Mihai Objavljeno Avgust 3, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2023 Pozdrav Ker sem friški motorist bi vprašal za mnenje, nasvet, kateri servis oz. mehanika, (ki zna kaj več kot pa samo olje in filtre menjavat) priporočate za Hondo. Bolj točno za Honda X ADV 750, 2023. Hvala
bankir Objavljeno Avgust 4, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2023 pred 13 urami, Mihai pravi: Pozdrav Ker sem friški motorist bi vprašal za mnenje, nasvet, kateri servis oz. mehanika, (ki zna kaj več kot pa samo olje in filtre menjavat) priporočate za Hondo. Bolj točno za Honda X ADV 750, 2023. Hvala mehanik Iztok na Letališki cesti v Ljubljani
knedl Objavljeno September 22, 2023 Opozori Objavljeno September 22, 2023 Kaj pa kak dober serviser za Hondo v okolici Maribora.
tomash Objavljeno September 29, 2023 Opozori Objavljeno September 29, 2023 Pozdravljeni. Rabim vplinjač za Hondo CB400N. Ima kdo naprodaj oziroma pozna kdo koga bi bi to imel?
MiNa Objavljeno September 30, 2023 Opozori Objavljeno September 30, 2023 Ob 3. 8. 2023 ob 20:34, Mihai pravi: Pozdrav Ker sem friški motorist bi vprašal za mnenje, nasvet, kateri servis oz. mehanika, (ki zna kaj več kot pa samo olje in filtre menjavat) priporočate za Hondo. Bolj točno za Honda X ADV 750, 2023. Hvala Kaj več kot si opisal, pri novem motorju vsaj nekaj 10Kkm niti ne bo potrebno. LP Varno in SREČNO!!
knedl Objavljeno Oktober 23, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2023 Ma starejši motor Honda Deauville 650. Po prihodu iz dopusta mi je motor pri spuščenem zaugu prešel prvo na 2500 obratov pol pa na 4000 obratov. Sedaj je motorje pri tretjem mehaniku pa nič ne izgleda da bojo našli napako. To se dogaja ko se zagrete na delovno temperaturo. Ali ima kdo kako izkušnjo z tem? Hvala za vsak nasvet. L.p
MotoMucek77 Objavljeno Avgust 21 Opozori Objavljeno Avgust 21 Zdravo, me je zanimalo če kdo ve ali se elektronsko blokado da odstraniti doma, vem da ima pod keslom tist črni čep z oringom za omejitev pretoka zraka oz. Pritiska. Ali je to tudi kaj v elektroniki ali je to vse? In če je kako bi se dalo to ven z kakim programom? Hvala že naprej za odgovore :D
DAMI34 Objavljeno Avgust 21 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21 pred 43 minutami, MotoMucek77 pravi: Zdravo, me je zanimalo če kdo ve ali se elektronsko blokado da odstraniti doma, vem da ima pod keslom tist črni čep z oringom za omejitev pretoka zraka oz. Pritiska. Ali je to tudi kaj v elektroniki ali je to vse? In če je kako bi se dalo to ven z kakim programom? Hvala že naprej za odgovore tako vprašanje je najbolje postaviti v pravo temo o določenem modelu motorja.
Luka66 Objavljeno November 7 Opozori Objavljeno November 7 HONDA bo končno dala na trg..... nekaj povsem novega 👍🙂 https://www.motorcyclenews.com/news/2024/november/honda-v3/ DAMI34 1
Luka66 Objavljeno November 7 Opozori Objavljeno November 7 (popravljeno) pred 1 uro, Luka66 pravi: HONDA bo končno dala na trg..... nekaj povsem novega 👍🙂 https://www.motorcyclenews.com/news/2024/november/honda-v3/ Že na "prvo žogo" mi je ta tehnično tehnološka noviteta všeč, sploh ker je od Honde 😉 Popravljeno November 7. Popravil Luka66 DAMI34 in Gricko 2
DAMI34 Objavljeno November 7 Avtor Opozori Objavljeno November 7 i like kompresssoooorrrrr H2 je neverjeten s tem pihalom. Agregat V3 al pa V2+1 bo bolj pošteno. Zanimivo.
Luka66 Objavljeno November 7 Opozori Objavljeno November 7 pred 1 uro, DAMI34 pravi: i like kompresssoooorrrrr H2 je neverjeten s tem pihalom. Agregat V3 al pa V2+1 bo bolj pošteno. Zanimivo. Jp trojček je vedno zanimiv... npr. 1M+2FM sam treba pazit na obrate, da ni prehitro cagr na rdečih obratih 🤪 DAMI34 1
Clasic Objavljeno pred 17 urami Opozori Objavljeno pred 17 urami Zdravo, Nekaj si kot novi bodoči (vsaj upam) lastnik honde ne znam razložiti. Ob obisku enega od uradnih serviserjev in prodajalcev motornih koles Honda sem zaprosil za preveritev VIN št. motorja. Sicer prijazen možakar, (tudi znanec motorist) mi je po vpogledu v računalnik sicer povedal določene (splošne) podatke o motorju in servisih, vendar samo za tiste servise in opravila,ki so bila izvedena na tem servisu, podatkov o servisih ostalih pooblaščencev pa ni. Torej zanima me ali uradni serviserji Honde nimajno enotene evidence oz. vpogleda v mrežo Honda servisov oz. ali vsak pooblaščenec vodi svojo evidednco nedodvisno od drugoh.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se