Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 1 minuto, Zok pravi:

Aaa, jaz sem pa razumel, da sta dobila vsak svojo kazen. ;)

nop...jest ne....upam,pa da jo nom zdela ud nedelje fasu k je biu baje radar med podčetrtkom in imenom...:cry:

Objavljeno

V Imenem je nonstop nekaj. Trzna nisa, pa to.

Objavljeno
pred 34 minutami, Snečer pravi:

po domače, ko bo zadeva zaznala previsok zvok, se bo vklopila "speedcam" in bo klik ter položnica po pošti.

Klasika birokratska, vse bi radi da kompjuterji delajo, pa položnice domov pošiljajo. Upam samo da bo kak boeing letu takrat mimo, ko se bom jaz peljal.

Top Gearci so jim že zdavnaj povedali kam sodijo (ministrom za transport)

Objavljeno

Na cestah denar leži na tleh.

Zaradi narave samega prometa, vožnje in vozil, je vožnja brez prekrškov skoraj nemogoča.

Merjenje hrupa, kontrola nepotrebne opreme, rahle prekoračitve zaradi slabe postavitve signalizacije, to so vse samo papirnati prekrški.

Tisti ta pravi, ki ogorožajo promet, klobuku, babe na mobitelih ipd. se pa lepo dalje vozijo in jih nihče ne odstrani iz prometa.

Al pa kakšno čredo kolesarjev tudi ne bi škodilo oglobit.

Objavljeno

pri nas ne smejo niti tablice prepoznavat, kaj šele zvok :huh: 

Objavljeno
pred 7 minutami, maus pravi:

zakaj ni nikjer splošnih pogojev na vidnem mestu, ko kupiš vinjeto?

če kar vračajo zaradi zastojev, ki jih samo povzročijo z odstranitvijo cestninskih? itd.

Objavljeno (popravljeno)
pred 9 minutami, Snečer pravi:

zakaj ni nikjer splošnih pogojev na vidnem mestu, ko kupiš vinjeto?

če kar vračajo zaradi zastojev, ki jih samo povzročijo z odstranitvijo cestninskih? itd.

ne razumem ... to moraš vprašati prodajno mesto ;)

kaj vračajo :huh:  ... sj je ljudstvo hotelo, da se cestninske odstranijo ... volja ljudstva .. ampak brez tega ne gre ...

mi tut prenavljamo kopalnico, pa se že dva dni ne morem umivat tako, kot se ponavadi ... prid, da te objamem, ker smrdim  :jezik:

pod "pri nas" sem mislil v Sloveniji, glede odločbe ustavnega sodišča ;) 

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

Štefan ti v enem dnevu ostrani :) plačilo na roke

Pridi se k meni umit, mam novo kopalnico :) 

sem razumel in prebral neumnost o prepoznavi tablic, bodo že spremenili zakonodajo da bo ustrezalo

Objavljeno
pred 19 minutami, maus pravi:

kaj šele da bi kaj sezidali za normalno ceno :P

Objavljeno

Se spomnim, ko so včasih tujci prečkali mejo v Šentilju,se zapeljali na avtocesto in se postavili v vrsto za plačilo cestnine v Dobrenju. Po dveh urah čakanja so plačali in zapeljali dol z avtoceste, ker je bil tam že konec.

V filmu o Nikoli Tesli pa sem zasledil sceno, ko je železničar vračal denar potnikom zaradi zamude vlaka.

Bi se dalo kaj naučiti iz tega?

Objavljeno
pred 1 minuto, Darko3g pravi:

Se spomnim, ko so včasih tujci prečkali mejo v Šentilju,se zapeljali na avtocesto in se postavili v vrsto za plačilo cestnine v Dobrenju. Po dveh urah čakanja so plačali in zapeljali dol z avtoceste, ker je bil tam že konec.

V filmu o Nikoli Tesli pa sem zasledil sceno, ko je železničar vračal denar potnikom zaradi zamude vlaka.

Bi se dalo kaj naučiti iz tega?

pred kratkim je bila EU uredba, da letalski prevozniki vračajo ob zamudah, tudi za lete s prestopi izven EU, če se je začelo pri njih

zakaj bi bilo na avtocestaj drugače...

al pa Japonska, zamuda vlaka...v minutah

torej te cestninske hiške pustit za vračanje cestnine, če ne morejo zagotoviti pretočnosti

• Haha 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 46 minutami, Snečer pravi:

torej te cestninske hiške pustit za vračanje cestnine, če ne morejo zagotoviti pretočnosti

torej .. treba nasloviti na lastnika to zahtevo ...

če pa je slaba pretočnost zaradi nekoga, ki je povzročil prometno nesrečo, pa iz njegove zavarovalne police pokriti vso škodo, ki je nastala zaradi zastoja ;) 

evo .. pa bomo kmalu prišli do pametnih rešitev ;) 

pred 46 minutami, Snečer pravi:

pred kratkim je bila EU uredba, da letalski prevozniki vračajo ob zamudah, tudi za lete s prestopi izven EU, če se je začelo pri njih

zakaj bi bilo na avtocestaj drugače...

če odvetnik zgubi primer in je nekdo obsojen, bi ga moral obsojeni tožiti, ker ga je slabo zastopal :P 

evo .. spet zastoji cel dan :huh:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/na-primorski-avtocesti-zaradi-prometne-nesrece-daljsi-zastoj.html

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno
pred 2 urami, maus pravi:

torej .. treba nasloviti na lastnika to zahtevo ...

če pa je slaba pretočnost zaradi nekoga, ki je povzročil prometno nesrečo, pa iz njegove zavarovalne police pokriti vso škodo, ki je nastala zaradi zastoja ;) 

evo .. pa bomo kmalu prišli do pametnih rešitev ;) 

če odvetnik zgubi primer in je nekdo obsojen, bi ga moral obsojeni tožiti, ker ga je slabo zastopal :P 

evo .. spet zastoji cel dan :huh:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/na-primorski-avtocesti-zaradi-prometne-nesrece-daljsi-zastoj.html

gre za obligacijo prizadevanja in ne uspeha :)

saj tudi doktorja ne moreš tožit, ki zdravi neozdravljivo bolezen...

na Darsovi strani ni nobenih podatkov o vinjeti, kaj dobiš za to, kakšni so pogoji ipd... našel sem le, da če ni pravilno nalepljena, da potem ne velja...

Objavljeno
pred 10 urami, Snečer pravi:

Jest bi za vsako verbalno grožnjo, (nasilneze, pretepace zensk, otrok, nogometne huligane...)ki je izrecena v resnejšem tonu, ali večkrat ponovljena, da se kaze resnost, da ni izgovorjena v efektu.... Za vse take prepotentneze, uvedel delavne udraniške skupine. Po 12h fizičnega dela na dan, mislim, da ne bi bilo več junaka, ki bi imel višek energije in razmišljal o nasilju. 

Ce bi pa še imel zeljo, pa vabljen za sparing partnerja... Samo takih ponavadi ni .

Objavljeno
pred 40 minutami, skalar36 pravi:

Ce bi pa še imel zeljo, pa vabljen za sparing partnerja... Samo takih ponavadi ni .

Tole bi bila najbolj pravilna obravnava. Hočeš nasilje? Izvoli nasilje. Par boksarskih v ledvice in gobezdalo... 99% bi se jih hitro umirilo. Za on 1% tahujših pa itak ni zdravila razen Matilde.

Ob 8. 8. 2019 ob 13:52, Snečer pravi:

Pretočnost je tudi problem na strani voznikov. Iz meni popolnoma nedoumljivih razlogov se nekaj mesecev po odstranitvi cestnine postaje Log tam promet še vedno upočasnjuje. Pa mi to pojasni. Da prodajanja zijal ob prometnih nesrečah sploh ne omenjam.

Sicer me glede na videno na slovenskih AC itak nič ne čudi da je kak je. V zadnjem tednu sem se 2x peljal Lj - Vrhnika in nazaj, ko sem šal trial trenirat na poligon na Verdu. Se v nedeljo vračam nazaj in en debeluh s skuterjem prehiteva po polnem prehitevalnem pasu kr po domače - med avto in odbojno ograjo. En 'brihtni' Taljan mu je delal prostor tako, da je skor bočno nabasal vame - pomoje mu je šele hupanje in umikanje dopovedalo da dela resno glupost. Kaj za kurca se imaš ob obeh polnih pasovih umikat desno komerkoli?

Včeraj pa na poti na Vrhniko - kolona na obeh pasovih. Prehitim eno počasno skupino avtov, ko za malo vletita dva cestaka. Dam žmigavec da se se bom spokal nazaj na vozni pas... ona pa YOLO po desni mimo. Če bi bil voznik na njunem nivoju bi oba (in ena sopotnica) pristala v črni kroniki. Sledil je  'lane splitting' pri ene 110 - 120 km/h - ostali promet je šal okoli 100 km/h. En te spregleda med menjevanjem pasu in si zgodovina. V bistvu je res presenetljivo malo pizdarij če takole pomislim.

Objavljeno
pred 2 urami, skalar36 pravi:

Jest bi za vsako verbalno grožnjo, (nasilneze, pretepace zensk, otrok, nogometne huligane...)ki je izrecena v resnejšem tonu, ali večkrat ponovljena, da se kaze resnost, da ni izgovorjena v efektu.... Za vse take prepotentneze, uvedel delavne udraniške skupine. Po 12h fizičnega dela na dan, mislim, da ne bi bilo več junaka, ki bi imel višek energije in razmišljal o nasilju. 

Dej ne seri!

Razni nasilneži grozijo in pretepajo otroke žene pa je bolj malo od policistov, razen zapisnika in globe se nasilje nadaljuje dokler največkrat ni prepozno.

Ko pa se lotijo njihovega so pa takoj v priporu .....

Fuj.......

Prav tako je z neprilagojeno hitrostjo.

Pri njihovih obravnavah njihovih ljudi tega sploh ne zaslediš, njih napadajo grbine, znaki nas male ljudi pa neprilagojena.....eh.....

Objavljeno

Tebe boli to, da so grozil policaju, pa da se ukrepa, pri drugih pa ne. I get it.

Men je pa vseen komu se...

Nasilnež ima slabo vzgojo in višek energije. Oboje se da uredit, z delom in prevzgojo. Ce pa ne gre na lahno pa bolj na trdo. V Korejo poglej...

Objavljeno
pred 2 urami, Kmet2 pravi:

Dej ne seri!

Razni nasilneži grozijo in pretepajo otroke žene pa je bolj malo od policistov, razen zapisnika in globe se nasilje nadaljuje dokler največkrat ni prepozno.

Ko pa se lotijo njihovega so pa takoj v priporu .....

Fuj.......

Prav tako je z neprilagojeno hitrostjo.

Pri njihovih obravnavah njihovih ljudi tega sploh ne zaslediš, njih napadajo grbine, znaki nas male ljudi pa neprilagojena.....eh.....

Ker že vse veš, verjetno veš tudi, da so to noč zaprli nasilneža s sekiro. In, ker vse veš, veš tudi to, da ga potem obravnava sodišče. Ampak, ker vse veš, veš tudi, da sodišče izreče ukrep. Saj tako ali tako veš, da je sodišče tisto, ki odloča. Tako ali tako veš, da moraš sodišče vprašati, zakaj se odloči, kot se odloči. Pa vsi vemo, da vse to veš. 

Če bi bil priden v šoli, bi tebe napadale grbine in ne ti njih. Ampak, to ti da šola. 

Objavljeno
5 minutes ago, Borutt said:

Ker že vse veš, verjetno veš tudi, da so to noč zaprli nasilneža s sekiro.

A svoje delo ste nardili? Na, zber si medaljo. 

FCA155D1-390B-4536-9E56-FA589A90BAA7.jpeg.1a84b17cf4ccd69e73a98a368620e836.jpeg

Objavljeno
pred 18 minutami, Kugelschreiber pravi:

FCA155D1-390B-4536-9E56-FA589A90BAA7.jpeg.1a84b17cf4ccd69e73a98a368620e836.jpeg

Hvala, da si nas rešil tvoje medalje. 

• Haha 2
Objavljeno
pred 14 minutami, Kugelschreiber pravi:

To sem že napisal, pa bom še enkrat. Parafrizirana izjava celjskega kriminalista, leta nazaj ko je mene in par kolegov oropal takrat znani lokalni narkoman in nasilnež (poleg ostalega sranja, ki ga je par mesecev zganjal naokoli):

Citiraj

Ga bomo šli iskat, itak vemo kdo je in kje je doma. Samo vam ne morem obljubiti da bo ostal v priporu. Mi jih lovimo, preiskovalni sodniki pa jih izpuščajo.

Povedano po domače - Policija lahko kretena vlovi, vrže v lisice, vrže v čuzo za kratek čas. Po tem zadevo prevzame sodstvo, ki je pri nas vedno precej razumevajoče (ponavadi do kretena).

Ta mila obravnava je drugega takratnega kolega (v nepovezanem incidentu) stala praktično vseh zob v ustih. Še cca leto ali raje dve kasneje, ko smo hodili na sodišče potrjevat izjave dane na Policiji je hodil naokoli brez sprednjih zob. So razumevajoči sodniki dobro zrihtali extra delo slovenskim zobarjem. A je za to kriva Policija? Seveda ni.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!