Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 17 minutami, gretzky pravi:

To je tudi meni včeraj padlo v oči. Policist v prostem času. :D 

Si mogoče to mislil ? 

(1) Policisti morajo tudi zunaj delovnega časa preprečevati nezakonita dejanja ter opravljati druge policijske naloge, če je zaradi nezakonitega dejanja ali splošne nevarnosti neposredno ogroženo življenje, zdravje, osebna varnost ali premoženje.

(2) V drugih primerih smejo policisti zunaj delovnega časa opravljati policijske naloge, če v uniformi neposredno zaznajo kršitev predpisov in če je glede na okoliščine treba ukrepati takoj.

(3) Policisti ne smejo opravljati policijskih nalog v primerih iz prejšnjega odstavka, če so sami udeleženi v takem dogodku.

(4) O opravljanju policijskih nalog zunaj delovnega časa morajo policisti takoj seznaniti vodjo policijske enote, v katero so razporejeni.

Objavljeno

Eno vprašanje.

Bom razložil na primeru da bo bolj jasno.

Zadnje čase sem veliko v Bohinju, občasno paše na hitro not pa ven iz vode se malo ofrišat. Parkiram ponavadi v gozdičku ob cesti na J strani jezera, čeprav so table za prepovedano parkiranje in ob poteh ki peljejo notri v gozdiček je tabla za prepovedan promet, kazni še nisem dobil, prav tako noben od drugih motorjev parkiranih na ta način, medtem ko avtomobili so ponavadi vsi polimani. Redar tam kar redno dela obhode in vseeno me mal srt prime vsakič ko mim pelje kdaj se bo vtaknil še v tiste bicikle, ki niso nobenmu napot.

Kako je če tablico dol vzamem? Po logiki pol nima na kaj pisat kazni...:hmm:

Objavljeno
pred 1 minuto, Xebec pravi:

Eno vprašanje.

Bom razložil na primeru da bo bolj jasno.

Zadnje čase sem veliko v Bohinju, občasno paše na hitro not pa ven iz vode se malo ofrišat. Parkiram ponavadi v gozdičku ob cesti na J strani jezera, čeprav so table za prepovedano parkiranje in ob poteh ki peljejo notri v gozdiček je tabla za prepovedan promet, kazni še nisem dobil, prav tako noben od drugih motorjev parkiranih na ta način, medtem ko avtomobili so ponavadi vsi polimani. Redar tam kar redno dela obhode in vseeno me mal srt prime vsakič ko mim pelje kdaj se bo vtaknil še v tiste bicikle, ki niso nobenmu napot.

Da te bo še malo bolj prijelo :lol1:. Nekaj sem namerno izpustil. Ravno zaradi "še bolj prijelo" :jezik:. Po logiki bo nekdo pogledal številko šasije in ugotovil vse mogoče. Nisi pomislil na to možnost ? 

56.  »zapuščeno vozilo« je motorno ali priklopno vozilo, parkirano na javni cesti ali na nekategorizirani cesti, ki se uporablja za javni cestni promet ali na drugi javni površini, ki ni namenjena prometu vozil in nima registrskih tablic ali ni registrirano več kot 30 dni in ni nerabno ali zavrženo motorno vozilo, ki mu je življenjska doba iztekla zaradi poškodb, starosti ali drugih razlogov in je zaradi tega postalo odpadek po merilih iz predpisa, ki ureja ravnanje z odpadki;

(2) V primeru, da pooblaščena uradna oseba najde zapuščeno vozilo, namesti nanj pisno odredbo, s katero se naloži odstranitev vozila ...

Objavljeno
pred 5 minutami, Borutt pravi:

Da te bo še malo bolj prijelo :lol1:. Nekaj sem namerno izpustil. Ravno zaradi "še bolj prijelo" :jezik:. Po logiki bo nekdo pogledal številko šasije in ugotovil vse mogoče. Nisi pomislil na to možnost ? 

56.  »zapuščeno vozilo« je motorno ali priklopno vozilo, parkirano na javni cesti ali na nekategorizirani cesti, ki se uporablja za javni cestni promet ali na drugi javni površini, ki ni namenjena prometu vozil in nima registrskih tablic ali ni registrirano več kot 30 dni in ni nerabno ali zavrženo motorno vozilo, ki mu je življenjska doba iztekla zaradi poškodb, starosti ali drugih razlogov in je zaradi tega postalo odpadek po merilih iz predpisa, ki ureja ravnanje z odpadki;

(2) V primeru, da pooblaščena uradna oseba najde zapuščeno vozilo, namesti nanj pisno odredbo, s katero se naloži odstranitev vozila ...

Dobra.

Papir prenese marsikaj, v praksi pa to zgleda tako da je v okolici poslovne cone, kjer delam, ene 5 zapuščenih kombijev in avtov že več kot 1 leto, ki jih noben ne povoha, pa se redarji in policaji mem vozjo vsak dan.

Objavljeno
pred 50 minutami, Xebec pravi:

Dobra.

Papir prenese marsikaj, v praksi pa to zgleda tako da je v okolici poslovne cone, kjer delam, ene 5 zapuščenih kombijev in avtov že več kot 1 leto, ki jih noben ne povoha, pa se redarji in policaji mem vozjo vsak dan.

Pokliči redarje. Bodo takoj prišli. 

Objavljeno

Jest bi tud biv policist v prostem času. Kje se to zrihta?

• Haha 2
Objavljeno
pred 1 uro, Xebec pravi:

... s kamnom al pa avtomobilskim ključem (če nima ravno žeblja pri roki) ti napiše na lak na rezervoarju...al pa s pipcem vreže kak sestavek v skaj na sedežu....

Objavljeno

...ko sem se spet zčel po dolgem oglašati na MS, me mika, da se ne bom več. Za vedno.

...matr ste pikolovski.....zaradi napačno postavljene vejice v besedilu bi začeli s tretjo svetovno vojno...

Ta "policist v prostem času" se res malce čudno sliši... je malce nerodno napisano,  vendar če tega stavka ne bi vzeli iz konteksta, bi vsak normalen človek razumel, da je mišljeno, da je policist v prostem času zasačil prekrškarja.

Na... pa smo spet tam.  :lol1::slap:

...ampak, če se v take stvari vtikaš in predstavljaš po pravniško ....itak nikoli ne prideš do konca...ali pa si stvar predstavljaš po svoje, kakor ti odgovarja.

Objavljeno
pred 2 minutami, Zivnorc pravi:

...ko sem se spet zčel po dolgem oglašati na MS, me mika, da se ne bom več. Za vedno.

...matr ste pikolovski.....zaradi napačno postavljene vejice v besedilu bi začeli s tretjo svetovno vojno...

Ta "policist v prostem času" se res malce čudno sliši... je malce nerodno napisano,  vendar če tega stavka ne bi vzeli iz konteksta, bi vsak normalen človek razumel, da je mišljeno, da je policist v prostem času zasačil prekrškarja.

...ampak, če se v take stvari vtikaš in predstavljaš po pravniško ....itak nikoli ne prideš do konca...ali pa si stvar predstavljaš po svoje, kakor ti odgovarja.

:friend1:

v kr'neki se cist fajn zastopimo......:lol1:

Objavljeno

Lohk se mal hecamo, pa se mamo fajn. Lohk pa vsako stvar zakompliciramo pa se mamo grdo. Vsak sam sebi greni življenje. 

No jest sm vesel, da si se vrnil. Pogrešam tvoj humor!

Objavljeno

Moram tole napisat in ne potrebujem nikakršnih komentarjev, sploh ne od policajev.

V petek je sinova prijateljica preprečila hud izid prometne nesreče, saj se je z avtom umaknila s ceste na bankino. Kljub temu je pijani mopedist priletel v njo in se lažje poškodoval. V krvi je imel dozo preko vseh meja. Ni imel čelade in je znani prekrškar. Na licu mesta so bili reševalci, gasilci in po štiridesetih (40) minutah tudi policaji. Le ti so postopek zaključili po dveh urah. Vse lepo in prav, če ne bi včeraj prišli k punci na dom in ji izrekli kazen za 120 evrov, ker naj ne bi smela zapeljati na bankino. Ne bi rad užalil kakšne živali. Ampak kar je preveč je pa preveč. Ne morem se sprijaznit s tem in menim, da so policaji eni navadni inkasanti z najnižjim možnim IQ. Punca in njeni starši se ne bodo pritožili, saj ne vidijo smisla. 

Objavljeno
pred 1 minuto, tomash pravi:

Moram tole napisat in ne potrebujem nikakršnih komentarjev, sploh ne od policajev.

V petek je sinova prijateljica preprečila hud izid prometne nesreče, saj se je z avtom umaknila s ceste na bankino. Kljub temu je pijani mopedist priletel v njo in se lažje poškodoval. V krvi je imel dozo preko vseh meja. Ni imel čelade in je znani prekrškar. Na licu mesta so bili reševalci, gasilci in po štiridesetih (40) minutah tudi policaji. Le ti so postopek zaključili po dveh urah. Vse lepo in prav, če ne bi včeraj prišli k punci na dom in ji izrekli kazen za 120 evrov, ker naj ne bi smela zapeljati na bankino. Ne bi rad užalil kakšne živali. Ampak kar je preveč je pa preveč. Ne morem se sprijaznit s tem in menim, da so policaji eni navadni inkasanti z najnižjim možnim IQ. Punca in njeni starši se ne bodo pritožili, saj ne vidijo smisla. 

Pošlji mi plačilni nalog (obe strani) na zasebno. Ker tukaj bomo samo toplo vodo odkrivali. 

Objavljeno

Čudno, me zamima razplet....kršitev 37. čl. ZPrCP?

Objavljeno

37. člen
(vožnja z vozilom po cesti)

(uradno prečiščeno besedilo)

(1) Voznik mora voziti po cesti ali delu ceste, ki je namenjen prometu tiste vrste vozil, ki ji pripada njegovo vozilo.

(2) Voznik mora voziti po desnem smernem vozišču oziroma desni kolesarski stezi oziroma desnem kolesarskem pasu na pločniku glede na dovoljeno smer vožnje. Na dvosmerni kolesarski stezi mora voziti po desni strani steze.

(3) Na smernem vozišču brez označenih prometnih pasov morajo voziti vozniki po desni strani smernega vozišča na takšni oddaljenosti od njegovega roba, da poteka promet varno in neovirano.

(4) Z globo 40 eurov se kaznuje za prekršek voznik, ki ne potrebuje vozniškega dovoljenja, ki ravna v nasprotju z določbami tega člena.

(5) Z globo 120 eurov se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila, ki ravna v nasprotju z določbami tega člena.

Lahko so pa po sledovih oz. mestu trčenja ugotovli, da je vozila po levi...sekala ovinek.

naj pove ali je na pl. nalogu kršitev 37/5-2 ali 37/5-3 čl. ZPrCP

Objavljeno
pred 3 urami, skalar36 pravi:

Jest bi tud biv policist v prostem času. Kje se to zrihta?

brez veze, je bolje bit pozabljiv sodnik (ki izloči vse kar so policaji nabrali), vpraš Jankoviča :P 

Objavljeno
pred 2 urami, Zivnorc pravi:

sej ti pravim, ja, vejica je v SLO hud probem.

Sem slišal danes na radiu dve novici:

1. policija ujela serijskega roparja koles (pizda sm mislu najmanj morilca)

si prebral a ne, kakor sem napisal

2. sodnica zavrnila vse prisluhe, ki jih je policija zbrala ob ovadbi Jankoviča.(bla bla zaradi tožilke, ki je zamudila, bla bla)

Men je res žalostno, kakšen je domet organov pregona :(

pred 2 urami, dr.looney pravi:

:friend1:

v kr'neki se cist fajn zastopimo......:lol1:

ni res, tm se velikokrat bunkate, sm vidu :ras:

Objavljeno
pred 14 minutami, DAMI34 pravi:

......

ni res, tm se velikokrat bunkate, sm vidu :ras:

..... ti pa tut se nisi slisal za SM.....:lol1:

A te mal, da naus fous.....:twak:.....:jezik:

Objavljeno
pred 6 minutami, dr.looney pravi:

..... ti pa tut se nisi slisal za SM.....:lol1:

A te mal, da naus fous.....:twak:.....:jezik:

STOP Policija :P

Objavljeno
pred 6 urami, skalar36 pravi:

Lohk se mal hecamo, pa se mamo fajn. Lohk pa vsako stvar zakompliciramo pa se mamo grdo. Vsak sam sebi greni življenje. 

No jest sm vesel, da si se vrnil. Pogrešam tvoj humor!

Ojla...tisto, kar sem napisal prej, ni letelo nate. Vem, kdaj se nekdo šali... ;)

Objavljeno
26 minutes ago, Zivnorc said:

Ojla...tisto, kar sem napisal prej, ni letelo nate. Vem, kdaj se nekdo šali... ;)

JST TE MAM TUD RAD :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, ludiluka pravi:

JST TE MAM TUD RAD :winkiss:

Zate tako ali tako vemo, da ne maraš punc :lol1::jezik:.

Aja, stop policija :lol1::jezik:.

Popravljeno . Popravil Borutt
Objavljeno
50 minutes ago, Borutt said:

Zate tako ali tako vemo, da ne maraš punc :lol1::jezik:.

Aja, stop policija :lol1::jezik:.

Pomoje jih moti tretje oko 

IMG_1012.JPG

Objavljeno

teb če bi lula sred čela rasla bi si lahko vsak jajc z drugim jezikom lizou... 

take bi morala policiha ustaut pa kaznovat zaradi mnogoglednosti..

Objavljeno

Po zavarovalniško ga ni ukradel!

Zavarovalnica ti tudi z kaskim ne priznava kraje v primeru,da si v avtu pustil ključe!

TO ni kraja ampak napaka policista,ker ni ustrezno skrbel za službene reči!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!