amateur Objavljeno November 2, 2017 Deli Objavljeno November 2, 2017 pred 20 urami, Kras1000 pravi: Se strinjam, večkrat tudi Krašovci se ne zavedamo lepot, ki nas obdajajo. S svojimi konji sem zares prevozil vse kraške ceste, najlepša pa je brezdvomno: Opatje selo - Kostanjevica na Krasu - Komen - Štanjel - Dutovlje - Sežana - Divača - Bazovica - Lipica - Opčine. Letos sem se po njej vozil vsaj petkrat. Še posebno v tem času te rdeči ruj dobesedno očara, tako da vožnja postane še prijetnejša. Evo, še ruj z mojega konca... Sem zvozil turo do Divače, čez mejo še ne. Dva tedna nazaj sem prvič šel čez Miren in Kostanjevico, moram ponoviti, da se ustavim v Kostanjevici. Zanimivo je, da so ceste na Krasu dobre, očitno imajo dobro drenažo in zmrzal ne dela take škode. Ceste na Cerkljansko - Škofjeloškem hribovju so zmatrane, ozke in vijugaste, pa strme, niso za kolenčkanje, imajo pa dober razgled. Prilagam sliko od včeraj, pogled s Cerkljanskega vrha na Porezen v oblakih v sredini. Kičaste barve so že mimo, bilo je pa že jesensko hladno. Kras1000, MiNa, Schultz in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno November 2, 2017 Deli Objavljeno November 2, 2017 pred 13 urami, Rey pravi: 421,9km Koliko časa ti je pa to vzelo? Sem hotel prejšnji teden na to turo, pa je bilo še ob 9 uri na celini pri nas le 1 stopinja toplote! Nisem imel j..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno November 2, 2017 Deli Objavljeno November 2, 2017 pred 3 minutami, amateur pravi: Koliko časa ti je pa to vzelo? Sem hotel prejšnji teden na to turo, pa je bilo še ob 9 uri na celini pri nas le 1 stopinja toplote! Nisem imel j..... Štartala sva ob 7:45, 9:30 trajekt na Cres, potem pa trajekt na Krk ob 15h. Doma sem bil ob 17:30. Časovno gre na komot skozi. Malo so problem edino trajekti kateri vozijo precej redko izven sezone. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno November 2, 2017 Deli Objavljeno November 2, 2017 pred 10 urami, amateur pravi: Koliko časa ti je pa to vzelo? Sem hotel prejšnji teden na to turo, pa je bilo še ob 9 uri na celini pri nas le 1 stopinja toplote! Nisem imel j..... In jaz..jebi ga privilegij primorcev...se zbudijo v toplo jutro alpi80 in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno November 2, 2017 Deli Objavljeno November 2, 2017 Od Sočerge mimo Buzeta do trajekta ni bilo prav nič toplo...so se ogledala rosila KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno November 2, 2017 Deli Objavljeno November 2, 2017 pred 10 urami, Rey pravi: na Krk ob 15h Ja, trajekt je dosti zgodaj, tudi oni iz Krka na Cres. Vidim pa, da je bil eden od vaju kljub mrazu malo oblečen. Sam sem zmrznjen, pa se moram obleči. Zadnjič sem pogruntal, da se da z vetrnimi hlačami v mrazu prav lepo peljat, pa še potiš se ne pod njimi, si pa kot robot. KARMEN1 in gretzky 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava apirko Objavljeno November 2, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 2, 2017 Zdaj je bla pa menda res zadnjic letos. Temperature so ble za 4° manjse kot zadnjic. Oblacno je blo, nic soncka, tak da sem za brezveze vzel kopalke s sabo. Sem se pa pri Dinkotu na lignjih ustavil. KARMEN1, MiNa, Ninč. in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 3, 2017 Deli Objavljeno November 3, 2017 kaj oblečem pozimi in zakaj dolge gate sem premaknil semle: BIF, Rey in maus 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno November 3, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 3, 2017 (popravljeno) Zjutraj štart na znosnih 5oC, po AC do Postojne potem pa čez Ilirsko Bistrico do Reke, vreme bolj kislo, v Crikvenici je celo malo močilo. Tud Plominka je bla ponekod vlažna, tko da je blo treba zlo LT do PlominaPol se je pa mal spucalo in do Pule je šlo lepo, čeprav cesta pač ni nek presežek. Iz Pule sem se zapeljal do Limskega kanala, ker je blo še prezgodaj za kosilo je padla samo ena Zero Kola.Nazaj pa malo lutanja po Istri, ki je v tem času res lepa. Nabiranje / pobiranje oljk pa je že v polnem teku.MotovunPotem pa preko Postojne, Lahatca in Žiri domov. Na ridah nobene prave gužve. Popravljeno November 3, 2017. Popravil Frenk 67 MARE 65, Grut, izibajker in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno November 3, 2017 Deli Objavljeno November 3, 2017 Če kaj, pa imajo jodlarji občutek za estetiko. Lep motor imaš. Kapo dol. DAMI34 in Frenk 67 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 3, 2017 Deli Objavljeno November 3, 2017 pred 21 minutami, BIF pravi: Če kaj, pa imajo jodlarji občutek za estetiko. Lep motor imaš. Kapo dol. tut pele se dobro aja, vtisov ni danes nič spljoh, zunaj pa sonce 20C delo krepa človeka izibajker, Frenk 67 in pik1 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno November 3, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 3, 2017 evo iz BIOKOVA včeraj -- pogled z VRGOVCA na MAKARSKO KyoKon, Schultz, GO_Tomi in 24 others 26 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava XTR Objavljeno November 3, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 3, 2017 (popravljeno) Zjutraj je padla odločitev... Plominka. Kljub slabi vremenski napovedi za severni Jadran, katero so za povrhu vsega še dodatno poslabšali ponoči, ni bilo dvoma, konjičke je treba letos vsaj še enkrat sprehodit. No ja, eni so se po cesti sprehajali kar sami... Vreme je skoraj zdržalo, slika pove več kot tisoč besed. Ozek pas ob morju je bil suh (kot bi ga naročil), cesta proti Plominu suha kot poper, če odštejem zadnja dva kilometra, kjer je rahlo rosilo. Na srečo se je dalo zdržati brez dežnega kombinezona, v nasprotnem primeru pa bi bilo zanimivo, ker je ostal doma v kovčku . 405 lepih kilometrov, gume so kar "delale" . Vožnjo po mokrem pa vzamem kot trening, kar pripada vsaj enkrat letno. Popravljeno November 3, 2017. Popravil XTR BIF, vuk76, Ella in 27 others 29 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Grut Objavljeno November 4, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 4, 2017 mejhn vtis...ud 54.6 km.... Kor13, DXR16, SMX17 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ella Objavljeno November 4, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 4, 2017 Dva rdeča motorčka sta šla spet skupaj na izlet, hvala @Kras1000! Štart zame v Tolminu, randez vous v Solkanu potem pa malo čez goriška brda - Čedad - Tarcento - Gemona - Proti Sella nevei - čez Predel - Log pod Mangartom - Bovec - Tolmin (Honda pa je nadaljevala pot proti NG). Par slik iz Čedada, pa Lago del Predil in na vrhu Predila, kjer se je že začelo oblačiti. Ceste suhe in prazne, malo oblakov in malo sončka, temperature znosne in veliko lepega za videti! Lep izlet za zaključek sezone, pa še v taki fajn družbi SuNa, amateur, Lila333 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 4, 2017 Deli Objavljeno November 4, 2017 dons iz LJ do Lohatca ... pršil in obrnu .. in to nj bi biu vtis no ja .. vtis je biu Ninč., VS800, gretzky in 7 others 5 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno November 4, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 4, 2017 Sva kar sproti planirala današnjo "ruto"... Na Otočcu sonce... čolnarna zasedena do 1/3. Lisca hladno in vetrovno. V garaži se je števec na "sivčku" zaustavil na okrogli cifri. DXR16, Mia, DAMI34 in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sunnygirl Objavljeno November 4, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 4, 2017 Tokrat sem sla v drugo smer kot ponavadi. In izkazalo se je za pravilno Prva postojanka na Trojanah. Celo srecam 3 motoriste in malo poklepetamo - prav fajn je bilo Dalje do Celja...in...SONCEEEE Tudi temperatura je bila prav prijetna (za ta letni cas, seveda) Se podaljsam do Šmarje pri Jelšah kjer obrnem in grem proti domu. Še en super dan bil Quest, maus, gretzky in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gretzky Objavljeno November 4, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 4, 2017 Evo, najbrž zadnja letošnja fura. Niti ne hladna, ampak precej mokra. Najprej Logatec in proti ridam. V Grcarevcu dež in na easy proti ridam. Nobenega. V Postojni tudi samo par motorjev na Omv. Od Črnega Kala naprej vsaj ni bilo mokre ceste. V Izoli tudi bolj malo motorjev. Mausa nikjer. Na Winter partyju tudi bolj malo motorjev. Torej. Kilometrov niti ne veliko. Je pa konkretno usran moped, ravno za temeljito predzimsko čiščenje. :-D MiNa, pik1, DAMI34 in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kras1000 Objavljeno November 4, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 4, 2017 pred 5 urami, Ella pravi: Dva rdeča motorčka sta šla spet skupaj na izlet, hvala @Kras1000! Štart zame v Tolminu, randez vous v Solkanu potem pa malo čez goriška brda - Čedad - Tarcento - Gemona - Proti Sella nevei - čez Predel - Log pod Mangartom - Bovec - Tolmin (Honda pa je nadaljevala pot proti NG). Par slik iz Čedada, pa Lago del Predil in na vrhu Predila, kjer se je že začelo oblačiti. Ceste suhe in prazne, malo oblakov in malo sončka, temperature znosne in veliko lepega za videti! Lep izlet za zaključek sezone, pa še v taki fajn družbi @Ella, hvala za poročilo! Med potjo sva srečala na veliko deset motoristov, od teh enega dvakrat (enkrat v Gemoni del Friuli oziroma Huminu in enkrat v Selah pri Volčah, ko sem se vračal domov), najbrž je imel v programu isti krog, a v obratni smeri. To je bil moj zadnji letošnji izletič, Hondico sem s težkim srcem spravil v zimsko spanje. Ona sladko spi, jaz pa hrepenim po pomladi! Ella, Wakasaki, DAMI34 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sskodlar Objavljeno November 5, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 5, 2017 (popravljeno) Po 4. mescih spet na motorju.Ni slabo za ta letni čas.Ceste kr dobre,če vzameš z rezervo,pač počasi se daleč pride. Popravljeno November 5, 2017. Popravil sskodlar DAMI34, izibajker, MiNa in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno November 5, 2017 Deli Objavljeno November 5, 2017 Danes sem zasledil na MMS naslednjo zadevo glede na november in napovedan sneg na SZ Slovenije: "Če imamo na avtomobilu še letne pnevmatike, je treba imeti v vozilu snežne verige. Enako velja spomladi - če se zimske vozne razmere pojavijo po 15. marcu, mora imeti vozilo zimsko opremo, torej zimske pnevmatike ali pa verige," so poudarili. Nič ne piše za motoriste. Je kaka omejitev? pred eno uro, sskodlar pravi: Po 4. mescih spet na motorju.Ni slabo za ta letni čas.Ceste kr dobre,če vzameš z rezervo,pač počasi se daleč pride. A si to zvozil v enem ali v dveh dneh glede na to, da si omenil rezervo? Bmflar in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava moravčan Objavljeno November 5, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 5, 2017 malo sem pretegnil noge in zavrtel kolesa 340km pik1, Bmflar, C eagle in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vuk76 Objavljeno November 5, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 5, 2017 Ni glih voznja, je pa vseeno dnevni vtis...iz zakljucnega ciscenja. Tradicija se nadaljuje - jaz vozim, zena in sedaj se juniorka pa cistita BIF, bajkr88, moravčan in 31 others 26 4 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno November 5, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 5, 2017 ..a mi posodiš ženo? pik1, Rey, vuk76 in 8 others 3 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se