Skoči na vsebino

HONDA servisi in splošno

Priporočene objave

Objavljeno
30 minutes ago, DAMI34 said:

Ker o dotičnem modelu ni odprte teme lahko tule vprašaš, pa se bo kak lastnik javil, če sploh obstaja. Za vsako vprašanje ne odpiramo novih tem.

Hvala, se opravučujem za nevšečnosti. Sm mal okol pogledu pa nism lihk najdu kakršnih pravil. :D

• Všeč mi je 1
Objavljeno

@Yems za testno voznjo lahko vzames tudi CB650R. je isti motor v naked obliki. edino mal drugacna pozicija bo zaradi balance.

pa jaz osebno bi skoraj raje gledal namenske A2 motorje, kot pa zablokirane A motorje. jaz mam naked varianto in ne vem kaj blokada naredi ampak cel smisel tega motorja so 4je cilindri, ki se visoko zavrtijo. blokada pomoje unici dosti tega uzitka. kitajci (cfmoto, kove) mislim da majo A2 sportake v ponudbi.

Objavljeno (popravljeno)
7 minutes ago, Ragezor said:

@Yems za testno voznjo lahko vzames tudi CB650R. je isti motor v naked obliki. edino mal drugacna pozicija bo zaradi balance.

pa jaz osebno bi skoraj raje gledal namenske A2 motorje, kot pa zablokirane A motorje. jaz mam naked varianto in ne vem kaj blokada naredi ampak cel smisel tega motorja so 4je cilindri, ki se visoko zavrtijo. blokada pomoje unici dosti tega uzitka. kitajci (cfmoto, kove) mislim da majo A2 sportake v ponudbi.

Hvala za nasvet.

Sicer sem te opcije ze premislu, in se mi financno bl splaca samo zaklenjenga kupt in naceloma, kolikor vem, ni vecje razlike v obcutku.

To pa da grem testirat CB650 je ravno zaradi razlik v ravnotezju in obcutku meni brezmiselno.

Hvala za menje :D

Popravljeno . Popravil Yems
Objavljeno

cb je isti motor kot cbr. cbr ma namesto balance clip one. torej bo samo pozicija malo spremenjena (bolj bos nagnjen naprej). agregat, sasija, etc. to je vse enako tako da se motorja peljeta enako.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
19 minutes ago, Ragezor said:

cb je isti motor kot cbr. cbr ma namesto balance clip one. torej bo samo pozicija malo spremenjena (bolj bos nagnjen naprej). agregat, sasija, etc. to je vse enako tako da se motorja peljeta enako.

Fer, osebno rajs istga sprobavam k ga mislm kupvat, ni presenecenj

Objavljeno
1 hour ago, Ragezor said:

To je res.  Pa ni res.  Rogovila nardi tolk razlike da nisem mogu verjet. Vecino lajfa sem vozil klipone, ko pa sem rs660 in tuono 660 probal iz oci v oci...sem ugotovil da so kliponi totaln pain, oziroma, faking hitro postajam starikav 🤣

• Haha 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!