amateur Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 Ob 16. 10. 2017 ob 22:39, Ćale pravi: Če je kdo včer komu kej vtisnu so bli to plawci na vrhu Črnga Kala. Mel so "predposezonsko" akcijo, vse po -50%. Nemorš verjet kok motoristov se je ustavl pa izkoristl prilko. Men ni znesl, sm prepozn vidu. Jbat ga, pa drugič. Sem vozil danes po Avstriji, pa nikjer nobenega, ki bi imel posezonsko akcijo. Verjetno so imeli sindikalni izlet. Sta pa imeli danes malce pred šesto zvečer dve avstrijski policijski vozili dirko po ridah iz Železne kaplje navzgor. Na ridi, kjer sta klopca in tekoča voda, sva jih s kolegom opazovala. Octavia je bla spredaj, šla super v ovinke, za njo je sopihal golf z dvema osebama, gume so mu cvilile na vsaki ridi, se mu je vidlo, da trpi. Sem se vprašal ali je to tekma ali trening. Kdo pa take štopa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno Oktober 18, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 (popravljeno) S kolegom sva se danes odpravila v Avstrijo, saj so gori napovedali lepo vreme, na našem morju pa manj lepo. Je treba reči, da je napoved avstrijskega ARSO-ta držala, kako je bilo pri nas, pa ne vem. Ceste prazne, brez umazanije, ja super se je vozilo - Scarabeo že ve kje se dobro navoziš. Eno sliko bom pripopal (naselje Griffen, ostanki gradu iz 12. stoletja, uničen leta 1840), da se ne bi Dami še name spravil glede d......!? Kaj več pa na prvi deževni dan. Popravljeno Oktober 18, 2017. Popravil amateur Napaka Janezs, bobi1001, Frenk 67 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 Ob 15. 10. 2017 ob 21:49, Scarabeo 500 pravi: Za vse, ki pozabijo dokumente https://goo.gl/maps/VUa7PJ9tmm42 . Na tem prehodu ni nikogar. Tudi ta del se splača prevoziti. Pa tle npr. tud ne BIF in Akito 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 pred 7 urami, kaca1 pravi: Pa tle npr. tud ne Če greš čez mejo žal moraš imeti dokumente. Že za indentifikacijo, če te vstavijo. Pa v primeru prometne nesreče. Sam imam preverko preden dam motor iz garaže, vzamem rezervni ključ, da ne bi imel težav kot nekdanji forumaš Kmet. Bo kdo rekel 60+, vseeno gre tudi za red in pripravo na vožnjo. Motor le ni kolo. Včeraj ni bilo nikogar na mejnem prehodu Jezersko v obe smeri, pa v Radljah, pa v Pliberku. Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ella Objavljeno Oktober 19, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 Ena lušna jesenska vožnja...Tolmin - Idrija - Godovič - Logatec - Ljubljana (kafe in rogljiček, razmišljam kam naprej... :)-AC nazaj do Logatca , v Kalcah zavijem za Postojno - Razdrto - Ajdovščina - Nova Gorica - Tolmin (tuš, pivo, lupčka motorju in spat). Od Dolenje Trebuše proti Idriji so 4je semaforji in gradbišče razvlečeno v par kilometrov...ko je to mimo se začne uživancija No, še v Godoviču je semafor, ker delajo krožno...potem je pa mir MiNa, Kras1000, DXR16 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 pred 18 urami, kaca1 pravi: Pa tle npr. tud ne Sem šel danes prevrit tole traso...luškana...sicer sem že skoraj zavil proti Odamovem jezeru...pa sem potem videl tisti makedam proti Avstriji...simpatično....kontrole dokumentov res ni...ker ni nikogar na meji.... Akito in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kras1000 Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 Isto pot sem prevozil prejšnji teden. Zares lepa. Le pri Razdrtem sem jo malo podaljšal do Divače in po Krasu nazaj do Gorice. notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 pred 3 minutami, Kras1000 pravi: Isto pot sem prevozil prejšnji teden. Zares lepa. Le pri Razdrtem sem jo malo podaljšal do Divače in po Krasu nazaj do Gorice. Ena mojih najljubših je iz NG čez Kras na obalo (skozi Branik, Štanijel itd.,Divača Kozina..), za te vedno krajše dneve je zame ravno prava notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kras1000 Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 Lepo, lepo, najlepši del je od Križa do Divače in naprej do Razdrtega po Šempasu. Lepi ovinki in krasna okolica. Večkrat jo nategnem še do Kobarida in po Italiji nazaj do Gorice. Ella 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 pred 3 minutami, Kras1000 pravi: Lepo, lepo, najlepši del je od Križa do Divače in naprej do Razdrtega po Šempasu. Lepi ovinki in krasna okolica. Večkrat jo nategnem še do Kobarida in po Italiji nazaj do Gorice. Greš čez Robič? ...ma kako da se še nismo srečali? Greš tako hitro mimo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kras1000 Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 Ja, čez Robič in naprej Pulfero, Špeter, Čedad, Krmin itd. Na Robiču sem se samo enkrat ustavil na kavi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno Oktober 19, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 malo po stari ISTRI KOTLI Akito, izibajker, RobiRoberto in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 pred 3 urami, Ella pravi: Od Dolenje Trebuše proti Idriji so 4je semaforji in gradbišče razvlečeno v par kilometrov V nedeljo sem se peljal v obratni smeri, prvi trije semaforji so imeli zeleni val, na zadnjem v smeri Trebuše sem pa čakal manj kot 10 sekund. Prvič in gotovo tudi zadnjič tako naklučje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 pred 3 urami, amateur pravi: V nedeljo sem se peljal v obratni smeri, prvi trije semaforji so imeli zeleni val, na zadnjem v smeri Trebuše sem pa čakal manj kot 10 sekund. Prvič in gotovo tudi zadnjič tako naklučje. Meni je uspelo vse rdeče uloviti...tudi to je neke vrste sreča, se tolažim MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno Oktober 20, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 20, 2017 Bil danes do Weissesee-ja. V Avstriji opoldne že fajn toplo, jasno, brez vetra. Sem pojedel samo dva sendviča, naredil nekaj slik, ostalo pa gas da me noč ne bi ujela (pozno startal zaradi jutranjega mraza - slana v Podkorenu, je rekel kolega). Slike prilepim, ko bo dež. P.s. Preden sem se odpeljal, mi je kolega dostavil hitro pošto iz Bavarske. Malo za pit, malo za testirat, malo zame, veliko za prijatle. Ko sem bil zvečer doma, sem preizkusil enega nefiltriranega. Kako je pasaaaaaallll. Vem da to ne paše sem, je pa za oči spočit. dr.looney, Akito, Dark in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Oktober 20, 2017 Deli Objavljeno Oktober 20, 2017 Ob 19. 10. 2017 ob 8:09, amateur pravi: Če greš čez mejo žal moraš imeti dokumente. Že za indentifikacijo, če te vstavijo. Pa v primeru prometne nesreče. Sam imam preverko preden dam motor iz garaže, vzamem rezervni ključ, da ne bi imel težav kot nekdanji forumaš Kmet. Bo kdo rekel 60+, vseeno gre tudi za red in pripravo na vožnjo. Motor le ni kolo. Včeraj ni bilo nikogar na mejnem prehodu Jezersko v obe smeri, pa v Radljah, pa v Pliberku. Nočem smetit, ker to ni vtis iz izleta, ampak.... amateur, saj imaš čisto prav, ampak zopet tale "ampak" - včasih ostane kakšna stvar nehote tudi doma. Dokler ne veš, da je npr. denarnica ostala doma, je vse OK, ko pa jo rabiš, da bi, recimo plačal že natočen bencin v prazen želodček svoje žejne mrcine ...(na furi pa si sam ) ...no, potem pa se začnejo dogajati vtisi. Dark, RobiRoberto, gretzky in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno Oktober 21, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 21, 2017 Zdravo, po kosilu na mojo yamahco, saj je zgledalo, da se bo sonce le prebilo skosi oblake. Zapelem se do Postojne, a tam je še slabše, obrnem in po stari cesti proti Ljubljani. Na Brezovici desno smer Podpeč in proti Borovnici. Potem pa Vrhnika, Logatec in domov. Ni bilo pa nobene prave vročine danes. Lp, notranc mladench, bobi1001, pik1 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gasperX Objavljeno Oktober 21, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 21, 2017 Morje mi je predelec se morm pa med hribi vozt V cetrtek s kolegom Villach-Predil-Most na soci-Vrsic( zprt smo ubrnil)-Predil Kornsko sedlo-Villach skor zamudu na siht. Petek sprobal par km makedama kje tocn nimam pojma kje v Sankt Veit-u sm zvedu kje sm HAHAHA Danes pa tut fletn mal naokol Bad bleiberg-Weissensee-Millstätersee-Villach-Dobratsch na klobaso pa zele in kelnarco pogledat motor spucat.... to je blo to... V enem tednu 1350km z KTM-om in momrm priznat da sem resno presrecen Odlicno rojstno dnevno darilo sm si kupu XTR, bobi1001, pik1 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Oktober 21, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 21, 2017 Danes hitro od doma ,da ne bo treba sesat pa pospravljat. Smer Celje-Podčetrtek padla ena kavica naprej Brežice(iskal Builderja pa ga nisem najdu)-Krško pogledat ali bo dovolj elektrike zapeljem se še na Brestaniški grad potem pa za Savo domov v upanju,da je pospravljeno.Doma vse ok zdaj me čaka čiščenje motorja in pa peka kostanja. Ella, Yoghurt, dr.looney in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Oktober 21, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 21, 2017 (popravljeno) Takole, še ena sobota, malo za "dušo".... No ni ravno krog , se je nabralo prijetnih jesenskih 186km po stranskih cestah. Prometa za vzorec, ponekod ceste malo mokre, temperatura pa od 12 do 20 stopinj. Celo na Lisci je prijetno grelo. Popravljeno Oktober 21, 2017. Popravil MiNa izibajker, Akito, Schultz in 27 others 28 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dark Objavljeno Oktober 21, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 21, 2017 Še zadnja moto kava na Ptujskem jezeru. Pa smo srečno 'zvozili' še eno motoristično sezono. Hvaležen... Wakasaki, izibajker, C eagle in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 21, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 21, 2017 Morda celo letošnja zadnja tura. S prijatelji na potep. izibajker, C eagle, Alesh in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dr.looney Objavljeno Oktober 21, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 21, 2017 (popravljeno) Ker nama je prejsnji vikend jodlarska obmejna kontrola preprecila voznjo cez Golico , sva se odlocila , da jo danes odpeljeva. Torej od doma preko Velenja - SG - Dravograd- Golica , kjer sva se ustavila za kavo in Apfelstrudel. No danes mi je celo uspelo nekaj fotografirati . Aja na meji nikogar ni zanimal najin potni list. Ce se ze trudim fotografirati potem so na fotkah vedno najlepse stvari. No na Golico sva se prikotalila, kam pa zdaj , je bilo ,ne prevec tezko, vprasanje. Ja kam kej..... po 69 do Gornje Radgone. Voznja po tej trasi je vedno sproscujoca, brez kakrsnihkoli motenj . Torej cista poezija, ceprav ni bilo prevec toplo. No in zopet sva v Sloveniji oziroma v deželi " kdo jih vec posprav k Vinetuju". Sploh ni vazno kaj vozi al avto traktor al motor.... glavno je da ti strezejo po zivljenju. Zato se izredno nerada voziva po nasi preljubi dezelici. No vmes naju je zagrabila lakota in sva pred Benediktom skocila se na en kmecki turizem. Dobro okrepcana nadaljujeva pot proti Mariboru - Slovenski Bistrici- Celju in domov. Nabralo se je dobrih 300 km. Verjetno je bila to zadnja voznja za letos. No ce bo se kak lep dan ga bova izkoristila. Drugace pa prihaja sezona toplic in smucanja... Popravljeno Oktober 21, 2017. Popravil dr.looney borcik, MiNa, bobi1001 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 21, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 21, 2017 Nekatere že tako zebe, da ne morejo niti odzdravit! Ker imam luknjo na rokavici tudi mene zebe v roko in vam bom le še sredinec lahko pokazal. DXR16, GO_Tomi, dr.looney in 13 others 9 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 21, 2017 Deli Objavljeno Oktober 21, 2017 no to sem tut jest opazila, da jih že kar precej ne pozna moto bontona pri nas...... pr jodlarjih še niso ratal fensi.... še znajo odzdravit in pozdravit..... bobi1001, SAR-Solo Adventure rider, amateur in 2 others 2 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se