Popularna objava Schultz Objavljeno Marec 12, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 12, 2017 Po treh tednih ponovno v sedlu. Pomlad se bliža in sem se odpravil pogledat kako kaže proti severu. Tura je padla s Krasa v goriška brda in od tu po benečiji do vojaške postojanke na hribu Bernardia, kjer je postavljen spomenik s svetilnikom na vrhu. Nova Gorica Solkanski most Kraj Sedilis pred vzponom na "Monte Bernardia 844 m.nv. cesta na Bernardio, ni glih za podirat rekorde ...na vrhu... Potem pa sem nadaljeval v dolino proti Luserveri. Od tu pa do Njivice (Vedronza) in čez prelaz Tanamea po soški domov. po kraju Njivice pogled na očeke z Žage Skratka je padlo sončnih in čudovitih 248 km. Italijanske ceste so že očiščene šodra in ostalega sranja, ko pa prideš v SLO na mejnem prehodu Učja je slovenska stran do Žage en sam makadam. igc1, Ninč., Scarabeo 500 in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KyoKon Objavljeno Marec 12, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 12, 2017 Ena popoldanska Kočevje - Dvor - Ivančna. Sem moral preveriti eno hosto. Na sliki se žal ne vidi strmine, ko sem splelu je mal kopal potem sem pa samo vozu. Presenečem sem nad cestno enduro, oziroma še bolj na gumam, ipak to niso štoflci. Frenk 67, skalar36, DAMI34 in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 pred 1 uro, Quest pravi: Povprečna hitrost: 45,3 km/h Tole je bl za kaksen kolesarski forum. igc1 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno Marec 12, 2017 Deli Objavljeno Marec 12, 2017 pred eno uro, Frenk 67 pravi: Tole je bl za kaksen kolesarski forum. Ne bom lagal. Se nisem zatipkal, da bi blo 145,3 km/h. Šlo je pa takole 1 gas, 2 gas, 3 gass in bremzaj pa lev ovink. Pa spet isto sam desen ovink. Cesta široka 2m polna peska. Ma je šlo po Bmflar, MiNa, Kor13 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Fazer03 Objavljeno Marec 13, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 13, 2017 Ja eni že delate čist resne fure, jaz pa sem ju komaj "zbudil" iz zimskega spanja: med tednom očistel obe verigi, včeraj pa še oba zvozil do Petrolove pralnice in nazaj - saj počasi bo prišla pomlad in višje dnevne temperature. ALEŠ M, Quest, notranc in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Marec 13, 2017 Deli Objavljeno Marec 13, 2017 pred 19 urami, Frenk 67 pravi: Kolk kufrov maš pa če greš za dva dni? Vse Bmflar, Frenk 67, sunnygirl in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava fishy Objavljeno Marec 14, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 14, 2017 se od uciri k sm sou se enkrat cez crni vrh do postojne, tista cesta... , tm se ustavu in se spomnu da bi lohk sou u rakov skocjan pogledat kje sm bil u soli u naravi, mal spomine obujat in sva sla k sm vidu da so neki mulci tm, sm raj zavil na sosednjo cesto in od tm sliku blizje si nism upu k sm se bal da me bojo oznacli za pedofila... bom sou kdaj drugic od blizje pogledat in spomine obujat GoBobi, igc1, skategrizzly in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Marec 14, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 14, 2017 (popravljeno) Sva potestirala tanartanovejši GIVI topcase. Nekaj čez 160km se je nabralo Popravljeno Marec 14, 2017. Popravil MiNa Schultz, notranc, GoBobi in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Marec 14, 2017 Deli Objavljeno Marec 14, 2017 givi katonback Quest, MiNa, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janip Objavljeno Marec 15, 2017 Deli Objavljeno Marec 15, 2017 pred 13 urami, MiNa pravi: Sva potestirala tanartanovejši GIVI topcase. Nekaj čez 160km se je nabralo Kje si pa dobil tole 700-tko, če lahko vprašam?!? Janezs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Marec 15, 2017 Deli Objavljeno Marec 15, 2017 Dobil? Če veš kje jih talajo se javim . V zameno za nekaj € sem ga "dobil" v Avtovalu. Poznaš? Janezs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janip Objavljeno Marec 15, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 15, 2017 Poznam, poznam... Je kot nov, a ne!?! GoBobi, MARE 65, Andrejcer in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava solorider Objavljeno Marec 15, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 15, 2017 Kaj si ti nor! 85 km Stranice-Dolič-Velenje-Celje pol pa na tehničnega, fenomenalno... u-r-o-s, TakeALookAround, Bmflar in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest B192 Objavljeno Marec 15, 2017 Deli Objavljeno Marec 15, 2017 (popravljeno) Današnja turca, Škofja loka - Cerkno - Most na Soči - Bohinjska bistrica - Kranj - Škofja Loka V bohinju je začel bit mal kislo, ampak še zmer je bla temperatura prava, uživancija na polno Popravljeno Marec 15, 2017. Popravil B192 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava luxsa Objavljeno Marec 15, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 15, 2017 Dons izlet v Mala Losinj na pico kod Bajramija na rivi in nazaj,5ookm. DXR16, MARE 65, GoBobi in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Marec 15, 2017 Deli Objavljeno Marec 15, 2017 (popravljeno) pred eno uro, solorider pravi: Stranice-Dolič-Velenje-Celje pol pa na tehničnega, fenomenalno... (23:56) A polnočnega so ti nardil? Popravljeno Marec 15, 2017. Popravil MiNa drmr69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Marec 15, 2017 Deli Objavljeno Marec 15, 2017 pred 16 urami, solorider pravi: Kaj si ti nor! 85 km Stranice-Dolič-Velenje-Celje pol pa na tehničnega, fenomenalno... Huh, ob pogledu na tvoje km, se moj še utekel ni solorider in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sunnygirl Objavljeno Marec 15, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 15, 2017 Današnji popoldanski izlet z @stromar-aly LJ - Domžale - Trojane - Zagorje - Trbovlje - Litija in domov. Padlo kakšnih 150km. Na lokalu pa presenečenje, motoristi imajo 10 % popusta Miha X, ALEŠ M, DAMI34 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Marec 15, 2017 Deli Objavljeno Marec 15, 2017 (popravljeno) pred 1 uro, MiNa pravi: (23:56) A polnočnega so ti nardil? pa kaj, še nisem nastavil, če je bilo danes prvič in na tehničnega sem moral. Popravljeno Marec 15, 2017. Popravil solorider MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Marec 15, 2017 Deli Objavljeno Marec 15, 2017 pred eno uro, sunnygirl pravi: ...Na lokalu pa presenečenje, motoristi imajo 10 % popusta A lahko to svojo 10% izkušnjo (ime lokala, kraj...) deliš še v tejle, za tovrstne zadeve specializirani temi... Hvala. sunnygirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 pred 16 urami, B192 pravi: Današnja turca, Škofja loka - Cerkno - Most na Soči - Bohinjska bistrica - Kranj - Škofja Loka Dodaten lajkič k temle vtisu dajem zato, ker ni na vsaki drugi fotki motorja v prvem planu kadra... igc1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 Ah vsaj na eni bi pa lohk bil. Kot dokaz notranc, skategrizzly in Janezs 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest B192 Objavljeno Marec 16, 2017 Deli Objavljeno Marec 16, 2017 pred 25 minutami, mladench pravi: Ah vsaj na eni bi pa lohk bil. Kot dokaz A niso tace dost? No, bo pa za drugič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janip Objavljeno Marec 16, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 16, 2017 Mamicu mu mačju... ... in pol on mene ves mrtev gleda ven iz malin, jaz pa sem se tresoče odtresel domov! builder, Wakasaki, sunnygirl in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava fishy Objavljeno Marec 16, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 16, 2017 (popravljeno) od dns slike pa so use z motorjem gor, se opravicujem dns pa do idrijskih krnic, pogledat kmetijo na krnicah, janez lapajne takoj ku pridem kje, ze ta stari z vilami prot meni iz stale, povem kdo sm, zakaj sm tm, pa debata pol pride se gospodinja, prasa ce bom jou klobase...ni blo treba rect dvakrat, ceprou so mal po svoje tolkli, sm razumu klobase... pol pride se zena od janeza, mi razkaze stalo, kje se krave molzejo, kje se sir, skuta in jogurti delajo in pol se povabi u hiso na klobase se mal debate pri klobasah in bo pocasi treba it, k se tm rado shladi prej ko grem mi se da pol kolesa navadnega sira in cetrt s poprom in se 2 jogurta za povrh, na lepe oci jst ne vem kako se bi jim zahvalu, en lepsih izletov zame okolica pa itak kot iz pravljice ta je se iz doline te pa na poti nazaj se bo treba it do njih Popravljeno Marec 16, 2017. Popravil fishy MiNa, skategrizzly, igc1 in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se