luxsa Objavljeno November 22, 2017 Deli Objavljeno November 22, 2017 2 hours ago, DAMI34 said: brez slik ne vela Lahko ti pa s svincnikom narcism. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno November 22, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 22, 2017 danes iz poletja v zimo lepih 300 km ALEŠ M, Janezs, DXR16 in 20 others 21 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 22, 2017 Deli Objavljeno November 22, 2017 pred eno uro, luxsa pravi: Lahko ti pa s svincnikom narcism. Tako ja, pol pa se founom slikaj in objavi amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 22, 2017 Deli Objavljeno November 22, 2017 48 minutes ago, hitrii said: danes iz poletja v zimo lepih 300 km Ne rini v zimo, saj bo sama prišla! SMX17 in amateur 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hitrii Objavljeno November 22, 2017 Deli Objavljeno November 22, 2017 pred 9 minutami, motolover pravi: Ne rini v zimo, saj bo sama prišla! dans menjo gume za zimo sn mogu probat MiNa, amateur, Janezs in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 22, 2017 Deli Objavljeno November 22, 2017 pred 12 urami, hitrii pravi: dans menjo gume za zimo sn mogu probat si dal žeblje gor? Roman AT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIF Objavljeno November 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 23, 2017 (popravljeno) Če že moram zjutraj na tlako....pol je treba v stilu.... Popravljeno November 23, 2017. Popravil BIF hitrii, Janezs, Someone12 in 23 others 25 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno November 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 23, 2017 . ... zadnji rezervoar za letos ... Miha X, VS800, ALEŠ M in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno November 24, 2017 Deli Objavljeno November 24, 2017 pred 17 urami, pik1 pravi: ... zadnji rezervoar za letos ... A ti rolk mal kur? gretzky, Roman AT, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 24, 2017 Na tak dan, pa že ne bom doma Kras1000, a79, Janezs in 33 others 36 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno November 24, 2017 Deli Objavljeno November 24, 2017 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Kolk si ga pa gonu, da je rjavo črtico potegnu? DAMI34, notranc in Ćale 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 24, 2017 Deli Objavljeno November 24, 2017 pred 10 minutami, Quest pravi: Kolk si ga pa gonu, da je rjavo črtico potegnu? po blatu, pljuc Quest in notranc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava tonystx Objavljeno November 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 24, 2017 Na Krasu nema zime za eskime. Današnje špricanje šihta. Frenk 67, hitrii, Roman AT in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 24, 2017 Deli Objavljeno November 24, 2017 pred 12 urami, tonystx pravi: Na Krasu nema zime za eskime. Današnje špricanje šihta. A si bil ti tisti pri Vikiju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno November 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 25, 2017 Četrtek je bil tako lep, sončen in nemrzel dan, da bi se najraje nekam odpeljal. Ampak sem si rekel enkrat je konec, opral sem motor, namazal ketno, na plastiko dal sijaj. Da bi se voda odtekla, sem naredil še kratek 3 km dolg počasen krog in zapeljal motor v kot garaže. Pa pride žena iz službe domov in se ne more načuditi moji odločitvi. Še to: motor je bil zadnjič temeljito opran meseca junija, po vrnitvi z juge (se ne vozim po dežju in makadamu). Na zadnji feltni se je nabralo na debelo šmira od ketne. Vsem, ki še vztrajate, želim dobro splužene ceste, čim manj soli na asfaltu in srečno vožnjo. notranc, MiNa, Roman AT in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 28, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 28, 2017 Ni neke vročine, sam domov se mi pa tudi še ne gre izibajker, Roman AT, Frenk 67 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno November 28, 2017 Deli Objavljeno November 28, 2017 (popravljeno) @DAMI34 Skor pr men si bil. Drugič se ustav vsaj na čaj Popravljeno November 28, 2017. Popravil notranc maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 29, 2017 Deli Objavljeno November 29, 2017 pred 13 urami, notranc pravi: @DAMI34 Skor pr men si bil. Drugič se ustav vsaj na čaj ustavil sem se samo za slikat, je preveč dela z metanjem čelade, rokavic in bunde dol notranc, amateur in maus 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 30, 2017 k se mi lih da Izvleček sezone 2017 (dokler mi youtube muske ne zablokira ) Kmet2, alpi80, pik1 in 30 others 32 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoranP Objavljeno November 30, 2017 Deli Objavljeno November 30, 2017 pred 4 urami, DAMI34 pravi: k se mi lih da Izvleček sezone 2017 (dokler mi youtube muske ne zablokira ) Lepo tole amateur in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno December 1, 2017 Deli Objavljeno December 1, 2017 Ob 11/30/2017 ob 15:46, DAMI34 pravi: k se mi lih da Glej komad si skrajšal, običajno traja 3 minute ali več. Lahko bi še kaj prilepil. Sicer pa super. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 1, 2017 Deli Objavljeno December 1, 2017 pred 4 minutami, amateur pravi: Glej komad si skrajšal, običajno traja 3 minute ali več. Lahko bi še kaj prilepil. Sicer pa super. uf, je še veliko napak, mi je pa všeč, ker si opazil. To sem nametal v 15minutah v službi: Napake: 1. ni zgodbe 2. vedno enaki prehodi med fotografijami 3. manjka "live movie" oziroma par odpeljanih ovinkov, ker imam nekaj posnetkov, dolžine cca 15sekund 4. kvaliteta fotografij je porazna 5. kvaliteta samega videa je 480 in še in še...ampak vtis pa je Wakasaki, Roman AT, BIF in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno December 1, 2017 Deli Objavljeno December 1, 2017 pred 23 minutami, DAMI34 pravi: uf, je še veliko napak, mi je pa všeč, ker si opazil. To sem nametal v 15minutah v službi: Ponovi vajo, spusti te slike, daj nove in še filmske vložke po kakih 10 sekund dolžine, naredi prelive, pa musko zraven. Glede na sedaj viden material preko leta bo gledljivo. Kvaliteta pa niti ni pomembna v tem vremenu, samo da je. Slikanje z mobitelom ima pač svojo ceno. Si online, kot ti praviš, sveža novica, ko ti pa nekdo tako sliko skomprimira, potem pa .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno December 1, 2017 Deli Objavljeno December 1, 2017 pred 3 urami, DAMI34 pravi: in še in še...ampak vtis pa je Moj prijatelj...sicer odličen fotograf, vedno pravi...."boljša slaba fotka kot nobena"....tako da....vtis je. Brez fotke ga ne bi bilo. Se pa da seveda vedno boljše... DAMI34, vuk76, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 2, 2017 Deli Objavljeno December 2, 2017 pred 14 urami, amateur pravi: Ponovi vajo, spusti te slike, daj nove in še filmske vložke po kakih 10 sekund dolžine, naredi prelive, pa musko zraven. Glede na sedaj viden material preko leta bo gledljivo. Kvaliteta pa niti ni pomembna v tem vremenu, samo da je. Slikanje z mobitelom ima pač svojo ceno. Si online, kot ti praviš, sveža novica, ko ti pa nekdo tako sliko skomprimira, potem pa .. hehe, saj vem, 5-6ur dela, najmanj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se