gusar Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Enkrat mi je ratu,da sem se z enmu pametnem zgovarju DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 15 urami, gusar pravi: pred 13 urami, DAMI34 pravi: Vama pa dogaja vidm pred eno uro, gusar pravi: Enkrat mi je ratu,da sem se z enmu pametnem zgovarju Sam ne na MS maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 In kako smo danes? So lopatke se cele ? DAMI34, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 2 urami, gusar pravi: Enkrat mi je ratu,da sem se z enmu pametnem zgovarju Jp ,to si se z mano zgovarjal DAMI34, pik1 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Fijuuuu...iz dopusta, pa taužnt nouga na MSju DAMI34, dr.looney, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 8 minutami, VS800 pravi: Fijuuuu...iz dopusta, pa taužnt nouga na MSju Ni kej, če nisi na MS, nisi obveščen. Dandanašnji pa je hitra informacija najdražja dobrina maus in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 37 minutami, VS800 pravi: Fijuuuu...iz dopusta, pa taužnt nouga na MSju Zdej si bos mogu pa dopust vzet, da bos vse prebral.... DAMI34, VS800 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: Zdej si bos mogu pa dopust vzet, da bos vse prebral.... Pa sej sem v službi........a ni isto....sam da mam kle cajt tola brat, doma pač ne.... DAMI34, dr.looney in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 DAMI34-jev peskovnik by Roberto ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 ...., DAMI34, Joker in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Slišu sem, da je tale peskovnik na črno zgrajen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 8 minutami, Arzen pravi: Slišu sem, da je tale peskovnik na črno zgrajen. ni, to je sušilnica sadja smo v fazi legalizacije peskovnika pred 21 minutami, Frenk 67 pravi: a pol sm jst Nono? Frenk 67 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: ni, to je sušilnica sadja smo v fazi legalizacije peskovnika a pol sm jst Nono? ako si opalio neku koku maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, Frenk 67 pravi: ako si opalio neku koku pa jesam, desi se, jebiga Frenk 67 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 2 urami, Frenk 67 pravi: ako si opalio neku koku . ... ponekad koku ... ponekad patku ... .. sve je isto ... samo su nijanse druge ... maus, Frenk 67, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 3 urami, pik1 pravi: . ... ponekad koku ... ponekad patku ... .. sve je isto ... samo su nijanse druge ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 evo tole je zašlo v tvoj peskovnik, da boš boljš volje.... Bmflar, peterjanko, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 pred 4 minutami, dr.looney pravi: evo tole je zašlo v tvoj peskovnik, da boš boljš volje.... zmiya Bmflar, DAMI34 in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peterjanko Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 navodila dr.looney, Mavti, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 Evo, končno, tale tema se odvija v pravo smer. Pesek, sonce in čimmanj zaščitne opreme Še mal, še mal, pa pomlad Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Evo, končno, tale tema se odvija v pravo smer. Pesek, sonce in čimmanj zaščitne opreme Še mal, še mal, pa pomlad zlo pregledno si tole napisal ... peskounik poun peska komi čakam polete v Planici Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 pred 55 minutami, dr.looney pravi: evo tole je zašlo v tvoj peskovnik, da boš boljš volje.... ... tud jest sem prec boljš volje ... ... zelo zanimiva tema ... polna novih stvari .. in obrazov ... ... čeprov ... una s kofetom še zmerom prednjači ... Bmflar, DAMI34, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 Pravkar, pik1 pravi: ... tud jest sem prec boljš volje ... ... zelo zanimiva tema ... polna novih stvari .. in obrazov ... ... čeprov ... una s kofetom še zmerom prednjači ... da nis ti neki ribič? Na vsako ribo se ujameš pik1, Bmflar in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 Pravkar, DAMI34 pravi: da nis ti neki ribič? Na vsako ribo se ujameš . ... ne, ribe se name ujamejo ... dr.looney, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 pred 2 minutami, pik1 pravi: . ... ne, ribe se name ujamejo ... ...jih loviš na "cegu" ( zidak ali opeka po slovensko) pik1 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se