pero Objavljeno Februar 22, 2003 Deli Objavljeno Februar 22, 2003 Ta je pa res cortkan1 Sm ga vidu v AM pa je kao naslednjik 106 in ima 2x drsna vrata!Je res lep ni kej!Peugeot si trga vse večje kose pogače tržnega deleža! :D :idea: Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Februar 22, 2003 Deli Objavljeno Februar 22, 2003 dej prlimej kaksno sliko da ne bo treba iskat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 22, 2003 Deli Objavljeno Februar 22, 2003 Kolk peugeotov je ratal naenkrat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Februar 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2003 Evo kle je ena slikca na tejle strani k ma zadevca drsna vrata sam najde se na netu tudi slikce z navadnimi vrati! :?: :idea: Ta rešitev se mi je zdela zelo posrečena oblika pa še prav posebej!!! :D http://www.lenta.ru/auto/2002/09/09/peugeot2/ Ciao,by Pero Ps:Pa veše mneje???? 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 23, 2003 Deli Objavljeno Februar 23, 2003 Takolele: Zna bit, da je slika enaka originalu. Sam jst bi se vedno raj vidu original u zivo :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Februar 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2003 Hvala Max!!! No zdej se zadeva lepše vidi pa povejte kako se vam zdi?? Men je cute sam prov za na rajžo pa glih ni!!Ga kupš bejbiki ga na valarčke postavš pol pa sline cediš!!! :twisted: :roll: :roll: :P :shock: :D Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 23, 2003 Deli Objavljeno Februar 23, 2003 Zgleda ko igračka :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Februar 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2003 Zgleda ko igračka :twisted: Sej tut je igračka za 'igranje' po nabitih mestnih središčih!!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno Februar 23, 2003 Deli Objavljeno Februar 23, 2003 :lol: Smo lepše avte tudi že vidli :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Februar 23, 2003 Deli Objavljeno Februar 23, 2003 ici bici mejhna zadeva...no ja se mi zdi smart pol veliko lepsi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Februar 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2003 Ja sam cena upam ne bo podobna smartovi k pol bo pa res žalostn!!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 23, 2003 Deli Objavljeno Februar 23, 2003 Hvala Max!!! Se drugic 8) Ja sam cena upam ne bo podobna smartovi k pol bo pa res žalostn!!! Ciao,by Pero Bruhhhhh.... :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Februar 23, 2003 Deli Objavljeno Februar 23, 2003 Fajn :D En mladi bolani lev se je rodil. Mi je čisto všeč. Problem je še vedno enak kot pri smartu. Avto ko avto, nikol nebo mel 2 koles, nikoli nebom mogel v popldanski gneči med kolonami in "skoraj" nikoli ga nebom mogel stlačiti kam drugam kot med bočno parkirane avtomobile. Problem je v tem, da če ga ne pustiš v boxu hitro pride un Arhano Truck, druga finta je da je sploh treba najt box, tretja pa, da je vsak box dolg 5 metrov. Kaj naj pol delam s tistim ostankom 2 metrov? Mogoče se najde kdo, ki mi s smartom zaparkira mojega Peugeota :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 3, 2003 Deli Objavljeno Marec 3, 2003 Meni je tut všeč. Pežojev design mi je vedno bolj všeč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 3, 2003 Deli Objavljeno Marec 3, 2003 ZANIMIVO,ampak čez motor ga NI :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 3, 2003 Deli Objavljeno Marec 3, 2003 ...napram Smartu je tale Pežojev svinjaček dizajnerski uspeh... 8) ...pa tud, če bo cena ista, boš za ta denar vsaj malo več "avta" dobil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno Marec 4, 2003 Deli Objavljeno Marec 4, 2003 Pa vseeno boš po vsej verjetnosti, za ceno smarata dobil dve stosedmici. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 4, 2003 Deli Objavljeno Marec 4, 2003 Pa vseeno boš po vsej verjetnosti, za ceno smarata dobil dve stosedmici. Brez skrbi. Aja, pa stosedmici bo ime Sesame. Kot uno: Sesame otvori se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno Marec 4, 2003 Deli Objavljeno Marec 4, 2003 ZANIMIVO,ampak čez motor ga NI :D Peugeot 107 kot motor :) http://www.autogallery.org.ru/k/pa/30peuMC...lassiskJens.jpg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se