amateur Objavljeno November 14, 2017 Deli Objavljeno November 14, 2017 pred 5 urami, GO_Tomi pravi: Primorskih novic A sta kaj ponavljala ali je bilo že prvič uspešno? Danes se menda niso vozil v tej burji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno November 14, 2017 Deli Objavljeno November 14, 2017 59 minutes ago, amateur said: A sta kaj ponavljala ali je bilo že prvič uspešno? Danes se menda niso vozil v tej burji? To je blo prejšnji teden. Ni blo pa nič za ponavljat: jaz izkušen motorist, on profi fotograf. To je to notranc in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno November 15, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 15, 2017 Zunaj je hlad, zoprno vleče, južno od nas nedvomno dežuje. Sem šel v garažo, odmaknil gajbice s kivijem, kakijem, čebulo, se vsedel na motor, pospravil takčko, porinil motor v rikverc do vhodnih vrat, potem naprej bolj levo k steni, ga dal na tačko, zložil gajbice na tesno, da bo šel še avto v garažo. To je kratek vtis o zelo kratki današnji vožnji. Ker motor še ni korzerviran, bo mogoče dočakal letos še eno lokalno furo. Potem sem se pa lotil priprave smukavca (vsaj Roberto ve kaj je to), liste birz sem nabral včeraj preden so zmrznili. Tako se je začelo. maus, izibajker, gretzky in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 18, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 18, 2017 Proč od burje, Jadranko pozdravit.. RobiRoberto, DXR16, Mia in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno November 18, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 18, 2017 Danes ena za dušo prvezat. Tolk d ne znorim Ćale, Frenk 67, apirko in 21 others 23 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KARMEN1 Objavljeno November 18, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 18, 2017 Brez besed..... Ena slika je dovolj. markII, Quest, Mia in 24 others 24 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DXR16 Objavljeno November 18, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 18, 2017 Lep dan za furco,do sončnega zahoda... bobi1001, izibajker, amateur in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno November 18, 2017 Deli Objavljeno November 18, 2017 pred 3 urami, Janezs pravi: znorim Rajši se vozi pa nikar znoret. Ja pa poglej navodila, kako se po furi odtajaš. Ozebline na prstih so resna stvar pri motoristu!!! ALEŠ M, notranc in Janezs 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno November 18, 2017 Deli Objavljeno November 18, 2017 (popravljeno) pred 4 urami, DAMI34 pravi: burje Sedaj pa koristiš geografsko lego. Ob vseh slikah že dolgo čakam na sliko kakijevega drevesa. Ga imaš pred garažo? Do slike bom prilimal končni izdelek - doma sušeni kaki, uporabnice so moje dame. Popravljeno November 18, 2017. Popravil amateur Brisanje notranc, Rey, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 19, 2017 Deli Objavljeno November 19, 2017 pred 15 urami, amateur pravi: Sedaj pa koristiš geografsko lego. Ob vseh slikah že dolgo čakam na sliko kakijevega drevesa. Ga imaš pred garažo? Do slike bom prilimal končni izdelek - doma sušeni kaki, uporabnice so moje dame. Koristim, kot vsi primorci sicer pa me čaka v kratkem vsaj 2x do Ljubljane, pa neglede na vreme (ok, če bo sneg odpade), pa še najmanj 1x jadranka letos, če ne bo burje, pa neglede na temperature pri nas. Iskat GTja na servis, pa peljat Z900 na servis (vpoklic) Kakiji (kar ni še obranih) so še na drevesih. notranc in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIF Objavljeno November 19, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 19, 2017 (popravljeno) ...ker sem zjutraj opravil zu fuß off- road po lokalnem gozdu....je bilo treba še opravit on-road...ko je sezona glih v polnem teku... ...malo okoliških zgodovinskih znamenitosti... ...in še malo 3D pogleda na cesto.... Popravljeno November 19, 2017. Popravil BIF pik1, Janezs, MiNa in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno November 19, 2017 Deli Objavljeno November 19, 2017 pred 4 urami, DAMI34 pravi: Koristim, kot vsi primorci sicer pa me čaka v kratkem vsaj 2x do Ljubljane, pa neglede na vreme (ok, če bo sneg odpade), pa še najmanj 1x jadranka letos, če ne bo burje, pa neglede na temperature pri nas. Iskat GTja na servis, pa peljat Z900 na servis (vpoklic) Kakiji (kar ni še obranih) so še na drevesih. Kako pa to, da imaš servis tako pozno v jeseni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno November 19, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 19, 2017 Za mojo in ženino dušo je se je prav prilegel en popoldanski krog En popoldanski krog z ženo, kaffe na poti in domov za pečko. mladench, DAMI34, Scarabeo 500 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 19, 2017 Deli Objavljeno November 19, 2017 pred eno uro, amateur pravi: Kako pa to, da imaš servis tako pozno v jeseni? en razbit na popravilu (krmilo in tačka) drugi ima pa vpoklic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno November 19, 2017 Deli Objavljeno November 19, 2017 pred 16 minutami, DAMI34 pravi: en razbit na popravilu (krmilo in tačka) drugi ima pa vpoklic sej vpoklic ne zastara,tako da glede na vreme se ti ne mudi...lahko tud drugo leto... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 19, 2017 Deli Objavljeno November 19, 2017 pred 17 minutami, maiden pravi: sej vpoklic ne zastara,tako da glede na vreme se ti ne mudi...lahko tud drugo leto... mudi mudi, ker se vozim celo leto ps. čvekajmo raje kje drugje, tule so vtisi.... KARMEN1, fazerčk in amateur 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava apirko Objavljeno November 20, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 20, 2017 (popravljeno) Dobri ste, da se takole se zmeraj gonite naokrog. Sicer vas pa cisto razumem. Se mi je danes tudi smejalo pod celado, ko je twin prdal na poti do pumpe. Dans sem vtisno samo par kilometrov, v bistvo do pumpe pa nazaj, da je tank poln pa da so kapljice odletele stran. Dost je blo za letos. Popravljeno November 20, 2017. Popravil apirko Someone12, TheTomo27, mladench in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno November 22, 2017 Deli Objavljeno November 22, 2017 On 19. 11. 2017 at 3:29 PM, BIF said: A brez 3D špeglou ne vidiš globinsko? Kako pa luči na semaforju razpoznaš? Kakšne barve je pol pir? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno November 22, 2017 Deli Objavljeno November 22, 2017 (popravljeno) pred 18 minutami, GO_Tomi pravi: A brez 3D špeglou ne vidiš globinsko? Kako pa luči na semaforju razpoznaš? Kakšne barve je pol pir? Globinsko ne gledam...samo bele črte neposredno pred seboj. Semafor????....kaj je to? Pira ne pijem....tako da...3D špegli so meni čisto v redu. Priporočam uporabo tudi ostalim.... Popravljeno November 22, 2017. Popravil BIF GO_Tomi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 22, 2017 Deli Objavljeno November 22, 2017 Dons lepih 250km,cez Cjele do Krskega in po dolenjski strani nazaj,vreme solidno predzimsko,srecal tri mototuriste,ftisi enkratni,pihal je k svina,sploh ne vem zakaj,sej nism sel na primorsko. MiNa, Ella, Someone12 in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 22, 2017 Deli Objavljeno November 22, 2017 pred 36 minutami, luxsa pravi: Dons lepih 250km,cez Cjele do Krskega in po dolenjski strani nazaj,vreme solidno predzimsko,srecal tri mototuriste,ftisi enkratni,pihal je k svina,sploh ne vem zakaj,sej nism sel na primorsko. brez slik ne vela notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman AT Objavljeno November 22, 2017 Deli Objavljeno November 22, 2017 Ob 11. 11. 2017 ob 22:12, sohen pravi: Po Kočevskih gozdnih cestah To je to Ne poznam teh cest ... Bi pa probal enkrat ... ta vikend nej še nebi plužli ... Ella in MARE 65 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sohen Objavljeno November 22, 2017 Deli Objavljeno November 22, 2017 pred 26 minutami, Roman AT pravi: To je to Ne poznam teh cest ... Bi pa probal enkrat ... ta vikend nej še nebi plužli ... Lahko probaš v soboto,samo verjetno bo dež.... Roman AT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman AT Objavljeno November 22, 2017 Deli Objavljeno November 22, 2017 pred 33 minutami, sohen pravi: Lahko probaš v soboto,samo verjetno bo dež.... Dež? No ja ... sohen 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motolover Objavljeno November 22, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 22, 2017 Ko se mora žabar pripeljati, da je pred Vikijem sploh kak motor. Pussymorci so se poskrili in pripravljajo motočikle na prezimovanje. ALEŠ M, hitrii, igc1 in 16 others 13 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se