Quest Objavljeno December 23, 2017 Deli Objavljeno December 23, 2017 Ti nas še kar nerviraj. Bomo zdržal. Sem že včeraj hotel vprašat pa kaj boš dol delal sam. In to cel dan. Zakaj se sprašujem. Celo življenje samo delam in sploh ne znam uživat. Prav problem imam s tem. Hvala za odgovor. Wakasaki, DAMI34, Kmet2 in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 24, 2017 Božičnih 200 kilometrov! Pa nisem bil edini, ker sem srečal precej somišljenikov in uživačev na praznični dan. trebor, Scarabeo 500, Kmet2 in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KARMEN1 Objavljeno December 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 24, 2017 Plominka v soncu Schultz, fazerčk, Quest in 31 others 34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno December 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 25, 2017 Lahkih nog naokrog -Dubrovnik-Brežice-Ljubljana cca800km Zjutraj spet prvi proti zajtrku,no vsaj tak sem mislil. Igor že mezi,jajca na oko mi je pustil Obložim mizo ,tudi tist ,kar ponavadi ne jem ......sem tipičen slovenec ,sem plaču ,pa še za sabo bom vzel Večkrat dobim pripombo,da bi me raje oblačili ,kot futrali S fantoma se poslovim in pičim prvi. Ob 7.45 že rajdam na prvo pumpo v mestu,natočim in se čudim mimoidočim ....zunaj +8 ,folk pa v bundah,volnenih kapah in rokavicah ter ski buckah Sam se počutim v tem okolju in s temi temperaturami,kot pingvin na Antarktiki,povsem prilagojen Sonček počasi vzhaja Ko pridem ven iz mesta pa prava poezije,cesta obsijana s soncem ,suha,razen v kakšnih skritih ovinkih . Edina stvar,ki me živcira je faking čelada. Stara Shoei xr 1000 ,10 let ,brez zaslonke za sonce in zmahana notranjost a ni bilo druge. Primarne čelade imam pri Compaco v Velenju na servisu. Vseno pa uživam v ovinkih in soncu. Policajev ni bilo niti za dol niti za nazaj ..vrjetno lovijo tatinske božičke. Meje prečim brez problema , hitro in že sem v Neumu. Zapeljem v center ,mal posedim in naprej. Dišala mi je kava ,pa jo švignem še v Mali Ston ,tud tam se nastavljam soncu ,kot kuščar...uf,kaj to paše po Ljubljanski večni zimski megli. Pit stop naredim še ob Mali Neretvi,zbašem v sebe konzervo tune,pest mandeljnov in liter vode,se oblečem in po tehtnem razmisleku zavijem v Pločah na AC. Ne vozi se mi ,kot proti dol čez Split itd in ko prideš na najlepši del Jadranske magistrale že skoraj tema in nimaš nič,ne od ambienta ne od ceste. Ta bmf ima eno kapitalno napako ,poleg vseh ostalih(visoko težišče,hibe z ABS modulom itd....) in to so gume. Za tako težke letalonosilke imaš eno tri tipe in to je to. Vse pa so v mokrem smrtno nevarne (osebno mnenje,da ne bo kdo ven padu) . V vlažne in mokre ovinke grem kot da imam količek v riti,pokončno in s strahom ...res svinjsko popuščajo na taki podlagi . Po suhem pa so suverene in dopuščajo ,da brusim centralc in stopalke. Kljub vsemu pa sem zaljubljen v ta motor,staro kljuse mi pozimi in poleti odlično služi ...poleti za skupne vožnje z ženo,pozimi me dobro ščiti pred mrazom . Je pa tak ,biti zaljubljen je isto,kot,da se userješ v gate. Vsi vidijo,ampak samo ti imaš tisti topel občutek Tudi na AC ujamem par fotografij ..... Po AC ga brezkompromisno tiščim . Če sem za dol porabil 1 tank (23l) in 3/4 sem za nazaj ......eh ,nisem štel , vem samo ,da sem vsakih 160km nalil 21-22l .....letalonosilka po porabi Čez S.Velebit oz. odcepu -3 in megla,mastna cesta, ponekod celo ledena ,da sem tempo konkretno zmanjšal. Ob 13:15 sem vseno parkiral v Brežicah pri tašči in ženi .! V ljublano pridem cca 16:30 ,parkiram in do drugega leta ne dotikam ,ker danes nastopim dežurstvo jbg back in the real life Evo,pa se mi je vse poklopilo ,bil tudi s taščo v Brežicah na božičnem kosilu,pa ne zato ,ker je bil božič ,ampak zato ker sem bil LAČEN sohen, Mavti, skalar36 in 36 others 38 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno December 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 25, 2017 Včeraj končno spet čas za na motor,ampak nič prej kot po nedeljskem kosilu(goveja juha ,restan krompir ,pečenka ,solata,...) je bila komanda.Ja kam pa leto se izteka pa, če danes ne grem ga bo prej konec,torej smer morje.Malo sem zabluzil po lokalnih cestah nato pa avtocesta in smer Piran,se pripeljem dol in parkiram zraven velike potovalne yamahe a glej ti to me voznik yamahe prepozna precej prej kot jaz njega in se izkaže, da je bivši maxscoterist. Seveda takoj grema na kavico od tam pa pošlje kolega mesič drugemu maxiscoteristu,ki pa odgovori, da se naj oglasima nazaj po poti ( ne vem če je kaj verjel tistemu mesiču).Se odpeljema na obisk in vržema človeka iz postelje(le kakot naj bo gdo vesel neboditreba ) Malo po debatiramo in ter ogledujemo kolegovo novo moto pridobitev,ki pa ni scoter ampak luksuzi potovalnik na tri velike črke ,kaj se to sveti bolj kot iz tovarne.No sonce je zašlo in treba je proti domu nazaj na cesto nato na avtocesto, tempomat na 1xx in gasa..Sem bil doma za čas posla Dan je bil čudovit in brez oblačkov razgledi fenomenali ,pa slikat skoraj čist pozabil Očitno sem zadnjimaxsiscoterist, ki še vozi maxiscoterPirann Napot od domaŽeja ,pa ne jaz Moram pa posebno pohvalit neverjetno veliko število avtomobilistov,ki so prali vetrobranska stekla ravnov časo moje vožnje za njimi so mi prišparali pranje motorja Lepih 445 kilometrov dano33, Schultz, hitrii in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Erik99 Objavljeno December 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 25, 2017 Ob 23.12.2017 ob 0:45, Kmet2 pravi: ...skratka žena gre po svoje jaz pa po svoje. Najbolj se bojim ,ko gre k mami brez mene ,saj pride domov z tovarniškimi nastavitvami. Tale pa zmaga in še kako drži... Kmet2, J.a.m.e.s, bobi1001 in 7 others 3 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dejcpob Objavljeno December 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 25, 2017 Slikal bolj malo sem se tok vec vozu. Brezovica , postojna , rakek, rakitna , domov nc mrzl sploh Schultz, Quest, Ella in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno December 27, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 27, 2017 Zunaj naliva, kolikor mora, zvečer greva z ženo še na eno pojedino k prjatlom, vmes pa je ravno še zadosti časa, da prilimam par slik s fure konec oktobra, ki sem jih šparal za bolj zimski čas, ko je na forumu malce manj prometa. Ampak letos je kot vidim do konec leta kar živahna motoristična zima. Ko penzionist išče drušno za na furo med penzionisti, jo je težko dobi. No eden se me je le usmilil in kljub jutranjemu mrazu sva se "dokaj" zgodaj odpeljala v kraljestvo Scarabera: Jezersko, Železna kapla, Velikovec, Griffen, Golica, Radeljski prelaz, Ravne, Pliberk, spet Železna Kapla. Noč naju je ujela pred Škofjo Loko. Doma v kleti še eno bavarsko pivo, pa tuš, pa ... DAMI34, izibajker, Erik99 in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RRyDeRR Objavljeno December 28, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 28, 2017 Ena zimska pik1, vuk76, DXR16 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MitcH' Objavljeno December 28, 2017 Deli Objavljeno December 28, 2017 nobene slike od današnjih voženj ?? Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 28, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 28, 2017 Dopoldan, tik preden se je uhcal RobiRoberto, Ella, trebor in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno December 28, 2017 Deli Objavljeno December 28, 2017 pred 52 minutami, MitcH' pravi: nobene slike od današnjih voženj ?? no zdej se smej... tkoj so ti jo nalimal DAMI34, Wakasaki, MitcH' in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 28, 2017 Deli Objavljeno December 28, 2017 pred 17 minutami, Rogerg pravi: no zdej se smej... tkoj so ti jo nalimal Še več jih bi bilo. To sliko sem dobil takoj, ko sva se odpeljala na mesenger! Paparazzi od najinih otrok! Nisva bila edina na cesti! Lovil sem enega GSa a so mi Borutovi kolegi preprečili njegovo slikanje. Hoteli so samo videti norca, kateri se v teh temperaturah vozi naokrog. Njegove prve besede so bile, če se mi žena nič ne smili, da jo vozim okrog po mrazu! Ne, sem dejal, upam, da se je bom tako hitro rešil ALEŠ M, DAMI34, Frenk 67 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 28, 2017 Deli Objavljeno December 28, 2017 ok, ne vem če bo padlo še v letos (ampak bo majkemi), prvi sonček in grem na cesto. (moram še popravljen vijak oilerja testirat, pod mus) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 28, 2017 Deli Objavljeno December 28, 2017 Pri nas bo po napovedi v nedeljo 11 stopinj. Skrajni čas za zadnjo letošnjo vožnjo RobiRoberto in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 29, 2017 Onlajn DXR16, bajkr88, ALEŠ M in 20 others 21 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 29, 2017 Deli Objavljeno December 29, 2017 Uživaj, ker letos se ne boš več dolgo vozil. Wakasaki, notranc, bajkr88 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno December 30, 2017 Deli Objavljeno December 30, 2017 @DAMI34 kje je to? ....jaz bi tudi... Res čudovit razgled... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 30, 2017 Deli Objavljeno December 30, 2017 pred 56 minutami, Ella pravi: @DAMI34 kje je to? ....jaz bi tudi... Res čudovit razgled... Cirje, spomenik https://www.google.si/maps/@45.8726156,13.6160663,3a,75y,131.58h,90t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipOzzaA18DAE1f0r5cK1uLtkUrW1L00zWlhNsbT5!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipOzzaA18DAE1f0r5cK1uLtkUrW1L00zWlhNsbT5%3Dw203-h100-k-no-pi-0-ya202.87756-ro0-fo100!7i8704!8i4352?hl=sl Pozimi je fulkul za slikat, ker pride sonce nizko, pa se vidi lepo morje in zasnežene Alpe. DXR16 in Ella 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno December 30, 2017 Deli Objavljeno December 30, 2017 pred eno uro, Ella pravi: @DAMI34 kje je to? ....jaz bi tudi... To je samo nekih 20km od tebe (NG) pa do zdaj še nisi bila na tem res lepem placu? Ampak, nikoli ni prepozno za odkrivanje zanimivih kotičkov naše domovinice... DAMI34 in Ella 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno December 30, 2017 Deli Objavljeno December 30, 2017 pred 1 uro, izibajker pravi: To je samo nekih 20km od tebe (NG) pa do zdaj še nisi bila na tem res lepem placu? Ampak, nikoli ni prepozno za odkrivanje zanimivih kotičkov naše domovinice... Ne, nisem še bila (shame on me...), sem šele začela odkrivati ta del Slovenije...sem šele par let tu in večinoma je bila služba na 1.mestu Nič več...saj služba mi še vedno pobere večino časa ampak za vse kar mi ga ostane sem pa na motorju! Zato pa tudi pridno sledim temu forumu in špijoniram kam vse se vozite izibajker, DAMI34, ALEŠ M in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 30, 2017 Deli Objavljeno December 30, 2017 pred 3 urami, Ella pravi: Ne, nisem še bila (shame on me...), sem šele začela odkrivati ta del Slovenije...sem šele par let tu in večinoma je bila služba na 1.mestu Nič več...saj služba mi še vedno pobere večino časa ampak za vse kar mi ga ostane sem pa na motorju! Zato pa tudi pridno sledim temu forumu in špijoniram kam vse se vozite NG je odlično izhodišče tako pozimi kot poleti. Pozimi do morja, Sistiana, Portopicollo itd, poleti v Dolomite al pa dolino Soče in naprej in v vseh letnih časih: KRAS. vedno lep, vedno 1000 poti, miljon ovinkov za trening.... Ella, ALEŠ M, fazerčk in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno December 30, 2017 Deli Objavljeno December 30, 2017 Se strinjam, običajno je tu najtopleje in odličen start point za izlete. Zaenkrat se vozim bolj po približno znanih cestah...Tolmin, Bovec, pa čez Vršič in Predil, malo do Kranjske gore, pa proti Idriji, Col, Ajdovščina, malo na morje-čez kras, pa seveda Planina, Postojna...manjkajo mi pa taki vmesni bonbončki Še malo...februarja, če ne pada dež se že začne ogrevati in potem malo bolj pogumno na izlete v neznano ali pa enostavno karto v roke in adios pik1, DAMI34 in gusar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 31, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 31, 2017 To je to...za letos skalar36, Ella, J.a.m.e.s in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gusar Objavljeno December 31, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 31, 2017 (popravljeno) Zadnja letošna kava na OMV Popravljeno December 31, 2017. Popravil gusar Quest, Grut, Wakasaki in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se