Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 5, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 5, 2017 Vtise sm vtisnu.. Quest, vuk76, DXR16 in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 5, 2017 Deli Objavljeno November 5, 2017 47 minutes ago, Zivnorc said: ..a mi posodiš ženo? Hmmm...tezka bo. Ce bi mel Kawasakija bi jo se nekak preprical. Z Suziko bo pa tezko... VS800, Bmflar, maus in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno November 5, 2017 Deli Objavljeno November 5, 2017 pred 5 minutami, vuk76 pravi: Hmmm...tezka bo. Ce bi mel Kawasakija bi jo se nekak preprical. Z Suziko bo pa tezko... js mam versysa! Bmflar, vuk76, BIF in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava solorider Objavljeno November 5, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 5, 2017 Zadnja voznja, sonca v izobilju, kdo danes ni sel na motor....... Grut, Mia, notranc in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno November 5, 2017 Deli Objavljeno November 5, 2017 pred 3 urami, Zivnorc pravi: ..a mi posodiš ženo? Men tut....... pred 45 minutami, solorider pravi: Zadnja voznja, sonca v izobilju, kdo danes ni sel na motor....... Sonce????? Bled od jutra v dežju. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno November 5, 2017 Deli Objavljeno November 5, 2017 pred 3 urami, Zivnorc pravi: ..a mi posodiš ženo? A si se mislu še kaj pelat letos al sam motor spucat? Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno November 5, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 5, 2017 še eno prelepo popoldne do MINORITSKEGA SAMOSTANA OLIMJE pa seveda tudi obisk ČOKOLADNICE pik1, Janezs, MARE 65 in 24 others 26 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno November 5, 2017 Deli Objavljeno November 5, 2017 pred 4 urami, Zivnorc pravi: ..a mi posodiš ženo? Ta tema je o Vtisih... Za "Rent a Wife" bi se pa v arhivu verjetno tudi našla kakšna komplementarna tema.... DAMI34, vuk76, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sunnygirl Objavljeno November 5, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 5, 2017 Prvotni plan za odhod od doma okoli poldneva sem po zelo toplem jutranjem sprehodu z psičko hitro spremenila. Start je bil nato kr malo po 10 uri zjutraj. Tudi danes me je pot zanesla v kraje kjer sem z motorjem zelo zelo redko. Proti dolenjski, proti soncu... . Nato se podaljšam še do Zagreba kjer je nastala spodnja fotka. Temperatura pa idealnih 17°C Od tam pa lagano proti domu. Enkraten dan je treba se enkratno zakljucit. Najbol je to narest z .....Baaaasseeeee In... zelo verjetno je to to potem za letos Mia, GO_Tomi, Ninč. in 23 others 25 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno November 5, 2017 Deli Objavljeno November 5, 2017 pred 14 urami, hitrii pravi: še eno prelepo popoldne do MINORITSKEGA SAMOSTANA OLIMJE pa seveda tudi obisk ČOKOLADNICE Smo se morali mimo vozit... smo bili pri Halerju pa je bilo vse polno... Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hitrii Objavljeno November 5, 2017 Deli Objavljeno November 5, 2017 pred 4 minutami, solorider pravi: Smo se morali mimo vozit... smo bili pri Halerju pa je bilo vse polno... MI PA NA GREBENU PA TUT SKOR VSE POLNO solorider in Zivnorc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sskodlar Objavljeno November 6, 2017 Deli Objavljeno November 6, 2017 15 hours ago, amateur said: A si to zvozil v enem ali v dveh dneh glede na to, da si omenil rezervo? V enem dnevu,rezervo sem pa omenil glede stila vožnje Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 6, 2017 Deli Objavljeno November 6, 2017 pred 9 urami, izibajker pravi: Ta tema je o Vtisih... Za "Rent a Wife" bi se pa v arhivu verjetno tudi našla kakšna komplementarna tema.... ... pa sej..če bi mi ga dobr spucala.... bi se lohk za nagrado še o kakem "vtisu" pogovarjala... Ekola...da ne bom off topic... ....mislim, da kar sem vtisnu letos...sem vtisnu. ...sicer sem vtiskal zlo malo... bom pa naslednje leto več... dr.looney, VS800, notranc in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno November 6, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 6, 2017 (popravljeno) Včeraj se je pa res kar naenkrat naredilo sonce. Popravljeno November 6, 2017. Popravil Janezs Schultz, Lila333, Frenk 67 in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno November 6, 2017 Deli Objavljeno November 6, 2017 On 1. 11. 2017 at 1:22 PM, Kras1000 said: Opatje selo - Kostanjevica na Krasu - Komen - Štanjel - Dutovlje - Sežana - Divača - Bazovica - Lipica - Opčine V sredo Kras1000 in alpi80 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno November 6, 2017 Deli Objavljeno November 6, 2017 pred 5 urami, sskodlar pravi: V enem dnevu,rezervo sem pa omenil glede stila vožnje Glede na stil vožnje in oddaljenost, izračun Googla, malico, tankanje in odtankanje, a to v tem času pomeni od zore do mraka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sskodlar Objavljeno November 6, 2017 Deli Objavljeno November 6, 2017 Točno tako Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno November 6, 2017 Deli Objavljeno November 6, 2017 (popravljeno) pred 4 urami, sskodlar pravi: Točno tako Upam, da se bo še kaj ogrelo, peljal sem se skozi Starigrad letos, ture do tu pa še nisem naredil. Imava paglede na traso in lego isto pot do cilja. Občutek imam kljub snegu na Gorenjskem, da bi moral še nekaj narediti preden dam motor na kavaleto in mi ga žena spuca ??????, sem hotel napisati spolira plastiko. Popravljeno November 6, 2017. Popravil amateur Popravek Wakasaki in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno November 7, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 7, 2017 Večer je, zunaj nikakršno vreme, na televiziji nič od nič, ta stran foruma je pa očitno zmrznila. Tri tedne nazaj sem bil za vikend sam doma, to je bilo takrat, ko je bila megla še do enajste ure dopoldan, po podeželjskih senčnih cestah je vztrajala vlaga na cesti celi dan, pa sem se odločil odpeljati turo, ki sem jo odlagal že nekaj časa. Da se ne bi vozil po osoji, sem na Sovodnju zavil levo, smer Otalež, na sonce. Od tu sem posnel sliko Jagršč, ki jih je dan pred tem s svojim MMS dosegel Roberto in pripravil zapis o tem. V dolini Idrijce sem na deloviščih ujel zeleni val, ustavil sem šele na Robiču, na poletnem kopališču. Malica. Zatem namestim garmina na sprednjo šipo, je iz leta 2005 še tiste generacije, ki nima umetne inteligence in naredi, kar mu določiš in ne troši toka za razmišljanje. Smer Kozana. Do Čedada me je na vsakem odcepu pošiljal levo v hrib, pa se mu nisem dal. Po Čedadu je vrsta cest in če nimaš vsaj vojaške specialke, si izgubljen. V Brdih se kar gradijo novi vinogradi. Zavil sem do Števerjana, se spustil po desni strani do mosta preko Soče in se spomnil verzov mojega velikega rojaka Simona Gregorčiča, ki smo se jih morali naučiti na pamet: A ko pridereš na ravnine, zakaj te živa radost mine? Kaj trudno lezeš in počasi, zakaj so tožni tvoji glasi? Še barva vode tu ni več taka kot na naši strani. Iz Gorice sem nadaljeval po stranskih ulicah do Solkana in predora, za njim našel tri motoriste z Mosta in skupaj smo nadaljevali pot preko Kostanjevice do Štanjela, pa zatem sam preko Sežane proti domu. Na OMW je bilo vse zasedeno, pred vrhom rid je sonce zašlo in motor sem dal v garažo že v temi. Super tura, bo treba ponoviti, krog pa podaljšati do Divače, Bazovice pa spet do Komna kot pravi Dami. Preveč teksta? Naj redaktor briše!? notranc, XTR, Schultz in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno November 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 8, 2017 Močno močno barvita tura, cel cajt vse polno zelenih, rdečih, rumenih in rjavih farbic. Veeery colorful indeed Skozi Lipico ... ... pogledat Dolino Marije Lurške Pri Montegrisi ...užival v sončku in gledal zviška na Trst Mimo Doberdoba ... ... dosledno upošteval omejitve Takole Janezs, DAMI34, Dani1234 in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno November 8, 2017 Deli Objavljeno November 8, 2017 pred 16 minutami, GO_Tomi pravi: tura Sva gledala s kolegom kaj naredi jutri. Pa sva ugotovila, da bova pomrznila preden bi prišla do sonca in morja. Zavidam! GO_Tomi, lucif3rka in hitrii 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno November 10, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 10, 2017 (popravljeno) Mi je @DAMI34 takšno kafe skuhal, da me je kar u hribe pognalo Popravljeno November 10, 2017. Popravil GO_Tomi gretzky, Quest, vandrovec in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno November 10, 2017 Deli Objavljeno November 10, 2017 pred 6 urami, GO_Tomi pravi: Mi je @DAMI34 takšno kafe skuhal, da me je kar u hribe pognalo A ti dela fotoaparat ali program doma? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno November 10, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 10, 2017 (popravljeno) Arso je obljubljal kar nekaj sonca za danes in sem se preko Lučin, Logatca, Postojne odpeljal njemu nasproti. Žal sem ga bil deležen le za vzorec v Postojni in v Piranu, se je na morju v soncu ogrelo do 17°C. Zaradi mokre ceste dopoldan sem štartal malo kasneje, pa me je noč ujela na Vrzdencu. Moto sezona je zame tako mimo za letos, na srečo brez zapletov in težav (upam, da ne pride še kaj po pošti?!). Varno vožnjo želim tistim, ki boste še vztrajali na dveh kolesih tja do konca leta. Pa veselo Martinovo. Popravljeno November 10, 2017. Popravil amateur Popravek teksta Quest, Janezs, DXR16 in 27 others 29 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno November 10, 2017 Deli Objavljeno November 10, 2017 1 hour ago, amateur said: A ti dela fotoaparat ali program doma? To je HDR, zložen iz treh slik v PhotoMatrix-u Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se