih motocikala - kroz Banska vrata do Rijeke - Preluk - Opatija - po cesti 66 do Plomina - još malčice do luke Plomin, tek da vidim kako ribarice iskrcavaju teret - nazad do Rijeke - Bakar - Hreljin - ZG. SuNa, DAMI34, basbas in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sunnygirl Objavljeno Oktober 18, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 (popravljeno) U Bistrico pr Tržču na zaharco Popravljeno Oktober 18, 2017. Popravil sunnygirl ALEŠ M, notranc, Miha X in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se