Popularna objava hy650 Objavljeno December 31, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 31, 2017 Današnje na izi druženje z najtabolšo prjatelco... skalar36, SuNa, Mavti in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno December 31, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 31, 2017 Danes pa po kosilu še na moj priljubljen moto krog. Dolžine cca250 kilometrov odvisno od sprotnih prilagajanj poti po cestah -Začetek, od doma proti Mozirju ,Celje,Zidani most ,Krško,Novo mesto,Ljubljana,Kamnik in spet doma. Najprej vreme kot v pravlici toda ko sem obrnil proti Ljubljani se je začelo oblačiti in nebo je počasi a vztrajno prekrila oblačnost.Na bencinski črpalki se je ob meni ustavila policijska patrulja in me vprašala če me nič ne zebe ,kam grem in mi zaželela srečno pot SuNa, Janezs, MiNa in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BC Objavljeno December 31, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 31, 2017 (popravljeno) najboljši zaključek leta lj -> ivančna gorica -> trbovlje -> prebold -> lj Popravljeno December 31, 2017. Popravil BC Joker, ALEŠ M, skalar36 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se