Bmflar Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 Eto, da se ne bo @gusar preveč pritoževal, zdej pa da vidimo, kaj boš skrival na svojem otoku ... Dr_Jakob in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 Moj zaklad merka triglavi zmaj in ga nau noben gledu Bmflar, DAMI34 in bobi1001 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 pred 2 urami, gusar pravi: Moj zaklad merka triglavi zmaj in ga nau noben gledu Mala malca...... bobi1001 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 Kuga pa je triglavi zmaj proti eni žleht babi dr.looney in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 (popravljeno) pravljično bitje.. Popravljeno Januar 3, 2017. Popravil thumper dr.looney in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 pred 1 minuto, thumper pravi: pravljično bitje.. s tem si mislil zleht babo, a ne. bobi1001 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 ne .. troglavega zmaja .. žleht babe so itak vsakodnevnica .. bobi1001, dr.looney in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 pred 9 minutami, thumper pravi: ne .. troglavega zmaja .. žleht babe so itak vsakodnevnica .. Sam jest sem troglavega zmaja ze videla.....žleht babe pa še ne..... Bmflar in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 3, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 3, 2017 pred 3 minutami, dr.looney pravi: Sam jest sem troglavega zmaja ze videla.....žleht babe pa še ne..... Ne morem verjet, da nimate enga špegla doma bobi1001 in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 pred 7 minutami, HD-Dyna pravi: Ne morem verjet, da nimate enga špegla doma Imam. Sam tam jest ne vidim zleht babe..... bobi1001, Bmflar in C eagle 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 pred 11 minutami, dr.looney pravi: Sam jest sem troglavega zmaja ze videla.....žleht babe pa še ne..... pred 8 minutami, HD-Dyna pravi: Ne morem verjet, da nimate enga špegla doma iz teg lahko povprečno nor človek kot sem jaz izlušči le to , da je ta baba k v resnici ni žleht baba ena navadna vampirka.. dr.looney, bobi1001 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 Sam poglejte kolk je mal treba ,da se ljudje začnejo pogovarjat med seboj dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 razlika med vampirko in žleht babo - vampirka ne pušča enkrat na mesec čeprav cel mesec dedcu kri pije.. dr.looney, Bmflar in bobi1001 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se