DAMI34 Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 pred 4 minutami, dr.looney pravi: ...jih loviš na "cegu" ( zidak ali opeka po slovensko) po mojem na "štango" dr.looney, Bmflar in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 pred 11 minutami, dr.looney pravi: ...jih loviš na "cegu" ( zidak ali opeka po slovensko) . ... ne, ponavadi jih lovim na prazen trnk ... DAMI34, dr.looney in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 pred 2 minutami, pik1 pravi: . ... ne, ponavadi jih lovim na prazen trnk ... js pa na mrtuga ćrućka dr.looney, GoBobi, VS800 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 pred 3 minutami, pik1 pravi: . ... ne, ponavadi jih lovim na prazen trnk ... To bi pa rada videla. DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 pred 6 minutami, dr.looney pravi: To bi pa rada videla. . ... nimam časa za vse naenkrat ... Bmflar, dr.looney in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... nimam časa za vse naenkrat ... pussy...... pik1, DAMI34 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 pred 8 minutami, dr.looney pravi: pussy...... . ... ja ... sej vem ... ... zmer več je foušije ... Bmflar, DAMI34 in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 Pravkar, pik1 pravi: . ... ja ... sej vem ... ... zmer več je foušije ... Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 pred 4 urami, maus pravi: js pa na mrtuga ćrućka bogi čručk..dokler je bil živ nisi hotel loviti je pa od žalost umrčku..slava čručku.. Bmflar, DAMI34 in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 Z žalostjo v srcu objavljam, da se izpisujem iz tele teme. Žal je peskovnik premali, da bi začel s kako resnejšo gradnjo, pa tut cementa mi niso pripeljali. lp Bodite mi zdravi pa nasmejani dr.looney in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 pred 38 minutami, DAMI34 pravi: Z žalostjo v srcu objavljam, da se izpisujem iz tele teme. Žal je peskovnik premali, da bi začel s kako resnejšo gradnjo, pa tut cementa mi niso pripeljali. lp Bodite mi zdravi pa nasmejani Prisilno zapuscas al prostovoljno. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 pred 3 minutami, dr.looney pravi: Prisilno zapuscas al prostovoljno. užaljeno Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: užaljeno Ne se pustit.... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 6, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 6, 2017 pred 28 minutami, DAMI34 pravi: užaljeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 6, 2017 Deli Objavljeno Januar 6, 2017 pred 6 urami, DAMI34 pravi: Z žalostjo v srcu objavljam, da se izpisujem iz tele teme. Žal je peskovnik premali, da bi začel s kako resnejšo gradnjo, pa tut cementa mi niso pripeljali. lp Bodite mi zdravi pa nasmejani dej ostan še mal..oblubm da te bomo tolk časa jebal da boš dobu zlato žilo pa boš rešu vse ostale težave okol gradnje.. DAMI34 in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 7, 2017 Deli Objavljeno Januar 7, 2017 pred 9 urami, thumper pravi: dej ostan še mal..oblubm da te bomo tolk časa jebal da boš dobu zlato žilo pa boš rešu vse ostale težave okol gradnje.. A lahk gledam..... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 7, 2017 Deli Objavljeno Januar 7, 2017 pred 7 minutami, dr.looney pravi: A lahk gledam..... gledala? noup..garala boš glih tol kot ostali ..te bomo opremili... Bmflar, dr.looney in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno Januar 7, 2017 Deli Objavljeno Januar 7, 2017 Noro, 1 dan me ni na forumu, pa že same novitetne teme. Ugotovljeno sproščeno. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2017 Deli Objavljeno Januar 7, 2017 pred 1 uro, dr.looney pravi: A lahk gledam..... perverznica Bmflar in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 7, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 7, 2017 Pravkar, DAMI34 pravi: perverznica A ti si še zmeri tuki dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 7, 2017 Deli Objavljeno Januar 7, 2017 pred 7 urami, thumper pravi: gledala? noup..garala boš glih tol kot ostali ..te bomo opremili... si imel tole v mislih? DAMI34, GoBobi in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 7, 2017 Deli Objavljeno Januar 7, 2017 pred 5 urami, dr.looney pravi: si imel tole v mislih? ne glih to - to je samo za popestritev.. to sem mislil dr.looney in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Januar 7, 2017 Deli Objavljeno Januar 7, 2017 In pol se čudite, da ima Alla nočne more? Mavti, DAMI34, Frenk 67 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 9, 2017 Deli Objavljeno Januar 9, 2017 DAMI34!!!!!! V peskovniku maš trd pesek, ga bo treba mal prekopat. DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 9, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 9, 2017 pred 13 minutami, dr.looney pravi: DAMI34!!!!!! V peskovniku maš trd pesek, ga bo treba mal prekopat. Neki trdga pa mora met DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se