Skoči na vsebino

GARMIN naprave - kartografija / Software, izdelave rut..

Priporočene objave

Objavljeno

Ali  kateri lahko pomaga z nasveti .Kot prvo razočaran s tem navigatorjem VI. Leta 22 kupil v sklopu motorja tudi navigacijo navigator VI. Takoj na začetku se je  začelo pojavljati da  je naprav izgubila lokacijo .

Po prerekanju s trgovcem so nam  v garancijskem roku  letos v aprili25  zamenjali za  novo. Na novi napravi so bili naloženi že zemljevidi. PROBLEM  je v tem če želi izdelati ruto- pot  daljšo več kot  cca 200 km

mi naprava javlja da poti ne more izračunati  ker  naj bil pomnilnik načrtovanih poti poln.

Objavljeno

Ali  kateri lahko pomaga z nasveti .Kot prvo razočaran s tem navigatorjem VI. Leta 22 kupil v sklopu motorja tudi navigacijo navigator VI. Takoj na začetku se je  začelo pojavljati da  je naprav izgubila lokacijo .

Po prerekanju s trgovcem so nam  v garancijskem roku  letos v aprili25  zamenjali za  novo. Na novi napravi so bili naloženi že zemljevidi. PROBLEM  je v tem če želi izdelati ruto- pot  daljšo več kot  cca 200 km

mi naprava javlja da poti ne more izračunati  ker  naj bil pomnilnik načrtovanih poti poln.

Objavljeno (popravljeno)

Mislim, da je naenkrat lahko v načrtovalniku 5 ali 6 poti. Govorim o uvoženih IN izračunanih poteh. Bo treba kakšno izbrisati in bo delalo.

Popravljeno . Popravil Joker
  • Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 53 minutami, tomy1234 pravi:

1. navigator 4 spada med Garmin naprave

2. za vsak problem se ne odpira novih tem

3. običajno se rešitve najdejo na kakih forumoh ali uradni podpori

https://support.garmin.com/sl-SI/?productID=26602&tab=topics

4. ps. počisti pomnilnik

5. pss na MS forumu je kar nekaj Garmin maherjev od @Snečerdo @razaitd...vsekakor bi pa bilo potrebno bolj natančno opisati problem. Medtem ko problem s prodajalcem, ti nihče tule ne more rešiti.

Objavljeno

Sei imel podobne probleme, pa mi je @raza vse rešil. Počistit je potrebno spomin. 200 km ne bi smel bit problem. Sam imam naenkrat na Garminu tudi do 3000 km kreiranih poti. Snecer in Raza bosta to tik tak rešila.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

prodaja kdo kako navigacijo ? 

za yugo rabim

bolj za manj kesa 

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Raza rešil problem, še enkrat se mu zahvaljujem  res je majstor.  👍

Objavljeno
1 hour ago, tomy1234 said:

Raza rešil problem, še enkrat se mu zahvaljujem  res je majstor.  👍

ka sm reku

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Ali kdo uporablja Garminovo Tread aplikacijo za načrtovanje poti ?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!