Grut Objavljeno Oktober 25, 2017 Deli Objavljeno Oktober 25, 2017 pred 20 urami, mladench pravi: Zdle gledam, pa tud ene fotke nism naredu razne enga selfija s sodelavko k ste šli dam Luštn dan ...hahahahha..ja nis mou cajta...sej sm upazu kam so ble usmerjene tvoje uče....a tud v Bohinju nis nč slikou???...jp,dan je biu res luštn,družba pa še bl maus in mladench 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Oktober 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 25, 2017 Dons sm slikau! Do Črnomlja na transfuzijo in nazaj... Mislm, da bom počas pospravu. Prou ni zanimiv več, k nimaš komu mahat lucif3rka, dr.looney, peterjanko in 9 others 9 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 25, 2017 Deli Objavljeno Oktober 25, 2017 Ob 22. 10. 2017 ob 17:48, Tedybear pravi: Ne moreš verjet.....tole sem imel letos v planu, pa potem čisto pozabil...... Drugič si zapiši. Je zelo lepo, sploh oktobra, ko je vse v toplih barvah in če natrofiš še vreme, ja ... Poleti je nabito s turisti, spanja sploh ni lahko dobiti za eno pametno ceno. Rabiš pa kar par ur za to, kar je na slikah. Vmesna točka na turi za dva ali tri dni. Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava TakeALookAround Objavljeno Oktober 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 25, 2017 Fertik! Spucu na hitr, pa u garazo zabrisu! DAMI34, Janezs, Akito in 9 others 10 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava TheTomo27 Objavljeno Oktober 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 26, 2017 Neki na hitrco za si zbistrit glavo a79, Ninč., apirko in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Oktober 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 26, 2017 . ... 200 kratkih ... ampak sladkih ... ... sicer pa ... za tolk dnarja je to to ... ps. ... na žetone pa na tej relaciji nč ne dajo... notranc, dr.looney, Janezs in 10 others 9 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hitrii Objavljeno Oktober 26, 2017 Deli Objavljeno Oktober 26, 2017 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno Oktober 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 26, 2017 malo naokoli "tudi do 24 stopinj" C eagle, Quest, Tačka in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gretzky Objavljeno Oktober 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 26, 2017 Ena brez tablice:-D Marija Reka. notranc, XTR, C eagle in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno Oktober 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 26, 2017 Ko gledam letošnje leto nazaj, ne vem ali naj se smejem ali jočem. Uspelo mi je narediti 5 celodnevnih tur, pa 4 poldnevne ture in če ne bi bilo 8 dnevne ture do Ohrida bi bla ena velika žalost, vsaj zame ker sem v penzioni, pa bi si lahko vzel malce več časa. Zakaj smejat? Zato ker sem v zadnjih 10 dneh spravil skupaj 4 ta velike ture, prej je bilo pa enkrat prevroče, pa kolesarjenje, pa slabo vreme, pa bolezen ... PIK mi je zadnjič dal idejo - do Velega Lošinja in nazaj. Pa se mi je danes priključil prjatu, je rekel da gre na Krk, več pa ne more, ker mora zajce pa kure nafotrat pa psa sprehodit. Tako je ko si enkrat v penzioni. Ob deveti uri je blo na Petrolu in na soncu že 3 stopinje, v senci samo 1. Sva se počasi peljala, da nama ni zanohtalo že do Suhega dola, pa še žena prjatla mi je zabičala, naj imam vsaj jest pamet. Vrhnika je bila v megli, potem pa celi dan sonce, na Krku krepko čez 20°C. Celi dan sva srečala 2 motorista, eden je odzravil, dva sta pa naju prehitela. Pa tak nori dan. Ja noč se je že zgostila, ko sva prispela domov. Zadnja tura? Upam da ne, da sebo nas narava še kaj usmilila. Le dan je ratal kratek. Malce slik. Quest, ALEŠ M, izibajker in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drosa Objavljeno Oktober 27, 2017 Deli Objavljeno Oktober 27, 2017 pred 17 urami, pik1 pravi: . Pozdravljen, sva z ženo bla na isti lokaciji ob istem času, bi se reklo da smo pili kavo skupaj...kawasaki er6n maus, pik1, ciciban in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava apirko Objavljeno Oktober 27, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 27, 2017 (popravljeno) Vceraj sem verjetno zadnjic letos vtisnil Jadranko (do Paklenice). Kaj naj recem... Magicno! Se posebej takrat ko gledas soncni zahod v Senju, pa ves da bos po mrazu in temi fural domov. Rit se pa po 600km tudi ni tako hudo pritozevala. Fotka je samo ena, ker so ostale prevec kicaste, pa da ne bo kake hude krvi pol. Popravljeno Oktober 27, 2017. Popravil apirko Ella, MARE 65, igc1 in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gasperX Objavljeno Oktober 27, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 27, 2017 Danajsni vtisi so z musko povezani... ker so me prsti srbel.... sm mogu mal ojacevalca zvoka nabavt za KTM-a.... pol pa Od Villacha do Bohinja Din Dinu mal luste delat.... pol pa mal cez do skofje loke pa Postojne se potegnu.. Sm hotu kufe castit pa nobenga ni blo.. pol sta dva prsla ampak nepoznana... so me cudn gledal k so vidl jodlarske tablce zdej pa na per.. Roman AT, MiNa, VS800 in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ella Objavljeno Oktober 27, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 27, 2017 (popravljeno) Včeraj sem se na poti premislila in iz Bovca štartala kar na morje. Bovec - NG - Štanijel - Divača - Kozina- Izola...in nazaj skozi Razdrto in Vipavo, Ajdovščino v NG in do Tolmina. Prva slika je na poti v Bovec (ogrevanje gum), druga na poti proti Braniku in tretja iz izolske marine Sonček in ravno prave temperature...verjetno zadnjič letos... Popravljeno Oktober 27, 2017. Popravil Ella notranc, alen1, C eagle in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gasperX Objavljeno Oktober 28, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 28, 2017 No danes ena malo krajsa turca predvsem zato da sm obrnu mojih prvih 2000km s KTM-om Villach-Ossiach tam nekje cez do Velldna k mi je enkrat kolega omenil da se da cisto normalno cez pridt.... Noja na enkrat zmanjka asvalta... men pa takoj nasmeh do uses in BRAAAPPP do jezera Tauernteich ( bl k ne ena luza) naprej do Velldna in ob vrbskem jezeru do Saag tam spet zavijem mal v hribcek probam it pogledat spet eno luzo od jezercka Fortsee ampak se na zalost neda.. prepovedano za vsa vozila in rampa... jebiga do Pörtschach na kufe in nazaj v VIllach se na Dobratsch ( do 15ga se kasirajo cestnino pol se pa lohha do aprila zastonj gor pa dol drajsate) dva kufet zvrnt je blo pa kr fajn mrzlo tko da sm kr na hitr domov odrinu bobi1001, KyoKon, amateur in 31 others 33 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 29, 2017 Ni še zime Janezs, tonystx, DXR16 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dejcpob Objavljeno Oktober 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 29, 2017 Jest sm ga tud mal na okol peljal - Bloško jezero Aja pa 100 tko smo obnil na števcu. A je zdej povnoletn? XTR, Janezs, MARE 65 in 19 others 21 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava rmtl Objavljeno Oktober 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 29, 2017 Se poslovilna slika iz mangarta od moje fz1s, letos sem naredil z njo lepih cca 8500km, motor se je prejsnji teden prodal, ...v iskanju nove masince za naslednjo sezono Schultz, MiNa, pik1 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Oktober 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 29, 2017 Današnji vtisi žal brez motorja, pa vseeno pozitivni. Ella, pik1, MiNa in 19 others 21 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ella Objavljeno Oktober 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 29, 2017 Za današnji izlet gre zahvala članu Kras1000 Za spremembo od moje solo vožnje je bila to prijetna sprememba in res čudovita vožnja polna lepih razgledov in zanimivih cest v dobri družbi. Pot se je začela v Tolminu in nadaljevala v smeri Gorica - Oglej - Gradež - Tržič - Opčine - Lipica - Senožeče - Postojna - Planina - Kalce - Podkraj - Col - Ajdovščina - NG - Tolmin. V Italiji sva se ustavila in posnela par fotografij za spomin. Spodaj je cerkev v Aquilei (pri Ogleju) in izvir reke Timave. Dobrih 300km jesenske pravljice z motorjem (combo: Honda/Kawasaki)...me happy! igc1, hitrii, a79 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kras1000 Objavljeno Oktober 29, 2017 Deli Objavljeno Oktober 29, 2017 Zares zanimiv jesenski izletič z burjo, padajočim listjem (dva sta mi celo vstopila v čelado), skritim soncem, meglo, prijateljem Kawasakijem in sopotnico. @Ella, hvala za družbo, pa tudi za slike. Janezs, Ella, MiNa in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno Oktober 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 29, 2017 Ker ni kaj veliko novic danes, bom dodal nekaj polmotorističnega. Napoved za par dni naprej je bila za mopediranje slaba, pa smo dali motorje v štalco, zakurblali kombi in se odpeljali proti Toskani. Najprej smo se pred Bologno ustavili na bencinski postaji, tam sem srečal Benečane, ki so prišli po AC v Apenine, da se navozijo. Zraven je parkiral en športen avto. Glede na to, da je nedelja, smo dobili parking čisto blizu centra in se peš odpravili v mesto. Veliko naroda, veliko policije, veliko specialcev. Presenetilo me je, da je toliko objektov ohranjenih. Pot smo nadaljevali do Montepacina, tu nas je dohitel mrak. Mini utrjena vasica, blažen mir proti Firencam, nič smeti, nič smradu, nič ... Spanje smo že drugo leto organizirali na kmečkem turizmu v Quercegrossa severno od Siene. Lokacija sredi vinogradov in oljk, na hribčku, idilika. Ker smo se dogovorili za rezervacijo osebno, je bila cena za 6 oseb 170€, 40€ manj kot lani, preko bukinga (zadnjič je bila debata kako rezervirati spanje). Imajo svojo vinsko klet (že pokrajina Kjanti), svoje olivno olje, v dnevni sobi velik polodprti kamin. V Firencah sem posnel različna dvokolesna prevozna sredstva, s katerimi je mogoče priti do centra in tam tudi parkirati. Akito, MitcH', HyperJack in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Rey Objavljeno Oktober 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 30, 2017 (popravljeno) Zaprašeni vtisi Makadama je bilo kakšnih 5km ostalo lep asfalt ter lepa zavita cesta med Bukovjem in Predmejo ter dol do Wajdušne Popravljeno Oktober 30, 2017. Popravil Rey Akito, Grut, DAMI34 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno Oktober 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 30, 2017 pred 22 urami, amateur pravi: Firencah Ker ni danes objav, nadaljujem včerajšnji vtis. Danes smo se odpeljali južno od Siene. Naredili smo kar velik krog. Celi dan nisem videl na cesti enega motorista, vreme sončno, 20 stopinj, pogoji idealni za mopediranje. Ceste so vredu za podeželsko vožnjo, problem je v tem, da so mesta, kjer je cesta naenkrat zelo slaba, kar za kombi ni problem, za motor pa žal je. Prilagam nekaj slik. izibajker, DAMI34, CINDAPP in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 31, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 31, 2017 Kras je lep!! Grut, vuk76, Ninč. in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se