RobiRoberto Objavljeno Februar 4, 2017 Deli Objavljeno Februar 4, 2017 (popravljeno) Naslov teme bi bil lahko tudi "Kako najceneje do svojega bemflna ... Ker je to maketa mopeda in ker me imajo na većini drugih forumov "kje težem" že "pon kufr", sem se odločil,, da bom sestavljanje BMW-ja objavil kat tukaj = kr' neki ... V Kranju obstaja "ustanovo" Korak za korakom. Namenjena je osebam "z omejitvemi" ... Upanje: Škatla in njena vsebina: 603 sestavni deli: Danes dopoldne: Popravljeno Februar 4, 2017. Popravil RobiRoberto ciciban 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carlo Objavljeno Februar 4, 2017 Deli Objavljeno Februar 4, 2017 LEGO BMW R 1200 GS Adventure / Instructions ciciban 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 5, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 5, 2017 ... ... ... ITAK !!! Poizkus objave pred kosilom mi ni uspel in upam, da mi sedaj bo, "ker sem bolj pri močeh" ... https://www.youtube.com/watch?v=KzYLpqmYbnE&feature=youtube ciciban, Bmflar in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 6, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 6, 2017 Ker je danes "nekaj težkega v zraku", je bila ura in pol sestavljanja kar dovolj za današnje dopoldne ... VS800 in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 6, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 6, 2017 ... TO JE TO !!! ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 6, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 6, 2017 , , KARDAN ŠE VEDNO DELUJE , , GoBobi in Quest 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 7, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 7, 2017 Ne vem zakaj, toda imam občutek, da je bilo to kar sem sestavil do sedaj težje, kakor sestavljanje alternativnega modela ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 7, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 7, 2017 (popravljeno) + = + "Razmišljam, da bi se vpisal med profesionalne fotografe NATINAL GEGRAPHIC" ... Popravljeno Februar 7, 2017. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 7, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 7, 2017 cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 8, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 8, 2017 = + = koliko sem sestavil danes dopoldne = zopet več kot 50 fotografij = BMW je že na kolesih in podprt s "parkirno nožico" (?). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 8, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 8, 2017 (popravljeno) Moja matematika in windows računalnik sta izračunala, da je maketa Legovega BMW-ja v merilu 1 : 6,6 , "po domače" 1 : 6. Popravljeno Februar 8, 2017. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 9, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 9, 2017 Danes sem bil priden, ker sem kančal BMW-ja in naredil "samo" 30 fotografij ... Še "fotosižn" in potem boste imeli mir pred Robertotom ... bmwslo, cikadina, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Februar 9, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Februar 9, 2017 (popravljeno) Sestavil sem ga v šestih dneh ... Vendar sem moral preveriti, kdaj sem objavil prvi prispevek, ker mi moj spomin brez preverjanja dneva prve objave, ni omogočil preveriti, koliko dni sem ga sestavljal ... Vrtita se obe kolesi, levo - desno se premika krmilo in sprednje kolo, pospravi se "parkirna tačka", delujejo vsi amortizerji, vidi se premikanje obeh batov in pokrovi vseh reh "kufrov" se odpirajo ... "Fotosižn" ... Popravljeno Februar 9, 2017. Popravil RobiRoberto GoBobi, Bmflar, maus in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se