Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 4 minutami, Borutt pravi:

Sem ti že napisal, da morajo biti te površine označene, ker tako piše v tistih tehničnih smernicah, katere si sam prilepil. Boš mogoče sedaj razumel ?

Drugače pojdi težiti povsod, kjer so vozila parkirana v nasprotju s tvojim prepričanjem.  

napisal si , da morajo biti označene..tukaj ni nobenega nestrinjanja z moje strani pa še zmeraj nekaj zapenjaš in podtikaš meni..

ni pa nujno da so označene ..kar ne izključuje predpisa , da se tam ne sme parkirati - neglede na to ali so označbe ali ne..

če niso označene pa so za to nekateri odgovorni in so zaradi tega lahko sankcionirani - kot si sam napisal .. ampak to ne izključuje tistega , da se tam ne sme parkirat neglede na to kaj pravijo talne oznake ali pa ne pravijo , če jih ni..

nepoznavanje zakonov in predpisov pa ne izključuje odgovornosti .. če ti to ni prav pa zanikaj sam svoje besee..

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Bilo je 11 oktober 2016  11.55 Bistro Park  Parkirajo se in nato ustavljajo kakor se jim zahoče.Na koncu pa občanka,ki jih opozori,da tamle nekak ne smejo stati dobi ZJRM položnico za 418€.Bravo POLICIJA!!!

14670679_10209591869145797_5527192825035

Objavljeno
pred 4 minutami, thumper pravi:

napisal si , da morajo biti označene..tukaj ni nobenega nestrinjanja z moje strani pa še zmeraj nekaj zapenjaš in podtikaš meni..

ni pa nujno da so označene ..kar ne izključuje predpisa , da se tam ne sme parkirati - neglede na to ali so označbe ali ne..

če niso označene pa so za to nekateri odgovorni in so zaradi tega lahko sankcionirani - kot si sam napisal .. ampak to ne izključuje tistega , da se tam ne sme parkirat neglede na to kaj pravijo talne oznake ali pa ne pravijo , če jih ni..

nepoznavanje zakonov in predpisov pa ne izključuje odgovornosti .. če ti to ni prav pa zanikaj sam svoje besee..

Nujno je, da so te površine označene. 

Objavljeno
pred 2 minutami, Kmet2 pravi:

Bilo je 11 oktober 2016  11.55 Bistro Park  Parkirajo se in nato ustavljajo kakor se jim zahoče.Na koncu pa občanka,ki jih opozori,da tamle nekak ne smejo stati dobi ZJRM položnico za 418€.Bravo POLICIJA!!!

Temo si zgrešil. Spet. 

Pa to tvojo zgodbo opiši v ustrezni temi, ker to sedanje pisanje je zgodbica za lahko noč, ker je napisana tako, kot nekomu paše. Potrudi se in nam vse predstavi. Pa bomo potem nadaljevali.

Objavljeno
pred 2 minutami, Borutt pravi:

Temo si zgrešil. Spet. 

Pa to tvojo zgodbo opiši v ustrezni temi, ker to sedanje pisanje je zgodbica za lahko noč, ker je napisana tako, kot nekomu paše. Potrudi se in nam vse predstavi. Pa bomo potem nadaljevali.

Glavno da ti nisi nič zgrešil ......:lol1:

Objavljeno
pred 2 minutami, Kmet2 pravi:

Glavno da ti nisi nič zgrešil ......:lol1:

Boš zmogel, kar te prosim ? Ali boš samo nabijal ?

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

Pa dej nehi že nooo :lol1:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 7 minutami, Kmet2 pravi:

Pa dej nehi že nooo :lol1:

Zakaj pa začneš z neko zgodbico za lahko noč ? 

Objavljeno
pred eno uro, Borutt pravi:

Zakaj pa začneš z neko zgodbico za lahko noč ? 

Zgodbica je  od mojega prijatelja varnostnika in imam vse podatke ,samo sem se že navadil ,da je tu na MS razprava s  tabo, kot bi se pogovarjal z robotom , ki so mu naložili program .....zguba časa ....začnem lahko pa kar mi je volja  :cool: 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, Kmet2 pravi:

Zgodbica je  od mojega prijatelja varnostnika in imam vse podatke ,samo sem se že navadil ,da je tu na MS razprava s  tabo, kot bi se pogovarjal z robotom , ki so mu naložili program .....zguba časa ....začnem lahko pa kar mi je volja  :cool: 

Ti nam prodajaš zgodbico, da je občanka dobila kazen za jrm, ker je policiste samo opozorila, da tamle nekak ne smejo stati.

Misliš, da samo jaz mislim, da je s to tvojo zgodbico nekaj narobe oziroma, da manjka veliko podatkov  ?

Objavljeno

nujno - in zapisano - je tudi , da so vsi zaposleni v policiji pošteni..pa niso vsi .. in ne mi zdej s primeri ker veš da je tako..

nujno je tudi ustaviti pri rdei luči pa na nobenem križišču ni označeno da je treba ..zakaj ? ker tako piše v zakonih in predpisih.. nekaterih se učimo , nekaterih pač ne ..

Objavljeno (popravljeno)
pred 36 minutami, thumper pravi:

nujno - in zapisano - je tudi , da so vsi zaposleni v policiji pošteni..pa niso vsi .. in ne mi zdej s primeri ker veš da je tako..

nujno je tudi ustaviti pri rdei luči pa na nobenem križišču ni označeno da je treba ..zakaj ? ker tako piše v zakonih in predpisih.. nekaterih se učimo , nekaterih pač ne ..

Zdaj pa že pretiravaš pa še slab primer si dal. Pri vsakem križišču imaš oznake (znak za semafor, v primeru nedelujočih semaforjev oz. rumene utripajoče luči pa veljajo drugi znaki, ki so prav tako tam - stop znak ali prednostna cesta). Raje nehaj. Če se nekaterih učiš, nekaterih pa ne, pa ni problem policista. Npr., od nekdaj mi govorijo, da je vožnja v neprimerni obutvi ali pa celo brez obutve kazniva, zato sem to vedno vzel kot dejstvo. Ampak, jaz ne najdem člena, ki bi to tudi dejansko potrdil. Lahko potrdiš @Borutt?

In Borutt, kokrkol mi je velikokrat smotan (oz. se pač v veliko zadevah ne strinjam z njim), nikoli ni zanikal, da so cvetke tudi pri njih.

Popravljeno . Popravil Arzen
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Thumper kje si ispit kupu???

Objavljeno
pred 10 urami, Borutt pravi:

Ne , ker je razprava s teboj tu na MS podobna razpravi z robotom , kateremu so naložili programsko opremo .......

pred 15 minutami, gusar pravi:

Thumper kje si ispit kupu???

Pr men :lol1: rabiš ?

• Všeč mi je 3
Objavljeno

A ni kul, da Borutt predstavlja pravi pogled policistov? :)

Objavljeno (popravljeno)

tako kot je Vujo rekel 1. ima šef (policaj) vedno prav! 2. če ti ni kaj jasno pojdi nazaj na točko 1.  če tudi nima prav!:lol1:

Popravljeno . Popravil solorider
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 52 minutami, Kmet2 pravi:

Ne , ker je razprava s teboj tu na MS podobna razpravi z robotom , kateremu so naložili programsko opremo .......

Potem te bom označil za lažnivca, ker širiš informacijo, da so policisti občanki napisali kazen, ker jih je opozorila, da tamle nekak ne bi smeli stati. Dopolni zgodbico z manjkajočimi podatki ali pa vse skupaj zbriši. 

Ne vem pa ali počneš to iz nevednosti ali iz škodoželjnosti. 

Objavljeno
pred 1 uro, Kmet2 pravi:

Sej pol se pa ne čudim zakaj ne ve, kaj pomeni rdeča na samaforju.Tacgale k si trumpu prodav sigurn ne.:yawn:

Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, Borutt pravi:

Potem te bom označil za lažnivca, ker širiš informacijo, da so policisti občanki napisali kazen, ker jih je opozorila, da tamle nekak ne bi smeli stati. Dopolni zgodbico z manjkajočimi podatki ali pa vse skupaj zbriši. 

Ne vem pa ali počneš to iz nevednosti ali iz škodoželjnosti. 

Veš , po domače mi dol visi kaj si ti ali pa kdo drug misli o meni , to je vaš problem ! Ljudje , ki me poznajo vejo ,da je tvoj zgornji zapis brca v temo , zato tukaj zaključujem s teboj .

In ne repliciraj mi ,kar se te ne tiče , ker ti nisi policija ampak samo policaj v patrulji in res ne vem kje vse se najdeš .....zase se brigej , boš mel dosti dela .......

lp

Popravljeno . Popravil Kmet2
Objavljeno
pred eno uro, Kmet2 pravi:

Veš , po domače mi dol visi kaj si ti ali pa kdo drug misli o meni , to je vaš problem ! Ljudje , ki me poznajo vejo ,da je tvoj zgornji zapis brca v temo , zato tukaj zaključujem s teboj .

In ne repliciraj mi ,kar se te ne tiče , ker ti nisi policija ampak samo policaj v patrulji in res ne vem kje vse se najdeš .....zase se brigej , boš mel dosti dela .......

lp

Spet si se pokazal in dokazal v vlogi nabijalca in nakladača. In spet so to vsi videli. 

Prodajaš nam neko zgodbico, s katero želiš očrniti policiste, saj si napisal samo tisto, kar je tebi pasalo. Ampak resnica je verjetno nekje drugje. 

Ker pa marsikoga zanima tista kazen, bom napisal, da takšno opozorilo ne more biti prekršek in, kot takšno ne more biti sankcionirano. Torej nam Kmet spet neke svoje zgodbice prodaja. Če bi bil vsaj malo zainteresiran za prikaz dejanskega stanja, bi napisal še kakšen podatek, za katerega sem ga prosil. Sedaj si lahko sami preberete, koga zanima dejansko stanje in, kdo pljuva čez drugega. 

Objavljeno
pred 15 urami, Kmet2 pravi:

pa kaj

kar na cesti so stali s avtom ?

Objavljeno
pred 14 minutami, stuhec pravi:

pa kaj

kar na cesti so stali s avtom ?

ne, to je fotomontaža, gospa zavaja. :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 59 minutami, Borutt pravi:

Da ne boš rekel, da nisi vedel. 

(3) Osebne izkaznice državljan ne sme zastaviti za zavarovanje koristi ali pravice. Druga oseba ne sme vzeti tuje osebne izkaznice za zavarovanje koristi ali pravice.

(1) Z globo od 400 do 830 eurov se kaznuje za prekršek posameznik, ki:

.      svojo osebno izkaznico zastavi ali vzame tujoosebno izkaznico z namenom zavarovanja kakšne koristi ali pravice (tretji odstavek 3. člena);

torej..sam vprašam, zakaj pa potni list, ali osebno moramo vedno oddati v hotelu, motelu?

Objavljeno
pred 8 minutami, DAMI34 pravi:

torej..sam vprašam, zakaj pa potni list, ali osebno moramo vedno oddati v hotelu, motelu?

V Sloveniji ? 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!