pik1 Objavljeno Julij 26, 2022 Opozori Objavljeno Julij 26, 2022 pred 35 minutami, Frenk 67 pravi: A vama je treba? 😳 . ... ni nama treba ... ... glih zato pa paše 🤣 RobiRoberto, DAMI34 in Frenk 67 1 2
Satao Objavljeno Julij 26, 2022 Opozori Objavljeno Julij 26, 2022 (popravljeno) @pik1..hude fotke…👏👏👏…mal tist KTM kvari sceno…😝..a bo za zdržat.. a te @DAMI34 se ni preprical v oiler…🤔 Popravljeno Julij 26, 2022. Popravil Satao pik1 in DAMI34 1 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 26, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 26, 2022 (popravljeno) . ... danes ... sedemstošestintrideset levih in osemstotrinajst desnih ovinkov po Durmitorju 😮 ... prekruzala sva lep del pokrajine ... 😍 obiskala nekaj jezer ... od takih, ki imajo vodo, do takih, kjer vode nisem videl niti za en štamperle 😮 Odpeljala sva t.i. "Panoramic road no. 2" ... Začela sva iz Žabljaka, vozila v družbi mnogokaterih živali ob cesti, kakor tudi po cesti, na Vražje jezero, vmes pregledala nahitro stanje sedežnice na smučišču, obiskala Kanjon Sušice, Sušičko jezero, Crvičko polje ... in vse dol do Tare ... kjer mi je pa že spet skor rit stran odpadla ... pa sploh ne zarad števila prevoženih kilometrov, kot zaradi nabijanja po tistih razjebanih asfaltkih 😮 ... ker sva imela tudi danes za prespat še vedno isto hiško na Žabljaku, sva morala pač do "doma" prevozit spet še "ene par ovinkov" nazaj ... tko da ... jih imam za danes že res prav vrh glave ... 😮 kakorkoli ... vse z vsem ... še en simpatičen dan na Durmitorju 😊 Popravljeno Julij 26, 2022. Popravil pik1 Frenk 67, kaizer, misko1 in 17 others 17 2 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 26, 2022 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 26, 2022 Sem razmišljal, da bi tale posnetek dal v temo zlo domače živali 😁 Kakorkoli tega na naslednji fotki je bilo na pretek. Prvih 5 do 6 ur še paše kot pravi kolega, potem pa ima človek počasi dovolj 🤣 K sreči Črnogorci niso lih od muh, pa ima skoraj vsak ovinek 'mjesto za odmor*. Da sediš in občuduješ lepote narave. Sicer pa okrog lepot, ja zelo lepi konci, pa čudovite temperature..je kar za obiskat te kraje. FACO, bajkr88, Scarabeo 500 in 19 others 20 1 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 27, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 27, 2022 (popravljeno) ... danes malo bolj zgodnji zajtrk ... in kakšno urco prej kot običajno odhod iz Durmitorja. Po nočnem deževju sva odpeljeva po skoraj suhih cestah v dokaj svežih 17 stopinj. 👍🙂 Lahko bi rekel, da sva imela danes tako imenovani "tranzit" .... do Gusinj. Običajno poslušam tiste "tastare" motoriste, ko vozijo tranzit ... da ga vozijo seveda po avtocestah ... po tri štiri in več pasovnicah ga žgejo po več ur skupaj do nezavesti ... ...midva sva danes ravno tako odpeljala svoj "tranzit". Samo da je najin tranzit potekal po eni najbolj poflikani cestni povezavi med Žabljakom in Gusinjami ... flikca pri flikci, pa spet mal večja flika, pa za popestritev takoj za ovinkom še kakšna "manjša luknjica" v asfaltu ... tko da nama kljub "tranzitu" tudi danes ni bilo prav dolgčas. 😁 V Gusinjah sva se kot vedno smjestila na običajni lokaciji, pri prjatlu Semirju v "Kuli" ... sedaj pa 😮 mah, saj najbrž že veste, kaj lahko sledi od tega trenutka dalje 🤣 Popravljeno Julij 27, 2022. Popravil pik1 szec, markII, Zivnorc in 16 others 18 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 27, 2022 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 27, 2022 Vtisnu 😁 Satao, RobiRoberto, szec in 10 others 11 1 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 28, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 28, 2022 (popravljeno) ... danes zjutraj iz Gusinja, pogled proti Albanskemu gorovju še v megli ... midva pa že v "službi" ... vsak svojemu teličku navijava ušesa na polno ... proti albanski meji ... ja po kaj le, je bilo treba še tja ??? 😮 jasno, SH20 je čist preblizu Gusinj, da ne bi na hitro odpeljala še to legendarno pisto 😁 ... pa sej je vseeno, če že nimava cestakov za dirkat tam gor in dol, imava pa zato veliko volje ... tako za šodr in off road, kot za mal navijanja po krivincah 😁 ... bilo je dovolj rejsanja ... greva naprej ... do Nikšića ... mimo glavne avtobusne postaje 😁 ... in potem spet v "hribe" ... na sicer že nekaj let nazaj obiskano Kapetanovo jezero ... ampak jest trdim, da kar je fajn, se splača večkrat ... pa naj bo to karkoli že 😁 ... lahko sva stestirala spet vsak svoje gume ... tokrat po ostrih skalah in šodru ... vse do današnje končne destinacije ... zares kičastega ... Kapetanovega jezera. Da bo offroad atmosfera še bolj popolna, se na vrhu pozdraviva še z dvema Mađaroma, ki sta se šla "malo bolj" resen TET ... gor sta pripeljala iz vzhodne ... baje na polno hard smeri ... ampak ... zame je katerakoli stran čist zadost na hard ... tko da ... ja, mogoče, ko odrastem, odpeljem še kakšno drugo smer 😁 ... uglavnem z mojim malim modrecem sem iz dneva v dan bolj zadovoljen ... gre v hrib, gre v šoder, gre po njivah, gre po hostah ... izredno lepo se ga pelje pa tud po čist resnih ovinkih ... tko da ... ja, danes zvečer si bom spet že samo zaradi tega lahko z razlogom privoščil "eno" zasluženo pivo 🤣 Popravljeno Julij 28, 2022. Popravil pik1 Quest, markII, mladench in 20 others 21 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 28, 2022 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 28, 2022 Izčrpen potopis kolega 😁. Lep dan je bil, znosne temperature in dva fina punkta. Sh20 z dirkanjem na Grabomske ovinke in jugijagi na Kapetanovo. Sem se pri tem spomnil matranja na z900 pred leti, da sem gor zlezel in se smejal pod čelado sedanjim užitkom šoderblatanja 😁 Satao, Loba, RobiRoberto in 16 others 17 1 1
Kugelschreiber Objavljeno Julij 28, 2022 Opozori Objavljeno Julij 28, 2022 33 minutes ago, DAMI34 said: Izčrpen potopis kolega 😁. Lep dan je bil, znosne temperature in dva fina punkta. Sh20 z dirkanjem na Grabomske ovinke jugijagi na Kapetanovo. Sem se pri tem spomnil matranja na z900 pred leti, da sem gor zlezel in se smejal pod čelado sedanjim užitkom šoderblatanja 😁 A se v vsa ta jezera sme vržt teleščk?
DAMI34 Objavljeno Julij 29, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Julij 29, 2022 Ob 28. 7. 2022 ob 22:44, Kugelschreiber pravi: A se v vsa ta jezera sme vržt teleščk? Sme. Nekje je mraz, nekje mal manj. Ampak ja. Na sploh 4x4 turizem cveti še v teh koncih. Dobesedno do vsake vode lah greš z avtom. Na durmitorju kamperji čisto povsod. Je pa res da plačajo 1€ taxe 😁. Men osebno je bilo najlepše od nove meje Grabom Cijevna, ob reki proti Podgorici. Urejena okolica zalivčki , restorančki v rečni strugi, punčke v kopalkah na kamenčkih. 😁 MiNa, FACO, Kugelschreiber in 1 other 3 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 29, 2022 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 29, 2022 Iz Yugoslavije čez pol bivše Jugoslavije. Full kmjev, full držav, ful tabel ob cesti. Ampak zapomnil sem si samo eno: Kuševalnica Rakie. 😁 rjava tabla, taka kot podobne table za lokalne znamenitosti . IF7, misko1, RobiRoberto in 12 others 8 2 5
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 30, 2022 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 30, 2022 Takole zaključujeva izlet z *grdobo*. 😁 Kolega , ki ima sicer res lep motor bo pa kako sliko svoje prilepil. 🤣 Quest, mladench, RobiRoberto in 15 others 13 2 2 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 30, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 30, 2022 . ... ker sem že glih izzvan ... ... danes na polno polival čez Delnice ... občutki neprecenljivi 😐 ... predvsem doma pod vročim tušem 💪💪💪 ... skupaj prevoženih 2415 km-jev ... svašta od podlage ... razen seveda avtocest 😮 sicer pa ... ja, kaj nej bi skrival ... povprečna poraba 4,5 l/100, moped se vozi res super ... povsod ... no, "skoraj" povsod ... 😁 res je pa tud najlepši ... moti me pa edino ena stvar ... 😮 ... kar naprej je treba bit z njim na bencinski pumpi ... in ga skoz tankat 🤔🤔🤔 Loba, Joker, szec in 15 others 15 2 1
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Julij 31, 2022 pred 12 urami, pik1 pravi: moti me pa edino ena stvar ... 😮 ... kar naprej je treba bit z njim na bencinski pumpi ... in ga skoz tankat 🤔🤔🤔 1. da je najlepši moped to priznam. Tale tip mi je skos najedal, če je Yamaha moja. 2. da ma skos prazen rezervar tudi. edin..zadna guma je mal "neuredna" pred 11 urami, motom pravi: Mal sem bil zbunjen, a velja tud za mene in a ga lahko pelem za rogle pržganga??? lahko, ampak samo od 1.7. pa do 30.11. Loba, Quest, IF7 in 4 others 4 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 6, 2022 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6, 2022 Epilog prašnih hard vložkov po dnevih in lokacijah. Določeni deli sovpadajo s TETom, Večinoma so pa prirejeni za "starejše gospode", ki nimajo želje skakat preko skal in balvanov. 1.dan okrog jezera Kruščica po jezeru Ričice, poti je več kot sem jih označil ob jezeru Peručac dan 2 ob Buškem jezeru, v glavnem asfalt, le na mestih kjer zabluziš v jezero, je makedam prehod NP Blidinje je žal že komplet asfaltiran, gre pa lušna šoder cesta na Ramsko jezero, katero sem lani prevozil (priporočam). Živašnica Lukomir. Sredi poti sva obrnila, ker je na par mestih preveč škoda motorjev in voznikov Se pa da iz smeri Umoljani do Lukomira po čisto lepi makedam poti. Nato pa potegnila na Bjelašnico. v prijeten hotelček. Očitno je korona prinesla investicije saj je v petih letih nastalo vsaj 20 ali 30 novih hotelov. Okrog je kar nekaj šoder poti za zabavo. Od vzpona na vrh Bjelašnice, do Lukomira itd.. dan 3. Po ozkih potkah na Kalinovik nato pa po šodru naprej za Zelengoro in Jugovo ter Orlovačko jezero. Pa nazaj in presekati proti Foči. dan 4 Po Durmitorju ob jezerih v bližini Žabljaka in sicer Vražje jezero in Riblje jezero. Nato pa proti kanjonu Sušice in vse do Crvičkog polja do Tare pa nazaj čez Durmitor. Cesta je sicer asfaltirana vendar ozka in zjahana, pa maljon ovinkov. Se pa na določenih točkah visoko dvigne, kjer so res nori razgledi. dan 5 Žabljak Gusinje. Po opuščeni cesti Šavnik Boan, pa proti Gusinjam po zjahani M9 Vse asfalt..če mu tako še lahko rečemo dan 6 Preko SH20 v Albaniji na vrh ovinkov nad Grabomom, pa čez nov mejni prehod Grabom-Cijevna. Ob reki so fantastični razgledi in turizem v sami reki od lokalčkov, plaž itd..potem pa padeš v svinjarijo predmestja Podgorice. Od tam sva jo ucvrla na Nikšič in še na Kapetanovo jezero. Iz smeri Nikšiča je lahko prevozna pot z nekaj 10km makedama. dan 7 proti domu, po ozki vijugasti cesti brez prometa na mp Kazanci v smeri Gackega (bih). Priporočam. BRANE, FrenkH, RobiRoberto in 7 others 7 3
Popularna objava pik1 Objavljeno Avgust 16, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 16, 2023 2 obritoglavca po "stanih" 2023 .. leto je naokoli ... in čas je spet za obisk naše priljubljene dežele ... Bosniastan ... temperatura čez dan tam okoli 26 stopinj, ceste več ali manj prazne, ne končnih destinacijah pa prijazni ljudje, okusna hrana ... in nenazadnje ... okusni takratki za lahko noč ... štart od Vikistana, čez podgursko vinsko cesto, na Fužinski prelaz ... brez plačila takse, do Roswellastan-a ... pozdravila sva Winetuja ... in naprej kar z velikimi napori do Hajdučke česme ... tuki pa ... hmmmmm ... jah, kaj naj bi zdej vse pravil ... u glavnem ... prevoženih ogromno kilometrov ... za nama nič koliko offroudov ... popitih par redbulov ... in na koncu ... zmaga prve etape je v naših rokah ... rumena majica je naša MiNa, Frenk 67, Joker in 15 others 17 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 16, 2023 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 16, 2023 Čez Kupres, pa preko Prokoškega jezera do Fojnice pik1, mladench, MiNa in 9 others 11 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Avgust 16, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 16, 2023 . ... TET, TET, TET ... sam šodr in tresavica ... od osmih zjutri do štirih popoldne ... roke mi bodo glih kar stran padle ... po teh BIH "avtocestah" .... spet ogromn drame ... nč ustaulat .. sam gas ... tud če kej stran pade ... še boljš ... nč hudga ... nč ustaulat ... sam gas a79, maus, RobiRoberto in 10 others 11 1 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 17, 2023 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 17, 2023 Pride tak dan, ko je vse sivo-pa niti HDR ne pomaga. Sam ruta je ruta in plan se ne sme spreminjat...nekako sva se izmotala iz Fojnice preko sumljivo ozkih in razfukanih cestic ter padla v Prozor. Pa naprej čez Ramsko jezero in čudovitih planot Biha v prijetnih temperaturah na prelaz Strmica in mejni prehod s Hrvaško. Ko me je gospa carinica vprašala a imam kaj za prijavit, sem odgovoril, da ja...smrdljive cunje so v kufrih 🤣. Moj kolega je pa na vprašanje Bih mejnega organa, kje sva bila? Modro odgovoril: pa pojma nimam...jaz vozim skus za njim 😎 Satao, RobiRoberto, MnM96 in 6 others 6 1 1 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 18, 2023 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2023 Bih je lepa, a zaključila sva v lepi Naši. Quest, MnM96, Luka66 in 5 others 7 1
DAMI34 Objavljeno Julij 10 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10 @pik1 za 2024 rabim naslov tripa? pik1 1
Kmet2 Objavljeno Julij 10 Opozori Objavljeno Julij 10 Da pomagam...Okrog bajte, mal tranzita in red bull, drugače ne velja.😊
Snečer Objavljeno Julij 10 Opozori Objavljeno Julij 10 pred eno uro, DAMI34 pravi: @pik1 za 2024 rabim naslov tripa? predlagam ŠipTrip DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Julij 10 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10 pred 33 minutami, Snečer pravi: predlagam ŠipTrip "Balkan Rakia trip" aka izdelava primerjalne tabele kvalitete balkanske rakije po lokacijah, nacinalnem poreklu, pridelovalni višini in promilih pik1 1
DAMI34 Objavljeno Julij 10 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10 pred eno uro, Kmet2 pravi: Da pomagam...Okrog bajte, mal tranzita in red bull, drugače ne velja.😊 veš da res, "Ukul bajte z Redbullom v roki" Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se