Popularna objava MiNa Objavljeno Marec 16, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 16, 2017 Še en skok do slane vode. Grobnik zapuščen, na privezih gužva, pred oštarijo ne. Voda pa še vedno slana. sohen, Janezs, markII in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno Marec 16, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 16, 2017 še en lep dan za nami Miha X, MMF, DAMI34 in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 17, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 17, 2017 Pelu, pelu markII, Kmet2, KyoKon in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KARMEN1 Objavljeno Marec 17, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 17, 2017 (popravljeno) Prva kava letos v Mostu na Soči. Čez Kras gor, cesta odlična, za nazaj do Postojne pa Idrija vabi....... Tri semaforji zaradi del na cesti, pesek povsod po vozišču, dvakrat skoraj zdrsnila v ovinku zaradi tega, v Postojni neki obvozi, da nisem znala priti ven....... Ampak vtisi pa so, vtisi.......... Popravljeno Marec 17, 2017. Popravil KARMEN1 MMF, TOMCAT, Kmet2 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest B192 Objavljeno Marec 17, 2017 Deli Objavljeno Marec 17, 2017 (popravljeno) Danes se zapeljal do baškega jezera. Kranj - Golnik - Tržic - Podljubelj - Viktring - Vrbsko jezero(Worthersee) čez Otok(Maria Worth) - Baško jezero(Faaker See). Nazaj ista relacija, cca 200km. Pogled na vrbsko jezero iz cerkve(Maria Worth) Pogled na drugi strani cerkve(Maria Worth) Vrbsko jezero iz pomola pod cerkvijo(Maria Worth) Vstop v kamping Arneitz - Faaker See(trenutno popolnoma prazen) Plaža kampinga in motor(da ne bo kdo rekel da me ni blo tam ) Panorama iz iste lokacije Tukaj sem si postregel z bližnjo klopco in jo nesel k vodi, se ulegel čez celotno površino in mal zadremal, za trenutek mislil da smo julija, ker je tako žgalo sonce. Sicer pa bit pozorni na policaje, srečal skupaj 2 avstrijski patrulji(ena je že imela 2 motorista ustavljena na avstrijski strani podljubelja), v slo pa parkiran bel hyundai na avtobusni na golniku(radar), pa še en policijski avto viden na isti relaciji. Na srečo so mi v večini primerov mahali iz avtomobilov pa blendali ko nori, še kolesar je mahal tko da respect Popravljeno Marec 17, 2017. Popravil B192 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno Marec 17, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 17, 2017 danes pa malo do Opatije pa ob obali do Plomina in do Pule pa Rovinja in Poreča do Izole pa nazaj proti Celju lepih 650 km skategrizzly, Janezs, fazerčk in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
apirko Objavljeno Marec 17, 2017 Deli Objavljeno Marec 17, 2017 Ob 14. 3. 2017 ob 20:10, fishy pravi: se od uciri k sm sou se enkrat cez crni vrh do postojne, tista cesta... , tm se ustavu in se spomnu da bi lohk sou u rakov skocjan pogledat... Se dobro da nis edini, ki je ta tedn rinil cez rakov skocjan Cesta je bla kr malo adrenalinska... sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 18, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 18, 2017 Ob 9h je bil štart direkt iz službe , kjer sva se dobila z Mac-om . Seveda treba s kompanjonom katerim greva v Afriko prej mal spoznavnih dni naredit ,da vidim , do kje ima toleranco , kdaj me bo mahnil , kako vozi , ma dobro ženo , če smo nasploh kompatibilni Mahneva na Metliko Karlovac , vmes parkiram moj starodobnik tam kamor spada , med exponate Starigrad-Ostrožac V Veliki Kladuši nabaviva cigarete za pol naše kure .....na blagajni sva oba gledala v tla , vsi ostali pa v nas ...polni kovčki ---potem pa v Bihač k Mlinu, kjer je res fantastičen ambient Mac ni vedel kako se lotit, zato takšen izraz in poza ko sem jaz začel mlatit , je takoj vedel ,da vrag šalo nese in če ne bo začel ,bo dobil samo krompir ..... ...ko sva štertala z polnimi želodčki nas ne ustavi nič !!! ...............no ja kakšen ogenj, požar nas le mal upočasni ...in končno se začneva iz notranjosti spuščat proti Karlobagu .......men prihaja, motorju odhaja ...končno Baška Bura , Mac isti ko Dami 34 ...........takoj gledat gumo vidim ,da se bomo ujeli .........pa kje jaz pacient dobim slične paciente ....na željo Maca se ustaviva še na mestu kjer sem zgubil svoje oriđiđi koleno .....spomenik še stoji . Točno tam kjer stoji sem odletel na drugo stran ............znaka ki me je ostavil da nisem odletel v prepad več ni .....izgleda ,da so ga postavili na še nevarnejše mesto ,da bo rešil kakšnega motorista pred plavanjem ...in končno moj drugi dom .....ko sva prispela k moji mami sva takoj začela turnejo z motorjem vred ,saj je počila piksna v kovčku ,jaz sem se smejal Mac malo manj ,saj mu gate dišijo zdaj po piru ...in najina standardna oprema ki je vlekla pozno v noč na terasi s pogledom na morje .....malijon vredno ............ob soku sva ugotovila ,da dobro špilava v tandemu in na potovanju ne bo problemov . Res lep dan v fajn družbi in po 450km sva spila vse sokove in se ob 2h zjutraj postrgala v posteljo ..............danes naprej .....lep dan tudi vam , zdej grem pa na jutranjo kardio ob obalo in zajterk pri Mileni , kdor je bil ve lp Janezs, maxiscooter, KyoKon in 41 others 44 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Marec 18, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 18, 2017 Prva letošnja 200-tka. Vreme kičasto, cesta presenetljivo brez peska, tu pa tam kakšna luknja, vendar pravijo da je izvajanje osmic in slalomov na začetku sezone priporočljivo. MARE 65, MiNa, MMF in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dano33 Objavljeno Marec 18, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 18, 2017 Evo tudi menije uspela prva fura res da samo 100km ampak slatka bajkr88, notranc, Janezs in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Marec 18, 2017 Deli Objavljeno Marec 18, 2017 Kmet2, dej mi sam zaupaj po kateri poti si šel od mlina do Karlobaga. Lp,notranc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 18, 2017 Deli Objavljeno Marec 18, 2017 pred 1 uro, notranc pravi: Kmet2, dej mi sam zaupaj po kateri poti si šel od mlina do Karlobaga. Lp,notranc Šli smo na iz Bihača levo proti Gospiču in preko Velebita v Karelobag ....... notranc in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 18, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 18, 2017 Evo zdej prišla domov oz. k naši mami Mileni ......začelo se je težko ,saj je bila noč težka Zjutraj vstanem ...... ....tud na furi ni počitka , jutranji kardio pred zajterkom obvezen Mac je še globoko sanjal ,da je motor ... .....po kardiu , me Mac že čaka za polno obloženo mizo .... ...po kratkem posvetu se odločiva , da pičiva v Zavratnico , zdej je tam najlepše , ni žive duše , mir in prelepa narava .....na poti tja pa vam pokažem še sliko tunela kjer sem se tretjič rodil počil sem z Multistrado pri rahlem kruzanju , ko mi je avto tik pred tunelom zavrl na mrtvo , ker je v tunel pridrvel šleper ,ki se v ozkem tunelu ne more srečat z avtom . Pri panoramski vožnji sem vsepovsod z očmi razen na cesti , zato me je tudi presenetilo . Zaletel sem se v avto v trenutku ko je mim prižlajfal mrtvim tudi šleper , od avta me je odbilo v kamionsko gumo in od tam spet v skale . V sekundi sem se pobral še preden se je razkadil bel dim iz pod kamionskih gum , mal popraskan , Multistrada pa jo je odnesla malo slabše ko je priletel model iz kamiona me je objel in mi rekel ,da je mislil ,da me je dobil pod gumo .Nismo klicali policije ker nam bi hepani samo kazen napisali ,temveč sem avtomobilu pokril škodo z evrčki , z kamionistom smo rekla par toplih besed ,sam pa sem se moral vrniti v Starigrad ,da sem usposobil motor za domov .... ...kdo bo hodil do zaliva sej imam trajekt Mac pa za mano .... ..me je skurcal ...čuj pa kam ti to mene vlečeš Ura je še mlada , zato se odločiva ,da skočiva še na Rab .... ...v Mišnjaku pristanemo Rab ...skočiva še na Lopar , res carska plaža ,sam enga hard enduro bi rabil ,.. po eni uri sva bila že nazaj na trajektu , kjer nas je spet vkrcal isti tip .......a ste že nazaj nas ogovori seveda , mudi se nam jest pa pit No na trajektu srečam enega res cool tipa s katerim sva izmenjala nekaj besed , res pameten dečko V Karlobagu postanek in že tretjič na odseku Karlobak - Paklenica v dveh dneh .........noro , gume mi vidno pobira ...ne da se drugače kot ,da zaključiva pri pivu in hrani , parkirava ob 20h po 250km .......vidim ,da se bomo imeli v Maroku noro , tip je pravi uživač in dober sogovornik jutri nazaj v našo kuro ........se vidimo lp Scarabeo 500, sohen, markII in 45 others 48 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ćale Objavljeno Marec 19, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 19, 2017 Nedeljski izlet do oblačne Opatije s kolegom Apirkom. Japonska dvojčka: mladench, hitrii, MMF in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Marec 19, 2017 Deli Objavljeno Marec 19, 2017 Matr je blo mraz dons brrr MARE 65, Kmet2, Cartman in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Marec 19, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 19, 2017 Tudi meni uspelo odpeljati letošnji ogrevalni krog po gorenski. Lepih 110km lp Aleš hitrii, Janezs, dr.looney in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava IZTOK Objavljeno Marec 19, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 19, 2017 Pa še moja včerajšnja tura po Dravski dolini pa čez Sobot nazaj. Vreme je vzdržalo, toplih 17 stopinj C po vsej dolini v Avstriji pa 15. Cesta brez peska, skoraj nič prometa. Škoda da podlaga še ni topla, bi se dalo malo bolj potegnit po ovinkih ... Prvi vikend, ko bo vreme stabilno in sončno pa planiram Istro. In ko smo že pri tem, danes se je na štajerskem žal zgodila prva nesreča motorista s smrtnim izidom. Sem se pogovarjal z dvema motoristoma s katerimi smo se naključno srečali v Slovenski Bistrici pri sladoledarju in baje ga je odneslo iz ovinka. Fantje in punce, ne ga peglat, gume se še ne segrejejo dovolj, mi pa smo tudi še nesegreti ! MARE 65, MMF, J.a.m.e.s in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 19, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 19, 2017 Ufff! Kak je bilo lepo IZTOK, igc1, Frenk 67 in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
apirko Objavljeno Marec 19, 2017 Deli Objavljeno Marec 19, 2017 @Ćale Ce bi imela se sonce, bi pa fotke ble ze kicaste. @IZTOK Glih smo dobro zaceli sezono, pa ze tole... Skoda tiscat, ce se pogoji niso tapravi. Priloznosti za fure bo se vec kot dovolj. Ćale in IZTOK 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno Marec 19, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 19, 2017 danes pa malo po halozah ptujska gora MMF, pik1, dr.looney in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 19, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 19, 2017 Evo nas doma po 320 lagano sportskih ..... po standardu Baška Bura Srečava Sohen in obrneva za njim na kavo , odloči se da gre z nama nazaj , vresnici sva ga prosila , če bi šel z nama , sej veste , ena zanesljiva Afrika ne škodi Samje res lepa ta Honda , takoj mel ...pa gremo preko Delnic .... ....pa prečimo v našo kuro in spust do Kolpe na malo potrebo ....ob hrani pa smo razpravljali o planu za poletno Rusijo , mogoče se vse poklopi Vikend paket tisočih km je swdwl kot budali šamar lp KyoKon, roksy, MARE 65 in 35 others 38 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno Marec 19, 2017 Deli Objavljeno Marec 19, 2017 Če se po začetku sezona pozna potem bo letos je..eno. Nujno opravilo: bencinkesl napolnit potem pa vesel ko radio Poljčane, Rogaška, Majšperk, Ptujska gora, nato pa fakkkkk prometna nesreča z smrtnim izidom. Pa še človek iz poznanega (pobratenega kluba) Kidričevo in takoj nazaj domov. Nič več vesel. Benko, počivaj v miru! dr.looney in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava XTR Objavljeno Marec 19, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 19, 2017 Sezona 2017 odprta. Začeti sezono brez Kolpe skoraj ne gre. Prvotno traso sem nekoliko skrajšal, a vseeno odpeljal lepih 160km. hitrii, Janezs, skategrizzly in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 19, 2017 Deli Objavljeno Marec 19, 2017 na istem mestu danes . Tisti slika v moji objavi je točno iz tega placa .... MMF in sohen 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Marec 19, 2017 Deli Objavljeno Marec 19, 2017 19 minutes ago, Kmet2 said: na istem mestu danes . Tisti slika v moji objavi je točno iz tega placa .... Jp.. lepa lokacija. Še sonce je posijalo, skoraj kičasto. (16:35) Vaši motorji so mi pa od nekje znani. Petrol Kočevje, v smeri Lj, al smo se pa srečali na poti. Bmflar, builder, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se